- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Evet kızlar faceden herkes ekleyebilir birbirini,hem daha iyi tanışmış oluruz,hem daha çok motive ederiz birbirimizi.Ya bu arada bugün canım o kadar çok dondurma istiyor ki off hep bu reklamlar
Canım ben dün tutamadım kendimi 1 top dondurma yedim ama sonra pişman oldum sabah tartıda 900 gr verdiğimi görünce inanamadım 3 kez çıktım tartıya :)
Evet kızlar faceden herkes ekleyebilir birbirini,hem daha iyi tanışmış oluruz,hem daha çok motive ederiz birbirimizi.Ya bu arada bugün canım o kadar çok dondurma istiyor ki off hep bu reklamlar
yaa hiç sorma bugun muhteşem yüzyıl var ve ben öle bön bön tv ye bakıcam .. 2 haftadır bölee.. hiç zevk almıyorum
illa yiyecek bişeler istiyor canım... napcaksam bugun yineee
Nerdesiniz kızlar kimse yok:)
ben burdayım
nasıl gidiyor kızlar, benim iyi kaçamaksız birgündü ama spor yapamadım
inşallah 1 ay boyunca hiç bozmam devam ederim, etmek zorundayım kilo vermem gerekartık 6lı rakamları görmek istiyorum
Bende burdayım kızlar arasira girip bakiyorum yaniii:))yarin sabahtan itibaren hic bozmadan devam edicem kızlar tekrar pismanlık yasamak istemiyorum berbat bir duygu yaaaa ....
ben burdayım
nasıl gidiyor kızlar, benim iyi kaçamaksız birgündü ama spor yapamadım
inşallah 1 ay boyunca hiç bozmam devam ederim, etmek zorundayım kilo vermem gerekartık 6lı rakamları görmek istiyorum
Spor yaptiysan tabiki telafi olmustur canim ya takma ben 4gündür sporda yapmiyorum ama yarin tekrar basliycam insallahhhhh...Bende bir tane bisküvi yedim canım ama neyseki 70 dakikayı spor salonunda geçirdim telafi etmişimdir umarım :)
Ben spor yaptım ama kaçamağıda yaptım malesefbende inşallah senin gibi 6 lı rakamları hep beraber görürüz :)
günaydın herkese
başlangıç kilom 73.6
suan ki kilom 70.4(cok şaşkınım halaa inanamadım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
3 günde 3 kilo gitti benden ama zaten adet şişkinliğide vardı o yüzden bu kadar cok gitti neyse ki irademe sayenizde sahip cıkabiliyorum artık... en kısa zamanda 65 sonrada 60 olmalıyımmmmmmmmmm
bilmiyorummm bu arada listedeki 71.9 yanlış canım yaa ben kendimi öle sanıyordum ama tartıya bi cıktım diyetin ilk günü 73.6 gördüm...
Olursun canım kesinlikle...ben 4gün bozdugum icin bugün ilkgünden basladım hadi hayırlısı bakalımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?