20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

Evet kızlar faceden herkes ekleyebilir birbirini,hem daha iyi tanışmış oluruz,hem daha çok motive ederiz birbirimizi.Ya bu arada bugün canım o kadar çok dondurma istiyor ki off hep bu reklamlar

Canım ben dün tutamadım kendimi 1 top dondurma yedim ama sonra pişman oldum sabah tartıda 900 gr verdiğimi görünce inanamadım 3 kez çıktım tartıya :)

Canım ben dün tutamadım kendimi 1 top dondurma yedim ama sonra pişman oldum sabah tartıda 900 gr verdiğimi görünce inanamadım 3 kez çıktım tartıya :)

Benim tartımda sorunlu ya farklı farklı gösteriyor Neyse akşam yemeği yemem yerine belki,bu diyet zor iş.Normalde yemeyeceğim şeyleri bile istiyor canım.

Evet kızlar faceden herkes ekleyebilir birbirini,hem daha iyi tanışmış oluruz,hem daha çok motive ederiz birbirimizi.Ya bu arada bugün canım o kadar çok dondurma istiyor ki off hep bu reklamlar

yaa hiç sorma bugun muhteşem yüzyıl var ve ben öle bön bön tv ye bakıcam .. 2 haftadır bölee.. hiç zevk almıyorum

illa yiyecek bişeler istiyor canım... napcaksam bugun yineee

Son düzenleme:

yaa hiç sorma bugun muhteşem yüzyıl var ve ben öle bön bön tv ye bakıcam .. 2 haftadır bölee.. hiç zevk almıyorum

illa yiyecek bişeler istiyor canım... napcaksam bugun yineee

Aynen benim de öyle,gündüz diyet sorun olmuyor ama akşam hele televizyon karşısında çayın yanında.Ama bugüne kadar kilo aldıran bunlardı.Yinede insan vazgeçemiyor.

ben burdayım
nasıl gidiyor kızlar, benim iyi kaçamaksız birgündü ama spor yapamadım
inşallah 1 ay boyunca hiç bozmam devam ederim, etmek zorundayım kilo vermem gerek artık 6lı rakamları görmek istiyorum

ben burdayım
inşallah 1 ay boyunca hiç bozmam devam ederim, etmek zorundayım kilo vermem gerek artık 6lı rakamları görmek istiyorum

benim ufacık bi kaçamağım oldu öğlen ama akşam hiçbirşey yemedim umarım telafi olmustur ama bugun suyu da az içtim şimdi de yeşil çay içiyorum inşallah haftada 2-3 kilo veririm. artık hep çarşamba günlerimi yazıcaz kilomuzu? birde bişey sorucam siz simgeleri nereden ekliyosunuz yorum yazdığınızda??

Bende burdayım kızlar arasira girip bakiyorum yaniii:))yarin sabahtan itibaren hic bozmadan devam edicem kızlar tekrar pismanlık yasamak istemiyorum berbat bir duygu yaaaa ....

ben burdayım

Ben spor yaptım ama kaçamağıda yaptım malesef bende inşallah senin gibi 6 lı rakamları hep beraber görürüz :)

Bende bir tane bisküvi yedim canım ama neyseki 70 dakikayı spor salonunda geçirdim telafi etmişimdir umarım :)
Spor yaptiysan tabiki telafi olmustur canim ya takma ben 4gündür sporda yapmiyorum ama yarin tekrar basliycam insallahhhhh...
Ben spor yaptım ama kaçamağıda yaptım malesef bende inşallah senin gibi 6 lı rakamları hep beraber görürüz :)

Ben kafaya koydum canım bir hafta sonra 6lı rakamı görücemmmm:)))

kızlarr muhteşem yüzyıl bitti,çocukları yatırdım geldım ama kimsecikler kalmamışş...

olsun yarın inşallah yıne gırerım.. bu akşam malesef bir tane magnum yedim ama mini olanından ..

yarın yürüyüşş şart oldu bana ama öle 30 dkka falan degıl yürücem 1 saat görcem günümü...

...................................

herkese hayırlı geceler,güzel rüyalar... boll bol yağ yakmalarr

öpüldünüzzzzz gacılarrrrr

kızlar iyi geceler herkese ben geldimmmmmm... valla aklım sizlerde kaldı özledim hepinizi... cok güzel gidiyo diyetleriniz muhabbet koyulaşmış kıskandım haaaaaa tek tek cvp yazamadım... cok güzel kilo vermişsiniz darısı başıma inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bende sabah ilk iş tartılıp erkenden yazarım kilomu suan karnım su içmekten davul gibi şişti

günaydın herkese
başlangıç kilom 73.6
suan ki kilom 70.4(cok şaşkınım halaa inanamadım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
3 günde 3 kilo gitti benden ama zaten adet şişkinliğide vardı o yüzden bu kadar cok gitti neyse ki irademe sayenizde sahip cıkabiliyorum artık... en kısa zamanda 65 sonrada 60 olmalıyımmmmmmmmmm
bilmiyorummm bu arada listedeki 71.9 yanlış canım yaa ben kendimi öle sanıyordum ama tartıya bi cıktım diyetin ilk günü 73.6 gördüm...

Ayyy cok sevindimm süper bir kilo vermissin tebrik ederim canım darısı basıma insallahhhhhhh:))

saol canım dedim ya adet şişkinliğide vardı o yüzden bence... ama genede tartıda eksik görmek sevindiriyor insanı... sabah kalkar kalkmaz tartıldım wc den sonra.. gözlerim açıldı resmen şokşokşok neyse darısı hepimizin basına haftaya çarsambaya kadar 68 falan olurum inş

Olursun canım kesinlikle...ben 4gün bozdugum icin bugün ilkgünden basladım hadi hayırlısı bakalımmm.

inşallah canım yaa gercekten psikolojim bozuldu görümcem yüzünden rüyamda bileonu gördüm hala şişkosun diyo bana kabus gibiydi... benimde erkek kardesim var bende görümce olcam ama asla karısmıcam gelinimize kardeşim nasıl istiyorsa öledir yani neyseeeeeeeeeeee amannnnn sen neden bozdun yaa ne güzel gidiyordun ama nefis işte bazen istiyo... kaldıgın yerden devam etseydin mesela 3. günü bozduysan 3. günü bastan yap yani tabi sen bilirsin canım nasıl için rahat edecekse öle yap ama bozdum diye de asla inancını kaybetme ben sizin sayenizde tekrar kendime geldim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…