20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

Kızlar ya biz neden diyer insanlar gibi zayıf değiliz niye kilo aldık vallahi zayıf insanlar ne yerse yesinler hiç kilo almıyorlar onları kıskanıyorummmmm ben keşke bende öyle olsam :)

ah ahhhhhhhhhhhh yaramı deşme benimde cevremde öyle arkadaslarım var inanki onların yediğini yesem kapılardan sığmam ama bünye meselesi canım yaa napalım bizimde kaderimiz buymuş ömür boyu diyetlerle geçircez baska caresi yok ama gercekten bende laf aramızda sinir oluyom ölelerine offfffff

Kızlar cosmussunuz kacırdım sohbeti ama olsun bende söz veriyorum artık kacamak yokkkk......

sorma canım yaa saolsun "bilmiyorum" gözümüzü actı bizim... ben kesin karar verdim yarından itibaren kaçamak yapmıcam o kadar eziyet çekiyorum bari sonucu güzel olsun dimi yaa sanki kaçamak yapınca ne geçiyor ki elimize sadece büyük bi pişmanlık duyuyoruz ve emeklerimizin boşa gittiğini

iyi geceler şekerciklerim kaçamaksız bi güne hazırlanın hatta sevdiğiniz her türlü yiyeceği gözünüzün önünden kaldırın ben öle yaptım

Kesinlikle haklısın canım bütün emeklerimizi bir anda cöpe atıyoruz ve büyük bir pismanlık sonrasinda...bende bozmam artikkkk

merhabalar bugün dördüncü günüm ve iki kilo vermişim ki bir gününde epey pilav yedim. normalde pek tüketmem ama annem çalıştığı restorandan getirmişti adamlar çok güzel yapıyorlar dayanamadım yumuldum vallahi
benim günüm şöyle geçiyor

domates ve biberi sote edip bir yumurta atıyorum belki biraz peynir tatlandırıcılı çay bu arada tatlandırıcı kullanmayın diyorlar ama ben kısa süreliğine bir diyetisyene gitmiştim kadın bana splenda yı önerdi hamileler bile tüketebiliyor onu kullanabilirsin diyince bana bir güvenli geldi aslında kimyasal türü her şeyi tüketmekten sakınırım ama bunu diyetisyen diyince koyverdim
öğlen et,balık türü şeyler salata ve yoğurt
akşam varsa sebze yemeği yoksa sadece yoğurt yiyorum

bu arada bugün gün boyu badem ve kuru kayısı tükettim. biraz aşırıya kaçıp bir avuç yedim neredeyse. fazlası kilo yapar mı bunların? bir merak ettiğim mevzu da zeytinyağlı kızartma yapabilir miyiz, kilo aldırır mı? son bir soru daha ben tam buğday ekmeğini halk ekmekten aldığımda böyle mayası ekşi tadı hissedilen katı çok lezzetli bir ekmekti bugün bir fırından aldım içi yumuş yumuş o ekşi tat yoktu rengi de açıkçaydı olur mu böyle farklılıklar ben halk ekmeğinkine daha ısındım siz nereden alıyorsunuz?

Bizim burada suan saat oglen 3:32
sabah 2 tane 110 kalorilik ekmek ile humus yedim yani gune kacamakla basladim.
Sonra aralarda kuyu kayisi

Biraz once de mercimekli sebze corbasi yaptim tadi cok guzel oldu :)))

Kizlar bence kacamak yaptigimizi yazalim fakat ismini yazmayalim cunku aklimizda olmasa bile bir an da gelirrr canimiz ceker diye dusunuyorummm.

maaşallah canım iyi kilo vermişsin yemene ragmen ..demekki metebolizman hızlı çalışıyor.. ne güzel.. senın 4 gunde verdıgın o 2 kiloyu ben 3 haftada zor verdım..diyetle -sporla üstelik... ama sağlık olsun napalım benım bünyede böle işteee japon yapıştırıcısıyla yapıştı üstümee çıkmıyorlarr

sordugun sorulara gelıncede canım pilavı fazla tüketme derim.. kızartmayı her ne turlu olursa olsun yeme bence...
bademide falz yeme oda yaglı sonucta,kayısı ye bol bol .. hem metebolizmanı çalıştırır hemde rahat tuvalete cıkarsın..

