20.haftadayım bebeğin sıvısı kaybı olan varmı akıntı şeklinde. :(

ysmnmawi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
114
0
46
Kocaeli
merhaba arkadaşlar 20. haftama girmek üzereyim. sürekli su gibi akıntım oluyordu.buradan araştırarak turnusol kağıdı aldım rengi maviye dönerse bebeğin suyudur deniliyordu.kağıtlar maviye döndü.varmı hiç bilgisi olan

Canım dr. suyunda azalma olsa söylerdi hemen panik yapma bence dr. agit ve şikayetini söyle o seni yönlendirir

canım bi kaç haftaya kadar bendede aynısı vardı akıntım oluyordu çok sıvı hatta bigün kalktım bacaklarımdan aşağı süzülüverdi doğum geldi zannettim doktoruma gittim hemen , mantar olmuş önceki hafif akıntı için filan ilaç vermişti onlar işe yaramamış önce mantarı temizledi sonra bir fitil verdi rahime baktı kapalı suyum iyi biraz kontrol altında tutup gönderdi beni iç çamaşırına kesinlikle dikkat ediyorsun naylon iç çamaşırı giymek yok giymeden önce mutlaka ütülüyorsun dedi şimdi çok şükür iyiyim bence sende bi git hemen korkma içini rahat tut :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…