20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

Selam kızlarrr bugün kacamaksız gidiyor cok şükür ama spor yapacak enerjim hic yok ya kendimi ikna cabalarım sürüyor:))bu arada faceden arkadaslık istegi gönderen oldu mu?

Merhaba kızlar haftasonu giremedim misafirim vardı.Bu hafta benim için açıkçası pek verimli geçmedi.Ama pes etmek yok yinede.Haftasonu o kadar çok yürüdüm ki ayaklarım yara oldu,üzerine zor basıyorum.Spor falan kaldı maalesef.Birde herkese bir sorum olacak.Hangi bitki çaylarını içiyorsunuz?Nasıl bir faydası oluyor?Benimki garip bir çay ertesi gün 1 kilo eksik görebilirsin kendini ama bırakınca çayı geri alıyorsun.Sizin tavsiyelerinize göre bir çay almak istiyorum.Çünkü kilo vermekten çok korumak zor.

Ben yesilcay dısında baska bir cay icmiyorum en azından yan etkisi olmayan bir cay yani....

aleyküm selam canım... valla süpersin gene her zamanki gibi enerjik ve neşeli.. bayılıyorum sana yaaa ben senin kadar enerjik değilim valla 5 aydır diyetteyim ve hala istediğim kiloya inemedim buda malesef bzaen yoruyo beni psikolojik olarak çöktüm yani devamlı hayatımda bi kısıtlama var ve ben hiçbişiden zevk alamaz oldum gercekten cok ciddi sölüyorum hala azimliyim ama bi yere giderken yada biri evime geldiğinde ben cok mutsuz oluyorum birileri bişileryerken uzaktan bakmak cok zor heleki ben tatlıyı cok severim en cok o zorluyo beni su sıcakta dondurma yemek istiyorum ama onu bile kısıtlıyorum kendimden aslında bi yandan da cok mutluyum çünki eski halime göre cock cokkkk iyiyim ama işte nefsime bazen yeniliyorum yaaa hayat işte kimi kilo almak için uğrasır kimi vermek için ne garip dimi neyse ttalım benim bugün duygusallığım üzerimde galiba biraz hastayım o yüzden olsa gerek

slm kızlar ben pek iyi değilim mideyi üşüttüm galiba soguk su içmiştim o yüzden canım listedeki hiçbişiyi istemedi bugün... zaten bugün 7. gündü yarın listeye baştan bi daha başlıyorum bir hafta daha yapaacagım... bugün arkadasım vardı ankaradan geldi o benim yoğuttlu makarnamı cok sever istedi bende pişirdim zorla bana da yedirdi biraz yemezsen bende yemem diyince mecbur ucundan yedim cok azdı yani ve 1.5 kurabiye yedim onun dısında bugün başka hiçbişi yemedim... suan bile yediklerim aklıma gelince midem bulanıyo...
spor olarak da az önce oğlumla yarım saat kadar yürüyüş yaptık biraz ip atladım sayısını bilmiyom epey terledim... iyiydi yani günüm yarın en baştan devam ediyorum ben siz de devam ediyormusun muzaffer kuşhancılar yoksa baska diyetmi yapacaksınız

Canım gecmis olsun ama hasta halin butsa arti ne diyim sana spor bile yapmıssın ben hic kıpırfamadım vallahi aksam yemeginden sonra artik yürürüm bendr..kushana devam tabiki ama 1hafta ara vrrmek lazım ben o arada protein diyeti yapican

canım öncelikle senin çayını cok merak ettim.. ben sallama çay ve beşi bi yerde içiyorum gündüzleri... gece yatarken de değişik bitkilerim var hepsinden 1 çay kaşıgı demliğe koyup üzerini sıcak suyla dolduruyorum(4-5 fincan su koyuyorum).. isimleri ise; yeşil çay-sinameki-funda-biberiye-kekik-ısırgan yapragı-top karabiber-karanfil-rulo tarcın(1 tane atıyorum)-keten tohumu-mate ve 9lu çayımdanda 1 çay kasıgı koyuyorum hepsini 10 dk kadar demleyip yatmadan içiyorum

saol canım öle bi halsizliğim yok sadece midem ağrıyo bişi yiyince bulanıyor... ben ara vermicem tatlım yarın tekrar 1. günden devam ediyorum

Selam kızlarrr bugün kacamaksız gidiyor cok şükür ama spor yapacak enerjim hic yok ya kendimi ikna cabalarım sürüyor:))bu arada faceden arkadaslık istegi gönderen oldu mu?

canım ben göndersım :) kabul edersen eger..

canım benım teşekkür ederim ilk başta.. evet ben birşeyi istemişsem onu enınde sonunda elde ederım.. azimliyim..

bana bırı şunu yapamazsın derse ben yaparım..öyle bir karakterım var... boğa burcuyum ..tüm özelliklerini taşıyorum :)

................

bu arada cok ama cok geçmiş olsun canım.. canından saglıgından cok önemlı degıl.. muhakkah yemelsin az da olsa...
ve asla canın bişe istedıgı zaman yememezlık yapma.. ucundan daolsa nefsını köreltmek için ye..
anı yaşa.. unutma bu gunumuzu bir daha kımse veremez bıze...

abartmadan canının ıstedıgını yemelısın..miğdenıde,vücudunuda küstürme kendıne.. arada bır şımartılmak gerek :)
.............
eger yemezsen canım gögüslerin agrır... ben şayet öyleyim.. canım bişe istedıgı zaman yıyemezsem gögüslerim cok agrır...

kızlar sonra döncem gene oğlan sıkılmış balkona cıkıyoz laptopu cıkarsam komsular bön bön bakarlar acayip bi yer burası neyse görüşürüz canlarım benim...

