- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Merhaba kızlar haftasonu giremedim misafirim vardı.Bu hafta benim için açıkçası pek verimli geçmedi.Ama pes etmek yok yinede.Haftasonu o kadar çok yürüdüm ki ayaklarım yara oldu,üzerine zor basıyorum.Spor falan kaldı maalesef.Birde herkese bir sorum olacak.Hangi bitki çaylarını içiyorsunuz?Nasıl bir faydası oluyor?Benimki garip bir çay ertesi gün 1 kilo eksik görebilirsin kendini ama bırakınca çayı geri alıyorsun.Sizin tavsiyelerinize göre bir çay almak istiyorum.Çünkü kilo vermekten çok korumak zor.
selamun aleyküm kızlar ..Allah'ın selamı üzerinize olsun inşallah :)
herkes nasıllar bakalım dicem ama maşallah cok iyi gördüm herkesı..
herkes enerjik,dinamik bomba gibi ...
böyle devam edın kılzarr ..topiğimizinde kendimizinde yüzümüzü kara cıkarmayalım.. olacak bu iş kızlar ben kalpten güveniyorum ve hepinize teker teker inanıyorum.. gönülden inanıyorum kızlar..kimse kimseden bişe saklamıyorr,yalan konusmuyorr,yedıyse yedı,yemedıyse yemedı..dogru kiloları söyluyor herkes.. Allah hepinizden razı olsun...hakiki insanların topiğimde olmasından dolayı sizlerle ve kendımle gurur duyuyorum iyiki varsınız canlarım..
sizleri tanımasamda her daim yüreğimde ,aklımdasınız :)
.......................
şimdi bugun yaptıklarımı yazmak istiyorum...
sabah bir tane haşlanmış yumurta yedim..
ev işlerimi yaptım,çarşıya gıttık bebişlerimlee :) gezdik ,alışveriş yaptık..
..........
öğlen eve geldıgımde saat 12 di ..bir kase nestle nesfit yedim :)
sonra doğruu egzersize.. sabah yapamaıştım.. bir 10 dakıka egzersiz yaptım .. kalca basen erıtme hareketlerı...
çarşıya gıttıgım ıcın cok yorulmustum o yuzden yürüyüşümü yapmadım,yürüyüş yapmış oldum baya birr çarşıda :)
..............
bebişlerimi uyuttum .. saat 15:00 oldu ve ben bir bardak 5'i bir yerde sallama çay içtim :)
vee 300 tane ip atladım :)
kızlar mükemmel yorucu ve terletiyorr herkese tavsiye ederım :)
................
akşamda bir bardak 5'i bir yerde içicem yemek yemicem..
......................
ve akşamda 300 tane ip atlıyımm hopppp yataga :)
.................
şimdi yemek yapmaya gıdıyorum kızlar ..yine görüşürüzzz...
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzz
slm kızlar ben pek iyi değilim mideyi üşüttüm galiba soguk su içmiştim o yüzden canım listedeki hiçbişiyi istemedi bugün... zaten bugün 7. gündü yarın listeye baştan bi daha başlıyorum bir hafta daha yapaacagım... bugün arkadasım vardı ankaradan geldi o benim yoğuttlu makarnamı cok sever istedi bende pişirdim zorla bana da yedirdi biraz yemezsen bende yemem diyince mecbur ucundan yedim cok azdı yani ve 1.5 kurabiye yedim onun dısında bugün başka hiçbişi yemedim... suan bile yediklerim aklıma gelince midem bulanıyo...
spor olarak da az önce oğlumla yarım saat kadar yürüyüş yaptık biraz ip atladım sayısını bilmiyom epey terledim... iyiydi yani günüm yarın en baştan devam ediyorum ben siz de devam ediyormusun muzaffer kuşhancılar yoksa baska diyetmi yapacaksınız
Merhaba kızlar haftasonu giremedim misafirim vardı.Bu hafta benim için açıkçası pek verimli geçmedi.Ama pes etmek yok yinede.Haftasonu o kadar çok yürüdüm ki ayaklarım yara oldu,üzerine zor basıyorum.Spor falan kaldı maalesef.Birde herkese bir sorum olacak.Hangi bitki çaylarını içiyorsunuz?Nasıl bir faydası oluyor?Benimki garip bir çay ertesi gün 1 kilo eksik görebilirsin kendini ama bırakınca çayı geri alıyorsun.Sizin tavsiyelerinize göre bir çay almak istiyorum.Çünkü kilo vermekten çok korumak zor.
