20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

selam kızlar bende tam tamına 20 kilo vermek istiyorum.burada sizlerin desteğiyle vermek daha kolay olacak beni de eklermisiniz listeye
kullanıcı adı:zevzekbayan
boyu:158
kilosu:68.5
hedef:50-55
yarın itibariyle kahvaltı menümle sizlerleyim

bugünkü menümüde yazayım bakalım ne kadar yemişim
sabah-öğle : kibrit kutusu kadar beyaz peynir.6-7 adet yesil siyah zeytin.azık labne peynir domates salatalık biber

akşam: 3 kasık kadar patlıcam oturtma ve pilav aynı miktarda

saat 22:00 de (misafirlikteydik gec gittik :) ) yoğurtlu patates havuc salatası 8 adet yaprak sarma ve 1 dilim kek :18:

ama bundan sonra söz daha az koları alcam

canım hoşgeldin.. boyumuz aynı hedefımızde aynı ama sen benden 4 kilo zayıfsın ..buda buyuk bır avantaj....

her çarşamba kilo bildirimi yapılacak canım haberın olsun ve kaçamakk yokkk bundan sonraa daha dıkkat lı olursak başarırızz :)

ben bıle karar verdıysem herkes zayıflarr ağaaa

kızlar gunaydın nasılsınız.. dün akşam giremedım foruma ama kaçamak yapmadım onu belırteyım :)

şimdide kahvaltımı yapıyorum ama inanınkı zorlaa,hiç canım bişe istemıyorr.. napcam ben böle yaa

çay içtim ıkı bardak şekersiz zaten kendımı bıldım bılelı sekersız içerim.. şekerli çay miğdemi bulandırıyorr...

yanına 2 tane yeşil zeytın yedımm..bir tanede ufaklıgın etipufundan yedım .. yarım bırakmış çöpe gıtmseın dedim :)

şimdide sabah sporumu ( eğzersizlerimi) yapıcam ..

sonrada alışverişe gitcem oda bır yuruyus olur benım ıcın....

bırazcıkta ip atlarsam muhteşem olucak :)

hadi kızlarr bugünüde kurtaralım kaçamaksız bir şekilde.... çarşambaya az kaldı göreyim sizlerii canlarımm,balllarımmmm :)
fıstık gibi olcazzzz inşallahh fıstıkkkkkkk

Son düzenleme:
Kizlar Ben hala bi diyete baslayamadim ama dikkat etmeye calisiyorum.haftaya tarti gunun de kilo veremezsem cikicam zaten topiktennnn 92 ile girdim topige artmazsa iyidir.

Kizlar Ben hala bi diyete baslayamadim ama dikkat etmeye calisiyorum.haftaya tarti gunun de kilo veremezsem cikicam zaten topiktennnn 92 ile girdim topige artmazsa iyidir.

bak canım biliyorum şuan o kadra umutsuzsun ki...(bende çok yaşadım )

bende diyet yapmıyorum canım.. ama sadece hayatımdan bazı keyleri çıkardım...

kızartma,ekmek,hamurişi,tatlı,cıs-pıs diye tabır ettıgımız cips kola çikolata menusu...ve daha bır cok zararlı şeyii cıkardım hayatımdan

miğdemi küçültmeyi başardım.. bu tam bir haftamı aldıı

1 haftayı cıddı bır şekilde kararlı devam edersen zaten gerısı gelıyor...

ve ben hıc demedım yaa iştee şunuda yıyım pazartesı nasılsa bıse yemıcem ..bunu asla demedım...

çarşamba gununden itibaren kesın ve net olarak bıtırdım,yemedım yazdıklarımı

ha bir gün öncesınde tıka basa yedımmı hayırr... zaten dıyete başlamadan en az 1-2 hafta kendımı hazırladım.. birden bırakırsan cok kötü olur..yavaş yavaşş ekmegi kestim..
2 gün sonra kolayı azalttım,3 gun sonra eve cıps aldırmadım derken derken çarşamba gunu zaten hepsinden soyutlanmıstım ,direkt sporla destekledım...

.................

o yüzden sakın vazgeçme.. sakın.. kolay degıl bılıyorum ama azimm herşeyin üstesınden gelır,yeterkı gönülden ,kalpten istee ..hedefını beynınde kesinleştir...

Seni burdaki herkes cok iyi anlıyor hepimiz bu yollardan gectik bu yüzden üzülme sadece karar vermen lazım o kadar....bak bizim diyeti yapabilirsin hem acıktırmıyor hemde ciddi kilo verdiriyor simdi baslasan carsambaya kadar 89 u görürsün bence buda senin icin harika bir motivasyon olur diye düsünüyorum...

