- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Kızlar kaçamaksız bir güne günaydınnnnn bu arada ben bu 5 gün menüsüne bayıldım makarna var oleyyy çok severim bide bu sabah tartıyada çıkmadım zor tutum kendimi ama çarşambaya kadar tartılmak yok sürpriz olsun verdiğim kilo :))
Kızlar bugün kacamaksız olacak insallah ama ben kahveye minnacık yarim caykasigi kadar seker attim aci icemiiyorum kahveyi o kacamak sayilirmi kiii?
kızlar nasılsınız bugün kaçamak yapmadım oleyyyyyyyyyyyy daha da yapmam... kendimi şartlandırdım resmen... pazara gittim kuaföre gittim derken epey yol aldım bugün sporum oldu akşamki makarna için sabırsızlanıyorummm
Bende öyle canım biran önce akşam olsun çok özledim makarnayı bendede kaçamak yok bugün çok mutluyum:)canım senin saç rengin ne ben saçımın rengini değiştirmek istiyorum memlekete gidene kadar ama hangi rengi yapsam bilemedim yardım edin beyaz tenliyim ben göz rengim de kahve))
Bende öyle canım biran önce akşam olsun çok özledim makarnayı bendede kaçamak yok bugün çok mutluyum:)canım senin saç rengin ne ben saçımın rengini değiştirmek istiyorum memlekete gidene kadar ama hangi rengi yapsam bilemedim yardım edin beyaz tenliyim ben göz rengim de kahve))
günüm iyi geçti sayılır
aksamda ip atladım artık hergun 200 ip atlıcam, biri hergun ip atlayarak kilo vermişti bende deneyim bakalım ne olcak, kızlar sizede tavsiye ederim bayağı terledim soluk soluğa kaldım iyi oldutabii komşudan şikayet gelmezse
şimdiden yaz sıcakları geldıbu yaz 50 derece olacakmış diyorlar
canım süper bir fikir ama benım spiral var kayarmı ki... hopluyoruzyaaa :44::44:
canım süper bir fikir ama benım spiral var kayarmı ki... hopluyoruzyaaa :44::44:
İp atlamayı bende duydum canım gercektende işe yarıyormuş baya kalori harcatıyormuş ve kollarda dahil sıkılaştırıyormuş..bende p.tesi baslıyacagım bakalımm.....
Valla canım cocuklugumuzdaki gibi ip atlıycaz eglenceli ve cokkk kalori yaktıran bir egzersiz bunu seversin bence:))ayyy bende mi atlasam acaba hiç sevmiyom ya ben bu spor olayını
kızancıklarım nasılsınız bakalım... ben bugün bol bol gezdim valla süper oldu hem kendime moral depoladım evde pineklemekten sıkılmıştım... az önce uzun süredir beni görmeyen bi bayan ayyyyyyyyyyyyy ne kadar zayıflamışsın diyince ben tabi oooooo havalara uçtum kendimi çok iyi hissettim ya sanki manken edasında yürüdüm insanın kendine güveni geliyo gercekten zayıf olmak harika bi duyguymuş tabi hala kiloluyum ama eski halime göre zayıfım 87 den 70 e düşünce insan kendini manken gibi hissediyomuş... günlük menümü de yazayım
sabah=yok(öğleyle birleştirdim)
öğle =2-3 kaşık yağsız menemen biraz peynir ve domates 1 brd çay
arada=yarım salatalık
akşam=1 tabak makarna yağsız tuzsuz üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm pul biber nane serptim ohhhh süperdi vallaaa
suyu az içtim bugün 10 brd falan
4 fincan bitki çayı içtim evetttttttt benden bu kadar çarşambayı dört gözle bekliyorum
akşam yemeğimi yedim canım ama inanki o bi tabakcık makarna resmen şişirdi beni eskiden bi tencere yerdim yaaaa şimdi maden suyu içiyom.. benim saç rengim kahve canım uzun süredir boyatmadım ama daha önce kızıl kullanırdım devamlı... sana bence kumral yada çikolata kahve tonları yakışır... tabi görmeden ancak bu kadar yorum yapabiliyorum...ayrıca siyahda cok güzel olur benim tahminimce beyaz tenlilerde siyah saça bayılıyorum... eeeeeeeee ne demişler zevkler ve renkler tartışılmazmış
Canım karamel tonları cok moda suan ve sanada cok yakısır aralarada ışıklar attırırsan harika olur
İp atlamayı bende duydum canım gercektende işe yarıyormuş baya kalori harcatıyormuş ve kollarda dahil sıkılaştırıyormuş..bende p.tesi baslıyacagım bakalımm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?