20 kg. Vermek istiyorum. Var mı bana arkadaş?

güzelmiş canım Kuşhanı bitirince deneyeyim ben de.

15 kurtarır mı :)) 5ini verdim de lahana çorbası ile :) ama devam ediyorum hala bu ikinci haftam umarım biran önce kurtuluruz şu kilolardan
tebrik ederim canım. 4/1ini vermişsin.

bu arada ne kadar sürede vermeyi planlıyorsun

bana sordun sanırım :) açıkçası kafamda net veriler yok ama yılbaşına kadar 70in altına inebilirsem yani bir 10 kg. verebilirsem çok güzel olur.

Akşam yemeğim: 1porsiyon etli kuru fasülye
Turşu ve 1kase Light yoğurt
afiyet olsun.

Benim de akşam yemeğim; brüksel lahanası yemeği ve yoğurt. belki salata da olabilir yanında.

Bu arada benimle beraber olan destek olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Devam etmek isteyenler varsa, ilk sayfaya sizin de kilolarınızı yazayım isterseniz, takip ederiz birbirimizi :)

Ya keyfinin kaçcağı bi durum yok tatlım ya önemli olan bilincinde olup diyete başlamak kilo da veririz inceleriz de tatlım takma kafana ya
öyle de olmuyor kuzum ya.evde arkadaşlar onlara da diyemiyorum diyet yaptığımı yoksa hep lafları gececek ortada.bi de ben zor veriyorum
Akşam yemeğim: 1porsiyon etli kuru fasülye
Turşu ve 1kase Light yoğurt

ben daha işten çıkamamdım

ara atıştırma yapmıyorsunuz galiba . ben yaptım dayanamadım

1 tane mini pop kek ve biraz nesguik toplarından yedim ve yarım nesgafe içtim.

Evet evet ben devam edicem verene kadar biyere gitmem:)))) kilom 64.8 bu arada

Ya normalde bende dayanamıyorum ara öğün yapıom ama bu hafta braz kendimi sıkıp aralarda atıştırma yapiim die karar verdim, bide günler kısa ya yoksa acıkıom acıkmam mı:))) bide akşam yemeğini erken yiyorum en geç 6buçuk gibi yiyorum ondan arada yemesem de oluo:)) problemim gece yaa gece çok acıkıom tatlım ben ya((

ben kilo veremeyeceğim ya çok pis kwyfim kaçtı az önce 2 büyük tabak çorba içtim kalorisi azdı çorbanın buraya kadar sorun yok ama ondan sonra arkadasım pasta getirdi ve verdi bana maalesef bi büyük dilim de pasta yedim

O zaman seni de yazayım yanıma. Hadi inş. Güzel sonuçlar alırız.

Bu arada akşam yemeğimi yedim. 1/2 kase tarhana çorbası, yoğurt ve az brüksel lahanası yemeği.
Ohh afiyet olsun en sevdiğim çorba yaaa tarhana çorbası:)

Ama tatlım sen kafana koymuon bide hemen umutsuzluğa düşüyorsun tamam pasta yediysen yedin onun pişmalığıyla daha üstüne gidip bişey yeme o mutsuzlukla daha da çok yemeye sarılm, de ki ben pasta yedim o zaman cezalıyım su ve bitki çayı dışında hiç bsey yemiycemmm de ve yarın mesela 2dilim ekmek yiceğne 1dilim ye yani ertesi günkü yiyeceğinden kes ve hem cezalandır hemde denge politikası yap hemen umutsuzluğa düşmeeeeee tatlım

zaten karamsarlığa düşmesem kilo da almam.benim beslendiğim gibi beslenseniz inanın bi deri bi kemik kalırsınız.kahvaltıyı çok kaçırmam ya bi elma yerim ya azcık ekmek peynir yerim ya da yumurta yerım haşlanmış.öğlen sadece bir tabak yemek yerim . öğlen akşam arası birşeyler atıştırabilirim az kalorili.akşama da yumurta ya da çorba vs yerim ya ni genelde hafif yiyorum ama kilo alıyorum . toplam 2 dilim ekmek yesem kilo alıyorum.yanındakiler neler neler yiyorlar.makarnayla ekmek yiyorlar ben hiç pilav makarna yemediğim halde kilo alıyorum bu nasıl iştir anlamadım . böyle olunca da haliyle karamsarlığa düşüyorum

