- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Evet canım benim o teşekkür ederim utandım valla.13 yıllık evlilikte anladım ki herseyi ese sormamak gerekiyormus hem burada nerdennnn görecek
Ayyy bugun pek yazmak istemiyorummmmm
Cunku bugun bi kac buyuk kacamagim olduuuuuuuu
En buyugu Hamburger Menuuuuuuuuu :26:
Kucuk olan ise cok ince 2 dilim kek
Ama 2 km belki de daha fazla yurudum.
Bunlarin haricin de
Sabah ;
Tost
Az portakal suyu
Ara ;
Kocaman kupa yesil cay
2 hurma
Oglen ;
2 patlican dolma
2 kasik yogurt
Ara ;
2 hurma
xxxxxxxxxxx Kacamak xxxxxxxxxxx
Aksam ise tost yedim.
Ama bugun boyle kacamak yapmamin sebebi sabah kahvaltimi yani tostumu sabahin 7sinde yedim.
Normalde saat 9-10 gibi kahvalti yaptigimiz zaman daha guzel oluyor.Ayrica kesinlikle ara ogun olmali diyorum.
Ben bugun ogun aralarini cok tuttugum icin hamburger menu kacamagini yaptim.(11den oglen 5.30a kadar birsey yemedim.)
Yoksa aclik krizlerimiz tutuyor ve canimiz ennn enn sagliksiz seyleri cekiyor.
LUTFEN DENEYIN
ARA OGUNLER ACLIK KRIZLERINE BIREBIR...
Öğlen ve akşam yeşil mercimek çorbası 1 dilim ekmek.
Ama açımmmm((
kızlar slmlar cumarız hayırlı gecsin öncelıkle :)
bugun 8:30 da kalktım
9:30 da bir bardak yeşil çay
bir tane etimek,
etimegin üstüne zeytin ezmesi
bir haşlanmış yumurta
ve 4-5 küp patates kızartması
...........
ev işlerim (yoğundu bugun yap yap bitmedi )
üzerine 45 dkk tempolu yuruyus ,10 dkk koşu
.............
şimdilik 1.5 litre su içtim
..............
şu andada bir bardak form çayımı içiyorum yanınada 2 dilim kek yedim, çok canım çekti..
.............
akşamada bir yoğurt çorbasıyla bitirecem olayı
ve 1.5 litre daha su içicem :)
öpüldünüz kızlar sevıyorum hepinizi..
Canim valla bu yaptigin kadar ben yapsam ölürdüm herhalde azmine hayranımmmmmm:)))))
2 cocuktan sonra yapıştı üstüme kilolar yaa,ilk dogumdan sonra cok cabuk formuma dönmustum ama 2. den sonraa gıtmıyorrtakıldım 71 de yaa. off valla cıldıracamm,açımm yaa ama hala tık yokk ..
2 cocuktan sonra yapıştı üstüme kilolar yaa,ilk dogumdan sonra cok cabuk formuma dönmustum ama 2. den sonraa gıtmıyorrtakıldım 71 de yaa. off valla cıldıracamm,açımm yaa ama hala tık yokk ..
Nasılsınız kızlar?bugünlerde pek giremedim yarın memleketime gidiyorum 2 ay orda kalıcam düzenli giremeyebilirim ama çarşambaları muhakkak kilo bildirimi yapıcam sizleri özliycem valla(( kendinize iyi bakın öptüm hepinizi :)
hayırlı yolculuklar canım sana bende seni özleyeceğim kendine cok dikkat et... dönüşünü şimdiden beklemeye basldım bile canım benim yaaa valla kötü oldu haa özletme kendini gir ara sıra iyi geceler bitanem yolun acık olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?