kızlar ben yeni kalktım kocam evde bugün uyuduk vallaaaa:) kahvaltı saatim geçti öğlende yağsız menemen var şimdi onu yapıp yicem kahvaltıyla öğleni birleştircem yani yanına da azcık peynir yerim... kendimi bugün iyi hazırladım kaçamak falan yok dedim gece tüm dürüstlüğümle günlük menümü yazarım size bugün benim pazarım var bana kolay gelsin hava da yanıyo valla ooofffffff

günaydınn canım ... bende kahvaltı sofrasını şimdi kaldırdım :)

şekersiz çay içtim yanınadaa 2 orta boy salatalık dilimleyip yedim.. bu kadar...

başka bişe yemedım zaten canım hiç istemıyordu ama mecburıyetten yedım...

bugun iş yapıcam enerji lazım..

içerdeki sobayı sokücem.. artık kaldırmak lazım... havalar cok guzel...

malum ufak bebekler olunca kaldıramadım.. ama havalar cok guzel :)
..................

öğlen bişe yemıcem belkı cok acıkırsam bişeler yaparım..
akşamada sabırlaa sükunetlee yemek yememeye calısıcam.. bugun iş var üstünede yürüyüşümü yaparsamm.. ohh süper olacak valla.. :)

maşallah canım iyi gidiyorsun bak biz söz verdik birbirimize artık kaçamak yapmıcaz emeklerimiz boşuna gidiyo sende yapma artık tamam mı canım... kızartma yeme bence her türlüsü zarar... kuruyemişleride fazla abartma hele ki antep fıstıgı hiç yeme gecen tvde sölediler bir küçük kase antepfıstıgında 780 kalori varmış... benden sölemesi tatlım bol yogurt ve salata yemeye calıs...bak şuan semizotu mevsimi yogurdun içine karıstır ye sarımsaklı yaparsan metabolizmayı hızlandırırmış...yazın ben cok yemiştim gercekten cok faydası oldu

canım olurmu öle sey bak bugün yorulcaksın zaten aç karnına bide... allah korusun canım düşer bayılırsın bebeğini düşün en azından salatalık ye bol bol yemek yemesen bile... havalarda sıcak zaten dikkat et cenım kendine kilo vercez diye sağlığımızdan olmayalım

bişe olmaz inşallah canım yaa ben 3 haftadır böleyim.. ölmedim henüzzz

ben çıkıyorum birtanem ..görüşmek üzere inşallah tekrar :)

öpüldünüzzzzzz

Canım bana kalırsa sağlığından olacaksın diyet yapmak aç gezmek deyilki diyet bitince napıcaksın yemeğe başladığın an alırsın kiloları tekrar o yüzden az da olsa yemelisin hem yediklerin azsada kilo veremiyomuşun vücut kendini koruma altına alıyormuş ve kıtlık moduna sokuyormuş :) yinede sen bilirsin ben seni sadece uyardım tatlım :)bu arada ben 7 kiloyu diyet yapmadan vermiştim sadece yağlı,kızartma,şekerli ve unlu şeyler yemeğerek ama 2 günde bir spor salonuna gittim 40 veya 50 günde verdim bu kiloyu ama artık yavaşladı o yüzden Muzaffer kuşhana başladım :)

bişe olmaz inşallah canım yaa ben 3 haftadır böleyim.. ölmedim henüzzz

ben çıkıyorum birtanem ..görüşmek üzere inşallah tekrar :)

öpüldünüzzzzzz

aslında sana diyorum ama bende öleyim yaa napalım aç kalmadan yiyerek kilo veremiyom ki ben... neyse canım sonuçta kendi bünyeni benden daha iyi tanırsın ama diyet bitsede kilo verdim diye yeme sakın daha cok alınır ben sahsen ömür boyu diyetteyimmmmmmmmmmmm sana kolay gelsin tatlım görüşürüz

Kızlar kaçamaksız bir güne günaydınnnnn bu arada ben bu 5 gün menüsüne bayıldım makarna var oleyyy çok severim bide bu sabah tartıyada çıkmadım zor tutum kendimi ama çarşambaya kadar tartılmak yok sürpriz olsun verdiğim kilo :))

Kızlar bugün kacamaksız olacak insallah ama ben kahveye minnacık yarim caykasigi kadar seker attim aci icemiiyorum kahveyi o kacamak sayilirmi kiii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…