- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Kızlar ya biz neden diyer insanlar gibi zayıf değiliz niye kilo aldık vallahi zayıf insanlar ne yerse yesinler hiç kilo almıyorlar onları kıskanıyorummmmm ben keşke bende öyle olsam :)
Tamam canım kaçamak yapmak yok yarından itibaren
Kızlar cosmussunuz kacırdım sohbeti ama olsun bende söz veriyorum artık kacamak yokkkk......
sorma canım yaa saolsun "bilmiyorum" gözümüzü actı bizim... ben kesin karar verdim yarından itibaren kaçamak yapmıcam o kadar eziyet çekiyorum bari sonucu güzel olsun dimi yaa sanki kaçamak yapınca ne geçiyor ki elimize sadece büyük bi pişmanlık duyuyoruz ve emeklerimizin boşa gittiğini
merhabalar bugün dördüncü günüm ve iki kilo vermişim ki bir gününde epey pilav yedim. normalde pek tüketmem ama annem çalıştığı restorandan getirmişti adamlar çok güzel yapıyorlar dayanamadım yumuldum vallahi
benim günüm şöyle geçiyor
domates ve biberi sote edip bir yumurta atıyorum belki biraz peynir tatlandırıcılı çay bu arada tatlandırıcı kullanmayın diyorlar ama ben kısa süreliğine bir diyetisyene gitmiştim kadın bana splenda yı önerdi hamileler bile tüketebiliyor onu kullanabilirsin diyince bana bir güvenli geldi aslında kimyasal türü her şeyi tüketmekten sakınırım ama bunu diyetisyen diyince koyverdim
öğlen et,balık türü şeyler salata ve yoğurt
akşam varsa sebze yemeği yoksa sadece yoğurt yiyorum
bu arada bugün gün boyu badem ve kuru kayısı tükettim. biraz aşırıya kaçıp bir avuç yedim neredeyse. fazlası kilo yapar mı bunların? bir merak ettiğim mevzu da zeytinyağlı kızartma yapabilir miyiz, kilo aldırır mı? son bir soru daha ben tam buğday ekmeğini halk ekmekten aldığımda böyle mayası ekşi tadı hissedilen katı çok lezzetli bir ekmekti bugün bir fırından aldım içi yumuş yumuş o ekşi tat yoktu rengi de açıkçaydı olur mu böyle farklılıklar ben halk ekmeğinkine daha ısındım siz nereden alıyorsunuz?
kızlar ben yeni kalktım kocam evde bugün uyuduk vallaaaa:) kahvaltı saatim geçti öğlende yağsız menemen var şimdi onu yapıp yicem kahvaltıyla öğleni birleştircem yani yanına da azcık peynir yerim... kendimi bugün iyi hazırladım kaçamak falan yok dedim gece tüm dürüstlüğümle günlük menümü yazarım size bugün benim pazarım var bana kolay gelsin hava da yanıyo valla ooofffffff
merhabalar bugün dördüncü günüm ve iki kilo vermişim ki bir gününde epey pilav yedim. normalde pek tüketmem ama annem çalıştığı restorandan getirmişti adamlar çok güzel yapıyorlar dayanamadım yumuldum vallahi
benim günüm şöyle geçiyor
domates ve biberi sote edip bir yumurta atıyorum belki biraz peynir tatlandırıcılı çay bu arada tatlandırıcı kullanmayın diyorlar ama ben kısa süreliğine bir diyetisyene gitmiştim kadın bana splenda yı önerdi hamileler bile tüketebiliyor onu kullanabilirsin diyince bana bir güvenli geldi aslında kimyasal türü her şeyi tüketmekten sakınırım ama bunu diyetisyen diyince koyverdim
öğlen et,balık türü şeyler salata ve yoğurt
akşam varsa sebze yemeği yoksa sadece yoğurt yiyorum
bu arada bugün gün boyu badem ve kuru kayısı tükettim. biraz aşırıya kaçıp bir avuç yedim neredeyse. fazlası kilo yapar mı bunların? bir merak ettiğim mevzu da zeytinyağlı kızartma yapabilir miyiz, kilo aldırır mı? son bir soru daha ben tam buğday ekmeğini halk ekmekten aldığımda böyle mayası ekşi tadı hissedilen katı çok lezzetli bir ekmekti bugün bir fırından aldım içi yumuş yumuş o ekşi tat yoktu rengi de açıkçaydı olur mu böyle farklılıklar ben halk ekmeğinkine daha ısındım siz nereden alıyorsunuz?
günaydınn canım ... bende kahvaltı sofrasını şimdi kaldırdım :)
şekersiz çay içtim yanınadaa 2 orta boy salatalık dilimleyip yedim.. bu kadar...
başka bişe yemedım zaten canım hiç istemıyordu ama mecburıyetten yedım...
bugun iş yapıcam enerji lazım..
içerdeki sobayı sokücem.. artık kaldırmak lazım... havalar cok guzel...
malum ufak bebekler olunca kaldıramadım.. ama havalar cok guzel :)
..................
öğlen bişe yemıcem belkı cok acıkırsam bişeler yaparım..
akşamada sabırlaa sükunetlee yemek yememeye calısıcam.. bugun iş var üstünede yürüyüşümü yaparsamm.. ohh süper olacak valla.. :)
canım olurmu öle sey bak bugün yorulcaksın zaten aç karnına bide... allah korusun canım düşer bayılırsın bebeğini düşün en azından salatalık ye bol bol yemek yemesen bile... havalarda sıcak zaten dikkat et cenım kendine kilo vercez diye sağlığımızdan olmayalım
günaydınn canım ... bende kahvaltı sofrasını şimdi kaldırdım :)
şekersiz çay içtim yanınadaa 2 orta boy salatalık dilimleyip yedim.. bu kadar...
başka bişe yemedım zaten canım hiç istemıyordu ama mecburıyetten yedım...
bugun iş yapıcam enerji lazım..
içerdeki sobayı sokücem.. artık kaldırmak lazım... havalar cok guzel...
malum ufak bebekler olunca kaldıramadım.. ama havalar cok guzel :)
..................
öğlen bişe yemıcem belkı cok acıkırsam bişeler yaparım..
akşamada sabırlaa sükunetlee yemek yememeye calısıcam.. bugun iş var üstünede yürüyüşümü yaparsamm.. ohh süper olacak valla.. :)
bişe olmaz inşallah canım yaa ben 3 haftadır böleyim.. ölmedim henüzzz
ben çıkıyorum birtanem ..görüşmek üzere inşallah tekrar :)
öpüldünüzzzzzz
Kızlar bugün kacamaksız olacak insallah ama ben kahveye minnacık yarim caykasigi kadar seker attim aci icemiiyorum kahveyi o kacamak sayilirmi kiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?