20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

gunaydin kizlarr....
benimde gecenn hafta 94 idi kilom. bu sabah 93 olmusum...
bu arada 2 gunluk yaptigim ayran detoksu ile sadece 800 gram verebilmisim... haberiniz ola ((
haftaya insallah daha da guzel sonuclar yazacagim.
allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah... planim ay sonu 90 kilonun altini gormek. hadi ha gayret kizlar. gecen hafta dogum gunum vardi diye pastalari gumlettim o yuzden veremedim 1 haftadir dogru durust kilo... ve karar verdim aksamlari sadece bol salata yiyecegim artik.

canım bneim cok ama cok geçmiş olsun ,Allah'tan umut kesilmez belkıde hiç bişeyin yoktur öle hemen kötüye yorma :) inşallah hakkında hayırlısı olur, bişeciğin çıkmaz :)

ne demek canım benım ,istedıgını yapmakta özgürsün ,estagfurullah karışmak ne haddime,sayfa sahibi oldum diyee herşeye hükmetme hakkına sahip degılım benım her daim kapım herkese açıktır :) hayırlı ugurlu olsun topiğin şekerim :)

ne guzel yaa maşallah banada nasip olcakmı acaba 6 lı rahamları görmek adına cok sevındım canım benımm darısı bana :)

evet kızlar bugunku kilom 71.1
yanlış duymadınızz sadece 300 gr gitmiş

bugun benım dogum gunumm güzel bir hediye alırım diye umut edıyordum vuducumdan ama kısmet bu kadarmış kızlar.. haftaya bomba gıbı gelıyorum inşallah :)

benım anlamadıgım benım kadar spor yapan yok ( sözüm meclisten dışarı ,tabiri caizse öyle demek istedim )
miğdem küçüldü kabul etmiyor yemegı....az yıyorm,
aksine günde 3 litre su içiyorum
hep kalorisiz besleniyorum
sürekli hareket halındeyım
ve bır haftada verdıgım kilo 300 gr
bu neyın nesı yaa kaldım 70 lerde.. ağlıcam artık yaaa

Son düzenleme:
yasemin ve derin kilo bildirimi yapmadı bir tek..
onlarıda güveniyorum her hafta duzenlı kılo bıldırımı yapıyorlar zaten akşama kadra beklıcem...forma sürekli giriyorlar

öte yandan zevzekbayan ,sevdabzer ve tbuse silinmiştir..

kilo birldirimi yapmadıkları için ve gecen haftadan berı forma hıc gırıp bilgi vermedıklerı için..

tekrardan girmek isterlerse kapım acık ama ciddi olanlar benımle kalsın lütfen tekrar söyluyorum..

öylesine açmadım ben bu formu,eglence olsun dıyede açmadım,
kimsenın vaktını çalmak içinde açmadım

başarmak istiyorum,destegımıde sizden alıyorum
ama hiç forma ugramayıp,ne yedi ne içti kilo bildirimi yapmayıp destek olunmazki..

anlayışı için bu üyelerimize teşşekür ediyorum...

evet diyetim 3.günündeyim sonunda ,bu sefer gerçekten olacak inanıyorum buna.aslında şimdilik sıkı bir diyette sayılmam ama kendimi gayet iyi hissdiyorum en azından abur cubur tüketmiyorum 3 gündür.
dün yediklerim.
sabah
2 dilim kepek ekmeği,5 adet zeytin 1 kbrt kutusu peynir ve 2 tatlı kaşığı bal.
öğle yemeğinde 4 kaşık makarna ,ve tavuk patates haşlama.

akşam 5 kaşık makarna. gün içerisinde 2.5 litre su tükettim.
şimdi 2 öğünde makarna mı yedinnnnn dediğinizi duyar gibiyim :) evet haklısınız ama yavaş yavaş pirinç ve makarna tüketiminide en aza indireceğim.
3 gündür spor yapamadım ama bugun işten eve yürüyerek gideceğim.yaklaşık yarım saat sürüyor.tabi evde de durmak yok temizlik ve yarına yemek.:)inanıyorummmmm olacakkkkk
inanıyorum fıstık olacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:)[/B]

hanımlar,
güzel haberlerim var şükürler olsun büyük olan nodüller iltihap olabilirmiş şu anda 1000mg antibiyotiğe başladım geri kalan yaklaşık 10 tane irili ufaklı nodülde troidle ilgisi olabilirmiş doktorum korkma ama takip şart dedi allah hepinizden razı olsun bana dualarınız güzel sözleriniz için.
gelelim asıl konuya gözünüzü sevim diyet yapanlar kilo verenler nolursunuz allah rızası için dinleyin beni bi kan tahlili yaptırın ben 2 gündür resmen ölüyorum kansermiyim diilmiyim diye hele kolaylıkla kilo verebilenler nolursunuz gidin yaptırın bi tahlil benim üzüntümü yaşamazsınız hem önlem olur (tahlil olarak troid testi derseniz bütün doktorlar yapıyor testi illa bi bölüme gitmenize gerek yok benim sorunumu kulak burun boğaz doktoru kulağımda basit bir kaşıntı için gittiğimde farketti ki bende ne bir belirti vardı ne başka bişey sadece ailemde kanser vakası çok fazla olduğu için öylesine istediği bi sonuçtu)
hepinizi çok seviyorum

