20 Haftalık Gebelik Sonlandırma Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi BYV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Insalah ya ben pek sevinmemistim acikcasi Allah aratmadi verdi diye sevinmistim tabiki o ayri. hatta aksam olunca esime biz 2 kisii iyiydik ya dedigimi hatirliyorum ne salakmisim.

Insalah ya ben pek sevinmemistim acikcasi Allah aratmadi verdi diye sevinmistim tabiki o ayri. hatta aksam olunca esime biz 2 kisii iyiydik ya dedigimi hatirliyorum ne salakmisim.
Takma onları canım insaniz işte elimize dilimize sahip olamıyoruz her şey çıkıyor agizdan

Takma onları canım insaniz işte elimize dilimize sahip olamıyoruz her şey çıkıyor agizdan
Heyecan ve korku hepsi bir aradaydi ilk ogrendigim gun dusunsene ilk defa anne olcaksin o bebege bakabilmek marifet iyi bakacakmiyim maddi yonden bakabikecekmiyim biryere giderken nasil gidecegim kisin evden nasil cikacagim vs vs ama tum bunlarin hepsine deger mis dunyanin en en en guzel seyiymis kalp atisini duydugumda anlamistim mucizemi ne kadar cok istedigimi gec bile kalmisiz demistim

Bidaha duyarız inşllah o sesleri rabbim nasipederse

Insallah amin ama hep korkuyla geccek sanirim
Aynen öyle benim bu oğlumda da korkuyla geçti iş yapiyodum bisey oluşumudur ki kalbi atiyo mudur ki her doktora gidişimde korkuyodum kalbi atmıyor diyecek diye

Insallah amin ama hep korkuyla geccek sanirim
Evet benim bu oğlumda da korkuyla geçti iş yapiyodum acaba bisey olmuş mudur kalbi atiyo mudur her doktora gidişimde korkuyodum kalbi atmıyor diyecek diye

Aynen öyle benim bu oğlumda da korkuyla geçti iş yapiyodum bisey oluşumudur ki kalbi atiyo mudur ki her doktora gidişimde korkuyodum kalbi atmıyor diyecek diye
Bbu oglumdada derken senin bu 2. Gebeliginmi

Yok canım ilk bebeğimdi kafa kalmadı ki artık düşün düşün ne yazdığımı da bilmiyorum
Anliyorum canim her dk aklimizda cikmiyor avutacak bi dalimiz da yok en azindan 1 cocugumuz olaydi

Anliyorum canim her dk aklimizda cikmiyor avutacak bi dalimiz da yok en azindan 1 cocugumuz olaydi
Aynen belki öyle daha kolay atadirdik belki de hiç dokumazdık ona dururdu bizimle annelik duyusunu bildiğimiz için kıyamazdık ya herşey boş geliyor hıc kendime gelemiyorum onun yeri benim yanımdı yani bilmiyorum bi gün iyiyim bi gun ağlamaktan ölüyorum yani bi an önce içimize Rabbim ferahlık versin inşallah

Amin insallah canim ama uzme kendini nolursun sana zarari varmis rahminde gidebilirdi bidaha hic olmayabilirdi oyle dusun hem sen demedinmi biz onlarin anneleriyiz onlar bizim hala cocugumuz diye Allah obur tarafta beraber olmayi nasip etsin meleklerimizle

Öyle ama işte genede kendimi suçluyorum biz kendimiz gittik diye ben hıc bana zarar vermesini düşünmedim ki herşey bi anda oldu bitti vicdanımla baş başa kaldım şükür ilk zamanlara bakarak çok çok iyiyim inşallah zaman geçtikçe iyice iyi olucaz o hep benim oglum olarak kalacak ama işte vicdanım rahat bırakmıyor beni

Bende ayni durumdayim artik esim bile karimi kaybediyorum diyomus. Hep aklimda hem bu kalbim agriyo keske eskiye geri donebilsek de oluruna biraksaydik ama donmuyo iste bu zaman

Bende ayni durumdayim artik esim bile karimi kaybediyorum diyomus. Hep aklimda hem bu kalbim agriyo keske eskiye geri donebilsek de oluruna biraksaydik ama donmuyo iste bu zaman
Aynen çok acele ettim gibi geliyor bana bazen

Bana da hep hep aceleye geldi diyorum ne zarari vari yavrumun diyorum heppp. Buraz daha karnimda olsaydi diyorum
Aynen öyle bu düşünceler her gebeliği sonlananlarda oluyor sanırım ne zararı olacaktı ki tek yavrum dursaydı da keşke rahmim alinsaydi çok pişmanım çok

Aynen öyle bu düşünceler her gebeliği sonlananlarda oluyor sanırım ne zararı olacaktı ki tek yavrum dursaydı da keşke rahmim alinsaydi çok pişmanım çok
Öylede deme canim ya bebek gitse rahminde gitse ne yapacaktin sonra oyle deyip de Allaha karsi gelme arkadasim nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…