- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Form çayı ile form bisküvi yiyorum bende şuanda
Sabah 10 gibi kahvaltı yaptım öncesinde
Sıcaksuya limon kattım içtim
9lu bitki çayımı içtim
tarçınlla bal kürünü yaptım içtim.
Kahvaltıda 2 dilim tambuğday ekmekle peynir 2 adet zeytin yedim.
Araöğün yapmadım çok toktum öğlende yemedim şimdi araöğün yapıyorum.
17.00 2 kayısı ılık su içicem.
18-19 arası akşam yemeği patlıcan dolması bir adet ve bir kase light yoğurt ekmeksiz yemeyi düşünüyorum.
nasıl menum siz tecrübelisinz hatalı bişiler var mı ?:44:
valla süper canım... iradelisin baya maşallahın var sen bizi geçcen sanki
Form çayı ile form bisküvi yiyorum bende şuanda
Sabah 10 gibi kahvaltı yaptım öncesinde
Sıcaksuya limon kattım içtim
9lu bitki çayımı içtim
tarçınlla bal kürünü yaptım içtim.
Kahvaltıda 2 dilim tambuğday ekmekle peynir 2 adet zeytin yedim.
Araöğün yapmadım çok toktum öğlende yemedim şimdi araöğün yapıyorum.
17.00 2 kayısı ılık su içicem.
18-19 arası akşam yemeği patlıcan dolması bir adet ve bir kase light yoğurt ekmeksiz yemeyi düşünüyorum.
nasıl menum siz tecrübelisinz hatalı bişiler var mı ?:44:
Bilmiyorummmm ya carsamba tartisinda regl olanlari bitince yazsan:)))fazla cikiyor malum gercek kilo deil sonucta:))))
kızlarr kızlarrr gelemm mii ,yanagınızdan öpemmii
...............
canlarımm napıyorsunuz bakalım.. gece kuşlarımm
............
kızlarr bugun akşam 5 tane siğara böreğii yedim..bir bardakta ayran içtim.. çok pişmaın ama da-ya-na-ma-dııııımmmmm
...........
off offf dertlendim gene kızlarr
canım sıkılıyor... yapacak bişe bulamıyorum.. pc le yatıp pc le kalkıyorum.. zaten buda olmasa hepten sıyırrım herhalde...
ha bide ferdim olmazsa :) AŞKIM o benım.. benı anlayan tek sırdaşım,tek dertortağım
ferdi tayfurum ...
canım ya geçmiş olsun aman dikkat et kendineSelam kızlar simdi ancak girebildiim kusura bakmatin malum hafta sonu herkes evde disarida ciktik hava cok güzelll günesi gördüm:)))esim nöbetciyken temizlik yaptım senmisin yapan... fitik var bende agridan duramiyorum simdide yaaa((
su 7 bardağa ulaştı
şu an light yoğurtlu semizotu yiyorum 1 saat hafif tempo yürüyüş yarım saat aletli spor. Akşama tavuk haşlama yaptım onu yiyeceğim
Herkese günaydın :).Ya kaçaamklar hep oluyor,moral bozmak yok.İnsanın caın bu dönemlerde daha fazal istiyor.Hele de uzun zamandır diyetteyseniz.Kaçamaklarda olmasa diyeti tadı çıkmaz ki :) Şimdi tam gaz devam :) Bende aktardan yeni 9 lu çay aldım.Adam günde 3 dedi ama bilemedim 2 kere içebileceğim öğlede evde değilim.Siz ne yapıyorsunuz o konuda?
Kızlar bugün bütün ögünlerimi salata yiyerek geciricem en azından kacamaklari telafi ederim..bide dün 2tane krem aldım sizinle paylasayım dedim.niveanin reklamlarinda görmüssünüzdür niveaQ10 selülit kremi ve serumu....3haftada ciddi fark ettiriyor düzenli kullanilinca gecen sene arkadasimda kullandi ordan eminim yani....gercekten ise yariyor haberiniz olaaaa ......bide ben yürüyüslerden önce L-canitine kullanicam 15 günde7 kilo verdigimde kullaniyordum yine basliycam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?