- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
olsun canım assla moral bozmak yok gidecek o kilolar yeterki istekli azimli olalım 5 ay önce bende 87 kiloydum.. o zaman 75 olsam yeeter diiyrodum ama şimdi 70 i beğenmiyorum. insanoğlu işte hep daha fazlasını istiyoruz ama olması gereken kilom 48 miş ben 60 olsam yeter yaaaaaaaa
Selam kizlarrr evet sanirim havalardan bu haldeyiz ama artik toparlanmamiz lazim iyice saldik hepimiz ben buraya girmeyince(hastalandigim icin)motivasyon diye bisey kalmiyor saldim bende diyet diye bisey kalmadi(ama artik dur demek lazim bu rahatliga yaza ne kaldi kiiiii evet ayni azim ve motivasyon ile basliyorummmm
olcak olcak sen hiç canını sıkma bitanem sen bize takıl vazgeçmek yok aslaaaaaaaaaaaaDoğru söylüyorsun canım yaa ben 93 ile başladım bakalım nolcakkkk
canım bende başladım o detoksa bugün bakalım ilk günüm... ben kahve içiyorum yaa kahvesiz yapamammmmhanimlar
ben bugun detoksun 2. gunundeyim.. kafein yasak aslinda ama yinede bir sansimi deneyeyim dedim :))) daha once bu detoksu yapanlar varmis burada.. onlara sormak istioyorum.. 1 kahve icsem ne olur ???????
Merhaba..:)
Benimde diyetimde 2.günüm,82 kilo ile başladım diyetime boyum 1.56 ve ulaşmak istediğim kilo 55.Yaşım 27 ve vermem gereken kilo 27:)
19 aylık evliyim,çalışıyorum(oturarak) ve bu kiloları vermem lazıım ,yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.gün gün yediklerimi,içtiğim su miktarını ve yaptıklarımı buradan sizlerle paylaşacağım ,yorumlarınızı bekliyorum.
Şimdilik Hoşçakalın
olcak olcak sen hiç canını sıkma bitanem sen bize takıl vazgeçmek yok aslaaaaaaaaaaaa
canım bende başladım o detoksa bugün bakalım ilk günüm... ben kahve içiyorum yaa kahvesiz yapamammmm
canim benimde canim sabah 10 da cok istedi ama direndim... ama siyah cay ictim duramadim :))) bakalim yarin sabah tarti ne gosterecek. bu sabah diyet yemegimi hazirlarken haslanmis nohutlarimi icine eklememisim(( sabah mahmurlugu (( eve gidince ekleyip yiyecegim suan nohutsuz yiyorum :))) ben birde dereotu ekledim missss oldu :)))
Merhaba..:)
Benimde diyetimde 2.günüm,82 kilo ile başladım diyetime boyum 1.56 ve ulaşmak istediğim kilo 55.Yaşım 27 ve vermem gereken kilo 27:)
19 aylık evliyim,çalışıyorum(oturarak) ve bu kiloları vermem lazıım ,yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.gün gün yediklerimi,içtiğim su miktarını ve yaptıklarımı buradan sizlerle paylaşacağım ,yorumlarınızı bekliyorum.
Şimdilik Hoşçakalın
Selam bayanlar..
Yaklaşık 1,5 haftadır okuyorum yazdıklarınızı fakat ben rejimde bir türlü dikiş tutturamadığım için yazmaya cesaret edemedim...
Şu an ki kilom 65-66 arası gidip geliyorum ama ideal kilom yani bana yakışan kilo 59... Yarın sabah itibariyle bende kilo bildirimi yapıp aranıza katılmak istiyorum. Umarım aranızda kalabilirim
olcak olcak sen hiç canını sıkma bitanem sen bize takıl vazgeçmek yok aslaaaaaaaaaaaa
canım bende başladım o detoksa bugün bakalım ilk günüm... ben kahve içiyorum yaa kahvesiz yapamammmm
canim benimde canim sabah 10 da cok istedi ama direndim... ama siyah cay ictim duramadim :))) bakalim yarin sabah tarti ne gosterecek. bu sabah diyet yemegimi hazirlarken haslanmis nohutlarimi icine eklememisim(( sabah mahmurlugu (( eve gidince ekleyip yiyecegim suan nohutsuz yiyorum :))) ben birde dereotu ekledim missss oldu :)))
olsun canım nohutsuz gidince eklersin aslında dereotu ve maydonoz bende düşündm ekleyeyim bari güzel olur eminim
Selam bayanlar..
Yaklaşık 1,5 haftadır okuyorum yazdıklarınızı fakat ben rejimde bir türlü dikiş tutturamadığım için yazmaya cesaret edemedim...
Şu an ki kilom 65-66 arası gidip geliyorum ama ideal kilom yani bana yakışan kilo 59... Yarın sabah itibariyle bende kilo bildirimi yapıp aranıza katılmak istiyorum. Umarım aranızda kalabilirim
insallah vermisizdirrrrrrrrrrrrrrrrrr....................slm kızlar nasıl gidiyo diyet bakın yarın tartı günü sonra kilo veremedik diye üzülmeyelim...
slm kızlar nasıl gidiyo diyet bakın yarın tartı günü sonra kilo veremedik diye üzülmeyelim...
inşallah canım yaa ben kesin 69 u görürüm eminiim ama hafta sonu kaçırmasaydım 68 i bile görürüdm ama olsun tekrar 70 i görmücem kesin ve kesin kararlıyım artık 60 ı görene dek kendime izin günü vermiyorum öle bi karar aldım bakalıminsallah vermisizdirrrrrrrrrrrrrrrrrr....................
olsun canım sağlığın daha önemli aman hasta olmayalım elbet verilir bu kilolar ama sağlık gittmi gelmez bi daha ALLAH korusunBenim üzülecegim kesin cünkü hastalandigim icin ne diyet ne spor kalmisti ama silkelendim ve tekrar basladim canim bu hafta olmassada haftaya vermis olacagim kesinnnn:))
duymustum ama hiç incelemedim bi ara bakayım bende saol canım önerin için bende de var ayakkabı ve giysi sevdası offf içim gidiyo güzel kıyafetleri görünce ama 60 kiloya düşünce alışveriş yapacagımm hatta gecen hafta cok güzel bi bluz aldım bi beden küçük onu yazın giyeceğim inşallahhhh hatta haziran ayındaaaaaaaaaa ALLAHIM NE OLURRRRRRR ZAYIFLAYALIM ARTIKKKKizlar bu arada butigo yu duydunuz mu ben uzun zaman önce üye olmustum ilk defa dün alisveris yaptim ordan tamamen tasarim ve koleksiyon ayakkabilar satiliyor en güzelide kapida ödeme ben kartla internetten alisveris yapmayanlardanim sizde bakin bence ayakkabi deyince dünya duruyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?