20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

Canım ya benimde 2 tane abim var bende görümceyim ama inanki en ufak problemlerinde hemen arabulucuyum gelinimiz ister bitrk bana anlatır sıkıntısını..basta ugrasmak istedi benimle ama baktıki hic bir sekilde zararım dokunmuyor ne olursa arkasindayim vazggecti ve dost oldu gercekten bòyle insanlari duydukca sinirim bozuluyor...canım bende kaldigim yerden devam edeyim diyordum ama icime sinmedi yarım yamalak olmasin diye cünkü 4 gün az degil benimde cocuklar ve esim evde olunca haftasonu birtürlü devam ettiremedim bozmak icin ellerinden geleni yapiyorlar:))

anlıyorum canım ne güzel işte böle olması lazım benimde hiç saygısızlıgım olmadı inanki hatta sölediklerine karşılık vermiyorum diye bana pısırık bile demiş ben sırf ona saygımdan cvp vermiyorum eşimin hatırına ama işte pısırık oldu adım neyse Allah büyük böle insanlardan uzak tutsun hepimizi.. neyse canım konumuzu değiştirelim valla moralim bozuluyo senin için zor tabi bastan yapmak ama kaldıgın yerden devam et çünkü 2 haftalık bi diyet sonucta ister istemez kilo verirsin bence... cocuklarla zor olur tabi Allahtan benimki daha küçük... eşimde cok destek oluyo bana hatta ben yemek yesem bile diyeti bıraktınmı diye soruyo alışmış adam artık yemememe...yazık oda ne yapsın benim moralim düzelsin diye ugrasıyo işte... bence sen bozdugun günleri bastan yap ilk günden baslamaktan iyidir yani... ben bozunca öle yapıyom cok şükür bi sıkıntım olmadı hiç bu güne kadar 4 aydır

kızlarr herkese merhaba...
sabah 9 da kalktım ..maydonoz suyumu içtim koca bir bardak aç karnına ve ardından bır bakta su ..aynı bardakla..
çünkü maydonoz içtiğinizde böbreklerdeki suyuda idrarla dıaşrı atıyormuş.. siz siz olun maydonoz suyu ıctıgınızde ardına muhakkah içtiginiz miktarsa veya ıkı katı su için..böbreklerınız susuz kalmasın...

çocuklarımı doyurdum,ben kalvaltı yapmadım..
bacak egzersızmı yaptım 5 dk...
sonra yemege gırıştım ...
akşama karnıyarık ,pirinç pilavı yaptım ..eşimde dünden berisir irmik tatlısı istiyordu onuda yaptım...
.............
akşama nasıl dayanacam bılmıyorum karnıyarık ve pirinç pilavı bu dunyadakı en sevdıgım yemektır...
3 tane patlıcanı yemezsem doymam normalde.. bu akşam yarım porsiyon karnıyarık ve 5-6 yemek kaşıgı pirinç pilavı yicem..yanınada bol salata (yağsız,tuzsuz bol limonlu)
ve bir bardak ayran içicem ki asla dayanamam bu yemegın yanında ayrana ..muhakkah ıcerım .....

normalde akşamları bişe yemıyordum cok miğdem kaıznırsa bır salatalık yıyordum ..kesmez ise yarım pötübör bisküvinin arasına yarım lokum koyup yıyordum.. şekerim düşmesin diye...
bu akşam kendıme bir ziyafet vericem...
.....
bugun sırff karnıyarık yiyebileyim diye yarım saat hızlı tempoda yuruyuşş yaptımm
...........
irmik tatlısını Allah'tan sevmıyorum..daha dogrusu sütlü tatlıları cok sevıyorum.. yaş pasta filann ...mımmm offf canım istiyor bu araalrr valla adettenmıdır nedırr
.............
bu gunkı menum bunlardı kızlarr...
bu arada öğlen bişe yemedim...
bol bol su içtimm..
maydonoz syunuda yatarken içip uyucam...

herkesi öpüyorumm ,hoşçakalınn...
sizlerde bir gununuzu yazınkı .. eksıklerımızı ,veya fazlalıklarımızı bır bırımıze söyleyelım,uyaralım birbirimizi...

Son düzenleme:
Ya kızlar hepiniz çok güzel spor yapıyorsunuz.Ben bu saatlere kadar müsait olamıyorum.Bu saatten sonrada yapaması zor oluyor.İNternetteki videolardan o kadar sıkıldım ki artık.Sürekli aynıları ya da çok tempolu,insan yalnız yapınca böyle oluyor.Eskiden 50 dklık bir video vardı onu yapardım şimdi 5 dk yapasım gelmiyor.Ne yapacağım ben bilmiyorum

canım vücut yorgunsa yapasında gelmez.. bende öyleyimm ..o gun işlerden ,güçlerden hışım çıkmışsa.kendımı zorlamıyorum.. saglıklı olayım derken saglıgımdan olmak ıstemem..
o gun yuruyusumu yapmıyorum...

vücut bir süre hamlıyor zaten ama ınat edıp hırsa yaparsan.. sonradan daha başarılı oluyorsun.. mesella ben yıllar olmuş spor yapmayalı,yürüyüş yapmayalı
ilk gunler hamladım..ölüyordumm
ama yılmadım devam ettımm
ilk zamanlar 5 dakıka spor yapsam nefes nefese kalıyordum ..şimdi 15 dkka yapınca bile yorulmuyorum aksine daha zınde oluyorum...

böle böle bu süre artıcakk..

