20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

Sağolun kızlar.Öncelikle şöyle söyleyeyim,günlük olduğu için kombin düşündüm.Siyah ispanyol paça pantolon altına dolgu topuk ayakkabı kapatacak şekilde.Çünkü uzun görünmem gerek.Koyu yeşil yarasa kollu delikli triko,altına siyah atlet falan düşnüyorum.Ama kafam çok karışık.Saçım orta boyda düz kahverengi hafif dağınık bir şeyler istiyorum.Ya çok özenmişim gibi olmasın kıyafet ama şık olsun.Bulabildiklerimi resimleyeceğim.

Ya triko örnek olarak böyle pek benzemesede.Ayakkabıda biraz daha uzun önünde lastiği var kurdelalı birde arkadaki püskül gibi şeyi yok.

Eklentiler

• $85088284_tn30_R_1073_0.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:

canım anladıgım kadarıyla cvp vereyim ispanyol paca pantolon ve yarasa kol bluz ikisi pek uyumlu gelmedi bana... cok salaş olur... ama ayakkabı seçimin cok güzel... pantolonu boru paça alabilirsin...yada tam tersi bluzünü biraz daha dar secebilirsin yani biri dar olsun ...tabi bu benim fikrim karar senin tabi...saçlarını da dağınık bırak havalı olsun

Bende aynı şeyi düşündüm önce ama topuklu ayakkabı dar pantolonla çok kaba duruyor.Triko ise çok yakıştığını söylüyor herkes 2 kere giydim.Darını aradım bulamadım.Birde ispanyol paça uzun gösterir diye düşündüm,yorumların için sağol.Bakalım diğer kızlar ne diyecekler.

Cnm ben söylim bide....cigarette pantolon bilekte bitecek üstüne bluz istedigin renkte altada stiletto denilen cok kibar görünen ayakkabilar tabiki ince topuk ve daginik toplanmis saclar enfessssss......

Bu arada pantolon siyah olursa istedigin renkte bluz secebilirsin ben bide sık ve iyi kesimli bir kotla(ama günlük durmayan)bluz topuklu ayakkabi ve daginik toplanmis saclari cok severimmmmm

Cnm ben söylim bide....cigarette pantolon bilekte bitecek üstüne bluz istedigin renkte altada stiletto denilen cok kibar görünen ayakkabilar tabiki ince topuk ve daginik toplanmis saclar enfessssss......

Sağol yorumların için,ben pek sevmiyorum sivri burunlu ayakkabı.Birde biraz uzun olmam lazım.

kızlar ezana 5 dk falan kaldı son dakikalar cok zor yaa bi girem bakem dedim ama kimseden ses yok... kendimi zor tutuyorum yemekere saldırmamak için... brokoli salatam hazır ve nazır beni bekliyo eşime de kabak kavurdum sarımsaklı yogurtlu ohhh azcık ucundan yerim ama göğsüm şişer mazallah

şakacı senii şişer tabii gögüslerin

sonra nadide sultan olursun başımızaaaa

şimdi yasemıncım benım tavsıyem ,uzun durmak istiyorsan bol paçalı üstü straplez ,bir tulum giymelisin

altına dolgu topuk ayakkabı çok abartılı olsun sıtemıyorsun çünkü

ama tulumu sık bir sunuma cevirmek istiyorsan topuklu ayakkabı giyeceksın

tulumun içine boyundan bağlamalı bir atlet ve açık olsun ıstemıyorsan bolero giyebılırsın

saçlarınıda tepeden sıkı bır at kuyrugu yapmalısın

boyun daha da uzar :)

nacizane fikrim bu

şakacı senii şişer tabii gögüslerin

sonra nadide sultan olursun başımızaaaa
zaten öleydim şekerim annem dalga geciyordu benle nadide sulatnı da geçtin diye iç çamasırım bile 100 numaraydı şimdi kilo verince küçüldüler artık 85 takıyom ayyy o bile cok ama dolgun olsun sekerim güzel duruyo yaaww
amanınnn bizim kızlarda da ne güzel fikirler varmış abowww ben tesetürlüyüm o yüzden pek dikkat etmiyorum dısarı cıkarken ne de olsa üstüme tunik giyiyorum ama gündüz gezmelerinde o biçim giyinirim yani takılarım falan uyumlu olur... şıkır şıkırımmm ayolll nede olsa gencim güzelim hıhhh kıskananlar catlasın sözüm görümceye tabi siz üzerinize alınmayın sakın haa
Bahsettigim butigo sitesinden aldigim ayakkabilarim canim gecmis olsun dikkatli yürümek lazim gercekten ama cokkkk şıkkkkk

canım o siteye üye oldum bende cok güzel hatta muhteşem seyler var ama bana biraz pahalı geldi nede olsa memur maaşı işte oğlandan bana kalmıyo

Bahsettigim butigo sitesinden aldigim ayakkabilarim canim gecmis olsun dikkatli yürümek lazim gercekten ama cokkkk şıkkkkk

canım resimdeki sen misin güzel hatunmuşsun kızz adaşım benimmm bende resim koymak istiyom ama eşim izin vermedi yaaa tesadüfen görür bide ugras dur artık

cok şükür karnım doydu kızlar ALLAHIM kimseyi aç susuz bırakmasın yaa cok zor valla... dediğim gibi brokoli salata yedim tavuklu. 2 kaşık eşimin yemeğinden yedim... bide badem şekeri almış eşim bi avuç da ondan yedim... ohhh üstüne de bi sade kahve ohhhhhhhhhhhhh kahvesizlik cok zor be anammm tiryakisi olmuşum şimdi yeşil çayla beşi bi yerde çayımı içeceğim yarın sabah itibariyle kendi sayfamdaki o diyete başlıyorum... 1 hazirana kadar 65 olayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…