- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
kısa ve öz olmuş işte en güzeliSlm kızlar
kilo veren arkadaşları kutluyorum
hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum
doğum günü olan arkadaşın doğum günün kutlu olsunAllah sağlıklı uzun ömür versin inşallah
toptan herkese cevap verdim heralde
canım bende tutacagım yarın oruç nasip olursa... ben pek sahur yapmıyorum ama akşam yemeği yemedim o yüzden şimdi yatarken yoğurt yicem semizotlu... bide bol su içer yatarım aslında hiç sevmem yatarken bişiler yemeyi ama mecbur yicez günler uzun gecen tuttugumda cok zorlandım yaa özellikle susuzluk cok zor... RABBİM kimseyi aç susuz bırakmasınyarın bende oruç tutmak istiyorum inşallah kızlar siz sahura kalkıyormusunuz ne yiyip içiyorsunuz merak ettimde
ben gece birşeyler atıştırıp yatarım yoğurt meyve falan
maviboncukcumm ,canım benım cok teşekkür ederim doğum gunumu kutladıgın ıcın :)
hatırlanmak guzel bişe yaa :) çok mutlu oldum valla
.................
tuzlu çekirdek tabıkı listeye eklerım senı kararlı bir arkadasımızsın.. bunu burdan hıssedebılıyorum..
yalnız tekrar söyluyorum haftaya bıldırım yapılmazsa ve forma gırıp neler yedıgın ,içtigin hakkında bilgi verilmezse mecburen cıkarmak zorunda kalırım..
ama inşallah hep beraberr aşıcaz bu zorlu yolu.. başarıcaz canlarımm
Kızlar hepinizin yardımına ve fikrine ihtiyacım var.Konuyla alakasız olacağını düşünürsünüz diye önce sorayım dedim.Yaklaşık 15-20 gün falan sonra gündüz bir yere katılacağım.Onun için zaten zayıflamayı hızlandırıyorum ve asıl sorun kıyafet ve saçım.Bir şeyleer var kafamda eğer sorun olmaz derseniz ben anlatayım ve yorumlarınızı alayım.Ya şimdi yeni bir şey açmak değilde ben sizin fikirlerinizi almak istiyorum çünkü hepiniz benim için samimi arkadaşlar oldunuz.Daha tanışmamış olduklarım var.Umarım onlarlada en kısa zamanda tanışırız :)
Kızlar hepinizin yardımına ve fikrine ihtiyacım var.Konuyla alakasız olacağını düşünürsünüz diye önce sorayım dedim.Yaklaşık 15-20 gün falan sonra gündüz bir yere katılacağım.Onun için zaten zayıflamayı hızlandırıyorum ve asıl sorun kıyafet ve saçım.Bir şeyleer var kafamda eğer sorun olmaz derseniz ben anlatayım ve yorumlarınızı alayım.Ya şimdi yeni bir şey açmak değilde ben sizin fikirlerinizi almak istiyorum çünkü hepiniz benim için samimi arkadaşlar oldunuz.Daha tanışmamış olduklarım var.Umarım onlarlada en kısa zamanda tanışırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?