20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

kızlarr hayırlı akşamlar dılıyorum herkese....

yazdıklarınızı okudum.. ama haddiim olmayarakk sizlerı ve kendımı uyarmak ıstıyorum..

tmm kaçamaklar arada bır oluyor ..kimse gecemıyor önüne ama

son okudugum sayfalardaa butun herkess kaçamak yapıyorr ve hıc sonu gelmıyor...

artıkk bır dur desekk diyorum...

kararlılıgımızı yıtırmeyelimm...

lütfen herkess kendınee bı çeki düzen versinn.. bundan sonra kaçamak yok ,çarşambaya kadar herkesın kilo verdıgını görmek ıstıyorum.....

emir verir gibi oldu amma

iyiliğiniz içinn canlarımm...salmayın kendınızııı

Son düzenleme:
offffffffffff yine kaçamaklı bir gün:18::18:

olsun bitanem moral bozmak yok asla sonuçta insanız ister istemez bişiler atıyoruz ağzımıza önemli olan diyeti bozmamak düşünsene eskiden ben kendi adıma konusayım doya doya yerken şimdi azıcık bile yesem pişman oluyorum ama eskisi gibi değil bu bile büyük bi başarı bana göre ne olursa olsun pes etmek yok moralimizi bozmak yok ben kaçamak yapınca ertesi gün öğünlerimden kısıyorum mesela yarın öğlen ki menümde menemen var ve ben menemen yerine sadece biraz yoğurt yemeyi düşünüyorum semiz otlu

haklsın canım ama hepimiz evli çocuklu insanlarız ve kaçamak yapmamak imkansız yani tabiki kararlılık cok önemli ama olmuyo işte...:78::78::78: genede seni kırmıcam...yarın size ve kendime söz veriyorum asla kaçamak yapmıcammmmmmmmmmmmmm hadi sizde söz verin yarın kaçamak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk anlaştıkmı kızlar bir gün sadece deneyelim daha iyi hissedelim kendimizi motivasyonumuz yerine gelsin dimi yaaa offff ne bu böle işkence çekiyoz resmennnnnn ağlamak istiyorum tutmayın beni:88:

oh ohhh herkes burda
ben tam listeyede uymuyorum sizler uyuyormusunuz
listeyi tam bilmiyorum ne var ne yok

tatlım ben listeye uyuyorum fakat kaçamak yaparsam eger ertesi günki menüden kısıyorum baska türlü olmuyo çünkü bi çeşit ceza şekli yani

tamam canım sana söz veriyorum yarın kaçamak maçamak yokkk yoookkkk
iyiki varsınız

tamam canım sana söz veriyorum yarın kaçamak maçamak yokkk yoookkkk
iyiki varsınız

tamam tatlım bir gün deneyelim bak eminim daha güzel olcak... çarşamba geliyo bu hafta en cok kim kilo vercek bakalım hadi yarışalımmmmmmmmmmmm ok

ben 3. haftamdayım diyette ve ömrü hayatımda en kararlı ve uzun gecen bır dönemdeyım

toplasan 2 defa kaçamak yapmısımdır oda cips yedım bı kere birindede magnum yedım ama dıger gun telafı ettım...

yanı kızlar ben kımseyı zorlayamam ..haşa kimseye karışmak haddıme degıl ama ben bu sayfayı nıey actımm
herksesi motıve etmek ıcın.. elimden geldıgınce uyarmak,birşeyleri beraber paylaşabilmek için...

bu konuda sızlerı uyarmayı kendıem bir borç bildimm...

ben kaçamak yapmıyorum ..gerçekten yapmıyorum...

ha yapmam asla da demıyorum ..dediğin gibi insanızz...
ama yınede söz verıyorum yarın bol bol egzersıze devamm yürüyüşe devam ve kaçamak yokk :) çarşamba gunu gıdecek bu kilolarrrrrrrrr..

canım benım ufaklık uyandıı.. bende çıkmak zorundayım.. sabah görüşmek üzere inşallah :)

kendine iyi bakk ,görüşürüzz.. Allah rahatlık versin,iyigecelerr...

Son düzenleme:

haklısın canım sonuçta sen iyiliğimizi düşünüyorsun tabi bende bunu isityorum aslında ben uyaran hatta gerekirse kızacak birini istiyorum ama ben öyle yazarken kimsenin üzülüp moralini bozmasını istemedğim için.. yoksa kaçamak yapılsın istemem tabi... beni yanlış anlama sakın morale herkesin cok ihtiyacı var çünkü... bundan sonra kendi adıma konusuyorum eğer kaçamak yaparsam kız bana tamam darılmak gücenmek yok sadece biran önce kilo vermek benim tek derdim ve veremeyince moralim cok bozuluyo surda 1 ayım kaldı ve ben hala 70 kiloyum tekrar söz veriyorum bugünki kaçamak son kızlar asla bi daha yapmıcam

aferinnn hah şölee yolaa gell bakemmmmm

Kızlar ya biz neden diyer insanlar gibi zayıf değiliz niye kilo aldık vallahi zayıf insanlar ne yerse yesinler hiç kilo almıyorlar onları kıskanıyorummmmm ben keşke bende öyle olsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…