- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
Allah büyük tabii karar yine ona ait ama şefaat istemeye bile utanıyorum.Amin amin eger sefaatci olurlarsa bizsiz girmicekler iceri yavrumm annemmm ruyalarda gorusmek dilegiyle
Insalah ya ben pek sevinmemistim acikcasi Allah aratmadi verdi diye sevinmistim tabiki o ayri. hatta aksam olunca esime biz 2 kisii iyiydik ya dedigimi hatirliyorum ne salakmisim.Bende eylulde hamile kalmıştım Allahım heyecandan ölüyordum doktor gebelik var deyince sandalyeden titreyerek kalktım yürüyemedim hastaneye gideceğim gün uyuyamamdim bidaha yaşarız inşallah o günleri hayırlısıyla
Utanma hic biz onun kotulugunu istemeyiz ki. Ne saglikli olup da aldiranlar var ne susu pusu vucudu bozulcakmis diyerek aldiranlar varAllah büyük tabii karar yine ona ait ama şefaat istemeye bile utanıyorum.
Takma onları canım insaniz işte elimize dilimize sahip olamıyoruz her şey çıkıyor agizdanInsalah ya ben pek sevinmemistim acikcasi Allah aratmadi verdi diye sevinmistim tabiki o ayri. hatta aksam olunca esime biz 2 kisii iyiydik ya dedigimi hatirliyorum ne salakmisim.
Heyecan ve korku hepsi bir aradaydi ilk ogrendigim gun dusunsene ilk defa anne olcaksin o bebege bakabilmek marifet iyi bakacakmiyim maddi yonden bakabikecekmiyim biryere giderken nasil gidecegim kisin evden nasil cikacagim vs vs ama tum bunlarin hepsine deger mis dunyanin en en en guzel seyiymis kalp atisini duydugumda anlamistim mucizemi ne kadar cok istedigimi gec bile kalmisiz demistimTakma onları canım insaniz işte elimize dilimize sahip olamıyoruz her şey çıkıyor agizdan
Bidaha duyarız inşllah o sesleri rabbim nasipederseHeyecan ve korku hepsi bir aradaydi ilk ogrendigim gun dusunsene ilk defa anne olcaksin o bebege bakabilmek marifet iyi bakacakmiyim maddi yonden bakabikecekmiyim biryere giderken nasil gidecegim kisin evden nasil cikacagim vs vs ama tum bunlarin hepsine deger mis dunyanin en en en guzel seyiymis kalp atisini duydugumda anlamistim mucizemi ne kadar cok istedigimi gec bile kalmisiz demistim
Insallah amin ama hep korkuyla geccek sanirimBidaha duyarız inşllah o sesleri rabbim nasipederse
Aynen öyle benim bu oğlumda da korkuyla geçti iş yapiyodum bisey oluşumudur ki kalbi atiyo mudur ki her doktora gidişimde korkuyodum kalbi atmıyor diyecek diyeInsallah amin ama hep korkuyla geccek sanirim
Evet benim bu oğlumda da korkuyla geçti iş yapiyodum acaba bisey olmuş mudur kalbi atiyo mudur her doktora gidişimde korkuyodum kalbi atmıyor diyecek diyeInsallah amin ama hep korkuyla geccek sanirim
Bbu oglumdada derken senin bu 2. GebeliginmiAynen öyle benim bu oğlumda da korkuyla geçti iş yapiyodum bisey oluşumudur ki kalbi atiyo mudur ki her doktora gidişimde korkuyodum kalbi atmıyor diyecek diye
Yok canım ilk bebeğimdi kafa kalmadı ki artık düşün düşün ne yazdığımı da bilmiyorumBbu oglumdada derken senin bu 2. Gebeliginmi
Anliyorum canim her dk aklimizda cikmiyor avutacak bi dalimiz da yok en azindan 1 cocugumuz olaydiYok canım ilk bebeğimdi kafa kalmadı ki artık düşün düşün ne yazdığımı da bilmiyorum
