- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
kızlar ben teyzemde kalacagım bu gece tartı yok burda....yarın akşam eve döneceğim persembe sabah kilomu bildiririm...günlük menüm
kalkınca 2 brd su
sabah=1 dilim kepek ekmek -biraz peynir-yeşil çay-1 domates
öğle=1 simit- 1 brd ayran
akşam=100 gr kadar tavuk haşlama-limonlu salata
12 brd su
3 yeşil çay-2 beşi bi yerde
1 kurabiye(((((( ama kilomu cok merak ediyorum ben yaaaaaaa inşallah vermişimdir... persembe sabah bildircem kızlar özür dilerim kurala bu hafta uyamıcam
Kızlar bu arada ilk ben yazmış olacağım galiba.Cuma sabahki kilom:58.1 bu sabahki kilom:56.0 çıktı.Kilo çizelgesinide biraz daha kilo verince güncelleyeceği.Bu arada kahvaltım:
Biraz peynir,
Bir tane salatalık,
Bİr tane domates,
Bir dilim kepek ekmeği,
Limonlu yeşil çay
günaydın kızlar kilom 72.7
en son 74düm
Herkese güzel birgün diliyorum
bende şimdi tartıldım , cumartesi sabah 81,4'düm bugün sabah 80,6'yım. sadece 800g. vermişiiiiiimmmbirazdan da kahvaltı yapıcağım sizlere de iyi günler ....:)
evettttttttttttt kızlarrrrrrrrr herkese günaydınnnn,kocaman öpüyorum sizleriii
bende sabah aç karnına tartıldım 72.1 çıktım..çok mutluyum .. yavaş yavaş veriyorum belki ama kalıcı oluyor.. benımde istedıgım bu... sabırla beklıcem aylarcaa...
toplam verdiğim kilo bugun itibariyle diyete başladıgım 2. haftam.. ve 2.9 kg verdim .. bu bile buyuk başarı.. yapışıp kalmıştı üstüme bu kilolar.. veremıyordum.. suan nasıl mutluyum anlatamam yaa :)
hepinizi cok sevıyorum ....tanısamda tanımasamda kanım cok ısındı herkese..
hayırlı gunler kızlarrrr.. ben yıne cıkmak zorundayım ..çocukların kahvaltısını yaptırcam.. bende maydonoz suyumıu ıccem.. yine gırerım inşallah.. hoşçakalınnn
Nasıl bir liste uyguluyorsun?Bende daha yavaş vermek istiyorum.Çünkü daha önce verdiğim kiloları aldım.Çok sıkı değil diyetim,ama yinede hızlı veriyormuşum gibi geliyor bana.Seninkiyle karşılaştırmak istiyorum.Rica etsem yazabilir misin?
canım doğruyu söylemek istiyorum hanı öyle bir listem vs yok ...
benım hayatım bir zayıflama hıkayesını okuyunca degıstı ...
orda dıyordukı ; "yedıgınız bır lokmada sıze aynı hazzı verır,10 lokmada...peki ben neden 10 lokma yıyerek kılo alayım ki"
ve bu o kadar dogruydu kı.. ben bu yolda yuruyorum kızlar...
beynimde bitirdim olayı...
daha 25 yaşındayım önümde Allah'ım ömür verirse nice yıllar varr ve ben bu yıllarımı neden kendıme eziyet edeyım ki...
hayatımdan ekmeği çıkardım,kızartmayı, yaş pastayı,hamur işlerini,kolayı,cipsi ( iki aklam önce kaçamak yaptım ama pişmanım bir dahamı aslaaa ! )
pirinç piavı,makarna yağlı yiyecekler,cıs-pıs tabir ettiğimiz kraker çikolata tarzlarını...hepsini cıkarttım hayatımdan ...
ama bu o kadar kolay olmadı neden dersenızz.. ben her akşamm cıs-pıs yemeden duramayan bırısıydım,yemek nıyetıne sabahtan akşama cips,kola cikolata pasta,nerde kilo yapacak yiyecekler varsa bendeysı yanı...
2 haftadır bu yazıdklarımı ağzıma vurmadım bir defasında cips harıcc..onada pişmanım zaten...
her sabah çaydonoz suyumu içiyorum ,öğlen ve akşam yatmadan öncede..
şimdi kahvaltıda bir tane yumurta haşlayıp yicem yanına bol salatalık ve lıgh sıyah zeytın den 5-6 tane.. istersem yanına ıcerım maydonoz suyumu istersem sabah aç karnına..
sekersiz çay içiyorum yada ( 10 yıldır çayıma şeker atmyıorum zaten )
öğlen yemegım genelde yok ama cok miğdem kazınırsa bır kase yarım yağlı yogurt yanına marul,maydonoz salatalık sövüç tabır ettıgımız sekıdle yıyorum.. yine maydonoz suyu veya varsa soda..yada su....
akşamda kesınlıklee sadece maydonoz suyu başka hıc bıse yok... bol bol suuu... hanıı cok asırı acıkmışsan alıyorum elıme bır salatalık çatur çutur yiyorum valla karnımda şişiyorr.. tıkanıyorum zaten...
aslında ben miğdemi küçültmeyi başardım.. amacımda buyduu... miğde küçülürse ister istemez porsıyonunuz dusecek ve kılo vermeye başlayacaksınız..
....................
çok uzun oldu ama o yazıyı okumanızı ısterım kızlarr..
42 kilo veren kızın hikayesi
eminim cok faydası olacak... sabırla okuyun..kızın dedıgı gıbı...mantıklı yazmışş
Sanırım ben senden daha çok yiyorum.Mesela öğle de bazen bir kase çorba bazen bir poğaça ayran.Akşamları da bazen fazla kaçabiliyor.Ama bugün yoğurt yiyeceğim,dün akşam yememem gereken şeyleri yedim.Olsun okudum hepsini,hikayeyide şimdi okuyacağım.
Merhaba kızlar ben diyete başlayalı 10 hafta oldu 89,0 başladım 8 haftada 79 a indim fakat 2 haftadır kıpırdamıyodu kilom Pazartesi Muzaffer kuşhan diyetine başladım sabah aç karına 79,7 çıktım ve busabah tartıldım 77,9 çok mutluyummmmm nihayet 2 haftadır duraksayan kilom yine hızlandı iyiki başlamışım bu diyete hata dün tutamadım kendini elim kadar büyük bir pizza yedim ve birde dondurma ama telafi ettim akşam yemeğini yemedim ona rağmen kilo verdim :)))
Harikasın canım tebrik ederim seni bende 3gün hic spor yapmadim ve kacamaklarimda oldu azda olsa verdirmis banada.iyiki bu diyeti bulmusum diyorum vallaaaa...
Bu sabah ki kilom71.6 bozdugum icin cok az ama olsun artik bozmayacagim
Canım senin başlangıç kilon ne ? Bu arada yaşın kaç merak ettim ?
Bende öyle valla canım senin sayende bizim kilolarda gidecek çok teşekkür ederim sana :) önemli olan azda olsa vermek canım azar azar gidecek bu kilolar hepimiz tığ gibi olacaz bu yaz inşallah :)
Canım yazmayi unutmusum yaşım 35(yolun yarısı) faceden fotoma bakabilirsin istersen özelden yazarim ismimi:))bu arada arkadas olarak ekledim seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?