20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

Doğru söylüyorsun canım yaa ben 93 ile başladım bakalım nolcakkkk

Selam kizlarrr evet sanirim havalardan bu haldeyiz ama artik toparlanmamiz lazim iyice saldik hepimiz ben buraya girmeyince(hastalandigim icin)motivasyon diye bisey kalmiyor saldim bende diyet diye bisey kalmadi(ama artik dur demek lazim bu rahatliga yaza ne kaldi kiiiii evet ayni azim ve motivasyon ile basliyorummmm

zaten bizim tek derdimiz motive olamamak.. birbirimize destek olalim.. gidecek bu kilolar.. baska care yoooook... ilk once saglik icin, daha sonrada fiziksel gorunum icinde hic fena olmaz hani :))) kendimi hatirliyorum 70 kiloda harika gorunuyordum :))) hele 65 de supperdim... allahim o gunleri tekrar gormek istiyorum yardim et neolur....

hanimlar
ben bugun detoksun 2. gunundeyim.. kafein yasak aslinda ama yinede bir sansimi deneyeyim dedim :))) daha once bu detoksu yapanlar varmis burada.. onlara sormak istioyorum.. 1 kahve icsem ne olur ???????

canlarımm hepinize günaydınlarr...
çok şükür ki bazı arkadaşlarım silkenmiş bile coktann

kızlar en basıtınden şöyle söylmek istiyorum
bunca aydır -haftadır-gündür çabalıyoruz,emek edıyoruz,bir dakıkamız bile bizim için çok önemliyken neden kendımızı ucsuz bucaksız bir boşluga bırakalımkı

ayaklarımız yere sağlam bassın kızlarr,durmak yok gerçekten laf olsun diye söylemıyorum
arada bır olurr hepimiz insanız robot degılız nıhayetınde ...
ama beynımıze hükmedecek kadarda akıllıyızzz

............
canlarım benım hepinizi cok sevıyorum,inankı sabırla,sükınetle beklersek,azimi elden bırakmazsak bu topiğin sonunda herkes önce-sonra resimlerini paylaşacak ve herkes iyikide beklemişim dicek...

cefa cekmeden sefa sürülmez dostlarr.. su an biz cefa cekıyoruz bır nevıı herşeyden kısıtlıyoruz kendımızi ama sonunda öyle bir sefa sürecegizki ,şu an halimize gülen cefa sonunda hüngür hüngür ağlayacak...
başaran biz olucaz,yaşasın kadınların gücüü....

durmak yok İLERİİİİİİ !!!!!
.........

VEEEE VEE VEEE GELELİMMM BİLMİYORUMUN BUGUNKU KOŞTURMACASINAA

kızlar sabah 9:30 da kalktım
bir bardak form çayı ile bir tane etimek yedim :)

ve kalça-basen eritme hareketlerimi yaptım :)

................
öğlen yemegımde bir special k yicem yine içersem bir form çayı içebilirim

sonrasında yürüyüş ( ayaklarım su topladı ama yürücem yapcak bişe yok )

..................
ikindi hiç bilmiyorum kılzar valla acıkırsam belki bir sodayla gecıstırrım
..........
akşam zaten 18 den sonra ağzıma lokma vurmuyorum
akşamda cok hafif bişeler atıştırabılırım..
.............
ve bugunde 3 litre su içersem değmeyin keyfımee :)
öpüldünüzz yarını iple çekiyorum yaa bır kılo bıle versem yeter bana kaldım 71 kiloda yaaa

Merhaba..:)
Benimde diyetimde 2.günüm,82 kilo ile başladım diyetime boyum 1.56 ve ulaşmak istediğim kilo 55.Yaşım 27 ve vermem gereken kilo 27:)
19 aylık evliyim,çalışıyorum(oturarak) ve bu kiloları vermem lazıım ,yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.gün gün yediklerimi,içtiğim su miktarını ve yaptıklarımı buradan sizlerle paylaşacağım ,yorumlarınızı bekliyorum.

