- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
selam kızlar bende tam tamına 20 kilo vermek istiyorum.burada sizlerin desteğiyle vermek daha kolay olacak beni de eklermisiniz listeye
kullanıcı adı:zevzekbayan
boyu:158
kilosu:68.5
hedef:50-55
yarın itibariyle kahvaltı menümle sizlerleyim
Kizlar Ben hala bi diyete baslayamadim ama dikkat etmeye calisiyorum.haftaya tarti gunun de kilo veremezsem cikicam zaten topiktennnn92 ile girdim topige artmazsa iyidir.
Kizlar Ben hala bi diyete baslayamadim ama dikkat etmeye calisiyorum.haftaya tarti gunun de kilo veremezsem cikicam zaten topiktennnn92 ile girdim topige artmazsa iyidir.
Valla canım cocuklugumuzdaki gibi ip atlıycaz eglenceli ve cokkk kalori yaktıran bir egzersiz bunu seversin bence:))
Valla helal olsun canım yaaa biliyorsun bu hafta kacamaklı oldu ama p.tesi günü bomba gibi geliyorum bekleyin beni anacımmmm diger p.tesiye kadar rekor kırıcam cok pis hırs yaptım:))))
2 yıl öncesine kadar saçım hep siyahtı canım doğumdan sonra değiştirdim şimdi tofifi Türkçe adını bilmiyorum kusura bakma ama sıkıldım bu saçtanda deyişiklik yapmak istiyorum ve 2 haftaya kadar karar vermem lazım((
tamam kızlar pazartesi ciddi anlamda spora da başlıyoruz kaç dk lık hangi sporu yaptık yazalım kosu bandım dura dura küflenecek gari yaaaBende başlayım ozaman Pazartesi malum spora herzaman gidemiyorum akşamda 10 dakika karın hareketleri yapmaya başladım her akşam yapmayı düşünüyorum inşallah işe yarar :)))
hoşgeldin canım benim sen takıl bize hayatını yaşaselam kızlar bende tam tamına 20 kilo vermek istiyorum.burada sizlerin desteğiyle vermek daha kolay olacak beni de eklermisiniz listeye
kullanıcı adı:zevzekbayan
boyu:158
kilosu:68.5
hedef:50-55
yarın itibariyle kahvaltı menümle sizlerleyim
süpersin canım en azimli sen varsın vallakızlar gunaydın nasılsınız.. dün akşam giremedım foruma ama kaçamak yapmadım onu belırteyım :)
şimdide kahvaltımı yapıyorum ama inanınkı zorlaa,hiç canım bişe istemıyorr.. napcam ben böle yaa
çay içtim ıkı bardak şekersiz zaten kendımı bıldım bılelı sekersız içerim.. şekerli çay miğdemi bulandırıyorr...
yanına 2 tane yeşil zeytın yedımm..bir tanede ufaklıgın etipufundan yedım .. yarım bırakmış çöpe gıtmseın dedim :)
şimdide sabah sporumu ( eğzersizlerimi) yapıcam ..
sonrada alışverişe gitcem oda bır yuruyus olur benım ıcın....
bırazcıkta ip atlarsam muhteşem olucak :)
hadi kızlarr bugünüde kurtaralım kaçamaksız bir şekilde.... çarşambaya az kaldı göreyim sizlerii canlarımm,balllarımmmm :)
fıstık gibi olcazzzz inşallahh fıstıkkkkkkk
canım asla olumsuz düşünmek yok gidecek diyorsak gidecek kilolar o kadar arkadaş:88: sende bizim diyeti yap gercekten harika bişi muzaffer kushan 15 günde 8-10 kilo diyeti yaz nette cıkarKizlar Ben hala bi diyete baslayamadim ama dikkat etmeye calisiyorum.haftaya tarti gunun de kilo veremezsem cikicam zaten topiktennnn92 ile girdim topige artmazsa iyidir.
Nerelerdesiniz kızlar kimseler yok herkez hafta sonu gezisinde galiba((
Valla tutmasınlar bizi bizde bu hırs varken elimizden bisey kurtulmazz yarış baslıyorrrrrrrrr 1haziran 65'inde altına düşücezzzzz....inşallah canım ya sorma bende acayip hırs yaptım tutmayın bizi anammmmmmmm hadi bakalım yarış devam ediyor en geçççç 1 haziranda 65 kilo olacağım burdan ilan ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bence o zaman karamel yap bu sene cok modaymış yada bal köpüğü falan cok hosuma gidiyo o renkler ama ben buğday tenliyim bana yakışmaz((
o zaman bende deneyim karamel rengini yakışmaz diye cesaret edemedim ama sen öle diyorsan denemek lazım amann yakışmazsa boyarız gene yaaValla tutmasınlar bizi bizde bu hırs varken elimizden bisey kurtulmazz yarış baslıyorrrrrrrrr 1haziran 65'inde altına düşücezzzzz....
Bende bugday tenliyim canım ama saclarım karamel suana kadar bana yakısan tek rengi buldum diyebilirim ama acık karamel degil orta tonlarda yazada ısıklar attırıcammmm
tamam canım haziranın ilk çarşambası 65 kilo olacagızzzzzzzzz yarın güzelce sporda yapalım ohhhh gitsin kilolarr1 haziran degilde haziranın ilk haftası diye düzeltimmm bareee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?