- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
hanımlar,
hepimiz kilo verme gayretindeyiz bende daha önceki yazılarımda sizlere verdiğim kilolardan bahsetmiştim bugün kulak rahatsızlığım için gittiğim doktorun aile geçmişimi sormasıyla (ailemde çok fazla kanser vakası var gırtlak,beyin,ciğer,zehirli guatr vs) beni boyun ultrasonuna yollaması sayesinde kendi kilo verme nedenimi acıda olsa öğrendim. boynumda ve troidlerimin üzerinde yaklaşık 12 adet en büyüğü 22mm en küçüğü 5.7mm nodüller bulundu kulağımı muayene ederken kilolardan konu açıldı ve ben 20 kilodan fazla üstelik zorlanmadan verdim dedim bu normal diil iştah kesilmesinin mantıklı bir açıklaması olmalı dedi ki bende ne bir halsizlik ne de başka bir belirti vardı ama doktorun ısrarıyla beni ultrasona yönlendirdi yarın sabahta acil kan tahlillerim yapılıcak çünkü kanserden şüpheleniyor yanlış duymadınız kanser kilo vermeniz hızlıysa aniden iştah kesilmeniz varsa başka bir belirtiye gerek duymadan hemen test yaptırmanız gerekiyormuş şu anda yıkılmış vaziyetteyim sizlerde benim gibi kilonuzu kolaylıkla verebiliyorsanız veya iştah kesilmesi bir dönemde olsa yaşadıysanız acil bir doktora görünün ve test yaptırın benim gibi geç kalmış bedeninizi sarmış olmasın
sevgiler
kızlar yeni konu açtım 6 ayda 53 kilo ama burdan da devam edeceğim sizi bırakamam hepinizi cok seviyorum bi sorun olmaz dimi konu sahibi arkadasım "BİLMİYORUMMMM" beni silme sakın küserim bak sadece o diyeti uygulayacagım ve sizden yapacak olan cıkmadı bende destek olan biri cıkar diye umut ediyorum bakalım
evet ilk bildirim benden siz uyuyun bakalım uykucularrrr
gecen hafta 70.0
bu hafta 69.1
süperrrrr tam 900 gr vermişimcok kötü değil bana göre gitsinde nasıl gidiyorsa gitsin cok şükür 6 lı rakamları gördüm
saol canım bende cok mutlu oldum vallaCok sevindim canim tebrik ederim seniiiiii
olsun canım inşaallah haftaya en cok veren olursun bu işler hiç belli olmuyo bi duruyo bi aniden kilo kaybı oluyoKizlar malum diyet miyet kalmadigi icin bir haftadir verememisim ama bugün tekrar basladim haftaya vermis olurum insallah..bu arada sabah toplam 3 lokma peynir domates yedim yesilcayimi icicem sonrada sporrrrr kolay gelsin hepimizeeee
saol tatlım sonunda gördüm artık bi daha 7 yi görmek istemiyorummmTebrik ederim canım en sonunda 6 yı gördün senin adına çok mutlu oldum ...
bencede süper o kadar tatlı yedim diyorsun üstelikGünaydın kızlar bende kilomu bildireyim
Geçen hafta 76,7
Bu hafta 76,3
400 gr gitmiş bu bile süper diyeti bıraktım okadar tatlı yedim ama haftaya 2 kilo gidecek :)))
olsun canım 1 kilo bile cok güzel inankigunaydin kizlarr....
benimde gecenn hafta 94 idi kilom. bu sabah 93 olmusum...
bu arada 2 gunluk yaptigim ayran detoksu ile sadece 800 gram verebilmisim... haberiniz ola((
haftaya insallah daha da guzel sonuclar yazacagim.
allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah... planim ay sonu 90 kilonun altini gormek. hadi ha gayret kizlar. gecen hafta dogum gunum vardi diye pastalari gumlettim o yuzden veremedim 1 haftadir dogru durust kilo... ve karar verdim aksamlari sadece bol salata yiyecegim artik.
ben zaten ölesine actık hem insanları bilgi sahibi yapmak hemde yapan olur belki destek olur bana umuduyla actım ama sizle de devam edeceğim... ayrıca sende verirsin caım sıkma canını eminim az verdiğin için kalıcı olacak senin kiloların
ne demek canım benım ,istedıgını yapmakta özgürsün ,estagfurullah karışmak ne haddime,sayfa sahibi oldum diyee herşeye hükmetme hakkına sahip degılımbenım her daim kapım herkese açıktır :) hayırlı ugurlu olsun topiğin şekerim :)
ne guzel yaa maşallah banada nasip olcakmı acaba 6 lı rahamları görmekadına cok sevındım canım benımm darısı bana :)
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM sabah aklımdaydı oğlum uyanınca aniden cıktım NİCE MUTLU YILLARA İNŞALLAH ALLAH SENİ VE SEVDİKLERİNİ KORUSUN HEP YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN RABBİM İNŞALLAH... ÖMÜR BOYU ÜZÜNTÜ SIKINTI GÖRMEYESİN İNŞALLAH...ALLAHIM EVLATLARIN VE EŞİNLE BİRLİKTE UZUN MUTLU SAĞLIKLI Bİ ÖMÜR NASİP ETSİN CANIM BENİM...evet kızlar bugunku kilom 71.1
yanlış duymadınızz sadece 300 gr gitmiş
bugun benım dogum gunumm güzel bir hediye alırım diye umut edıyordum vuducumdan ama kısmet bu kadarmış kızlar.. haftaya bomba gıbı gelıyorum inşallah :)
benım anlamadıgım benım kadar spor yapan yok ( sözüm meclisten dışarı ,tabiri caizse öyle demek istedim )
miğdem küçüldü kabul etmiyor yemegı....az yıyorm,
aksine günde 3 litre su içiyorum
hep kalorisiz besleniyorum
sürekli hareket halındeyım
ve bır haftada verdıgım kilo 300 gr
bu neyın nesı yaa kaldım 70 lerde.. ağlıcam artık yaaa
yasemin ve derin kilo bildirimi yapmadı bir tek..