Şimdilik Hoşçakalın

Doğru söylüyorsun canım yaa ben 93 ile başladım bakalım nolcakkkk
olcak olcak sen hiç canını sıkma bitanem sen bize takıl vazgeçmek yok aslaaaaaaaaaaaa
hanimlar
ben bugun detoksun 2. gunundeyim.. kafein yasak aslinda ama yinede bir sansimi deneyeyim dedim :))) daha once bu detoksu yapanlar varmis burada.. onlara sormak istioyorum.. 1 kahve icsem ne olur ???????
canım bende başladım o detoksa bugün bakalım ilk günüm... ben kahve içiyorum yaa kahvesiz yapamammmm

canım hoşgeldin gider sen hiç canını sıkma ara sıra salsak da gene hemen toparlanıyoruz biz süperiz yaaa sen bize takıl

slm kızlarrrrr
bugün gene toparlanıp başladım bakalım yarın sonuç ne olacak ve ben hiç tartılmadım daha inş 69-68 falan olurum sabah 8 de kalktım 2 brd suyla basladım güne 1 yeşil çay 1 beşibir yerde ve 1kase ayranlı corbamdan içtim şimdi 2. yi içeceğim bakalım...kendime geldim yaa güneş açttı burda hava cok güzel tam diyet havası valla hadi kızlar bosvermek yok tam gaz ileriiiiiiii

canım hoşgeldin gider sen hiç canını sıkma ara sıra salsak da gene hemen toparlanıyoruz biz süperiz yaaa sen bize takıl[/QUOTE]

tşkler canım ,inşallah

Selam bayanlar..
Yaklaşık 1,5 haftadır okuyorum yazdıklarınızı fakat ben rejimde bir türlü dikiş tutturamadığım için yazmaya cesaret edemedim...
Şu an ki kilom 65-66 arası gidip geliyorum ama ideal kilom yani bana yakışan kilo 59... Yarın sabah itibariyle bende kilo bildirimi yapıp aranıza katılmak istiyorum. Umarım aranızda kalabilirim

canım hoşgeldin ,bir birimze ciddi anlamda destek olursak üstesınden gelebılecegımız dusunuyorum...
yavaş yavaş belki ama bizim olcak o giden kilocuklarr

başarılar diliyorum canım.. girrebildigin zaman düzenli bir şekilde ne yedıgını paylaşırsan yardımcı oluruz elımızden geldıgı kadar

not: her çarşamba kilo bildirimi yapılacak

hoşgeldin canım isminden de anlaşılacagı gıbı tuzlu cekırdegı cok sevıyorsun benım gıbı
ama ben tam 4 aydır agzıma vurmuyorum..
kolayıda 1 aydır içmiyorum
kızartmayıda 2 aydırr son verdim..
bu aylarda dıyette degıldım ama kenımı hazılıyordum
son bir aydır ciddi şekilde diyetteyım ..
arada bır kaçamagım oluyor ama dıger gun telafısı hazır
..............
inşallah kızlar başaracagızz,azim ,hırs ve kararlılık cok önmeli

herşey beyinde bitiyorr... istemek lazım kalpten ,gönülden

not: her çarşamba kilo bildirimi yapılacaktır

evet canım ismini görmüştüm aşagıda katıl tabi memnun oluruz birlikten kuvvet doğar... zaten bu işler tek basına zor oluyo destek lazım eeeeee tabi oda bizde var saolsun arkadasların desteği cok fazla seni görmek isteriz tabi aramızda hoşgeldin o zaman

slm kızlar nasıl gidiyo diyet bakın yarın tartı günü sonra kilo veremedik diye üzülmeyelim...

Kizlar bu arada butigo yu duydunuz mu ben uzun zaman önce üye olmustum ilk defa dün alisveris yaptim ordan tamamen tasarim ve koleksiyon ayakkabilar satiliyor en güzelide kapida ödeme ben kartla internetten alisveris yapmayanlardanim sizde bakin bence ayakkabi deyince dünya duruyor ya

insallah vermisizdirrrrrrrrrrrrrrrrrr....................
inşallah canım yaa ben kesin 69 u görürüm eminiim ama hafta sonu kaçırmasaydım 68 i bile görürüdm ama olsun tekrar 70 i görmücem kesin ve kesin kararlıyım artık 60 ı görene dek kendime izin günü vermiyorum öle bi karar aldım bakalım
Benim üzülecegim kesin cünkü hastalandigim icin ne diyet ne spor kalmisti ama silkelendim ve tekrar basladim canim bu hafta olmassada haftaya vermis olacagim kesinnnn:))
olsun canım sağlığın daha önemli aman hasta olmayalım elbet verilir bu kilolar ama sağlık gittmi gelmez bi daha ALLAH korusun
duymustum ama hiç incelemedim bi ara bakayım bende saol canım önerin için bende de var ayakkabı ve giysi sevdası offf içim gidiyo güzel kıyafetleri görünce ama 60 kiloya düşünce alışveriş yapacagımm hatta gecen hafta cok güzel bi bluz aldım bi beden küçük onu yazın giyeceğim inşallahhhh hatta haziran ayındaaaaaaaaaa ALLAHIM NE OLURRRRRRR ZAYIFLAYALIM ARTIKKK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…