20 kg. Vermek istiyorum. Var mı bana arkadaş?

Merhaba
Hic de cok değil gayet guzel bence su an sana kac kalori olduğunu söyleyemem ama benim takip ettiğim bir site var ordan bakabilirsin diyetarkadasim.com orda hesap al ve günlük olarak yediklerini ekle sistem sana kaç kalori aldığını böyle giderse ne kadar vereceğini vs söylüyor hatta günlük aktivitelerini ekleyip ona göre sonucu gorebilirsin :)

Ne guzel şartlara uygun çözüm bulmussun ve azimle ilerliyorsun :)
Ben sabahları limonlu ılık su içiyorum
Su an mide ağrılarım oluyor azalsin maydanoz kürünü de deneyeceğim :)

Ne guzel şartlara uygun çözüm bulmussun ve azimle ilerliyorsun :)
Ben sabahları limonlu ılık su içiyorum
Su an mide ağrılarım oluyor azalsin maydanoz kürünü de deneyeceğim :)

:)) sanırım yağlarım direniyor gitmemek için bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama bende yağlara karşı direniyorum =) akşama misafirlerim var maç varmış işten gidince hemen yemek falan çayın yanına birşeyler yapıcam , sabahtan beri yemicem diye beynimle savaşıyorum :))

Off en zor kısmı o ama :/
Benim bi yengem var 40 yaşında iki çocuğu var mankenlere taş çıkarır ve muhteşem yemekler yapar. Yaptığı şeylerden de bir parça yer hic yememezlik yapmaz ama asla ikinci kurabiyeyi aldığını görmedim. Kendimizi bu yaşam şekline alistirmaliyiz :/
Cok canın çekerse tadına bak bir parçayı yavaş yavaş ye başka bir şeyden kıs ama diyeti dengede tut.
Eminim en doğru şekilde atlatacaksin bu günü :))

ben kokluyorum çok canım istediğinde :)) bi parçayı alırsam devamı gelme ihtimali yüksek diye düşünüyorum tabi birde kendimi zayıflayınca yersin istediğini belgin bu zamana kadar yedin de ne oldu falan diye avutuyorum =) kesinlikle doğru söylüyorsun yengen gibi yapabilsek hiç bir sıkıntımız olmaz

bende bi ara o siteden bakıyordum ordan hesaplıyordum ama ipin ucu sürekli kaçınca oranın da bi fayfasını göremedim.hesabım var orda ama keske orda kayıtlı olan kaloriler verilen kilolar vs hepsi silinebilse . eskileri siler yeni olarak başlardım

aa deli misin e yeni bi hesap aç sıfırdan baslasana :))

Tatlım siliniyo o sitede kaloriler bak tarif edeyim: profil ekranında üye bilgilerim ve kayıtlarım yazıp kenarda onu tıkla orda var bütün kayıtları sil die tatlım

Tatlım siliniyo o sitede kaloriler bak tarif edeyim: profil ekranında üye bilgilerim ve kayıtlarım yazıp kenarda onu tıkla orda var bütün kayıtları sil die tatlım

aa bilmiyordum. eski hesabıma girmeye çalıştım ama zaten şifremi unutmuşum giremedim.

Bende snn bebegune saglkli omurler diliyorum.
Gece yatmadan once icebilirsin sirkeyi..

dün akşam tarttım kendimi 70,5 olmuşum.

Rezalet :)) ben de 69um diye övünüyorum.
Bu gün artık detoksumun ikinci günü,bakalım nolacak.
Bu arada detoks programımdan sonra protein ağırlıklı diyete başlamayı planlıyorum.
Her kese hayırlı diyetler:)

herşeyden önce biraz hareket daha faydalı olacaktır. evde yapabilirseniz ip atlayın bölgesel zayıflama için iyi gelir. en az 45 dk yürüyüş yapabilirseniz toparlamak ve sıkılaşmak daha da kolay olur

Son düzenleme:

Günaydın herkeseeeee:)
Sabah kahvaltımı yaziim:
2dilim uno Light denge,Light üçgen peynir 1dilim,1haşlanmış yumurta,yeşillik,domates,şekersiz çay

kızlar hepsini alıntılayıp tek tek cvp yazmaktı amacım ama bugün çok yoğunum, bu kadarını bile yapamayacağım sanırım. akşama girebilirsem girerim, yoksa yarın artık. ruhunuza,vücudunuza iyi bakın. görüşmek üzere.

Bende 80.5 kiloyum katılmayı çok isterdim ama emziriyorum ocakta doğum yaptım 1 hafta sonra 68 i gördüm tartıda ama süt olsun diye muhallebi şekerlikomposto günde bir kase tahin pekmez hemde ekmekle yedim ve bu hale geldim 2 ay içinde şimdi yapıştılar üzerime gitmiyorlar
Süt yapan ve zayıflatan diyet önerilerine açığım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…