- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
canlarım öncelikle ani karar değişikliğim için özür dilerim ama benim acilen en az 5 kilo daha vermem lazım hemde 15 gün içinde o yüzden ben yarın isveç diyetine başlıyorum eltimle kaynım geliyorlar 15 gün sonra ve ben onların karsısına 65 kilo olarak cıkmak istiyorum o yüzden en etkilisi isveç diyeti diye düşündüm daha önce de denedim 10 günde 4.5 kilo vermiştim
canlarım öncelikle ani karar değişikliğim için özür dilerim ama benim acilen en az 5 kilo daha vermem lazım hemde 15 gün içinde o yüzden ben yarın isveç diyetine başlıyorum eltimle kaynım geliyorlar 15 gün sonra ve ben onların karsısına 65 kilo olarak cıkmak istiyorum o yüzden en etkilisi isveç diyeti diye düşündüm daha önce de denedim 10 günde 4.5 kilo vermiştim
şu an sana o kadar sinirliyim ki
yaa şu elti meselesine susayım susayım diyorum ama şu son yazdıkların beni çileden çıkardıı
kim o yaa vallahi bak kimm o...
onun için girdigin şu sıkıntıya bir bak yaa
eltin ne derse desin bu onun karaktersizliğidir..
senı kilolarınla kabul edıp sevmıyorsa ondan hayır bekleme zaten ...
onun sevıyesıne nasıl düşersin yaa...
sırf eltim geliyor dıyee sağlıgından olacann...
yazık yaa mantıgınızı kullanın bırazz...
siz kendınızz daha degerlısınızz..millet için onun bunun için degerlı olmayın.. önce kendınız ıcın..şu an sen kendını dusunmuyorsunkı eltin sana deger versın senı dusunsun..
zaten adam akıllı bir insa olsaydı senin kilolarınla dalga gececegıne oturur senınlee guzel guzel konusurr destek olurduu ..KÖSTEK değil...
borak şunu dusunmeyı artık.. aynen devam edıyorsun eskı dıyetınee başlarım isvetıne haaa
harbıden cok sınırlıyım yaa ezdırmeyın kendınızı kızlarr.. anan degıl baban degıl.. töbe yarabbimm...
bak nolur kusuruma bakma tutamadım kendımı.. haksızlııga gelemıyorum karsımda kım olursa olsun korumak ısterım .ki sen şu an haksızlıkların en buyugunu kendıne yapıyorsun....
senı sen oldugun ıcın kabul etmelıı zayıf oldugun ıcın degıl....
Merhaba canım giremedim dünden beri işlerim vardı ama aklım sizdeydi niye kararını değiştirdin bu diyetle kilo veremedinmi canım benim 1 haftada 3 kilom gitti onca kaçamağa rağmen hemde yarın 1 günden tekrar başlıyorum sen tartıldınmı hiç nekadar verdin acaba ?
haa bu arada eltimin suçu yok kızz görümcem dalga gecer benle ama eltim gidince anlatcak yaa ondan oda görsün yaniii
şu an sana o kadar sinirliyim ki
yaa şu elti meselesine susayım susayım diyorum ama şu son yazdıkların beni çileden çıkardıı
kim o yaa vallahi bak kimm o...
onun için girdigin şu sıkıntıya bir bak yaa
eltin ne derse desin bu onun karaktersizliğidir..
senı kilolarınla kabul edıp sevmıyorsa ondan hayır bekleme zaten ...
onun sevıyesıne nasıl düşersin yaa...
sırf eltim geliyor dıyee sağlıgından olacann...
yazık yaa mantıgınızı kullanın bırazz...
siz kendınızz daha degerlısınızz..millet için onun bunun için degerlı olmayın.. önce kendınız ıcın..şu an sen kendını dusunmuyorsunkı eltin sana deger versın senı dusunsun..
zaten adam akıllı bir insa olsaydı senin kilolarınla dalga gececegıne oturur senınlee guzel guzel konusurr destek olurduu ..KÖSTEK değil...
borak şunu dusunmeyı artık.. aynen devam edıyorsun eskı dıyetınee başlarım isvetıne haaa
harbıden cok sınırlıyım yaa ezdırmeyın kendınızı kızlarr.. anan degıl baban degıl.. töbe yarabbimm...
bak nolur kusuruma bakma tutamadım kendımı.. haksızlııga gelemıyorum karsımda kım olursa olsun korumak ısterım .ki sen şu an haksızlıkların en buyugunu kendıne yapıyorsun....
senı sen oldugun ıcın kabul etmelıı zayıf oldugun ıcın degıl....
merhabalar bayanlar
bende 20 kilo vermek icin ciktim yola.. azimliyim insallah basaracagim.. benide topiginize dahil edermisiniz.
boy=160 cm
kilo=94.7 (suan)
ulasmak istedigim kilo = 75
diyete basladigim kilo = 96.1 (1 hafta oldu baslayali)
diyetisyene gittim diyet programi verdi. o programa uymaya calisiyorum.. ayda 4 kilo verilecek bir programmis bu. her aksam yarim saat spor verdi (kosu bandinda yuruyus).
siz neler tavsiye edersiniz.