Kızlar öncelikle annemin bir sorunu vardı(kabızlık)neyse onnu için aldı.Alında zayıflama etkisi olduğnu duyunca bende içtim.Ama siz denemeyin bence.Birde burda günde 2 bardak yazıyor.Eğer denemek isterseniz ki(denemeyin bence) asla günde 1 den fazla içmeyin.Çünkü ben denedim ve ertesi gün çok kötü oldum.Şöyle ki bağırsaklarım sürekli çalışmaya başladı edni kendine.Sanki sürekli bir şey sindiriyormuş gibi. ACI ÇEHRE ÇAYI %100 bitkisel zayıflama çayı GittiGidiyor'da 56945340 bu resimdeki çay.Ama içmeyi düşünmüyorum,bugün son kez içtim.

merhaba kızlar haftasonu acayip yoğundum ev eşyalarımız geldi onların montajı bittikten sonra yerleştirme gece 10a kadar sürdü pazar günüde evimzde temizlik yaptık ama sporsuz geçirmedim her fırsat buldugumda tezgaha tutunup oturup kalkma hareketi yaptım:))) bugün hiç halim yok ögrenciler mahvetti beni tam anlamıyla muzaffer kuşhanın ilk günü yarın başlıyor tabii bu arada asla kendi diyetimi bozmadım

hergün 100 mekik jullian mıchael bide yemek yaparken bile muzik açıp oynuyorum veya masaya tutunup bacak açma ve oturup kalkma hareketi yapıyorum.bugün spor yapmadım çok yorgundum ama birazdan nişanlımla beyaz eşyalarımız gelmiş ona bakmaya gitcez tempolu yürüyüşümüde yapmış olurum :))) o gelinliğin içine zayıf bir şekilde grcem....

merhaba kızlar
hasta olcam şişim canım tatlı istiyor ama yemedim yemicem
bugun iyi spor yaptım ip atladım, plates yaptım
Muzaffer kushanı kaç kişi yapıyor kızlar yarın başlıyacaksanız bende ona başlasam iyi olur adı belli olur en azından gün gün yazsanız mesela yarın ilk gün ne var
hadi bakalım inşallah bu haftada kilo vermiş oluruzz
açlıktan başım ağrıyor

canım annemle ben 1 kez denemiştik bana bişi olmadı ama annem mide ağrısından ölüyordu kadın
evet canım ayrın ilk günden başlıyorum ben gene beraber yapalım net listeyi göndercem şimdi
oyyy yazık kıyamam sana yaa cok kötü oluyo insan ahhh o tatlılar bitirdi resmen beni yarın baştan baslıyoruz kızlar hadi bakalım

Her Gün ki Sabah kahvaltısı
1 dilim kepek ekmeği,
25 gram yağsız peynir (koyun, keçi inek peyniri fark etmez)
şekersiz çay, kahve

————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 1 ve 8. günler :

Öğle Yemeği:
-Tam kaynamış iki adet yumurta.
-Dilediğiniz kadar Marul, Domates, roka, tere otu, Dereotu’ndan oluşan elma sirkeli, salatalık, karışımı sınırsız salata

Akşam Yemeği:
-100 gram ağırlığında ( 7 veya 8 tane) ekmek için konmamış ızgara köfte
-Limonlu Salata (yeşil yapraklı sebzeleri domates, lahana, marul, salatalık)

————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 2. ve 9. günler :

Öğle Yemeği:
1 adet simit
1 bardak ayran

Akşam Yemeği:
Haşlanmış Yarım Porsiyon Tavuk Eti (derisi alınmış olacak)
Mevsim Salata

—————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 3. ve 10. günler :

Öğle Yemeği:
200 gram yağsız ve kaymaksız yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Dilediğiniz kadar Hafif tuzlanmış Salatalık

Akşam Yemeği:
120 gram – 2 iri dilimli ızgara dana eti (yağsız kısmından olacak)
(Veya bir büyük ızgara balık)
Mevsim Salata

—————-

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 4. ve 12. günler :

Öğle Yemeği:
200 gram, ince dilimlenmiş haşlanmış patates takviyeli mevsim salata
içine domates, taze soğan, salatalık eklenecek
limon ve hardal da konabilir, yağ yok.
Akşam Yemeği:
6 adet kuzu pirzola
Salata

—————–

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 5. ve 12. günler :

Öğle Yemeği:
2 yumurta ile yapılmış domatesli menemen
Salata

Akşam Yemeği:
1 büyük tabak haşlanmış yağsız makarna,
Yoğurt

——————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 6. ve 13. günler :

Öğle Yemeği:
haşlanmış 2 tane sosis
Salata

Akşam Yemeği:
3 adet (az pirinçle yapılmış) biber, domates veya kabak dolması
2 kaşık yoğurt

——————-

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 7. ve 14. günler :

Öğle Yemeği:
100 GR. beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
salatalık, domates

Akşam Yemeği:
şiş ızgara, Salata

evet kızlar yarın tekrar buna başlıyorum katılmak isteyenler parmak kaldırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…