onlarıda güveniyorum her hafta duzenlı kılo bıldırımı yapıyorlar zaten akşama kadra beklıcem...forma sürekli giriyorlar
öte yandan zevzekbayan ,sevdabzer ve tbuse silinmiştir..
kilo birldirimi yapmadıkları için ve gecen haftadan berı forma hıc gırıp bilgi vermedıklerı için..
tekrardan girmek isterlerse kapım acık ama ciddi olanlar benımle kalsın lütfen tekrar söyluyorum..
öylesine açmadım ben bu formu,eglence olsun dıyede açmadım,
kimsenın vaktını çalmak içinde açmadım
başarmak istiyorum,destegımıde sizden alıyorum
ama hiç forma ugramayıp,ne yedi ne içti kilo bildirimi yapmayıp destek olunmazki..
anlayışı için bu üyelerimize teşşekür ediyorum...
canım yasemin öğrenci belki okuldadır sen aksama kadar bekle bence çünkü daha dün konustuk onunla...
hanımlar,
güzel haberlerim var şükürler olsun büyük olan nodüller iltihap olabilirmiş şu anda 1000mg antibiyotiğe başladım geri kalan yaklaşık 10 tane irili ufaklı nodülde troidle ilgisi olabilirmiş doktorum korkma ama takip şart dedi allah hepinizden razı olsun bana dualarınız güzel sözleriniz için.
gelelim asıl konuya gözünüzü sevim diyet yapanlar kilo verenler nolursunuz allah rızası için dinleyin beni bi kan tahlili yaptırın ben 2 gündür resmen ölüyorum kansermiyim diilmiyim diye hele kolaylıkla kilo verebilenler nolursunuz gidin yaptırın bi tahlil benim üzüntümü yaşamazsınız hem önlem olur (tahlil olarak troid testi derseniz bütün doktorlar yapıyor testi illa bi bölüme gitmenize gerek yok benim sorunumu kulak burun boğaz doktoru kulağımda basit bir kaşıntı için gittiğimde farketti ki bende ne bir belirti vardı ne başka bişey sadece ailemde kanser vakası çok fazla olduğu için öylesine istediği bi sonuçtu)
hepinizi çok seviyorum
evet kızlar bugunku kilom 71.1
yanlış duymadınızz sadece 300 gr gitmiş
bugun benım dogum gunumm güzel bir hediye alırım diye umut edıyordum vuducumdan ama kısmet bu kadarmış kızlar.. haftaya bomba gıbı gelıyorum inşallah :)
benım anlamadıgım benım kadar spor yapan yok ( sözüm meclisten dışarı ,tabiri caizse öyle demek istedim )
miğdem küçüldü kabul etmiyor yemegı....az yıyorm,
aksine günde 3 litre su içiyorum
hep kalorisiz besleniyorum
sürekli hareket halındeyım
ve bır haftada verdıgım kilo 300 gr
bu neyın nesı yaa kaldım 70 lerde.. ağlıcam artık yaaa
tuzlu çekirdek boyunu ,kilonu,hedef kilonu ve son kilonu yazarmsıın listeye ekıyım
yasemin ve derin kilo bildirimi yapmadı bir tek..
onlarıda güveniyorum her hafta duzenlı kılo bıldırımı yapıyorlar zaten akşama kadra beklıcem...forma sürekli giriyorlar
öte yandan zevzekbayan ,sevdabzer ve tbuse silinmiştir..
kilo birldirimi yapmadıkları için ve gecen haftadan berı forma hıc gırıp bilgi vermedıklerı için..
tekrardan girmek isterlerse kapım acık ama ciddi olanlar benımle kalsın lütfen tekrar söyluyorum..
öylesine açmadım ben bu formu,eglence olsun dıyede açmadım,
kimsenın vaktını çalmak içinde açmadım
başarmak istiyorum,destegımıde sizden alıyorum
ama hiç forma ugramayıp,ne yedi ne içti kilo bildirimi yapmayıp destek olunmazki..
anlayışı için bu üyelerimize teşşekür ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?