öğle yemeğim
bir kaç parça tavuk eti (parça dediğim küçücük küçücük)
1 kaşık tepside patates
1 dilim kadar ekmek
yarım kase yağsız salata
çok mu oldu kızlar acaba.menü çok gözüküyor ama yediğim miktar gerçekten azdı ya da az mıydı çok mu size göre.birazdan da yarım nesgafe içerim 20 kalorilik.ve aralarda da toplam 2 bisküvi attım ağzıma.
toplam kalorim kaç olmuştur acaba aranızda hesaplayabilen var mı kızlar
o sıkıntı bende de var :)) yemek güzel bir şey hemde çokk :) sen bir de beni görsen yönetici asistanıyım düşün halimi :)) çorbayı kupa ya koyup çay diye dolanıyorum içebilmek için :))) maydanoz ve limon kürü de yapabilirsin sabahları o da iyi gelir
Ne guzel şartlara uygun çözüm bulmussun ve azimle ilerliyorsun :)
Ben sabahları limonlu ılık su içiyorum
Su an mide ağrılarım oluyor azalsin maydanoz kürünü de deneyeceğim :)
:)) sanırım yağlarım direniyor gitmemek için bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama bende yağlara karşı direniyorum =) akşama misafirlerim var maç varmış işten gidince hemen yemek falan çayın yanına birşeyler yapıcam , sabahtan beri yemicem diye beynimle savaşıyorum :))
Off en zor kısmı o ama :/
Benim bi yengem var 40 yaşında iki çocuğu var mankenlere taş çıkarır ve muhteşem yemekler yapar. Yaptığı şeylerden de bir parça yer hic yememezlik yapmaz ama asla ikinci kurabiyeyi aldığını görmedim. Kendimizi bu yaşam şekline alistirmaliyiz :/
Cok canın çekerse tadına bak bir parçayı yavaş yavaş ye başka bir şeyden kıs ama diyeti dengede tut.
Eminim en doğru şekilde atlatacaksin bu günü :))
Merhaba
Hic de cok değil gayet guzel bence su an sana kac kalori olduğunu söyleyemem ama benim takip ettiğim bir site var ordan bakabilirsin diyetarkadasim.com orda hesap al ve günlük olarak yediklerini ekle sistem sana kaç kalori aldığını böyle giderse ne kadar vereceğini vs söylüyor hatta günlük aktivitelerini ekleyip ona göre sonucu gorebilirsin :)
aa deli misin e yeni bi hesap aç sıfırdan baslasana :))bende bi ara o siteden bakıyordum ordan hesaplıyordum ama ipin ucu sürekli kaçınca oranın da bi fayfasını göremedim.hesabım var orda ama keske orda kayıtlı olan kaloriler verilen kilolar vs hepsi silinebilse . eskileri siler yeni olarak başlardım
aa deli misin e yeni bi hesap aç sıfırdan baslasana :))
mail adresi almam lazım onu da alamıyorum ya bi türlü kabul etmıyor ama deneyecem tekrar
bende bi ara o siteden bakıyordum ordan hesaplıyordum ama ipin ucu sürekli kaçınca oranın da bi fayfasını göremedim.hesabım var orda ama keske orda kayıtlı olan kaloriler verilen kilolar vs hepsi silinebilse . eskileri siler yeni olarak başlardım
Halledersin ya uğraş biraz ve yeni bir başlangıç yap bence :))
Tatlım siliniyo o sitede kaloriler bak tarif edeyim: profil ekranında üye bilgilerim ve kayıtlarım yazıp kenarda onu tıkla orda var bütün kayıtları sil die tatlım
ben geldim arkadaşlar. sabah tartıldım 80,50 kg.
sabah 1,5 dl. kızarmış ekmek, biraz domates,peynir,1 zeytin, 1 .ay kaşığı tereyağ ve 1 çay kaşığı reçel yedim.şimdi öğle yemeği yiyeceğim. hafif bişeyler yerim. yarın kuşhanın 15 günlük diyetine basşlayacağım, çünkü midem büyümüş resmen biraz küçültmek amacım. sonra da kalori sayımı yapmayı düşünüyorum.
ben de hafta sonu kuşhan bitince bir gün yapayım bunu. daha fazla ayrıntı yazabilir misin canım detoks hakkında.
canım çok güzel kilo vermişsin, tebrik ederim. darısı başımıza. benim de kilolarımın çoğu doğumdan kalma, emzirirken veremedim sonra da yapıştı bunlar gitmedi benden. bebişine sağlıklı mutlu ömürler dilerim. benim de kızım var, 15 aylık.
