20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

canım gercekten cok üzüldüm cok geçmiş olsun hemen kötü düşünme önce sakin ol inşallah kötü bişi değildir.. sonuclarını merakla bekliyorum ALLAHIM acil şifa versin...sen diyet yapmadan kendiliğinden mi verdin o kiloları

Canim ya bu okul degilki sıkılsınnn ayrıca böyle söyleyen bir ögretmende ilk defa duydumm hem senin icinde iyi olur nefes aliyor insan kendine vakit ayiriyor emin olll....

ya zaten bunu söleyen kişi ilkokul öğretmeni o da karıştırdı bence kreşle ilkokulu yada sırf laf olsun diye söledi bilmiyorum... inşallah yaşı tutarsa göndereceğim zaten... bebek düşünüyorum ve hamileliğim cok zor geçiyo hem o rahat eder hem ben bakalım hayırlısı olsun

kızlar yeni konu açtım 6 ayda 53 kilo ama burdan da devam edeceğim sizi bırakamam hepinizi cok seviyorum bi sorun olmaz dimi konu sahibi arkadasım "BİLMİYORUMMMM" beni silme sakın küserim bak sadece o diyeti uygulayacagım ve sizden yapacak olan cıkmadı bende destek olan biri cıkar diye umut ediyorum bakalım

bu arada vki me baktım 20 kilo vermem lazımmış offf canım sıkıldı yaa 40 kilo fazlam varmış meğer şimdi düşünüyomda verdiğim 17 kiloyu ALLAHIMMM naısl taşımısım yaa elime 17 kiloluk yük verseler taşıyamam valla

benim iştahım kesildi yaklaşık 5-6 ay doğru düzgün bişey istemiyordu canım o dönem bide üstüne spor salonuna gidiyordum enerjim yerindeydi meğer o dönemde nodüllerden kaynaklı iştah kesilmesi başlamış sonra düzeldim ama şu anda bile halen azda olsa kilo kaybediyorum ama o dönemki gibi yememezlikte yapmıyorum önemsemedim çünkü ne bir ağrım ne başka bişeyim vardı diyorum ya doktorun bide senin şu guatr bölgene troidlerine bakalımmı demesiyle öğrendim bu arada doktor dediğime bakma kulak burun boğaza gittim dahiliye veya endokronoloji diildi kısmet herşey ultrasonum çekilirken hayırlımı dedim çeken doktora pek hayırlı diil baştan söylim diyince zaten yıkıldım sağlık güvenceniz varsa eğer gidin ve yaptırın ben daha 35 yaşındayım bunun görülme sıklığı çok fazla ama ilerleyen yaşlarda genellikle menapozda çıkıyormuş benim reglim bile düzenlidir ama şans işte ne zaman ne olabileceği belli olmuyor kendimle dalga geçiyorum bu nodüllerin hepsini alsalar boynum 1 parmak kalınlığında kalıcak demekki diyorum

gün içinde toplam 4 kase ayranlı corba
öğleyin 2 kaşk pilav ve 1 tane kabaklı imam bayıldı cok güzel koktu dayanamadım azcık yedim zaten eşim bile güldü yediğime onla doycan mı diye
akşam 8 gibi 10 erik 2 çilek 2 parmak muz minicikti muzlar
15 brd su
3 fincan yeşil çay
2 fincan beşibiyerde
4 fincan kendi hazırladığım karışık bitki çayım
2tane sade türk kahvesi

canım nerdesin sen kızzz bugün girmedin hiç bebiş mi hasta yoksa merak ettim

Yok canım malum memlekete gidecem ya alışverişteydim dahada bitmedi ya akşam yemeğinede misafirim vardı biraz önce gittiler dedim bir girip bakayım kızlar napmış diye... Çok heyecanlıyım Cumartesi sabah 7:30 uçağım memleketimi çok özledimmmm.....yarınki kilo bildiriminde eksik çıkacağımı hiç sanmıyorum canım ben ya adet yeni bitiyo ama boşladım diyeti çok tatlı yedim pişmanımmmmmm sen hangi diyeti yapıyorsun isveçimi ?

