20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

kızlar;ay ın 25 ine kadar dikkat edin ay küçülme evresine geçince emeklerinizin karşılığını alacaksınız.vücudunuzda pes edecek kilolar verilecekk.yeterki 1 hafta daha dayanınn.

Saol canım benim bende seni özliycem elimden geldiği kadar girmeye çalişacam sizde kendinize dikkat edin ha :)))

sen bizi hiç merak etme tatlım döndüğünde 60 kilo olurmuyum acaba eee diyette olan insan ancak böle seyler düşünür deme yaa biz burdayız inşallah her zaman

kızlar;ay ın 25 ine kadar dikkat edin ay küçülme evresine geçince emeklerinizin karşılığını alacaksınız.vücudunuzda pes edecek kilolar verilecekk.yeterki 1 hafta daha dayanınn.

ayyy inşallah canım yaa ben kaç aydır dayanıyorum bi bilsennn ahhh ahhhh tam 5 aydır....

ayyy inşallah canım yaa ben kaç aydır dayanıyorum bi bilsennn ahhh ahhhh tam 5 aydır....

10-11 ayda sadece 11-12kg verebildim.zamana göre çok az ama o kadar güzel ki şimdi.geçen yaz 46-48 beden giyerken şimdi 42 beden.bence bu rahatlık için değer o zamana.daha kısa olsaydı süre keşke.ama bunada şükür.hala obezim ama 6kg daha verirsem sadece fazla kilolu sınıfına geçeceğim

ben de 5 ayda 19 kilo verdim bugün itibariyle 68 kiloyum... 87 kiloydum canım obezlikten kurtuldum cok şükür fazla kiloluyum...ama olsun buna şükür son 8 kilom kaldı hedefim 60 olmak bakalım tabi sonra 55 düşünüyorum ve sonra da bebekkkk

valla çokk güzell.azmin böylesi.maşallahhh..bu bir zafer.inşallah o 8 kilo da aynı hızla gitsinn.veeee istediğin bebekkk gelsinnnn

slm arkadaşlar bende eylüle kadar 15-20 kilo vermek istiyorum.

Acayıp desteğe ve morale ihtiyacım var.

Buraya ilk üye olduğumda 5günde 5 kilo diyetini uygulamıştım bir haftadan başka bu diyeti yapmadım 2-3 kilo vermiştim snrasında belli bir diyet uygulamadım vucudum alışmıştı az yemeye ve kendimi ciddi manada az yemeye odaklayarak 2 ayda 10 kilo vermiştim.

Sonra ipin ucu kaçtı nisan ayında sözlendim eylülde nişan olacak ozmna kadar 15-20 kilo vermek istiyorum ama evde destek olcak kimse yok yemek düzenime fln tekbaşınada çok zorlanıyorum. Bu yüzden buraya gelmek ve sizlerle birlikte desteklerinizle bu işi başarmak istiyorum.

valla çokk güzell.azmin böylesi.maşallahhh..bu bir zafer.inşallah o 8 kilo da aynı hızla gitsinn.veeee istediğin bebekkk gelsinnnn

saol bitanem darısı bütün kilo vermek isteyenlerin başına inşallah yani isteyince oluyo gercekten hersey beyinde bitiyo bakalım son 8 kiloda gitsin hemen doktora gideceğim bebek için inşallah...

canım verirsin hiç sıkma canın önce gerçekten kilo vermek istemelisin ve tabi desteğin cok önemi var ben eşime çeşit çeşit yemek yaparken düşün tadına bile bakmıyordum inanki ama cok şükür istedliğim kiloma cok az kaldı sen bize takıl gerisi gelir süper burası... arkadaşlarda öyle hepsi cok azimli ve iyi kilolar veriliyo nişanında inşallah cok güzel fıstık gibi olacaksın tatlım 5 günde 5 kilo diyetini bende yaptım 3 kilo falan vermiştim yapmadıgım sey kalmadı acıkcası azmin sonu zafer unutma akşamları özellikle cok zor oluyo ama eger istiyorsan diyetlere harfiyen uymak zorundasın tatlım daha uzun uzun konusuruz şimdilik bu kadar

günaydın kızlar sabah 6:30 da kalktım kahvaltımı yaptım şimide ev işleri ve sonra pazara gideceğim ordaan da arkadaşın yanına akşama görüşürüz hepinizi öpüyorum canlarım benim hadi kızlarrrrr carsambaya az kaldıııı

