- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Saol canım benim bende seni özliycem elimden geldiği kadar girmeye çalişacam sizde kendinize dikkat edin ha :)))
kızlar;ay ın 25 ine kadar dikkat edin ay küçülme evresine geçince emeklerinizin karşılığını alacaksınız.vücudunuzda pes edecek kilolar verilecekk.yeterki 1 hafta daha dayanınn.
ayyy inşallah canım yaa ben kaç aydır dayanıyorum bi bilsennn ahhh ahhhh tam 5 aydır....
10-11 ayda sadece 11-12kg verebildim.zamana göre çok az ama o kadar güzel ki şimdi.geçen yaz 46-48 beden giyerken şimdi 42 beden.bence bu rahatlık için değer o zamana.daha kısa olsaydı süre keşke.ama bunada şükür.hala obezim ama 6kg daha verirsem sadece fazla kilolu sınıfına geçeceğim
ben de 5 ayda 19 kilo verdim bugün itibariyle 68 kiloyum... 87 kiloydum canım obezlikten kurtuldum cok şükür fazla kiloluyum...ama olsun buna şükür son 8 kilom kaldı hedefim 60 olmak bakalım tabi sonra 55 düşünüyorum ve sonra da bebekkkk
valla çokk güzell.azmin böylesi.maşallahhh..bu bir zafer.inşallah o 8 kilo da aynı hızla gitsinn.veeee istediğin bebekkk gelsinnnn
Kizlar diyet nasil gidiyorrrrr.
Oglen tost yedimmmmmmmm.
slm arkadaşlar bende eylüle kadar 15-20 kilo vermek istiyorum.
Acayıp desteğe ve morale ihtiyacım var.
Buraya ilk üye olduğumda 5günde 5 kilo diyetini uygulamıştım bir haftadan başka bu diyeti yapmadım 2-3 kilo vermiştim snrasında belli bir diyet uygulamadım vucudum alışmıştı az yemeye ve kendimi ciddi manada az yemeye odaklayarak 2 ayda 10 kilo vermiştim.
Sonra ipin ucu kaçtınisan ayında sözlendim eylülde nişan olacak ozmna kadar 15-20 kilo vermek istiyorum ama evde destek olcak kimse yok yemek düzenime fln tekbaşınada çok zorlanıyorum. Bu yüzden buraya gelmek ve sizlerle birlikte desteklerinizle bu işi başarmak istiyorum.
slm arkadaşlar bende eylüle kadar 15-20 kilo vermek istiyorum.
Acayıp desteğe ve morale ihtiyacım var.
Buraya ilk üye olduğumda 5günde 5 kilo diyetini uygulamıştım bir haftadan başka bu diyeti yapmadım 2-3 kilo vermiştim snrasında belli bir diyet uygulamadım vucudum alışmıştı az yemeye ve kendimi ciddi manada az yemeye odaklayarak 2 ayda 10 kilo vermiştim.
Sonra ipin ucu kaçtınisan ayında sözlendim eylülde nişan olacak ozmna kadar 15-20 kilo vermek istiyorum ama evde destek olcak kimse yok yemek düzenime fln tekbaşınada çok zorlanıyorum. Bu yüzden buraya gelmek ve sizlerle birlikte desteklerinizle bu işi başarmak istiyorum.
canım hoşgeldin :) inşallah istedıgın destegı tam olarak alabılırsın ..elimizden ne gelıyorsa yaparız :)
gerçekten kararlımısın ,listeye eklicem cünkü..
cevabın evetse boyunu kilonu,hedef kilonu söylersen sevınrıım
ve her çarşamba kilo bildirimi var.. bir hafta bildirim yapmazsan ve forma katılıp yediğini içtigni paylaşmazsan silmek zorunda kalıyorum
üzgünüma ama böylee
ciddi bir şekilde bu yola bızımle varsan gel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?