Aynen belki öyle daha kolay atadirdik belki de hiç dokumazdık ona dururdu bizimle annelik duyusunu bildiğimiz için kıyamazdık ya herşey boş geliyor hıc kendime gelemiyorum onun yeri benim yanımdı yani bilmiyorum bi gün iyiyim bi gun ağlamaktan ölüyorum yani bi an önce içimize Rabbim ferahlık versin inşallahAnliyorum canim her dk aklimizda cikmiyor avutacak bi dalimiz da yok en azindan 1 cocugumuz olaydi
Aynen belki öyle daha kolay atadirdik belki de hiç dokumazdık ona dururdu bizimle annelik duyusunu bildiğimiz için kıyamazdık ya herşey boş geliyor hıc kendime gelemiyorum onun yeri benim yanımdı yani bilmiyorum bi gün iyiyim bi gun ağlamaktan ölüyorum yani bi an önce içimize Rabbim ferahlık versin inşallah
Amin insallah canim ama uzme kendini nolursun sana zarari varmis rahminde gidebilirdi bidaha hic olmayabilirdi oyle dusun hem sen demedinmi biz onlarin anneleriyiz onlar bizim hala cocugumuz diye Allah obur tarafta beraber olmayi nasip etsin meleklerimizleAynen belki öyle daha kolay atadirdik belki de hiç dokumazdık ona dururdu bizimle annelik duyusunu bildiğimiz için kıyamazdık ya herşey boş geliyor hıc kendime gelemiyorum onun yeri benim yanımdı yani bilmiyorum bi gün iyiyim bi gun ağlamaktan ölüyorum yani bi an önce içimize Rabbim ferahlık versin inşallah
Öyle ama işte genede kendimi suçluyorum biz kendimiz gittik diye ben hıc bana zarar vermesini düşünmedim ki herşey bi anda oldu bitti vicdanımla baş başa kaldım şükür ilk zamanlara bakarak çok çok iyiyim inşallah zaman geçtikçe iyice iyi olucaz o hep benim oglum olarak kalacak ama işte vicdanım rahat bırakmıyor beniAmin insallah canim ama uzme kendini nolursun sana zarari varmis rahminde gidebilirdi bidaha hic olmayabilirdi oyle dusun hem sen demedinmi biz onlarin anneleriyiz onlar bizim hala cocugumuz diye Allah obur tarafta beraber olmayi nasip etsin meleklerimizle
Bende ayni durumdayim artik esim bile karimi kaybediyorum diyomus. Hep aklimda hem bu kalbim agriyo keske eskiye geri donebilsek de oluruna biraksaydik ama donmuyo iste bu zamanÖyle ama işte genede kendimi suçluyorum biz kendimiz gittik diye ben hıc bana zarar vermesini düşünmedim ki herşey bi anda oldu bitti vicdanımla baş başa kaldım şükür ilk zamanlara bakarak çok çok iyiyim inşallah zaman geçtikçe iyice iyi olucaz o hep benim oglum olarak kalacak ama işte vicdanım rahat bırakmıyor beni
Aynen çok acele ettim gibi geliyor bana bazenBende ayni durumdayim artik esim bile karimi kaybediyorum diyomus. Hep aklimda hem bu kalbim agriyo keske eskiye geri donebilsek de oluruna biraksaydik ama donmuyo iste bu zaman
Bana da hep hep aceleye geldi diyorum ne zarari vari yavrumun diyorum heppp. Buraz daha karnimda olsaydi diyorumAynen çok acele ettim gibi geliyor bana bazen
Aynen öyle bu düşünceler her gebeliği sonlananlarda oluyor sanırım ne zararı olacaktı ki tek yavrum dursaydı da keşke rahmim alinsaydi çok pişmanım çokBana da hep hep aceleye geldi diyorum ne zarari vari yavrumun diyorum heppp. Buraz daha karnimda olsaydi diyorum
Öylede deme canim ya bebek gitse rahminde gitse ne yapacaktin sonra oyle deyip de Allaha karsi gelme arkadasim nolurAynen öyle bu düşünceler her gebeliği sonlananlarda oluyor sanırım ne zararı olacaktı ki tek yavrum dursaydı da keşke rahmim alinsaydi çok pişmanım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?