20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

tamam canım ben kahvaltımı yaptım bile ama cok uykum var gece gec yattım birazcık kestircem şimdi oglum uyurken... bnde mayıs sonu gibi ankaraya gidebilirim yani benimde vermem gereken 5 kilo var 1 aya kadar hayırlısı bakalım...ben cesaret edemiyorum hergün tartılmaya en güzeli haftada bi tartılmak daha heyecanlı oluyo

Daha erken deyilmi canım kahvaltı yapmaya bende uyandım ama senin gibi kestirecem biraz daha inşallah veririz şu kiloları da çatlatırız görümceleri :)))

Daha erken deyilmi canım kahvaltı yapmaya bende uyandım ama senin gibi kestirecem biraz daha inşallah veririz şu kiloları da çatlatırız görümceleri :)))

canım eşimle beraber yapıyoruz erken ama olsun daha iyi oluyo hem... ben nette geziyom hala yatamadım daha

kızlar merhaba bende sizinle devam edebilirmiyim boy 165 kilo 92 den 81e düştüm yaş 25 bende bu hafta muzaffer kuşhanın diyetını yapacaktım 2 ay sonra düğünüm var :)))9

canım benım hoşgeldin... tabıkıde katılabılırsın ne demek kapımız herkese acık... haydı bakalım YA ALLAH YA BİSMİLLAH :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnn :)

gününüz aydın, eviniz bereketli,kilolarınız yolcu,moraliniz her daim tavan yapsın :)

bu sabah erken kalktım ki bana göre erken :)

8 de kalktım .. adet sancısından ölüyorum yaa bu nasıl bişe anlamıyorum... neysekı ıyıyım şuan biraz daha...

..............
birazdan maydonoz suyumu içcem ...
kahvaltı canım hiç istemıyor ama mecbur cocuklara hazırlıcam belkı bende hafıfı bişeler yerım...
bayadır siyah çay içmiyorum :) çay ı demlesem bilemedim ki...

.............

vee kahvaltıdan sonraaa güzel bir egzersizz 10 dakıkada olsaaa
ısınmak içinnn sonraaa hoooooooppppp yürüyüşş bandınaaaa :)

herşeyy çok güzelll olacakkk.. bunu biliyorum,hissediyorum...
güzle günlerr benı beklıyorrr...

ALLAH'ım herkese dilediğini,gönlünden geçen herşeyi nasip etsin...
ailemizle,sevdiklerimizle evlatlarımızlaa hayırlı uzun ömürler nasipp etsin....

öpüyorum hepinizi.. şimdii kahvaltı zamanıı.. yine gelirim kızlarr...

Son düzenleme:
Sevgili kızlarrr anlasılan herkes beni takip edip diyeti bozmuş ben demedim mi benim dedigimi yapın yaptıgımı yapmayın diyeeeee:)))

kızlar hepinizin cuması mübarek olsun .... bu güzel günde rabbim hepimizin dualrını kabul eylesin inş...

Amin :) Bu ara benimde biraz kaçamaklar fazla oldu ya.Bu hafta pek kilo veremeyeceğim sanırım.Ama vazgeçmek yok.Yinede bütün fazlalıklar gidene kadar devam.Çarşambaya kadar 1 kilo versem yine iyi,az az ama kalıcı.

slm kızlarrrr benim diyet iyi şimdilik öğlen yemeği yemedim az önce acıkınca bikaç tane cubuk kraker yedim... aksama da bakalım salata tavuk var canım bugün pek bişi istemiyo dün cok yemişim galibaaa

canım benım hoşgeldin... tabıkıde katılabılırsın ne demek kapımız herkese acık... haydı bakalım YA ALLAH YA BİSMİLLAH :)

teşekkür ederim 2 ay var düğünüme inşallah 15 kilo verebilirim şimdi jullian level 2 ye başlayacam ardından 100 mekik bide kol kaslarını çalıştırma hareketi yapcam

Hoşgeldin canım tabiki bize katılabilirsin bu arada çok güzel kilo vermişsin daha önünde 2 ay var istediğin kiloya düşersin eminim çokta güzel gelin olursun tatlım :)))

ayyyyyy çok teşekkür ederim canım motivasyonumu arttırdın :)))

teşekkür ederim 2 ay var düğünüme inşallah 15 kilo verebilirim şimdi jullian level 2 ye başlayacam ardından 100 mekik bide kol kaslarını çalıştırma hareketi yapcam

Hoşgeldin,bizde burda birlikte birbirimizi motive ederek kilo veriyoruz ve her çarşamba kilo bildirimi yapıyoruz.Emin ol istediğin kiloları verebilirsin yeter ki iste.Ayy ne güzel bir şey:) Emin ol hayalindeki gelinlik sana çok yakışacak :)

napıyonuz diyettaşlarım benim ben akşam yemeğini yedim sonraa maleseffff birazcık cips yedim ama cok pişmanımm ya offf kocam yok bu gece geç gelecek o olmayınca sıkıntıdan canım bişiler yemek istiyo neyse yarın telafi edecğim mutlaka durmak yok yola devammmmmmmmmmmmmmmmm hadi bakalım çarşambaya az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…