20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

ayşecim nasılsın oğlun nasıl oldu

Saol tatlım biraz daha iyi yarına tamamen iyileşir artık şimdilik diyette süper gidiyo hiç kaçamak yapmadım ve yapmıycamdaaaaaa açlık hisside pek yok canım tatlı bile çekmiyor:)suyuda 1,5 litre içtim şimdiden akşama kadar daha okadar içerim...seninki nasıl gidiyor canım?

Burda hep birlikte başaracağız inşallah ya.Bu arada herkesi ekliyorum ben.Haberiniz olsun kabul edin.

kızlar merhaba.. nasılsınız ,keyifler yerindedir umarım :)

bir güzel pazara gittim bol maydonoz aldım ,salatalık ve marulda aldım .. boş boş limon sıkıp yemek guzel oluyor öğlen veya miğdemiz kazındıgında..

eve geldıgımde hemen maydanoz saplarını kaynattım bir güzel içtim..

ama 3 gundur bır turlu yuruyus yapamadım ...eğzersizlerle yola devam edıyorum..

aşagı kata cok ses gıdıyor malesef yuruyus bandıyla.. çekiniyorum ister istemez yürüyemiyorum..

............
tabıkı hiç birşey bahane degıl gidecek bu kilolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
..............

dün akşam bir kaçamak yaptım ,pişmanım ama dayanamadım

cips yedim

Bende aynıyım,yürüyüş yapamıyorum.Olsun kaçamaklar oluyor.Bugün bendede oldu Ama bozmadım devam ediyorum.Onun için kendimi spora verdim bugün.İnternette çok güzel videolar var.Yağlar için yürüyüşten daha faydalı olanlar var.Bu arada herkes yediklerini yazıyor mu?Ne yapıyoruz?

Bence de herkes ne yediğini yazsın öyle daha iyi olur ,yarından itibaren ne yediğimizi yazalım. Sabah da kilomuzu yazarız

Bugünde kaçamaksız bitirdim çok şükür... öğlen çarşıdaydım arkadaşla simit aldım yedim diyetimde simit var dedim arkadaş şaşırdı nasıl bit diyetmiş bu dedi bende anlamadım simit çok kalorili aslında onun yerine başka birşey yesek olurmuki acaba...
şimdide elimde kayısılı form çay içiyorum malum yarın tartı günü kızlar
birazdan plates yapar sonrada yatarım

Tamam yarından itibaren yazarim bende tarti günü yarin ya bu sefer veremedim galiba boşladim biraz yarindan itibaren boşlamak yokkkkk

benimde güzel şimdilik sadece bugün 1 tene kurabiye yedim cok güzeldi dayanamadım...suyuda 2.5 litre içtim 3 yeşil çay 2 beşi bi yerde içtim onun dısında süperrrrr...

bende de var koşu bandı ama oğlum benden önce atlıyo bende spor yapcam diye yapamıyorum yani.... ama baslıcam su temizlik işleri evi ters düz ettim resmen bu arada yanlız değilsin kaçamak konusunda bende bugün kurabiye yedim

kızlar ben teyzemde kalacagım bu gece tartı yok burda....yarın akşam eve döneceğim persembe sabah kilomu bildiririm...günlük menüm
kalkınca 2 brd su
sabah=1 dilim kepek ekmek -biraz peynir-yeşil çay-1 domates
öğle=1 simit- 1 brd ayran
akşam=100 gr kadar tavuk haşlama-limonlu salata
12 brd su
3 yeşil çay-2 beşi bi yerde
1 kurabiye(((((( ama kilomu cok merak ediyorum ben yaaaaaaa inşallah vermişimdir... persembe sabah bildircem kızlar özür dilerim kurala bu hafta uyamıcam

kızlar yarın akşama kadar giremem nete belki... özlücem sizi beni unutmayın haaaaaaaaaaaaa... valla ben cok alıştım burda sizelere yaa aysecim ogluna cok sevindim inşllah biran önce bütün dişleri cıksın da rahatlasın kuzucum... senle de dogru dürüst konusamadık kac gündür valla özledim seni yaaa:)))))))) hepinize iyi geceler

İşin varmış,bu haftalıkta böyle olsun,bizde özleyeceğiz seni :)

Kızlar bu arada ilk ben yazmış olacağım galiba.Cuma sabahki kilom:58.1 bu sabahki kilom:56.0 çıktı.Kilo çizelgesinide biraz daha kilo verince güncelleyeceği.Bu arada kahvaltım:
Biraz peynir,
Bir tane salatalık,
Bİr tane domates,
Bir dilim kepek ekmeği,
Limonlu yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…