Canım gecmis olsun ama hasta halin butsa arti ne diyim sana spor bile yapmıssın ben hic kıpırfamadım vallahi aksam yemeginden sonra artik yürürüm bendr..kushana devam tabiki ama 1hafta ara vrrmek lazım ben o arada protein diyeti yapican
Selam kızlarrr bugün kacamaksız gidiyor cok şükür ama spor yapacak enerjim hic yok ya kendimi ikna cabalarım sürüyor:))bu arada faceden arkadaslık istegi gönderen oldu mu?
aleyküm selam canım... valla süpersin gene her zamanki gibi enerjik ve neşeli.. bayılıyorum sana yaaa ben senin kadar enerjik değilim valla 5 aydır diyetteyim ve hala istediğim kiloya inemedim buda malesef bzaen yoruyo beni psikolojik olarak çöktüm yani devamlı hayatımda bi kısıtlama var ve ben hiçbişiden zevk alamaz oldum gercekten cok ciddi sölüyorum hala azimliyim ama bi yere giderken yada biri evime geldiğinde ben cok mutsuz oluyorum birileri bişileryerken uzaktan bakmak cok zor heleki ben tatlıyı cok severim en cok o zorluyo beni su sıcakta dondurma yemek istiyorum ama onu bile kısıtlıyorum kendimden aslında bi yandan da cok mutluyum çünki eski halime göre cock cokkkk iyiyim ama işte nefsime bazen yeniliyorum yaaa hayat işte kimi kilo almak için uğrasır kimi vermek için ne garip dimi neyse ttalım benim bugün duygusallığım üzerimde galiba biraz hastayım o yüzden olsa gerek
canım annemle ben 1 kez denemiştik bana bişi olmadı ama annem mide ağrısından ölüyordu kadınKızlar öncelikle annemin bir sorunu vardı(kabızlık)neyse onnu için aldı.Alında zayıflama etkisi olduğnu duyunca bende içtim.Ama siz denemeyin bence.Birde burda günde 2 bardak yazıyor.Eğer denemek isterseniz ki(denemeyin bence) asla günde 1 den fazla içmeyin.Çünkü ben denedim ve ertesi gün çok kötü oldum.Şöyle ki bağırsaklarım sürekli çalışmaya başladı edni kendine.Sanki sürekli bir şey sindiriyormuş gibi. ACI ÇEHRE ÇAYI %100 bitkisel zayıflama çayı GittiGidiyor'da 56945340 bu resimdeki çay.Ama içmeyi düşünmüyorum,bugün son kez içtim.
evet canım ayrın ilk günden başlıyorum ben gene beraber yapalım net listeyi göndercem şimdimerhaba kızlar haftasonu acayip yoğundum ev eşyalarımız geldi onların montajı bittikten sonra yerleştirme gece 10a kadar sürdü pazar günüde evimzde temizlik yaptık ama sporsuz geçirmedim her fırsat buldugumda tezgaha tutunup oturup kalkma hareketi yaptım:))) bugün hiç halim yok ögrenciler mahvetti beni tam anlamıyla muzaffer kuşhanın ilk günü yarın başlıyor tabii bu arada asla kendi diyetimi bozmadım
oyyy yazık kıyamam sana yaa cok kötü oluyo insan ahhh o tatlılar bitirdi resmen beni yarın baştan baslıyoruz kızlar hadi bakalımmerhaba kızlar
hasta olcam şişimcanım tatlı istiyor ama yemedim yemicem
bugun iyi spor yaptım ip atladım, plates yaptım
Muzaffer kushanı kaç kişi yapıyor kızlar yarın başlıyacaksanız bende ona başlasam iyi olur adı belli olur en azından gün gün yazsanız mesela yarın ilk gün ne var
hadi bakalım inşallah bu haftada kilo vermiş oluruzz
açlıktan başım ağrıyor
liste için teşekkürler canım
bunun günlerini değiştirsem olurmukibirşey olmaz heralde değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?