Cok sevindim canim tebrik ederim seniiiiii
saol canım bende cok mutlu oldum valla
Kizlar malum diyet miyet kalmadigi icin bir haftadir verememisim ama bugün tekrar basladim haftaya vermis olurum insallah..bu arada sabah toplam 3 lokma peynir domates yedim yesilcayimi icicem sonrada sporrrrr kolay gelsin hepimizeeee
olsun canım inşaallah haftaya en cok veren olursun bu işler hiç belli olmuyo bi duruyo bi aniden kilo kaybı oluyo
Tebrik ederim canım en sonunda 6 yı gördün senin adına çok mutlu oldum ...
saol tatlım sonunda gördüm artık bi daha 7 yi görmek istemiyorummm
Günaydın kızlar bende kilomu bildireyim
Geçen hafta 76,7
Bu hafta 76,3
400 gr gitmiş bu bile süper diyeti bıraktım okadar tatlı yedim ama haftaya 2 kilo gidecek :)))
bencede süper o kadar tatlı yedim diyorsun üstelik
olsun canım 1 kilo bile cok güzel inanki
ben zaten ölesine actık hem insanları bilgi sahibi yapmak hemde yapan olur belki destek olur bana umuduyla actım ama sizle de devam edeceğim... ayrıca sende verirsin caım sıkma canını eminim az verdiğin için kalıcı olacak senin kiloların
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM sabah aklımdaydı oğlum uyanınca aniden cıktım NİCE MUTLU YILLARA İNŞALLAH ALLAH SENİ VE SEVDİKLERİNİ KORUSUN HEP YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN RABBİM İNŞALLAH... ÖMÜR BOYU ÜZÜNTÜ SIKINTI GÖRMEYESİN İNŞALLAH...ALLAHIM EVLATLARIN VE EŞİNLE BİRLİKTE UZUN MUTLU SAĞLIKLI Bİ ÖMÜR NASİP ETSİN CANIM BENİM...

canımmmm valla aldıgım en güzel haber cok sevindim bitanem yaa sanki kendimmiş gibi üzülmüştüm cok şükür RABBİME bundan sonra ihmal etme artık sakın hadi geçmiş olsun tatlım

canım sen gercekten en cok spor yapan arkadasımızsın... bence kas yaptıgın için kilo verimi az oluyo bi hafta spor yapma bakalım ne olcak yada sadece haftaın 4 günü sadece 1 saat yürüyüş yap... bu bi tavsiye sadece

selammm sabahh aç karnına wc den hemen sonraya çıktım tartıya ve tam 66 kg.
Sabah hastaneye gittik haliyle kahvaltı evde yapmadık. Sabah kahvaltım 1 poğaça ve yarım sigara böreği. Az önce nescafe içtim. Beni de listeye alırsan sevinirim. Akşama gün içinde neler yaptığımı ve neler yediğimi yazacağım..

maviboncukcumm ,canım benım cok teşekkür ederim doğum gunumu kutladıgın ıcın :)

hatırlanmak guzel bişe yaa :) çok mutlu oldum valla

.................
tuzlu çekirdek tabıkı listeye eklerım senı kararlı bir arkadasımızsın.. bunu burdan hıssedebılıyorum..

yalnız tekrar söyluyorum haftaya bıldırım yapılmazsa ve forma gırıp neler yedıgın ,içtigin hakkında bilgi verilmezse mecburen cıkarmak zorunda kalırım..

ama inşallah hep beraberr aşıcaz bu zorlu yolu.. başarıcaz canlarımm

kızlar bugun sabah 9:30 da kalktım
bir bardak form çayı içtim (yeşilçay,beşibir yerde ve bitkili form çayı üç poşeti karıştırdım 3 su bardagı kaynar suya )
............
öğlen 12 de yürüyüşümü yaptım yüksek hızda bir saat
ve yarım litre su tükettim
.............
bir bardak daha form çayı içtim
..........
saat 15 de 2 tane ufak haşlanmış but ( butlar cok ufaktı )
yanına yarım domates ve bir şişe sade soda tükettim.
...............

ayaklarım su topladı valla,yürüyemıyorum bile
ama yılmıcam 70 de takılıp kaldım

haftaya inşallah 2 kilo birden verrimde 69 ları görrüm yaa off

Selam kizlarrr öglen 2 yumurta 1 domates salatalik ve peynir yedim...spor yapamadim yaaa yagmurlar hic durmuyor burda evler tekrar buz gibi üsüdügüm icin yapamadim valla ya ...bilmiyorummmm dogum günün kutlu olsun arkadasım iyiki dogdunnnnnnnnn

tuzlu çekirdek boyunu ,kilonu,hedef kilonu ve son kilonu yazarmsıın listeye ekıyım

Boyun 1,64
Kilo :66
Hedef kilo:59

Bu arada... 1 saat yürüdüm ama yanında çocuğum vardı olabiliği kadar hızlı yürmeye çalıştım. Şu an ayaklarımın altı sızlıyor.
çeyrek simit 2 çiğköfte, 3 Büyük bardak su ( Normal su bardaklarından büyük bu bardak 6 su bardağına tekabül ediyor ) Akşam yemeğide tavuklu salata. Acıkırsam biberli yoğurt yiyeceğim.
Bu arada

MUTLU YILLARRRRR BİLMİYORUMMMMMMM

Kızlar ben akşamları girebiliyorum.Gündüzleri evde değilim.Burdan çok üzülerek yapıyorum bildirimimi geçen hafta 55.2 bu sabah 54.9 Gerçi bu hafta diyet yapabildiğimi söyleyemem.Bundan sonra azimle devam.Kaçamak dahi yapmamaya çalışacağım.

Bu arada doğrum günün kutlu olsuuun. :) Nice yıllara. Ve sen sakın yılma.Gerçekten en çok uğraşan sensin.Ama bunun karşılığını mutlaka alacaksın merak etme.Biz hep burda yanındayız.Yine her zaman ki gibi sonuna kadar devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…