Hayırlı olsun canım yeni konun hangi diyetmiş o ?

Çok geçmiş olsun canım Allah'tan şifa diliyorum sana :)))

Iyi akşamlar kızlar ben yarın sabahtan çok korkuyorummm inşallah artı çıkmam adetliyin hiç dikkat etmedim bir sürüde tatlı yedim malesef ama yarın yine başlıyorum diyete :)))

Canlarim nasilsinizzzzzzzzzzz.Bugun hasta oldum cok sukur 4 gun gecikmeli de olsa :))))
Sizler nasilsiniz?Allahhhh hepimize bolbol irade versin insallah.

canım böle bi durumda inanki ne diyeceğimi şaşrıdım ama bilki gercekten cok üzüldüm gece net koptu aniden cıktım kusura bakma canım...ALLAHTAN umut kesilmez umarım kötü bişi cıkmaz ne olursa olsun dert veren RABBİM dermanını da verirmiş ve kimseye kaldıramayacagı yükler yüklemezmiş eminim vardır senin derdinin de dermanı bol bol dua edelim bitanem yarın kandil bak senin için dua edicem sende ALLAHa sığın sonucları bildir bize de aklım sende kalacak

hadi hayırlısı canım insanın memleketi gibisi yok valla:) eee son pişmanlıklar fayda etmiyo valla bende hafta sonu kaçırdıklarım için pişmanım ama olsun artık napalım... ben o isveçi bi daha yapamadım yaa ilk yaptıgımda cok güzeldi şimdi yaz gelince cogu malzameyi bulamadım ıspanak havuc vb... dünden beri ayran detoksu yapıyorum yarın oruçlu olurum inşallah. cuma günü de o bahsettiğim konudaki diyete başlıcam diyet değilde öle beslencem yani

Hayırlı olsun canım yeni konun hangi diyetmiş o ?
6 ayda 53 kilo başlıklı yazıyı oku canım ordaki gibi beslencem artık zaten size söledim ben yapacak olan var mı diye kimseden ses cıkmadı bende destek amaclı açtım orayı birileri destek olur belki diye... ama burdan ayrılmıcam yani sizi bırakırmıyım hiççççç canlarım benim
Canlarim nasilsinizzzzzzzzzzz.Bugun hasta oldum cok sukur 4 gun gecikmeli de olsa :))))
Sizler nasilsiniz?Allahhhh hepimize bolbol irade versin insallah.

aminnnnn gülüm aminnnnn.. zaten o irede iliğimi kemirdi benim sevindim valla adetine insan gelmeyince cok kötü oluyo bilirim yaa ama dikkat et artık tatlılara azcık ye ucundan

evet ilk bildirim benden siz uyuyun bakalım uykucularrrr
gecen hafta 70.0
bu hafta 69.1
süperrrrr tam 900 gr vermişim cok kötü değil bana göre gitsinde nasıl gidiyorsa gitsin cok şükür 6 lı rakamları gördüm

Kizlar malum diyet miyet kalmadigi icin bir haftadir verememisim ama bugün tekrar basladim haftaya vermis olurum insallah..bu arada sabah toplam 3 lokma peynir domates yedim yesilcayimi icicem sonrada sporrrrr kolay gelsin hepimizeeee

Günaydın kızlar bende kilomu bildireyim
Geçen hafta 76,7
Bu hafta 76,3
400 gr gitmiş bu bile süper diyeti bıraktım okadar tatlı yedim ama haftaya 2 kilo gidecek :)))

allah korusun insallah yoktur birsey.. okudum cok sasirdim yazdiklarina.. keske demeyi hic semvmem ama keske daha SIK kan verseydin.. off ya.. allahim yasatmasin insallah birseyin yoktur... dua edecegim senin icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…