20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

bu arada "derindrn" adlı kullanıcı hala kilo bildirimi yapmadı,
çarşamba gunu tekrar yapmazsa liseteden silinecektır ..

kusura bakmayın gerçekten çok özür dilerim salı günü çanakkaleye gitmem gerekti oradaydım daha bugün 5de döndüm orada internetede giremedim, size pazartesi gününden söylemem lazımdı ( bugün sabah tartıldım 79,6 kg geldim geçen hafta çarşamba 80dim. 400 gr. verdiğime üzülüyorum ama bi yandanda seviniyorum 7li basamakları sonunda gördüm diye :)) Anlayışla karşılarsınız diye umuyorummmm.

döndüğüne cok sevındım canım :) içimden silmek hiç gelmiyor kimseyı ama ,bu topik alelade bir topik olsun istemıyorum..

slm kızlar
bugun biraz kaçırdım:18: haftasonu ne oluyor bana anlamıyorum boğazımı tutamıyorum:18:
haftaiçi iyi güzel uyuyorum herşeye

kızlar biberiye yagı diye bir şey duydum göbeğe falan sürüyormusun yağları eritiyormuş
sizde böyle birsey duydunuzmu, denemek lazım

aman ALLAH korusun canım ya o cocuklar zaten cok fenalar ah ahh benim oğlanda aynı olmayacak seyleri kurcalıyo hatta bebekken ağzına fişe takılı olan uzatmalı prizi sokmuş ağzına bi gördüm aklım cıktı resmennn o günden beri gözümü ayırmıyom üstünden... annelik zor iş yaa cok sabır lazım ve tabi dikkatli olmak gerekiyo...

kızlar akşamları pek müsait olamıyorum ,forma giremıyorum..anca cocuklar uyudu ,girdim

yarın erken kalkıcam uyuyayım.

yarın yürüyüş günüm bugun yurumedim ,çarşıya gıttım yürüyüşten saydım onu :)

akşam yemegındede 5-6 küp haşlanmış patates yedim bir tanede tavuk kanat yedım haşlanmış..

...........
bugun survivor vardı az yağlı-az tuzlu mısır patlattım..

inşallah mısır kilo yapmıyodur..

Son düzenleme:
kızlar benı anlayışla karşılamanızı umuyorum .. bugun o kadar yorgunumki..

hepinize Allah rahatlık versin.. iyi gecelerr :)

yarın görüşmek dileğiyle

Son düzenleme:
canım bende biliyorum onu cok faydalı ama bi düzenli kullanamadım... kuzenime sölemiştim uygulamış 1 aydan fazla gercekten göbeğinin eridiğini gördüm yani ayva göbeği vardı dümdüz olmuş ama o diyet falan da yapıyodu yanında tek basına faydası olmaz...

canım bende öle pek giremiyorum benim oğlanda uyumadı daha... uykusuzluktan ölüyom resmen 4 saatlik uykuyla duruyom.... mısır tuzsuz ve yağsız olursa kilo yapmaz canım...

kızlar benı anlayışla karşılamanızı umuyorum .. bugun o kadar yorgunumki..

hepinize Allah rahatlık versin.. iyi gecelerr :)

yarın görüşmek dileğiyle

iyi geceler tatlım ALLAH cümlemize rahatlık versin bugün bende yoruldum valla ama işte oğlanın da uyumayacagı tuttu bugün...

sabah 6:30 kalktım ve 1 domates 2 zeytin yarım salatalık biraz peynir 1 beşibiyerde çay

öğle 2 kase kısır yanında 1 brd kola cok sıcaktı içim yandı içtim buz gibi dayanamadım yaa

akşam yok

sonra biraz kiraz çilek ve kuruyemiş

8 brd su az içtim bugün suyumu... 1 beşibiyerde 1 sade kahve 2 şekersiz cay
bugün nedense pek iyi değildim yaa yarın kaldığım yerden devam hatta ceza bana öğle yemeği yemicem

ayrıca o kadar cok gezdim ki bugün sporum o oldu... işte öğlenki kısır ve kola olmasaydı iyi olacaktı ama cok özlemişim kısırı yaaaaaaaaaaaa ohhhh cok güzel olmuş yedim dayanamadımmm