Günaydın kızlar,hepiniz azimle devam ediyorsunuz ne güzel :) YEni katılanlarda hoşgeldiler :) Bende bugün orucum 1 hafta kadar tutmayı düşünüyorum belki biraz daha.Ama sahura kalkmıyorum akşam yediğimle tutacağım.Vücut az yemeye alışıp sorun çıkar mı diyede korkmuyor değilim.Ama oruç önemli.

tşk ederimdestekleriniz için

Hadi Bismillahirahmanırahım
başladım bu gün başlangıç kilom 81

Forumdaki bir arkadaşın paylaştığı diyeti uygulayacağım.

8de uyandım hemen ılıksuya limon sıktım içtim.
Ardından şu 9lu karışım çayım vardı kabızlık için kullanıyorum ben (zayıflatıyorlar diyorlar ama öle bir etkisini göremedim)
onu yaptım içtim açkarnına.

9da ise iki dilim tambuğday ekmeği arasına peynir ve maydanoz koydum yedim açık bir fincan şekersiz çay içtim.

canım hoşgeldin :) inşallah istedıgın destegı tam olarak alabılırsın ..elimizden ne gelıyorsa yaparız :)

gerçekten kararlımısın ,listeye eklicem cünkü..

cevabın evetse boyunu kilonu,hedef kilonu söylersen sevınrıım

ve her çarşamba kilo bildirimi var.. bir hafta bildirim yapmazsan ve forma katılıp yediğini içtigni paylaşmazsan silmek zorunda kalıyorum
üzgünüma ama böylee

ciddi bir şekilde bu yola bızımle varsan gel :)

Son düzenleme:
bu arada "derindrn" adlı kullanıcı hala kilo bildirimi yapmadı,
çarşamba gunu tekrar yapmazsa liseteden silinecektır ..

Son düzenleme:
herkese günaydınlar kızlarr.. herkes iyidir umarım :)

bismillahirrahmanirrahim diyerek başlamak isityorum :)

sabah 9:00 da kalktım ama nasıl bir kalkıştır o ödüm koptu resmen.. ufkalık uynamışta gece lambasıyla oynuyorr abajurla lambasını sökmüş yere bir düştü ama bomba etkisi yarattı resmen ..fırladım yataktan
............
hemen bir bardak forma çayı içtim yanınada ince bır dilim kek
..........
sabah egzersizlerimi yaptım kalça-basen eritme hareketlerimi
......
daha sonra malumunuz ev işleri
........
şimdide yürüyüşümü yapcam inşallah :)
..........
öğlen ve akşamı hiç düşünmedim kızlarr ..sonra yazarım ...

ve en önemlısı 3 litre suyumu içmeye çalışıcam ..

hayatta su içmeyen ben gunde 3 litre su içiyorum alkışlıyorum kendimi valla

Son düzenleme:
Günaydınnnn
Dün akşam 2 si 1 arada içtim yattım...

Sabah kahvaltıya komşu geldi
Fırında patates vardı 4 dilim yedim 1 çatal peynir 3 bardak çay şekerli 2 dilim havuç 1 dilim ekmeğin çeyreği..
Bu arada ben kalori hesabıyla yapmaya başladım. dün 600 kalori yedim biraz canım sıkkındı yemek istemedim bişi. Bakalım öğlen ne yapıcam.
Muhtemel yeşil mercimek çorbası içerim hem bitsin hemde çok faydalı..

Selam kızlarrr hafta sonu malum gec uyandım 4 lokma patatesli omlet yedim ve cay...regl oldum ve tartı 1,5 kilo fazla gösteriyo((gercek kilom degil biliyorum ama yinede canımı sıkıyor yaaa...bu arada yeni katilan arkadaslar aramiza hoşgeldinizzzzzz

Kararlıyım bende kurtulmak istiyorum artık fazlalardan.
Burada veren arkadaşları gördükçe azmim artar diye düşünüyorum.

Başlangıç kilom 81 Boyum 160 hedef kilom 60-65 arası Eylüle kadar

Çok önemli sebeplerim olmadıkça ihmal etmem burayı.
Evde malum çeyiz ve nişan hazırlığı var yoğun geçiyor bazı günler.
Ama elimden geldikçe aranızdayım inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…