.............
bu arada kalça erıtme hareketı var ben onu yapıyorum hergun
bir bacak 35 ,ikinci bacak ta 35 kere.. daha fazlasını yaparım ama belımde fıtık var ve spiralim var kayar mayarrbelimide daha sakat ederım mazallah...
hafif hafif ama her gun yapmaya calısyorum ....

hareketı çöle anlatayım...
basenım ve kalçam var benım ...belım ıncecık ve bu yuzden kilolu duruyorum...

köpek pozizyonunda duruyorsun ve ayagını düz birşekilde havaya kaldırıyorsun yere yakın bırakıyorsun..yere degmıyor ayagın bu sekılde hızlı bır tempoda 35 kere yapıyorum..bacaklarım resmen yanıyor... ama ben 2 haftadır faydasını gordum.. selulutlerım azaldıı.. kola içmiyorum 2 haftadır.. yanı etımde bır sıkılaşma var fark edebılyıorum.. popom dakı selulutler görunmeyecek derecede azaldı.. ve yapmaya devam edıcem durmak yok...

Bende deneyeyim,sanırım çok yoruluyorum,herm vücut olarak hem beyin olarak,resmen uykum geliyor.Birazdan annemle yürüyüşe çıkacağım her ne kadar uykum olsa da :)

Bende deneyeyim,sanırım çok yoruluyorum,herm vücut olarak hem beyin olarak,resmen uykum geliyor.Birazdan annemle yürüyüşe çıkacağım her ne kadar uykum olsa da :)

inan bana daha zınde oldugunu hıssedeceksın..

şeytana uymaa.. senı uyutan uyuşturan o...

hadı göreyım senı.. bu bile kârdır bana göree...

Selam kızlarrr bugünkü menüm şöyle:
Sabah; küçük bir dilim kepek ekmegi+peynir+yesilcay
ögle;2 yumurta+salata...sabah kahvaltıdan 1 saat sonra 50 dk.lık tempolu yürüyüş...aksam yemiycem sadece yesilcay icerim o kadar kolay gelsin hepimizeeee

Valla canım bu uykuyla benimde basım dertteydi cok uzun zamandır cünkü vucut o kadar cabuk alısıyorki uyumaya ve hep aynı saatlerde uyumak istiyorsun..tabiki bütün günün uyusuk ve berbat geciyor... simdi zorda olsa biraktim uyumayi ve inatla uyumak istedigim saatlerde spora basladim günüm daha zinde ve mutlu geciyor o yüzden zorlamak lazım vücudu....

Uykuyu o kadar sevmiyorum ama sabah erken uyanıp bütün gün hızlı tempoyla akşama doğru uykum geliyor.Bende kendimi zorlayacağım.

Slm kızlar
bugun misafirim vardı biraz kaçamaklarım oldu maalesef ama yılmak yok kaçamak yaptım diye bu sefer bozmayacağım aynen devam edecegım dıyetime bol bol yeşil çay içtim şimdilik bu kadar

tebrik ederim canım çok iyi kilo vermişin beni geçtin ama arkandan geleceğim, tutmayın beniiiiiiiiiii

kızlar merhaba bende sizinle devam edebilirmiyim boy 165 kilo 92 den 81e düştüm yaş 25 bende bu hafta muzaffer kuşhanın diyetını yapacaktım 2 ay sonra düğünüm var :)))9

Çok üzgünüm kızlarrr bugünkü menüm malesef
Sabah
1 dilim buğday ekmek,biraz peynir
Öğle
Bir yeşil elma (dışardaydım)
Akşam
8 kaşık et yemeği 1 buçuk dilim ekmek ve salata
Yarım gofret bide malesef dondurmaaaa
Ağlamak istiyorum ya tutamadım kendimi bozdum diyeti şimdi napıcam ben ((

kızlar merhaba bende sizinle devam edebilirmiyim boy 165 kilo 92 den 81e düştüm yaş 25 bende bu hafta muzaffer kuşhanın diyetını yapacaktım 2 ay sonra düğünüm var :)))9

Hoşgeldin canım tabiki bize katılabilirsin bu arada çok güzel kilo vermişsin daha önünde 2 ay var istediğin kiloya düşersin eminim çokta güzel gelin olursun tatlım :)))

tebrik ederim canım çok iyi kilo vermişin beni geçtin ama arkandan geleceğim, tutmayın beniiiiiiiiiii
saol bitanem seni tutana aşk olsun zaten baksana koşa koşa geliyon... şaka bi yana da benim adet şişkinliği vardı o yüzden bu kadar kilom gitti haftaya belki sen geçersin bellimi olur bu işler..
canım hoşgeldin aramıza bence hiç düşünme harika bi diyet hemen basla
canım benim bu günü yarın bi daha bastan yani 4. günü yap bende öle yapacagım çünkü benimde gitti bugün diyet hopppp havaya

slm kızlar bende bugün bozdum diyeti arkadasıma gitmiştim saolsun hazırlamış bişiler yedim valla cok güzeldi... bide akşam eşimde oraya geldi bide yemek yedik yani bugünü saymıyorum ben yarın sabah 4. günü tekrar yapacagım... neyse canımız saolsun yaa üzülmek yok eninde sonunda gidecek elbet bu kilolar... tartıda az önce baktım fark yoktu ama carsambaya kadar tartılmıcam karar verdim

Tamam ozaman canım yarın 4 günü yapıyoruz beraber moralim bozuldu valla ama neyse yarın devam yine bende tartılmıycam çarşambaya kadar biraz zor olacak ama ( bu arada biletimi aldım bugün canım 18 Mayıs'ta uçuyorum memlekete yani diyeti bozmamam lazım 78 şu an inşallah ozamana kadar 5 kilo daha veririm ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…