20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

bencede bugünki menü süperrrr makarnayı abartmayın ama sedece 1 tabakcık yani 1 porsiyon... olsun o bile güzel uzun süredir yememiştim makarna iyi oldu

Kızlar bugün kacamaksız olacak insallah ama ben kahveye minnacık yarim caykasigi kadar seker attim aci icemiiyorum kahveyi o kacamak sayilirmi kiii?

canım bence bikaç gün dene bak daha lezzetli oluyo kahve sekersiz olunca... ilk basta zorlandım ama şimdide şekerli olunca içemiyorum

kızlar nasılsınız bugün kaçamak yapmadım oleyyyyyyyyyyyy daha da yapmam... kendimi şartlandırdım resmen... pazara gittim kuaföre gittim derken epey yol aldım bugün sporum oldu akşamki makarna için sabırsızlanıyorummm

Bende öyle canım biran önce akşam olsun çok özledim makarnayı bendede kaçamak yok bugün çok mutluyum:)canım senin saç rengin ne ben saçımın rengini değiştirmek istiyorum memlekete gidene kadar ama hangi rengi yapsam bilemedim yardım edin beyaz tenliyim ben göz rengim de kahve ))

akşam yemeğimi yedim canım ama inanki o bi tabakcık makarna resmen şişirdi beni eskiden bi tencere yerdim yaaaa şimdi maden suyu içiyom.. benim saç rengim kahve canım uzun süredir boyatmadım ama daha önce kızıl kullanırdım devamlı... sana bence kumral yada çikolata kahve tonları yakışır... tabi görmeden ancak bu kadar yorum yapabiliyorum...ayrıca siyahda cok güzel olur benim tahminimce beyaz tenlilerde siyah saça bayılıyorum... eeeeeeeee ne demişler zevkler ve renkler tartışılmazmış

insan kaçamak yapmayınca daha mutlu oluyormuş yaaa bugün hiç kaçamak yapmadım şimdi gezmeye gidiyorum burda bahar şenlikleri var gece görüşürüz kızlar aklım sizde kalacak

Canım karamel tonları cok moda suan ve sanada cok yakısır aralarada ışıklar attırırsan harika olur

günüm iyi geçti sayılır
aksamda ip atladım artık hergun 200 ip atlıcam, biri hergun ip atlayarak kilo vermişti bende deneyim bakalım ne olcak, kızlar sizede tavsiye ederim bayağı terledim soluk soluğa kaldım iyi oldu tabii komşudan şikayet gelmezse
şimdiden yaz sıcakları geldı bu yaz 50 derece olacakmış diyorlar

canım süper bir fikir ama benım spiral var kayarmı ki... hopluyoruzyaaa :44::44:

Son düzenleme:

canım süper bir fikir ama benım spiral var kayarmı ki... hopluyoruzyaaa :44::44:

bende de var canım spiral bende ip atladım o kadar kaymadı cok şükür. doktorum bana adet günlerinde ağır kaldırısan kayar demişti...yani adet günlerinde dikkatli olcakmışız ben cıkartcam zaten az kaldı su 10 kiloyu da vereyim hemen o gün cıkartmaya gidecem:))))))

İp atlamayı bende duydum canım gercektende işe yarıyormuş baya kalori harcatıyormuş ve kollarda dahil sıkılaştırıyormuş..bende p.tesi baslıyacagım bakalımm.....

kızancıklarım nasılsınız bakalım... ben bugün bol bol gezdim valla süper oldu hem kendime moral depoladım evde pineklemekten sıkılmıştım... az önce uzun süredir beni görmeyen bi bayan ayyyyyyyyyyyyy ne kadar zayıflamışsın diyince ben tabi oooooo havalara uçtum kendimi çok iyi hissettim ya sanki manken edasında yürüdüm insanın kendine güveni geliyo gercekten zayıf olmak harika bi duyguymuş tabi hala kiloluyum ama eski halime göre zayıfım 87 den 70 e düşünce insan kendini manken gibi hissediyomuş... günlük menümü de yazayım
sabah=yok(öğleyle birleştirdim)
öğle =2-3 kaşık yağsız menemen biraz peynir ve domates 1 brd çay
arada=yarım salatalık
akşam=1 tabak makarna yağsız tuzsuz üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm pul biber nane serptim ohhhh süperdi vallaaa
suyu az içtim bugün 10 brd falan
4 fincan bitki çayı içtim evetttttttt benden bu kadar çarşambayı dört gözle bekliyorum

ayyy bende mi atlasam acaba hiç sevmiyom ya ben bu spor olayını
Valla canım cocuklugumuzdaki gibi ip atlıycaz eglenceli ve cokkk kalori yaktıran bir egzersiz bunu seversin bence:))

Valla helal olsun canım yaaa biliyorsun bu hafta kacamaklı oldu ama p.tesi günü bomba gibi geliyorum bekleyin beni anacımmmm diger p.tesiye kadar rekor kırıcam cok pis hırs yaptım:))))

2 yıl öncesine kadar saçım hep siyahtı canım doğumdan sonra değiştirdim şimdi tofifi Türkçe adını bilmiyorum kusura bakma ama sıkıldım bu saçtanda deyişiklik yapmak istiyorum ve 2 haftaya kadar karar vermem lazım ((

İp atlamayı bende duydum canım gercektende işe yarıyormuş baya kalori harcatıyormuş ve kollarda dahil sıkılaştırıyormuş..bende p.tesi baslıyacagım bakalımm.....

Bende başlayım ozaman Pazartesi malum spora herzaman gidemiyorum akşamda 10 dakika karın hareketleri yapmaya başladım her akşam yapmayı düşünüyorum inşallah işe yarar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…