Detoks programım:
Her Sabah aç karına bir bardak ılık limonlu su
Çorba ağırlıklı detoks yaparım genelde
Salataları çeşitlendiririm(limon suyu ya da yoğurt soslu)
Sebze yemekleri yerim(yeşıl fasulye,enginar dolması,kabak ya da patlıcan yemekleri,etsiz hepsi)
Ara öğün meyve yerim.(kivi,ananas ağırlıklı)
Dayana bilirsem eğer bir hafta devam:)))) olmassa artık 3 günle idare edeceğim.
Bu detoksla 3 kilo attığım oldu.
tebrik ederim canım. 4/1ini vermişsin.15 kurtarır mı :)) 5ini verdim de lahana çorbası ile :) ama devam ediyorum hala bu ikinci haftam umarım biran önce kurtuluruz şu kilolardan
bu arada ne kadar sürede vermeyi planlıyorsun
afiyet olsun.Akşam yemeğim: 1porsiyon etli kuru fasülye
Turşu ve 1kase Light yoğurt
öyle de olmuyor kuzum ya.evde arkadaşlar onlara da diyemiyorum diyet yaptığımı yoksa hep lafları gececek ortada.bi de ben zor veriyorumYa keyfinin kaçcağı bi durum yok tatlım ya önemli olan bilincinde olup diyete başlamak kilo da veririz inceleriz de tatlım takma kafana ya
Akşam yemeğim: 1porsiyon etli kuru fasülye
Turşu ve 1kase Light yoğurt
Evet evet ben devam edicem verene kadar biyere gitmem:)))) kilom 64.8 bu aradagüzelmiş canım Kuşhanı bitirince deneyeyim ben de.
tebrik ederim canım. 4/1ini vermişsin.
bana sordun sanırım :) açıkçası kafamda net veriler yok ama yılbaşına kadar 70in altına inebilirsem yani bir 10 kg. verebilirsem çok güzel olur.
afiyet olsun.
Benim de akşam yemeğim; brüksel lahanası yemeği ve yoğurt. belki salata da olabilir yanında.
Bu arada benimle beraber olan destek olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Devam etmek isteyenler varsa, ilk sayfaya sizin de kilolarınızı yazayım isterseniz, takip ederiz birbirimizi :)
öyle de olmuyor kuzum ya.evde arkadaşlar onlara da diyemiyorum diyet yaptığımı yoksa hep lafları gececek ortada.bi de ben zor veriyorum
ben daha işten çıkamamdım
ara atıştırma yapmıyorsunuz galiba . ben yaptım dayanamadım
1 tane mini pop kek ve biraz nesguik toplarından yedim ve yarım nesgafe içtim.
O zaman seni de yazayım yanıma. Hadi inş. Güzel sonuçlar alırız.Evet evet ben devam edicem verene kadar biyere gitmem:)))) kilom 64.8 bu arada
Ohh afiyet olsun en sevdiğim çorba yaaa tarhana çorbası:)O zaman seni de yazayım yanıma. Hadi inş. Güzel sonuçlar alırız.
Bu arada akşam yemeğimi yedim. 1/2 kase tarhana çorbası, yoğurt ve az brüksel lahanası yemeği.
ben kilo veremeyeceğim ya çok pis kwyfim kaçtı az önce 2 büyük tabak çorba içtim kalorisi azdı çorbanın buraya kadar sorun yok ama ondan sonra arkadasım pasta getirdi ve verdi bana maalesef bi büyük dilim de pasta yedim
Ohh afiyet olsun en sevdiğim çorba yaaa tarhana çorbası:)
Ama tatlım sen kafana koymuon bide hemen umutsuzluğa düşüyorsun tamam pasta yediysen yedin onun pişmalığıyla daha üstüne gidip bişey yeme o mutsuzlukla daha da çok yemeye sarılm, de ki ben pasta yedim o zaman cezalıyım su ve bitki çayı dışında hiç bsey yemiycemmm de ve yarın mesela 2dilim ekmek yiceğne 1dilim ye yani ertesi günkü yiyeceğinden kes ve hem cezalandır hemde denge politikası yaphemen umutsuzluğa düşmeeeeee tatlım
zaten karamsarlığa düşmesem kilo da almam.benim beslendiğim gibi beslenseniz inanın bi deri bi kemik kalırsınız.kahvaltıyı çok kaçırmam ya bi elma yerim ya azcık ekmek peynir yerim ya da yumurta yerım haşlanmış.öğlen sadece bir tabak yemek yerim . öğlen akşam arası birşeyler atıştırabilirim az kalorili.akşama da yumurta ya da çorba vs yerim ya ni genelde hafif yiyorum ama kilo alıyorum . toplam 2 dilim ekmek yesem kilo alıyorum.yanındakiler neler neler yiyorlar.makarnayla ekmek yiyorlar ben hiç pilav makarna yemediğim halde kilo alıyorum bu nasıl iştir anlamadım . böyle olunca da haliyle karamsarlığa düşüyorum
Mervecim merhaba :)
ilk önce beyninde bitirmelisin olayı ama en başta kendinle barışmalısın ki birşeyleri istekli yapabilesin diye düşünüyorum. bak ben yıllarca 55 kilo idim deli gibi yer ve hiç kilo almazdım. Ta ki evlenip düşene kadar :S 80kiloyu gördüm boyum uzun olduğu için de dıştan çok abartı durmadı ama psikoloji çöktü bende tabi beden büyüdü kıyafetlerim olmadı vs. zayıflama ile ilgili çok şey araştırdım ama diyet bana göre değil ne yazık kiuyamıyorum 2 dilim ekmek kiprit kutusu kadar peynir yada kalori hesaplamak
sonra bu lahana çorbası bana çok cazip geldi bu çorbayı içerek ve yiyerek 5 kilo verdim :) şuanda da devam ediyorum umarım sende hedefine ulaşır ve fazlalıklarından kurtulursun::)
günaydınlar
kahvaltım
1 dilim peynir
1 dilim elma
yeşil çay
Ben yemek yemeyi yapmayı o kadar seviyorum ki hep kilo problemini geri plana atmıştım ama geldiğim son durum beni cok korkuttu
Sağlıklı ve düzenli beslenerek vermeye çalışacağım.
lahana corbasini ben de istiyorum am günümün çoğu okulda geçtiğinden detoks uygulayacak ortamim olmuyor.
haftasonu iki günlük yapmayı düşünüyorum diğer günler de 1250 yi geçmeyecek şekilde kalori almayı ..
desteğin için cok teşekkür ederim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?