20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

Slm kızlar

kilo veren arkadaşları kutluyorum
hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum
doğum günü olan arkadaşın doğum günün kutlu olsun Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah
toptan herkese cevap verdim heralde

yarın bende oruç tutmak istiyorum inşallah kızlar siz sahura kalkıyormusunuz ne yiyip içiyorsunuz merak ettimde
ben gece birşeyler atıştırıp yatarım yoğurt meyve falan

kısa ve öz olmuş işte en güzeli
yarın bende oruç tutmak istiyorum inşallah kızlar siz sahura kalkıyormusunuz ne yiyip içiyorsunuz merak ettimde
ben gece birşeyler atıştırıp yatarım yoğurt meyve falan
canım bende tutacagım yarın oruç nasip olursa... ben pek sahur yapmıyorum ama akşam yemeği yemedim o yüzden şimdi yatarken yoğurt yicem semizotlu... bide bol su içer yatarım aslında hiç sevmem yatarken bişiler yemeyi ama mecbur yicez günler uzun gecen tuttugumda cok zorlandım yaa özellikle susuzluk cok zor... RABBİM kimseyi aç susuz bırakmasın

slm kızlar bugün pek girmedim işlerim vardı dısarda akşamda malum cocukla zor oluyo şimdi eşimle oğlumu uyuttum hemen size koştum geldim... aklım hep sizde kalıyo benim telefondan okuyorum yazılanları ama cvp yazamıyorum ordan...günlük menümü paylaşayım hemen
sabah 1 kase ayranlı corba
öğle 1 kase ayranlı corba
ara yarım dilim kek ve cornet yedim arkadas almış geri çeviremedim
akşam yok
yarın oruçlu olacagım cornetide telafi etmiş olurum bölece...
6 brd su içtim az oldu yatarken 2 tane daha içerim
4 fincan bitki çayı
2 sade kahve

Kizlar ise basladim sabah 6.30da kalkiyorum.Bu ara cok yogunummmm ama boyle girip bildirim yapmayi dusunuyorumm arada.
Yazdiklarinizi okuyamadim henuzzzzz.Fakat kilo bildirimi yapiyorummmmmm

Bugun : 89.9 kiloydummmmmmmmm

Sabah ;

Cherry domates
Kasar peyniri
Ekmek
Yesil cay

Oglen ;

Buyuk bir kase corba
2-3 tatli kasigi yogurt

Ara ;
Kucuk kase salata
Birde kare krakerler var ondan
Yesil cay
(Bir ana ogun gibi olmus neyse :) )

Aksam (saat 5 gibi) ;

Kuru fasulye
Enginar kalbi 1 parca
Meyve tabagi

Ayyyy eve gelince de tost yedim ne cok yemisim yaaaaa.

Bu arada bilmiyorummmmm dogum gununu kutluyorum nice yillara insallah ailenle birlikte.

Son düzenleme:
400 kere zıpladım 8 dk spor yaptım..
Kahvaltı
haşlanmış yumurta
yeşillik
4 zeytin
birazcık peynir
haşlanmış patates
3 büyük bardak su

eeeee ben geldim ama kimsecikler yazmıyor

bilmiyorummmm mutlu yillar sevdiklerinle omrun boyunca mutlu olman dileklerimle...

öncelikle doğum günümü kutlayan bütün arkadaşlarımaa çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden..
hep beraber nice yıllara inşallah ,çok sagolun kızlarr

Son düzenleme:
vee benı okadar mutlu ettinizki,her daim böylee kıpır kıpır olun kızlar, formu boş bırakmayın , vallhi sayfaları oku oku bıtıremedım cok mutlu oldum
herkes ne yaptıysa bir bir yazmışş harikaasınızz

dün yaptıklarımı paylaşmıştım lakin akşamı yazmadım oda zaten tesadüf oldu, aklımızda yoktu

dün akşam eşim pastaneye götürdü kızlar
ufak bir pasta kestik doğum günüm için :)

çok ince bir dilim yedim saat 19 gibiydi yanınada bir soda içtim :)

bu kadarcık valla :)

.........................
bugun ;

sabah kahvaltısı

1 saat öncede bir tane form çayı içtim
1 etimek yedim
1 tane haşlanmış yumurta yedim :)

........

Şu an yoğurtlu pul biber yiyorum.. Sabahtan kalan haşlanmış patates var yanıma alacağım dışarı çıkıcaz orada yiyeceğim.

Bu arada ben bişi yaptım
Dayanamadım tartıldım tartı aynı yerinde hep tartılıyorum zaten ama kilo beni çok şaşırttı 64,9 çıktı :26::26:
Daha tartılmıcam çarşambaya kadar

Kızlar hepinizin yardımına ve fikrine ihtiyacım var.Konuyla alakasız olacağını düşünürsünüz diye önce sorayım dedim.Yaklaşık 15-20 gün falan sonra gündüz bir yere katılacağım.Onun için zaten zayıflamayı hızlandırıyorum ve asıl sorun kıyafet ve saçım.Bir şeyleer var kafamda eğer sorun olmaz derseniz ben anlatayım ve yorumlarınızı alayım.Ya şimdi yeni bir şey açmak değilde ben sizin fikirlerinizi almak istiyorum çünkü hepiniz benim için samimi arkadaşlar oldunuz.Daha tanışmamış olduklarım var.Umarım onlarlada en kısa zamanda tanışırız :)

Son düzenleme:

canım tabıkıde danısabılırsın,sohbet edıcez tabıkıde :)
söyle bakalım aklındakiler nedır,senın saçın ,gözün vucudun nedir :)
bizde burdan yakıştıralım sana bişler :)

ben yardımcı olmak isterim tabi elimden bişi gelirse canım... sende ölesin benim için...

canım arkadaşlarım kandilinizi kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim... RABBİM bu güzel günde ellerinizi boşa cevirmesin bütün dualarınız kabul olsun inşallah...

aminnn canım aminnn,tüm müslüma aleminin REGAİP KANDİLİNİ kutluyorum bende :) bol bol dua edelım kızlar saglıklı bir şekilde tez zamanda zayıflarız ınsallah :)

slm kızlar nasılsınız bugün oruçluyum ben... gece 12 gibi bi kase yogurt yedim naneli ve keten tohumlu... sahur yapmadım tekrar... akşama da brokoli haşladım tavukla karıstırıp onu yicem... spor falan yapacak halim yok

Tabiki canim seve seve yardim ederiz özellikle ben bayılırım böyle konulara:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…