Bende belirli bir diyet yapmıyorum çünkü mesela muzaffer kushan'ın diyetinin öğlen menüsüne uyamiyorum evde olmadığım için . Bu yüzden belirli bi diyet yapmıyorum ama abur cuburu kestim . Yemekleri eskisinden daha az yiyorum ,midemi küçülttüm . Ama eğer sana uygunsa Muzaffer kushan'ı öneririm 3 günde 2 kilo verirsin . Bence topikten çıkmayı düşünme çünkü burada birbirimizi motive ediyoruz . Ve daha da hirslaniyoriz. Eğer spor da yaparsan Kilo vermen hızlanır canım . Hemen pes etme.. Gitcek bu kilolarr.....

inşallah canım ya sorma bende acayip hırs yaptım tutmayın bizi anammmmmmmm hadi bakalım yarış devam ediyor en geçççç 1 haziranda 65 kilo olacağım burdan ilan ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bence o zaman karamel yap bu sene cok modaymış yada bal köpüğü falan cok hosuma gidiyo o renkler ama ben buğday tenliyim bana yakışmaz((

Bende başlayım ozaman Pazartesi malum spora herzaman gidemiyorum akşamda 10 dakika karın hareketleri yapmaya başladım her akşam yapmayı düşünüyorum inşallah işe yarar :)))
tamam kızlar pazartesi ciddi anlamda spora da başlıyoruz kaç dk lık hangi sporu yaptık yazalım kosu bandım dura dura küflenecek gari yaaa
hoşgeldin canım benim sen takıl bize hayatını yaşa
süpersin canım en azimli sen varsın valla fıstık ne demek manken gibi olacaz inşallah bakan bi daha bakacak bize zayıfladığımızı görenler catlıcaklar inşallah
canım asla olumsuz düşünmek yok gidecek diyorsak gidecek kilolar o kadar arkadaş:88: sende bizim diyeti yap gercekten harika bişi muzaffer kushan 15 günde 8-10 kilo diyeti yaz nette cıkar
Nerelerdesiniz kızlar kimseler yok herkez hafta sonu gezisinde galiba ((

tatlım hafta sonu pek burda kimseler olmuyo malum bizim hatunlar kocişleriyle geziyo

kızlar herkese iyi akşamlar hemen günün hesabını vereyim bugün nete giremedim evde değildim... arkadasın babası ölmüştü onun 40. gün mevlüdü vardı oradaydım diyeti uygulayamadım bugün ama abartılcak bişi yemedim sadece liste dısı beslendim
sabah kahvaltı aynı 1dilim kepek ekmek biraz peynir 1 domates 1 yeşil çay
öğlen salata 2 tane minik lokma tatlısı millet hapur hupur yerken dayanamadım vallaaaa
akşamda birazcık pilav ve 1 brd ayran içtim suyum 1.5 litre şimdilik daha yatana kadar içerim
ayrıca 1 yeşil çay 1 beşi bi arada yatarken de 4 fincanlık çayım var onu içecem benim günüm böleydi yani yarın tam gaz devammmmm

Valla tutmasınlar bizi bizde bu hırs varken elimizden bisey kurtulmazz yarış baslıyorrrrrrrrr 1haziran 65'inde altına düşücezzzzz....
bence o zaman karamel yap bu sene cok modaymış yada bal köpüğü falan cok hosuma gidiyo o renkler ama ben buğday tenliyim bana yakışmaz((

Bende bugday tenliyim canım ama saclarım karamel suana kadar bana yakısan tek rengi buldum diyebilirim ama acık karamel degil orta tonlarda yazada ısıklar attırıcammmm

o zaman bende deneyim karamel rengini yakışmaz diye cesaret edemedim ama sen öle diyorsan denemek lazım amann yakışmazsa boyarız gene yaa
1 haziran degilde haziranın ilk haftası diye düzeltimmm bareee
tamam canım haziranın ilk çarşambası 65 kilo olacagızzzzzzzzz yarın güzelce sporda yapalım ohhhh gitsin kilolarr

selamun aleyküm kızlar ..Allah'ın selamı üzerinize olsun inşallah :)

herkes nasıllar bakalım dicem ama maşallah cok iyi gördüm herkesı..

herkes enerjik,dinamik bomba gibi ...

böyle devam edın kılzarr ..topiğimizinde kendimizinde yüzümüzü kara cıkarmayalım.. olacak bu iş kızlar ben kalpten güveniyorum ve hepinize teker teker inanıyorum.. gönülden inanıyorum kızlar..kimse kimseden bişe saklamıyorr,yalan konusmuyorr,yedıyse yedı,yemedıyse yemedı..dogru kiloları söyluyor herkes.. Allah hepinizden razı olsun...hakiki insanların topiğimde olmasından dolayı sizlerle ve kendımle gurur duyuyorum iyiki varsınız canlarım..
sizleri tanımasamda her daim yüreğimde ,aklımdasınız :)
.......................

şimdi bugun yaptıklarımı yazmak istiyorum...
sabah bir tane haşlanmış yumurta yedim..
ev işlerimi yaptım,çarşıya gıttık bebişlerimlee :) gezdik ,alışveriş yaptık..
..........
öğlen eve geldıgımde saat 12 di ..bir kase nestle nesfit yedim :)
sonra doğruu egzersize.. sabah yapamaıştım.. bir 10 dakıka egzersiz yaptım .. kalca basen erıtme hareketlerı...
çarşıya gıttıgım ıcın cok yorulmustum o yuzden yürüyüşümü yapmadım,yürüyüş yapmış oldum baya birr çarşıda :)
..............
bebişlerimi uyuttum .. saat 15:00 oldu ve ben bir bardak 5'i bir yerde sallama çay içtim :)

vee 300 tane ip atladım :)
kızlar mükemmel yorucu ve terletiyorr herkese tavsiye ederım :)
................
akşamda bir bardak 5'i bir yerde içicem yemek yemicem..
......................
ve akşamda 300 tane ip atlıyımm hopppp yataga :)
.................

şimdi yemek yapmaya gıdıyorum kızlar ..yine görüşürüzzz...
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…