20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

kabul ettim bile canım
sen 15 günlük diyeti tam uyguluyormusun ben tam uyamıyorum ona mesela bugun aksam tek kellogs yedım sütle, sabah öylen uydum sayılır
bıraz öncede plates yaptım yarım saat oh ohhh

altta niye kilon 69 gösteriyorki

uyuyorum canım ben ne yazıyorsa onu yiyorum sadece ızgara köfte gibi şeylerin yerine tavuk yiyorum haşlama olarak... 69 sayısını gecen gördüm tartıda hemen değiştirdim tabi sonra adet olunca bide 2-3 gün diyet yapamadım hemen hoppppppppppp yükseldi kilom ama değiştirmicem kalsın öle moral oluyo bana spor olarak bugün avm de epey gezdim

oooo bütün kızlar toplandık ama ben kaçıyorum oğlumun uykusu gelmiş uyutayım sonrada yatarım artık iyi geceler hepinize

ayyy vallamı kızz inşallah tatlım... şimdiden strese girdim inanki o kadını catır catır catlatmam lazım baska caresi yok bana bakınca bi daha dönüp baksın istiyorum

Kesinlikleee....bence bakıp bir daha bakıyordurda o yüzden böyle davranıyordur kıskanclik yanii benimde cevremde cok var catır catır catlayan ordan biliyom:))))

ooo kızlarr kaynatmışsınız yinee

bende yine herzamanki gibi ev işi yaptım

malum iki ufak cocukla pc başına oturamıyorum..

yaz geldı durmadan aşagıda oynamak ıstıyorlar ,bende başlarında olmalıyım..

kusura bakmayın topik açtım ama başında duramıyorum

................
kızlar yaa bir sorum var silere malesef kadın dogum doktoru gıtmışş ,az çnce duş aldım kendımı kontrol ederken spiralin ipi elime gelmedii:18::18::18:

yanı her daim gelırdı ..acaba cok mu fazla hareketlı spor yaptım..kaymış filan olabılırmı ya...
adetimde bir türlü sökmedii kahverengı lekelenmelerım var hala.. wc de peçeteye silindiğimde silik pembemsi kan gelıyor.. başkada bişe yok...

hıc adet belırtılerımde yok ne karnım agrıyo ne de belım..sadece çok şişim ....

arkadaşlar bugün resmen sinir krizi geçirdim. anormal bir şey yemiyorum, günlük bir rutinim var öyle çok da hareketsiz değilim ailemde kilolu da yok. niye kiloluyum? neden hayatımın her evresinde bu sene vereceğim bu sene ideal kiloma kavuşacağım dedim dedim de hiçbir zaman gerçekleştiremedim? neden ergenlik döneminde güzel şeyler giyip bunun tadını çıkaramadım? neden kiloyla ilgili aşağılanmaların muhattabı oldum, sendromlar yaşadım bunalımlara girdim küçük yaşlarda? neden yahu neden! ne için yaşadım bunları kilolu olmak adına hiçbir şey yapmadığım halde! piyango bize mi patladı yani?
bundan böyle ne gerekliyse yapacağım. sağlıklı sağlıksız farketmez. bu durumdan kurtulmak istiyorum artık. yeter be artık yeter!

boy: 1.67
kilo: 74
hedef:54

bende aranızdayım hadi bakalım!

canım benım sakin ol önceliklee...daha yaşın cok küçükk halledecez hep beraber.. hiç canını sıkma.. daha cok guzel ,zayıf günler senı beklıyorr... simdiden tadını cıkarmaya başlaa :)

Kesinlikleee....bence bakıp bir daha bakıyordurda o yüzden böyle davranıyordur kıskanclik yanii benimde cevremde cok var catır catır catlayan ordan biliyom:))))

kızlar hepinizi öpüyorum günaydın herkese az kalorili kaçamaksız güzel bi gün diliyorumgörümcem zaten kıskançlıgından böle davranıyo eşim onun yanında hep beni tutar onun her dediğini tersler cünkü saçma sapan konusur eşim bile cok kızıyo ona aslında... o yüzdende kıskanıyo beni hem ben ondan daha güzelim hıhhhh daha cok çatlatcam ben onu yeni başlıyoruz daha ayyyy sabah sabah sinirlerim zıpladı gene onun ismini duymak bile yetiyo banaaa

canım biz her daim burdayız cocukların daha önemli tabi günde 1 defa bile girip yoklasan yeterli hepimizdede aynı sorun var bende pc acık duruyo ama devamlı oturamıyorum ara sıra bakıyorum sadece... spirale gelince de benimde ipim gelmiyo elime hatta hiç gelmedi diyebilirim.. ilişki sırasında içine kaçarmış normal bişi demişti doktor bana... adete gelincede papatya çayı içmeni tavsiye ederim gecen ay bende öyle olmuştum biberiye ve papatya cayı söktürüyor adeti günde 2-3 fincan iç.. benim cok şükür 2 gündür söküldü rahatladım...için rahat değilse git bi doktora bitanem spiralle bile hamile kalabilirsin sonucta %100 korumuyo hiçbirisi

ablacım bende aynı dertteyim kendimi bildim bileli kilolarımla savastım ama ilk kez bu kdar kararlı ve ciddi bi diyete girdim... 16-17 kilom gitti daha da var... ne kadar erken yaşta verirsen kilolarını o kadar koruman kolay olur... heleki evlenip cocuk doğurduktan sonra cok zor veririsin... biz suan muzaffer kusahanın diyetini yapıyoruz bugün 2. günümüz önceki sayfalarda var diyetin listesi bi bak hem sağlıklı bi diyet bence eger istesen katıl bize... tabi herseyin başı saglık zorlama kendini daha yasın cok genç veririsin mutlaka sıkma canını bitanem oyyy kıyamam sana yaaa

Ufff 2gündür yürüyüs yapamadım bide üstüne dün aksam yemegi kacirdim biraz sinirlerim cok bozuk(bugün yürüyüsümü arttirsam telafi edermiyim ki kızlarrr(

Ufff 2gündür yürüyüs yapamadım bide üstüne dün aksam yemegi kacirdim biraz sinirlerim cok bozuk(bugün yürüyüsümü arttirsam telafi edermiyim ki kızlarrr(
bence hem yürüyüşünü arttır hemde öğlenki simidi yarım simit olarak ye... öle tellafi edebilirsin canım... bende spor yapamdım ama 2 gündür epey tempoluyum sabah 8 den beri yazlık kışlık ayırıyorum sıkıldım yaaaaa işler bitmiyo bi türlü su an da feci acıktım sabah kahvaltıyı 7 de yapmıştım birazdan eşim gelir onla yerim öğle yemeğini

Aynen dediklerini yapıcam cnm baskada moralim düzelmez zaten cok saol...
tatlım seni ekliyorum arkadaş listeme kabul edermisin

Hemen ekliyorum canim benim....

Suan benimde evde temizlik var hic bitmiyor isler canim yaaa ben cocuklarin yazlik kisliklarini yapmistim zaten bizimkiler kaldi oda gözümde büyüyor inan ki...

Aynen dediklerini yapıcam cnm baskada moralim düzelmez zaten cok saol...

Hemen ekliyorum canim benim....

sende saol canım ben o kadar cok yoruldum ve acıktımki simidin hepsini yedim... 1 bardakta ayran içtim... elim ayagım titriyo benim hemen acıkınca tans,yonum normalde de cok düşüktür daha da düşüyor az önce büyük 9 küçük 5 ti tansiyon

Bu kadar oluy yaaa benimde tansiyonum normalde düşüktür.büyük 9,kücük 5'tirrr:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…