- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Sağolun kızlar.Öncelikle şöyle söyleyeyim,günlük olduğu için kombin düşündüm.Siyah ispanyol paça pantolon altına dolgu topuk ayakkabı kapatacak şekilde.Çünkü uzun görünmem gerek.Koyu yeşil yarasa kollu delikli triko,altına siyah atlet falan düşnüyorum.Ama kafam çok karışık.Saçım orta boyda düz kahverengi hafif dağınık bir şeyler istiyorum.Ya çok özenmişim gibi olmasın kıyafet ama şık olsun.Bulabildiklerimi resimleyeceğim.
canım anladıgım kadarıyla cvp vereyim ispanyol paca pantolon ve yarasa kol bluz ikisi pek uyumlu gelmedi bana... cok salaş olur... ama ayakkabı seçimin cok güzel... pantolonu boru paça alabilirsin...yada tam tersi bluzünü biraz daha dar secebilirsin yani biri dar olsun ...tabi bu benim fikrim karar senin tabi...saçlarını da dağınık bırak havalı olsun
Cnm ben söylim bide....cigarette pantolon bilekte bitecek üstüne bluz istedigin renkte altada stiletto denilen cok kibar görünen ayakkabilar tabiki ince topuk ve daginik toplanmis saclar enfessssss......
Oldumu ki bakin buraya:))
kızlar ezana 5 dk falan kaldı son dakikalar cok zor yaa bi girem bakem dedim ama kimseden ses yok... kendimi zor tutuyorum yemekere saldırmamak için... brokoli salatam hazır ve nazır beni bekliyo eşime de kabak kavurdum sarımsaklı yogurtlu ohhh azcık ucundan yerim ama göğsüm şişer mazallah
zaten öleydim şekerim annem dalga geciyordu benle nadide sulatnı da geçtin diye
şakacı senii şişer tabii gögüslerin
sonra nadide sultan olursun başımızaaaa
amanınnn bizim kızlarda da ne güzel fikirler varmış abowww ben tesetürlüyüm o yüzden pek dikkat etmiyorum dısarı cıkarken ne de olsa üstüme tunik giyiyorum ama gündüz gezmelerinde o biçim giyinirim yani takılarım falan uyumlu olur... şıkır şıkırımmm ayolll nede olsa gencim güzelim hıhhh kıskananlar catlasın sözüm görümceye tabi siz üzerinize alınmayın sakın haaşimdi yasemıncım benım tavsıyem ,uzun durmak istiyorsan bol paçalı üstü straplez ,bir tulum giymelisin
altına dolgu topuk ayakkabı çok abartılı olsun sıtemıyorsun çünkü
ama tulumu sık bir sunuma cevirmek istiyorsan topuklu ayakkabı giyeceksın
tulumun içine boyundan bağlamalı bir atlet ve açık olsun ıstemıyorsan bolero giyebılırsın
saçlarınıda tepeden sıkı bır at kuyrugu yapmalısın
boyun daha da uzar :)
nacizane fikrim bu
Bahsettigim butigo sitesinden aldigim ayakkabilarim canim gecmis olsundikkatli yürümek lazim gercekten ama cokkkk şıkkkkk
Bahsettigim butigo sitesinden aldigim ayakkabilarim canim gecmis olsundikkatli yürümek lazim gercekten ama cokkkk şıkkkkk
canım resimdeki sen misin güzel hatunmuşsun kızz adaşım benimmm bende resim koymak istiyom ama eşim izin vermedi yaaa tesadüfen görür bide ugras dur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?