bunu yapayım ben de yarın sabahtan itibaren. sadece sabah kahvaltısından önce içmek yeterli mi?
ne kadar çok kişi olursak o kadar motivasyon olur diye düşünüyorum ben de canım. inşallah beraber kurtuluruz bu kilolardan, önümüzdeki yaza istediğim gibi giyinmek istiyorum. bi al bi ver, ne dilediğim gibi yiyebiliyorum, ne doğru düzgün diyet yapabiliyorum. sıkıldım artık.
ama bu sefer 15 gün kuşhan yaptıktan sonra çok fazla sıkmayacağım kendimi, çünkü anladım ki ben sıktıkça 3-4 gün sonra gözüm dönüyor daha da fazlasıyla geri alıyorum. kuşhanı da sadece biraz midem toparlansın diye yapacağım. sonrasında normal yemek yiyeceğim ama kalori hesabı yapacağım, o da sadece beni dizginlemesi için.
merhaba kızlarrrr bende size katılmak istiyorumaslında benimde bir topiğim vardı ama işte kısaca anlataym size kendimi..ben 22 yaşında üniversite öğrencisiym tek yaşıyorum bu yüzden aslında yemek yapmak daha iyi cnku baska biriyle yaşadığınızda bozabiliysunuz abartabiliyosunuz yediklerinizi bizzat yaşadım evet gelelim kilo verme hikayeme..temmuzun ortalarına doğru tartıya çıktım ve tam 79.3 kiloyu gördüm ilk defa bu kadar kiloluydum.hemen bişeyler yapmam lazım dedim ve o gün başladım sağlıklı beslenmeye..sağlıklı beslenme diyorum cünkü diyet yapmak gerçekten hiç bana göre değil yani şu saatte şunu yiyiceksin fln ben gelemiyorum öyle şeylere ağustos ayının sonlarında 71 kilo oldum tabi yanında haftanın 3 günü spora gittim.ama gelin görün ki okulların açılması antalyaya nişanlımın yanına gitmem bayram fln derken devam edemedim geçen hafta bi baktım 73 kiloyum tekrar hemen düzene soktum yemelerimi içmelerimi..bugn tartıldım 71.4 kiloyum ayrıca bugün tekrar salona yazıldım.spor olmadan inanın olmuyo hem daha hızlı kilo veriyosunuz hemde gerçekten 2 kilo verseniz bile spor yaptığınız için saha fazla vermiş gibi duruyosunuz ben belimden 10cm inceldim mesela 1.5 ayda sadece haftanın 3 günü spor yaparak..çok fazla anlattım sanırım sıktıysam kusura bakmayın şimdiki hedefim 10 kg.vermek.buarada boyum 1.70.hepinizi öpüyorummm
Hazirun evet sana sordum :)))
ben dün kaçamak yaptım(( dayanamadım ve 1 dilim tatlı yedimm bu ay içinde baya kilo vermem gerek :)) gerçi işe gelir gelmez içtim çorbamı. şimdi yeşilçayımı içiyorum... eşimle iddaya gidim bende bu yüzden acillll kurtulmam lazımm yağlarımdan anlıyacağın :)
Günaydın herkeseeeee:)
Sabah kahvaltımı yaziim:
2dilim uno Light denge,Light üçgen peynir 1dilim,1haşlanmış yumurta,yeşillik,domates,şekersiz çay
öğle yemeğim
bir kaç parça tavuk eti (parça dediğim küçücük küçücük)
1 kaşık tepside patates
1 dilim kadar ekmek
yarım kase yağsız salata
çok mu oldu kızlar acaba.menü çok gözüküyor ama yediğim miktar gerçekten azdı ya da az mıydı çok mu size göre.birazdan da yarım nesgafe içerim 20 kalorilik.ve aralarda da toplam 2 bisküvi attım ağzıma.
toplam kalorim kaç olmuştur acaba aranızda hesaplayabilen var mı kızlar
Merhaba arkadaşlar,
Yarın sabah diyete başlayacağım inşallah. Arada bozarım bozmam ama burayı bırakmadan devam etmek istiyorum. Şuan kaç kilo olduğumu bilmiyorum, yarın sabah tartılıp yazarım artık. Ama hedef belli;20 kg.
Burada gelişmeleri yazıp bana destek olmanızı veya başka 20 kilo vermek isteyen varsa bana arkadaş olmasını istiyorum. Motivasyon açısından iyi olacağını düşünüyorum.
Yarın kilo,yağ,su,kas bilgilerimle burada olacağım.
Şimdilik hoşçakalın.
04.11.2013:
Hazirun:80,5 kg.
Moonlin14: 64.8 kg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?