merhaba kızlarrrr bende size katılmak istiyorum aslında benimde bir topiğim vardı ama işte kısaca anlataym size kendimi..ben 22 yaşında üniversite öğrencisiym tek yaşıyorum bu yüzden aslında yemek yapmak daha iyi cnku baska biriyle yaşadığınızda bozabiliysunuz abartabiliyosunuz yediklerinizi bizzat yaşadım evet gelelim kilo verme hikayeme..temmuzun ortalarına doğru tartıya çıktım ve tam 79.3 kiloyu gördüm ilk defa bu kadar kiloluydum.hemen bişeyler yapmam lazım dedim ve o gün başladım sağlıklı beslenmeye..sağlıklı beslenme diyorum cünkü diyet yapmak gerçekten hiç bana göre değil yani şu saatte şunu yiyiceksin fln ben gelemiyorum öyle şeylere ağustos ayının sonlarında 71 kilo oldum tabi yanında haftanın 3 günü spora gittim.ama gelin görün ki okulların açılması antalyaya nişanlımın yanına gitmem bayram fln derken devam edemedim geçen hafta bi baktım 73 kiloyum tekrar hemen düzene soktum yemelerimi içmelerimi..bugn tartıldım 71.4 kiloyum ayrıca bugün tekrar salona yazıldım.spor olmadan inanın olmuyo hem daha hızlı kilo veriyosunuz hemde gerçekten 2 kilo verseniz bile spor yaptığınız için saha fazla vermiş gibi duruyosunuz ben belimden 10cm inceldim mesela 1.5 ayda sadece haftanın 3 günü spor yaparak..çok fazla anlattım sanırım sıktıysam kusura bakmayın şimdiki hedefim 10 kg.vermek.buarada boyum 1.70.hepinizi öpüyorummm

Ya tatlım insan yediğini o kdar azaltınca vücut alışıo azıcık fazla yesen kilo alın ama çok çok da az yeme bende sen gibiym mesela ama çok da kendini aç bırakma sonra aç kalınca bi anda insan yumuluyo yiyeceğe:))) bide abur çubur,tatlı vs gibi şeyler kilo yapıoya onları tamamen kesince çok farkediyo, ufacık kurabiye dioz ama aslında masum görünümlü canavar onlar:))) yemicekmiyiz tabiki yicem ama az ve yiyince de denge politikası yapınca çok işe yarıyo ertesi gün yememden bişeyi azaltıyorum o zaman kilo yapmıo:)) işte ben ne zaman bu halleri bu dengeleri bıraktım kilo aldım ama hiç umutsuzluk yooooook sakın yaaaa o psikolojiyi de biliyorum sakın karamsar olma gayet de vereceksin geçen yıl nası verdik işte öle vericez yine

Hazirun evet sana sordum :)))
ben dün kaçamak yaptım (( dayanamadım ve 1 dilim tatlı yedimm bu ay içinde baya kilo vermem gerek :)) gerçi işe gelir gelmez içtim çorbamı. şimdi yeşilçayımı içiyorum... eşimle iddaya gidim bende bu yüzden acillll kurtulmam lazımm yağlarımdan anlıyacağın :)

Son düzenleme:
Günaydın herkeseeeee:)
Sabah kahvaltımı yaziim:
2dilim uno Light denge,Light üçgen peynir 1dilim,1haşlanmış yumurta,yeşillik,domates,şekersiz çay