Arkadaşım öncelikle bu konuda kararlılık önemli. Ben inanıyorumki sen bunu başaracaksın. Yemeği çok yavaş ye. Çünkü insanın tokluğu hissetmesi 20 dakikada oluyormuş. Yani bu sürede azda yesen çokta yesen ancak 20 dakikada beyne böyle sinyal gidiyor. Bu durumda yavaş yiyince haliyle az yemiş olursun. Klasik öneridir akşam belirli saatten sonra bişey yememek çok canın çekerse elma yiyebilirsin. Bol su içmeye çalış. Bunun kural olması için belirli bir kota belirle kendine o kadar su yanında olsun ve o suyu bitir mutlaka.(Bu arada lavabo özel odan olmaya başlıyor:))). Bunlar benim naçizane önerilerim efendim. Sevgiyle kal...
canimcim cok saolasin.. karar vermekti onemli olan benim icin. tup bebekten biliyorsun ne acilar yasadigimi.. insan yasadikca anliyor acinin ne demek oldugunu..o yuzden vermeliyim bu kiloyu. daha oncede yine diyetisyen kontrolunde denemelerim olmustu. 65 kiloya kadar dusmustum :)) suan hedefim ilk 75 kilo.. azmedersem kafaya takarsam basaririm biliyorum. herkez bilir her diyetin zor anlari vardir, cikolata krizleri vardir. yedigim zamanlarda olacak biliyorum. ama diyeti bozdum demeyecegim.. ertesi gun silbastan yine baslayacagim insallah..
senin hayatin nasil gidiyor cnm ??
aman allahım ne bu şiddet bu celal ne oluyo yaaaa((((((( elim ağzımda ölece ekrana bakakaldım vallaa kızz korktum haa sen ne cadıymışın yaaa tamam kızma ben sadece onu çatır çatır çatlatmak istiyorum ondan korktugumdan falan değil yani o benim tırnagımın ucu bile olamaz ama ben bu diyetle kilo veremedim hala 70 kiloyum o yüzden birazda değiştirmek istedim yaaaaaaa valla korktum kız ben sendenn
merhabalar bayanlar
bende 20 kilo vermek icin ciktim yola.. azimliyim insallah basaracagim.. benide topiginize dahil edermisiniz.
boy=160 cm
kilo=94.7 (suan)
ulasmak istedigim kilo = 75
diyete basladigim kilo = 96.1 (1 hafta oldu baslayali)
diyetisyene gittim diyet programi verdi. o programa uymaya calisiyorum.. ayda 4 kilo verilecek bir programmis bu. her aksam yarim saat spor verdi (kosu bandinda yuruyus).
siz neler tavsiye edersiniz.
Canım ben Rabbimin izni ile başaracağına inanıyorum. İnanki çok zor bişey değil. Önemli olan bu süreçte zayıflamanın sendeki etkileri. Yani tansiyon yada başka hormonsal şeyleri etkileme durumu. Bu durumda zayıflama doktor kontrolünde olmalı. Bu tarz sorunların yoksa tek sorunun yemek yeme isteğiyse bunu sen zaten Allahın izniyle başarırsın. Hatta zayıfladıktan sonra herkese hava atmayı unutma:))))). Bana gelince benim başka sağlık sorunlarım var. Onlarla uğraşıyorum. Arkadaşım ne bebek ne de başka şeyler unutma önemli olan sensin ve senin mutluluğun, sağlığın. Hayatta hiçbirşey üzülmeye değmez. Nefes alabiliyor musun, sağlığın yerinde mi, sevdiklerin sağlıklı mı en güzel sermaye bunlar. Ve ben bunları cani gönülden yazıyorum, inanarak yazıyorum. İnan niyetim polyanalık değil.Tecrübelerden ulaşılan sonuçlar bunlar...Sevgiyle kal...
maaşallah canım iyi kilo vermişsin yemene ragmen ..demekki metebolizman hızlı çalışıyor.. ne güzel.. senın 4 gunde verdıgın o 2 kiloyu ben 3 haftada zor verdım..diyetle -sporla üstelik...ama sağlık olsun napalım benım bünyede böle işteee japon yapıştırıcısıyla yapıştı üstümee çıkmıyorlarr
sordugun sorulara gelıncede canım pilavı fazla tüketme derim.. kızartmayı her ne turlu olursa olsun yeme bence...
bademide falz yeme oda yaglı sonucta,kayısı ye bol bol .. hem metebolizmanı çalıştırır hemde rahat tuvalete cıkarsın..
maşallah canımiyi gidiyorsun bak biz söz verdik birbirimize artık kaçamak yapmıcaz emeklerimiz boşuna gidiyo sende yapma artık tamam mı canım... kızartma yeme bence her türlüsü zarar... kuruyemişleride fazla abartma hele ki antep fıstıgı hiç yeme gecen tvde sölediler bir küçük kase antepfıstıgında 780 kalori varmış... benden sölemesi tatlım bol yogurt ve salata yemeye calıs...bak şuan semizotu mevsimi yogurdun içine karıstır ye sarımsaklı yaparsan metabolizmayı hızlandırırmış...yazın ben cok yemiştim gercekten cok faydası oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?