20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

OOOOO kızlar herkes burda neden cvp yazmıyorsunuz bakem ben deli gibi kendi kendime konusuyom yaa

Ya kızlar bu ara o kadar çok depresyona girdim çıkamadım,çok stresli bir hayatım var.Bu yüzden bu ara fena halde bozdum.Yarın k isonuç ne olur hiç bilmiyorum.Ama bugünden itibaren kesinlikle kaçamak dahi yapmayacağım,szilerinde yardımıyla.Bu hafta pek vermesemde önümüzdeki haftalarda inşallah vermiş olacağım.Kızlar bu arada kiloyla ilgili değilde başka bir konu(özel) BANA DUA ETMENİZİ İSTİYORUM.Benim için çok çok önemli bir şey çünkü.Siz dua edin,yerine ulaşır.Çünkü en çok insanın birbirine ettiği dua kabul olurmuş.Yardımlarınızı bekliyorum kızlar...

canım ne olursak olsun asla depresyona girmeye değmez bu hayat salla gitsin dicem ama olmuyo işte herkesin var kendine göre derdi ama önemli olan sey sağlık gerisini boşver neler yaşadığını bilmiyorum tabi karsıdan konusmak kolay ama benim sana tek tavsiyem hiçbişi senden daha önemli değil herzaman derdini dinlemeye hazırım özelden konusabiliriz sonucta tanımıyoruz birbirimizi ama ben sizlri cok seviyorum gercekten dua ve zaman herşeyin ilacı her ne derdin varsa ALLAH en kısa zamanda derdine deva versin inş senin için dua edicem benim su hayatta tek dayanagım önce ALLAH sonra eşim... Rabbim gönlünden geçen herseyi istediğin gibi olmasını nasip etsin inş.. burdan tek duam bu olabillr sana canım...

Çok teşekkür ederim duaların ve sözlerin için.Haklısın.Bende burdaki herkesi çok seviyorum.Stresli bir hayatım var insan ister istemez kendini kaptırıyor.Bu arada tam dert değil,güzel bir şey için dua.Bu arada çok çok sağol...

canım benim sende saol inşallah ALLAH herşeyi gönlüne göre versin o zaman ama depresyon faalan yok tamammı tatlım profiline baktım öğrenci ve bekarsın sen evlenince ne yapacaksın kızz asıl dertler o zaman başlıyo valla şimdi bence gez toz hayatını yaşa takma salll gitsin hersey olacagına varır... inşşallah dualarımız kabul olur o kadar dua ettik bak

İnşallah.Valla bu devirde öğrencilik öyle zor ki.Hiçbir şeye vakit bulamıyorum.Okul=Stres benim için.

İnşallah.Valla bu devirde öğrencilik öyle zor ki.Hiçbir şeye vakit bulamıyorum.Okul=Stres benim için.

haklsın canım gercekten cok zor öğrencilik hayatı cok şükür biz atlattık o günleri şimdi de hayat üniversitesindeyim eşim ve oğlum ise evdeki profesörler valla ömrümü yediler benim ikiside... eşime lafım yok gerçi ALLAHIM onu başımdan eksik etmesin aminnnnnnn... şimdi gelir canım eşim mesai bitti sonra konusuruz tekrar canım benim sıkma canını hayatın tadını çıkar

Sana da hayatında kolay gelsin.Olur sonra konuşuruz :)

Sana da hayatında kolay gelsin.Olur sonra konuşuruz :)

saol canım hepimize inş... benim hayatım şimdilik kolay aslında eşim 2. bebeği istiyorum diye tutturdu bakalım bebek olunca nasıl yapacagım şimdiden düşünmeye basladım oğlumu seneye kreşe göndereyim diyorum ama kararsız kaldım 34 aylık ne yapsam bilemedim yaaa sizce göndereyimmi ki kızlar

Şu an birisi dogmuş,biri evlemiş,birisi mutlu, biri aglıyor olabilir.bense hala oturuyorum.Gelin çay içek:)))))

sen neler düşünüyon öle yaww... ben bekarken cok düşünürdüm öle acaba evleneceğim adam su anda ne yapıyo hangi kızla geziyo diye kendi kendime sinir olurdum ne kadar salakmışım bee

Seneye 4yasindami olacak öyleyse tam kres yası bencee kesinlikle gönder hem yasitlarinin icinde oluyor hem el becerisi gelisiyor sosyal bir cocuk oluyor anneden ayri kalmayi ögrendigi icin okula basladiginda hiccc sıkıntı yasamıyor canimm emin ol....

haklsın canım bende öle düşünmüştüm zaten de bi öğretmen arkadas okuldan sıkılır erken yaşta gönderme falan dedi aklımı karıştırdı ama dedğin gibi kendini geliştirsin istiyorum maşallah yaşıtlarına göre cok akıllı konuşması falanda cok iyi mesela komsunun cocuguyla aralarında 10 gün var o hala bez bağlanıyo ve konusamıyo bile... bakalım oldugumuz yerde (ilçede oturuyorum) 1 tane kreş var ona yaşı tutarsa göndercem valla

canım nerdesin sen kızzz bugün girmedin hiç bebiş mi hasta yoksa merak ettim

hanımlar,
hepimiz kilo verme gayretindeyiz bende daha önceki yazılarımda sizlere verdiğim kilolardan bahsetmiştim bugün kulak rahatsızlığım için gittiğim doktorun aile geçmişimi sormasıyla (ailemde çok fazla kanser vakası var gırtlak,beyin,ciğer,zehirli guatr vs) beni boyun ultrasonuna yollaması sayesinde kendi kilo verme nedenimi acıda olsa öğrendim. boynumda ve troidlerimin üzerinde yaklaşık 12 adet en büyüğü 22mm en küçüğü 5.7mm nodüller bulundu kulağımı muayene ederken kilolardan konu açıldı ve ben 20 kilodan fazla üstelik zorlanmadan verdim dedim bu normal diil iştah kesilmesinin mantıklı bir açıklaması olmalı dedi ki bende ne bir halsizlik ne de başka bir belirti vardı ama doktorun ısrarıyla beni ultrasona yönlendirdi yarın sabahta acil kan tahlillerim yapılıcak çünkü kanserden şüpheleniyor yanlış duymadınız kanser kilo vermeniz hızlıysa aniden iştah kesilmeniz varsa başka bir belirtiye gerek duymadan hemen test yaptırmanız gerekiyormuş şu anda yıkılmış vaziyetteyim sizlerde benim gibi kilonuzu kolaylıkla verebiliyorsanız veya iştah kesilmesi bir dönemde olsa yaşadıysanız acil bir doktora görünün ve test yaptırın benim gibi geç kalmış bedeninizi sarmış olmasın
sevgiler

Canim ya bu okul degilki sıkılsınnn ayrıca böyle söyleyen bir ögretmende ilk defa duydumm hem senin icinde iyi olur nefes aliyor insan kendine vakit ayiriyor emin olll....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…