- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Tamam ozaman canım yarın 4 günü yapıyoruz beraber moralim bozuldu valla ama neyse yarın devam yine bende tartılmıycam çarşambaya kadar biraz zor olacak ama( bu arada biletimi aldım bugün canım 18 Mayıs'ta uçuyorum memlekete yani diyeti bozmamam lazım 78 şu an inşallah ozamana kadar 5 kilo daha veririm ((
Canlarim saat farki oldugu icin ben bildirimleri size gore gec yapicam k.bakmayin ne olurrrr.
tamam canım ben kahvaltımı yaptım bile ama cok uykum var gece gec yattım birazcık kestircem şimdi oglum uyurken... bnde mayıs sonu gibi ankaraya gidebilirim yani benimde vermem gereken 5 kilo var 1 aya kadar hayırlısı bakalım...ben cesaret edemiyorum hergün tartılmaya en güzeli haftada bi tartılmak daha heyecanlı oluyo
Daha erken deyilmi canım kahvaltı yapmaya bende uyandım ama senin gibi kestirecem biraz daha inşallah veririz şu kiloları da çatlatırız görümceleri :)))
kızlar merhaba bende sizinle devam edebilirmiyim boy 165 kilo 92 den 81e düştüm yaş 25 bende bu hafta muzaffer kuşhanın diyetını yapacaktım 2 ay sonra düğünüm var :)))9
Sevgili kızlarrr anlasılan herkes beni takip edip diyeti bozmuş ben demedim mi benim dedigimi yapın yaptıgımı yapmayın diyeeeee:)))
canım benım hoşgeldin... tabıkıde katılabılırsın ne demek kapımız herkese acık... haydı bakalım YA ALLAH YA BİSMİLLAH :)
Hoşgeldin canım tabiki bize katılabilirsin bu arada çok güzel kilo vermişsin daha önünde 2 ay var istediğin kiloya düşersin eminim çokta güzel gelin olursun tatlım :)))
teşekkür ederim 2 ay var düğünüme inşallah 15 kilo verebilirim şimdi jullian level 2 ye başlayacam ardından 100 mekik bide kol kaslarını çalıştırma hareketi yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?