- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
inşallah canım yaa gercekten psikolojim bozuldu görümcem yüzünden rüyamda bileonu gördüm hala şişkosun diyo bana kabus gibiydi... benimde erkek kardesim var bende görümce olcam ama asla karısmıcam gelinimize kardeşim nasıl istiyorsa öledir yani neyseeeeeeeeeeee amannnnn sen neden bozdun yaa ne güzel gidiyordun ama nefis işte bazen istiyo... kaldıgın yerden devam etseydin mesela 3. günü bozduysan 3. günü bastan yap yani tabi sen bilirsin canım nasıl için rahat edecekse öle yap ama bozdum diye de asla inancını kaybetme ben sizin sayenizde tekrar kendime geldim yaa
Canım ya benimde 2 tane abim var bende görümceyim ama inanki en ufak problemlerinde hemen arabulucuyum gelinimiz ister bitrk bana anlatır sıkıntısını..basta ugrasmak istedi benimle ama baktıki hic bir sekilde zararım dokunmuyor ne olursa arkasindayim vazggecti ve dost oldu gercekten bòyle insanlari duydukca sinirim bozuluyor...canım bende kaldigim yerden devam edeyim diyordum ama icime sinmedi yarım yamalak olmasin diye cünkü 4 gün az degil benimde cocuklar ve esim evde olunca haftasonu birtürlü devam ettiremedim bozmak icin ellerinden geleni yapiyorlar:))
Ya kızlar hepiniz çok güzel spor yapıyorsunuz.Ben bu saatlere kadar müsait olamıyorum.Bu saatten sonrada yapaması zor oluyor.İNternetteki videolardan o kadar sıkıldım ki artık.Sürekli aynıları ya da çok tempolu,insan yalnız yapınca böyle oluyor.Eskiden 50 dklık bir video vardı onu yapardım şimdi 5 dk yapasım gelmiyor.Ne yapacağım ben bilmiyorum
canım vücut yorgunsa yapasında gelmez.. bende öyleyimm ..o gun işlerden ,güçlerden hışım çıkmışsa.kendımı zorlamıyorum.. saglıklı olayım derken saglıgımdan olmak ıstemem..
o gun yuruyusumu yapmıyorum...
vücut bir süre hamlıyor zaten ama ınat edıp hırsa yaparsan.. sonradan daha başarılı oluyorsun.. mesella ben yıllar olmuş spor yapmayalı,yürüyüş yapmayalı
ilk gunler hamladım..ölüyordumm
ama yılmadım devam ettımm
ilk zamanlar 5 dakıka spor yapsam nefes nefese kalıyordum ..şimdi 15 dkka yapınca bile yorulmuyorum aksine daha zınde oluyorum...
böle böle bu süre artıcakk..
.............
bu arada kalça erıtme hareketı var ben onu yapıyorum hergun
bir bacak 35 ,ikinci bacak ta 35 kere.. daha fazlasını yaparım ama belımde fıtık var ve spiralim var kayar mayarrbelimide daha sakat ederım mazallah...
hafif hafif ama her gun yapmaya calısyorum ....
hareketı çöle anlatayım...
basenım ve kalçam var benım ...belım ıncecık ve bu yuzden kilolu duruyorum...
köpek pozizyonunda duruyorsun ve ayagını düz birşekilde havaya kaldırıyorsun yere yakın bırakıyorsun..yere degmıyor ayagın bu sekılde hızlı bır tempoda 35 kere yapıyorum..bacaklarım resmen yanıyor... ama ben 2 haftadır faydasını gordum.. selulutlerım azaldıı.. kola içmiyorum 2 haftadır.. yanı etımde bır sıkılaşma var fark edebılyıorum.. popom dakı selulutler görunmeyecek derecede azaldı.. ve yapmaya devam edıcem durmak yok...
Bende deneyeyim,sanırım çok yoruluyorum,herm vücut olarak hem beyin olarak,resmen uykum geliyor.Birazdan annemle yürüyüşe çıkacağım her ne kadar uykum olsa da :)
Bende deneyeyim,sanırım çok yoruluyorum,herm vücut olarak hem beyin olarak,resmen uykum geliyor.Birazdan annemle yürüyüşe çıkacağım her ne kadar uykum olsa da :)
Valla canım bu uykuyla benimde basım dertteydi cok uzun zamandır cünkü vucut o kadar cabuk alısıyorki uyumaya ve hep aynı saatlerde uyumak istiyorsun..tabiki bütün günün uyusuk ve berbat geciyor... simdi zorda olsa biraktim uyumayi ve inatla uyumak istedigim saatlerde spora basladim günüm daha zinde ve mutlu geciyor o yüzden zorlamak lazım vücudu....
günaydın herkese
başlangıç kilom 73.6
suan ki kilom 70.4(cok şaşkınım halaa inanamadım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
3 günde 3 kilo gitti benden ama zaten adet şişkinliğide vardı o yüzden bu kadar cok gitti neyse ki irademe sayenizde sahip cıkabiliyorum artık... en kısa zamanda 65 sonrada 60 olmalıyımmmmmmmmmm
bilmiyorummm bu arada listedeki 71.9 yanlış canım yaa ben kendimi öle sanıyordum ama tartıya bi cıktım diyetin ilk günü 73.6 gördüm...
kızlar merhaba bende sizinle devam edebilirmiyim boy 165 kilo 92 den 81e düştüm yaş 25 bende bu hafta muzaffer kuşhanın diyetını yapacaktım 2 ay sonra düğünüm var :)))9
saol bitanem seni tutana aşk olsun zaten baksana koşa koşa geliyon... şaka bi yana da benim adet şişkinliği vardı o yüzden bu kadar kilom gitti haftaya belki sen geçersin bellimi olur bu işler..tebrik ederim canım çok iyi kilo vermişinbeni geçtin ama arkandan geleceğim, tutmayın beniiiiiiiiiii
canım hoşgeldin aramıza bence hiç düşünme harika bi diyet hemen baslakızlar merhaba bende sizinle devam edebilirmiyim boy 165 kilo 92 den 81e düştüm yaş 25 bende bu hafta muzaffer kuşhanın diyetını yapacaktım 2 ay sonra düğünüm var :)))9
canım benim bu günü yarın bi daha bastan yani 4. günü yap bende öle yapacagım çünkü benimde gitti bugün diyet hopppp havayaÇok üzgünüm kızlarrr bugünkü menüm malesef
Sabah
1 dilim buğday ekmek,biraz peynir
Öğle
Bir yeşil elma (dışardaydım)
Akşam
8 kaşık et yemeği 1 buçuk dilim ekmek ve salata
Yarım gofret bide malesef dondurmaaaa
Ağlamak istiyorum ya tutamadım kendimi bozdum diyeti şimdi napıcam ben((
slm kızlar bende bugün bozdum diyeti arkadasıma gitmiştim saolsun hazırlamış bişiler yedim valla cok güzeldi... bide akşam eşimde oraya geldi bide yemek yedik yani bugünü saymıyorum ben yarın sabah 4. günü tekrar yapacagım... neyse canımız saolsun yaa üzülmek yok eninde sonunda gidecek elbet bu kilolar... tartıda az önce baktım fark yoktu ama carsambaya kadar tartılmıcam karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?