kızlar bana da müsade oğlumun uykusu gelmiş bende yatayım cok yorgunum
hepinize iyi geceler ALLAH rahatlık versin... öpüldünüz

herkese iyi pazarlarrr bugün burda kimsecikler olmaz ama ben genede yazayım...
sabah 8:30 kalkış
9:00 kahvaltı biraz peynir 1 domates 5 zeytin 1 fincan bby
bugün eşim nöbetçi temizlik yapıcam herkeseee güzel bi gün diliyorum görüşürüz kızlarrr hava cok güzel alın kocalarınızı gezin valla benimki yokkkk((((((

Valla adasım dünde benim kocam nöbetciydi ve bende bütün gün temizlik yaptım:)))bugün nöbet istirahatinde evde:)))yav cok benziyoruz senle saka gibiiiiiii

Valla adasım dünde benim kocam nöbetciydi ve bende bütün gün temizlik yaptım:)))bugün nöbet istirahatinde evde:)))yav cok benziyoruz senle saka gibiiiiiii

hakikaten yaa hemen hemen cogu şeyimiz aynı:)... benim her zaman eşimin nöbet günü temizlik günümdür daha rahat oluyor öle.. şimdi acıktım bi kase yogurt yedim semizotlu içine de nane pulbiber keten tohumu attım ohhh mis gibi cok severim semizotlu yogurdu akşama da dolma yapcam eşim yemeğe gelir gider... 1 tane dolma yanında da bi kase yogurt yerim gene bugünlük menüm böle şimdilik bakalımmm...

günyadın canlarım :)

sabah 8:30 da kalktım .9:00 da kahvaltımı yaptım

bir bardak form çayı
bir etimeğin üstüne zeytin ezmesi sürerek yedim
bir tanede haşkanmış yumurta yedim..
ince bir dilimde üzümlü kek yedim.. canım cok istedı valla şekerli bişeler..

.............

12 de günlük kalça-basen egzersizlerimi yaptım
ev işlerimi yaptım ve buraya geldım :)
............
bugun pazar kımse olmaz formda ama bende yazmak ıstedım ..
.............
birazdan yürüyüşümü yapcam ..dün yapamamıştım..
...
öğlen ve akşamı bılmıyorum şimdilikk..

ve 3 litre su tüketmeye calsııcam 1.5 litresını içtim :)

ohh cok şükür temizlik bitti yemeğimide yaptım öğleyin de bi kase semizotlu yogurt yedim içinede keten tohumu nane ve pulbiber attım az önce de 1 yeşil çay 1 beşibiyerde cayımı içtim şimide bacaklarımı uzatıp oturcam yoruldum yaaa offf ha bide bi avuç fıstık yedim akşama telafi ederim sorrun değil önemli olan akşam 6 dan sonra kaçamak yapmamak...

Dün akşam 7 ye kadar çok iyiydim ama sonra eşim mangal yaktı (
Sabah 1 haşlanmış yumurta yeşillik 5 zeytin :)

canım sonuçta ızgara etin bi sakıncası olmaz bence diyetlerde hep ızgara et veriliyo sıkma canını bugün telafi edersin... sabah ki menün güzel bak... akşama sadece salata yada yogurt ye bence

yağsız olcak demi ayyy ben cok severim onu azcık bana da göndersene kızzz acıktım ya offfffffffffff ama yemicemmm işte gidem bi salatalık yiyeyim

Form çayı ile form bisküvi yiyorum bende şuanda

Sabah 10 gibi kahvaltı yaptım öncesinde
Sıcaksuya limon kattım içtim
9lu bitki çayımı içtim
tarçınlla bal kürünü yaptım içtim.
Kahvaltıda 2 dilim tambuğday ekmekle peynir 2 adet zeytin yedim.

Araöğün yapmadım çok toktum öğlende yemedim şimdi araöğün yapıyorum.

17.00 2 kayısı ılık su içicem.

18-19 arası akşam yemeği patlıcan dolması bir adet ve bir kase light yoğurt ekmeksiz yemeyi düşünüyorum.

nasıl menum siz tecrübelisinz hatalı bişiler var mı ?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…