- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Bu kadar oluy yaaa benimde tansiyonum normalde düşüktür.büyük 9,kücük 5'tirrr:))
senle adımız gibi tansiyonumuz da aynıymış beeee:)
ayşecim nasılsın oğlun nasıl oldu
kızlar merhaba.. nasılsınız ,keyifler yerindedir umarım :)
bir güzel pazara gittim bol maydonoz aldım ,salatalık ve marulda aldım .. boş boş limon sıkıp yemek guzel oluyor öğlen veya miğdemiz kazındıgında..
eve geldıgımde hemen maydanoz saplarını kaynattım bir güzel içtim..
ama 3 gundur bır turlu yuruyus yapamadım ...eğzersizlerle yola devam edıyorum..
aşagı kata cok ses gıdıyor malesef yuruyus bandıyla.. çekiniyorum ister istemez yürüyemiyorum..
............
tabıkı hiç birşey bahane degıl gidecek bu kilolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
..............
dün akşam bir kaçamak yaptım ,pişmanım ama dayanamadım
cips yedim
Bende aynıyım,yürüyüş yapamıyorum.Olsun kaçamaklar oluyor.Bugün bendede olduAma bozmadım devam ediyorum.Onun için kendimi spora verdim bugün.İnternette çok güzel videolar var.Yağlar için yürüyüşten daha faydalı olanlar var.Bu arada herkes yediklerini yazıyor mu?Ne yapıyoruz?
Valla ya bi ara dedimki kendimlemi konusuyom ben:)))
Saol tatlım biraz daha iyi yarına tamamen iyileşir artık şimdilik diyette süper gidiyo hiç kaçamak yapmadım ve yapmıycamdaaaaaa açlık hisside pek yok canım tatlı bile çekmiyor:)suyuda 1,5 litre içtim şimdiden akşama kadar daha okadar içerim...seninki nasıl gidiyor canım?
Kızlar ya sizde diyetteyken yaptıgınız her yemegi ilk defa görüyormuş gibi mi oluyorsunuzpp
Burda hep birlikte başaracağız inşallah ya.Bu arada herkesi ekliyorum ben.Haberiniz olsun kabul edin.
kızlar merhaba.. nasılsınız ,keyifler yerindedir umarım :)
bir güzel pazara gittim bol maydonoz aldım ,salatalık ve marulda aldım .. boş boş limon sıkıp yemek guzel oluyor öğlen veya miğdemiz kazındıgında..
eve geldıgımde hemen maydanoz saplarını kaynattım bir güzel içtim..
ama 3 gundur bır turlu yuruyus yapamadım ...eğzersizlerle yola devam edıyorum..
aşagı kata cok ses gıdıyor malesef yuruyus bandıyla.. çekiniyorum ister istemez yürüyemiyorum..
............
tabıkı hiç birşey bahane degıl gidecek bu kilolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
..............
dün akşam bir kaçamak yaptım ,pişmanım ama dayanamadım
cips yedim
kızlar yarın akşama kadar giremem nete belki... özlücem sizi beni unutmayın haaaaaaaaaaaaa... valla ben cok alıştım burda sizelere yaa aysecim ogluna cok sevindim inşllah biran önce bütün dişleri cıksın da rahatlasın kuzucum... senle de dogru dürüst konusamadık kac gündür valla özledim seni yaaa:)))))))) hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?