20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

ama napiiiim dedilerki birgun cok ye.. vucudu sasirt.. bende hakkimi pastadan yana kullandim :)))))))))

endoskopiyi yaptirsanda ne varsa ciksa ortaya cnm

Evet yaklaşıyor artık ve ben korkuyorum... Nasip olsa ve kötü bişey çıkmasa inanki kurban adağım var...Rabbim kimseye hastalık vermesin inan düşmanıma bile vermesin... Hani senin için önemli bir sınav olur beklersinya benim için aynen öyle oldu.

bilgen5208
light peynir yeme dedi bana doktor. yarim yagli ye dedi. bir bildigi var sanirim.. benim demek istedigim cok az yiyorsun.. birden diyeti biraktiginda birden kilo almayasin. o yuzden korkuyorum dedim.

canım haklıısn ama ben ömür boyu dıyete mahkum oldum.. bundan sonra yaşam tarzımı degıstıyorum .. bu şekilde yaşamaya calısacagım..

tmm arada bırr yerım tabıkı ama genelde beslenmem bu denlı olacakk...

nasıl yükleniyoki resim bi eşime sorayım bakalyım izin verirse koyarım biraz kıskançtır yüzüm görünmese bile misade edeceğini sanmıyorum yakın olsak da yüz yüze görüşsek ne güzel olur du yaaa demii
Çok hastayım kızlar...
geçmiş olsun tatlımmm
kizlar size bir resim yukliycektim ama nasil oluyor bilen varsa soylesin:26::26::26:
bende aynı dertten muzdaripimmm

yaa zaten ott yiye yiyee kendımı inek gibi hissediyorummm
al benden de o kadarrrr ineğim ben inek hemde şişko bi inekkk..

amin canım sıkma canını inşallah bişi cıkmaz kötü seyler getirme aklına moralini yüksek tut

oooo kılzar herkes burda oku oku bitiremedim gene beğenip geçiyom hepsine cvp vermek epey vaktimi alcak çünkü... ne güzel yaa haydi tempooooo ben bugün akşam yemeğini iple cekiyom gerçi yogurt yicem ama olsun cok acıktımmmmmmmm

evet maviboncukcum ,yüzyüze görüşsek ne guzel olurduu :)
eşinle aran bozulacaksa aman dıyım .. tmm boşver koymaa resim filan :)

akşam yemegım yok benım yaa.. sadece çay içicem ..

.................

arkadaşlar cok az yedıgımı sölediler..
bu şekilde bile kılo zor verıyorum bırde yıyerek bir senede zayıflarım heralde ....

benımde kaderım buymuş napalım.. aç kalarak zayfılayabılıyorum ancak..

kızlar yaa bişi sorcam ama konunun dısında... oğlumu dün sağlık ocagına götürdüm rutin boy kilo kontrolü... oğlum 34 aylık kilosu 16 normal sınırda.. boyu 90 cm alt sınırda cıktı ... dr normal dedi ama ne bileyim aklıma takıldı işte sizin bebeişlerde böle bi durum söz konusu oldumu... gerçi ben 1.55, eşim 1.70 boyundayız uzun boylu bi çocuk olması zor zaten ama gene de annelik işte herseyi takıyorum kafama

canım dedim yaa bi sorayım belki de izin verir sonucta yüzüm görünmeyecek... bende semizotlu yogurt yicem sen neden aksam yemeği yemiyorsun ki kaçamk mı yaptın yoksa hııııı:) yiyerek zayıflayanlara bende cok imrenirim benimde kaderim ac kalarak zayıflamak ....

hayır canım benım kaçamak vs yokk.. dün akşam eşim cips almış ama yemedım,yiyemedim yatıp uyumuşum..
sabah gördum ama yemedım.. cocuklara verdım..

ya zaten cok zor kilo verıyorum.. akşam özellıkle yemek ıstemıyorum.. korkuyorum yaaa:18:

Son düzenleme:

canım senın oğlun şu an da 2 yaş 10 aylık ortalama boy oranı 93.5 miş.. ne alt sınırı tam normall ortlama.. alt sınırr 85.3 müş canım..için rahat olsun..

bu yaştakı cocugun kılosu ise cok normal.. üst sınırr 17.7...alt sınırr ise 10.7 miş.. senınkı 16 ve tam ortalam kiloda.. yanı kaygı etme herşey yolunda :)

Kızlar ya benim oğlumda sanki biraz üst sınırlarda 16,5 aylık. Boy 86. Kilo 12,6 sizede çok gelmedimi yaşıtlarının yanında çok büyük duruyor

Canim abur cuburu kesmen harika ama bu kadar az yiyerek zayiflayamazsin çünkü metabolizmanı yavaslatiyorsun sonra azcik normal yesen vücudun kitlik psikolojisi yüzünden depolamaya baslayacak takip ediyorumm gercektende bisey yemiyorsun....bende hep senin gibi ac kalarak dururdum ve hic bir ise yaramadigi gibi kilo aldim normal yemege dönunce...cünkü inan bana bir ömür bu sekilde beslenemezsin bu benim fikrim demiycem simdiye kadar duyduklarimda okuduklariimda bu yönde canim ama yinede sen bilirsin....

Canim ben oglumda haftada bir kemikli et haslardim patatesi vs.koyardim ve yedirirdim suyundan ,kemigin icindeki iliginden,etinden ve patatesinden tabaga hazirlayip...yemezse eger o suyundan corba yapardim simdi oglum selvi boylu valla kemikleri kalin ve güclü:))

hayirlisi cnm aklina kotu seyler getirme... insallah kotu birsey yoktur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…