- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
hanımlar,
hepimiz kilo verme gayretindeyiz bende daha önceki yazılarımda sizlere verdiğim kilolardan bahsetmiştim bugün kulak rahatsızlığım için gittiğim doktorun aile geçmişimi sormasıyla (ailemde çok fazla kanser vakası var gırtlak,beyin,ciğer,zehirli guatr vs) beni boyun ultrasonuna yollaması sayesinde kendi kilo verme nedenimi acıda olsa öğrendim. boynumda ve troidlerimin üzerinde yaklaşık 12 adet en büyüğü 22mm en küçüğü 5.7mm nodüller bulundu kulağımı muayene ederken kilolardan konu açıldı ve ben 20 kilodan fazla üstelik zorlanmadan verdim dedim bu normal diil iştah kesilmesinin mantıklı bir açıklaması olmalı dedi ki bende ne bir halsizlik ne de başka bir belirti vardı ama doktorun ısrarıyla beni ultrasona yönlendirdi yarın sabahta acil kan tahlillerim yapılıcak çünkü kanserden şüpheleniyor yanlış duymadınız kanser kilo vermeniz hızlıysa aniden iştah kesilmeniz varsa başka bir belirtiye gerek duymadan hemen test yaptırmanız gerekiyormuş şu anda yıkılmış vaziyetteyim sizlerde benim gibi kilonuzu kolaylıkla verebiliyorsanız veya iştah kesilmesi bir dönemde olsa yaşadıysanız acil bir doktora görünün ve test yaptırın benim gibi geç kalmış bedeninizi sarmış olmasın
sevgiler
Canim ya bu okul degilki sıkılsınnn ayrıca böyle söyleyen bir ögretmende ilk defa duydumm hem senin icinde iyi olur nefes aliyor insan kendine vakit ayiriyor emin olll....
canım gercekten cok üzüldüm cok geçmiş olsun hemen kötü düşünme önce sakin ol inşallah kötü bişi değildir.. sonuclarını merakla bekliyorum ALLAHIM acil şifa versin...sen diyet yapmadan kendiliğinden mi verdin o kiloları
canım nerdesin sen kızzz bugün girmedin hiç bebiş mi hasta yoksa merak ettim
kızlar yeni konu açtım 6 ayda 53 kilo ama burdan da devam edeceğim sizi bırakamam hepinizi cok seviyorum bi sorun olmaz dimi konu sahibi arkadasım "BİLMİYORUMMMM" beni silme sakın küserim bak sadece o diyeti uygulayacagım ve sizden yapacak olan cıkmadı bende destek olan biri cıkar diye umut ediyorum bakalım
hanımlar,
hepimiz kilo verme gayretindeyiz bende daha önceki yazılarımda sizlere verdiğim kilolardan bahsetmiştim bugün kulak rahatsızlığım için gittiğim doktorun aile geçmişimi sormasıyla (ailemde çok fazla kanser vakası var gırtlak,beyin,ciğer,zehirli guatr vs) beni boyun ultrasonuna yollaması sayesinde kendi kilo verme nedenimi acıda olsa öğrendim. boynumda ve troidlerimin üzerinde yaklaşık 12 adet en büyüğü 22mm en küçüğü 5.7mm nodüller bulundu kulağımı muayene ederken kilolardan konu açıldı ve ben 20 kilodan fazla üstelik zorlanmadan verdim dedim bu normal diil iştah kesilmesinin mantıklı bir açıklaması olmalı dedi ki bende ne bir halsizlik ne de başka bir belirti vardı ama doktorun ısrarıyla beni ultrasona yönlendirdi yarın sabahta acil kan tahlillerim yapılıcak çünkü kanserden şüpheleniyor yanlış duymadınız kanser kilo vermeniz hızlıysa aniden iştah kesilmeniz varsa başka bir belirtiye gerek duymadan hemen test yaptırmanız gerekiyormuş şu anda yıkılmış vaziyetteyim sizlerde benim gibi kilonuzu kolaylıkla verebiliyorsanız veya iştah kesilmesi bir dönemde olsa yaşadıysanız acil bir doktora görünün ve test yaptırın benim gibi geç kalmış bedeninizi sarmış olmasın
sevgiler
benim iştahım kesildi yaklaşık 5-6 ay doğru düzgün bişey istemiyordu canım o dönem bide üstüne spor salonuna gidiyordum enerjim yerindeydi meğer o dönemde nodüllerden kaynaklı iştah kesilmesi başlamış sonra düzeldim ama şu anda bile halen azda olsa kilo kaybediyorum ama o dönemki gibi yememezlikte yapmıyorum önemsemedim çünkü ne bir ağrım ne başka bişeyim vardı diyorum ya doktorun bide senin şu guatr bölgene troidlerine bakalımmı demesiyle öğrendim bu arada doktor dediğime bakma kulak burun boğaza gittim dahiliye veya endokronoloji diildi kısmet herşey ultrasonum çekilirken hayırlımı dedim çeken doktora pek hayırlı diil baştan söylim diyince zaten yıkıldım sağlık güvenceniz varsa eğer gidin ve yaptırın ben daha 35 yaşındayım bunun görülme sıklığı çok fazla ama ilerleyen yaşlarda genellikle menapozda çıkıyormuş benim reglim bile düzenlidir ama şans işte ne zaman ne olabileceği belli olmuyor kendimle dalga geçiyorum bu nodüllerin hepsini alsalar boynum 1 parmak kalınlığında kalıcak demekki diyorum
Yok canım malum memlekete gidecem ya alışverişteydim dahada bitmedi ya akşam yemeğinede misafirim vardı biraz önce gittiler dedim bir girip bakayım kızlar napmış diye... Çok heyecanlıyım Cumartesi sabah 7:30 uçağım memleketimi çok özledimmmm.....yarınki kilo bildiriminde eksik çıkacağımı hiç sanmıyorum canım ben ya adet yeni bitiyo ama boşladım diyeti çok tatlı yedim pişmanımmmmmmsen hangi diyeti yapıyorsun isveçimi ?
6 ayda 53 kilo başlıklı yazıyı oku canım ordaki gibi beslencem artık zaten size söledim ben yapacak olan var mı diye kimseden ses cıkmadı bende destek amaclı açtım orayı birileri destek olur belki diye... ama burdan ayrılmıcam yani sizi bırakırmıyım hiççççç canlarım benimHayırlı olsun canım yeni konun hangi diyetmiş o ?
Canlarim nasilsinizzzzzzzzzzz.Bugun hasta oldum cok sukur 4 gun gecikmeli de olsa :))))
Sizler nasilsiniz?Allahhhh hepimize bolbol irade versin insallah.
evet ilk bildirim benden siz uyuyun bakalım uykucularrrr
gecen hafta 70.0
bu hafta 69.1
süperrrrr tam 900 gr vermişimcok kötü değil bana göre gitsinde nasıl gidiyorsa gitsin cok şükür 6 lı rakamları gördüm
evet ilk bildirim benden siz uyuyun bakalım uykucularrrr
gecen hafta 70.0
bu hafta 69.1
süperrrrr tam 900 gr vermişimcok kötü değil bana göre gitsinde nasıl gidiyorsa gitsin cok şükür 6 lı rakamları gördüm
hanımlar,
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?