Merhaba arkadaşlar benim de bir konum vardı ama yalnız başına devam edilmiyo pek günlük paylaşabileceğim diyet arkadaşlarına ihtiyacım var.
Biraz kendimden bahsedeyim.
Merhaba kadınlar Kulübünün özel kadınları,
Benim adım Merve, 22 yaşındayım 1.70 boyundayim ve maalesef 100 kiloyum.
Ankarada ailemle yaşıyorum ve üniversite öğrencisiyim. yemek yapmayı cok seviyorum ve tabii yaptığım şeyleri yemeği..
yemek yemek beni cok mutlu ediyor ama aldığım kilolar, geldiğim bu son kilo cok canımı yakmaya başladı. Sosyal hayattan uzaklaştım, eve kapandim. Kendimi sürekli çirkin ve yalnız hissediyorum. Ailem de cok üzülüyor ve sağlığım konusunda endiseleniyor.
Bir de 4 yıldır devam eden, ciddi, guzel bir ilişkim var. Erkek arkadaşım 26 yaşında 1.82 boyunda 85 kilo. Cok düzgün bir fiziği var ve kendine dikkat ediyor. Onun yanında kilolu olmak cok canımı yakiyor. O beni bu konuda hic incitmedi ama ben artık böyle yaşamak istemiyorum.
Yoğun derslerim ve ev-okul arası cok uzak olduğundan gününüm önemli bir kısmı ankara trafiğinde geciyor. Bunun üzerine bırakın spor yapacak enerjiyi, ders çalışacak enerjiyi zor buluyorum. Okulda ders arası atistirmalar, tatil günleri evde iki küçük kardeşime yapılan pasta borekler, kizartmalar engel oldu bana. Bir de tatlıya aşırı düşkünüm.
Hep bu gibi sebeplerle geçiştirdim kilo konusunu ama artık yeter.
Siteyi dışardan takip ediyordum bir cok konuda ama galiba artık aranıza katılıp hayatımda değişiklik yapma zamanı geldi.

Diyete dün basladim kalori sayımı yapıyorum 1200 kalori aldim. Bugün dr aynen devam edecegim.

günaydınlar

kahvaltım

1 dilim peynir
1 dilim elma
yeşil çay

Son düzenleme:
Mervecim merhaba :)
ilk önce beyninde bitirmelisin olayı ama en başta kendinle barışmalısın ki birşeyleri istekli yapabilesin diye düşünüyorum. bak ben yıllarca 55 kilo idim deli gibi yer ve hiç kilo almazdım. Ta ki evlenip düşene kadar :S 80kiloyu gördüm boyum uzun olduğu için de dıştan çok abartı durmadı ama psikoloji çöktü bende tabi beden büyüdü kıyafetlerim olmadı vs. zayıflama ile ilgili çok şey araştırdım ama diyet bana göre değil ne yazık ki uyamıyorum 2 dilim ekmek kiprit kutusu kadar peynir yada kalori hesaplamak
sonra bu lahana çorbası bana çok cazip geldi bu çorbayı içerek ve yiyerek 5 kilo verdim :) şuanda da devam ediyorum umarım sende hedefine ulaşır ve fazlalıklarından kurtulursun::)

Ben yemek yemeyi yapmayı o kadar seviyorum ki hep kilo problemini geri plana atmıştım ama geldiğim son durum beni cok korkuttu
Sağlıklı ve düzenli beslenerek vermeye çalışacağım.
lahana corbasini ben de istiyorum am günümün çoğu okulda geçtiğinden detoks uygulayacak ortamim olmuyor.
haftasonu iki günlük yapmayı düşünüyorum diğer günler de 1250 yi geçmeyecek şekilde kalori almayı ..
desteğin için cok teşekkür ederim :))

günaydınlar

kahvaltım

1 dilim peynir
1 dilim elma
yeşil çay

öğle yemeğim

bir kaç parça tavuk eti (parça dediğim küçücük küçücük)
1 kaşık tepside patates
1 dilim kadar ekmek
yarım kase yağsız salata

çok mu oldu kızlar acaba.menü çok gözüküyor ama yediğim miktar gerçekten azdı ya da az mıydı çok mu size göre.birazdan da yarım nesgafe içerim 20 kalorilik.ve aralarda da toplam 2 bisküvi attım ağzıma.

toplam kalorim kaç olmuştur acaba aranızda hesaplayabilen var mı kızlar

Son düzenleme:

o sıkıntı bende de var :)) yemek güzel bir şey hemde çokk :) sen bir de beni görsen yönetici asistanıyım düşün halimi :)) çorbayı kupa ya koyup çay diye dolanıyorum içebilmek için :))) maydanoz ve limon kürü de yapabilirsin sabahları o da iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…