20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

Malzemeler:

1 tatlı kaşığı fındık yağı
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
2 orta boy beyaz soğan
2 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı acı kırmızı pul biber
2 çay kaşığı köri tozu
1 silme çay kaşığı karabiber
200 gram bal kabağı
1 su bardağı tavuk suyu (derisiz tavuk göğüsten)
1 su bardağı light süt
Yapılışı: 200 gram temizlenmiş ve doğranmış bal kabağını üzerini kapatacak kadar su ile birlikte yumuşayıncaya kadar pişiriniz. Karışımı blenderdan geçiriniz. Soğanları ve sarımsakları kıyınız. Fındıkyağı, zeytinyağı, soğan ve sarımsağı bir tencereye koyunuz ve kısık ateşte 1-2 dakika kavurmadan çeviriniz. Üzerine baharatları ekleyiniz. İçerisine bal kabağı püresini, tavuk suyunu (derisiz yıkanmış tavukgöğüslerini üzerini kapatacak kadar su ile tavuklar pişinceye kadar orta hararetli ateşte pişirerek hazırlanır) ekleyin ve karıştırarak kısık ateşte 10-15 dakika pişiriniz. Karışımı blenderdan geçiriniz. En son sütü çorbayı çırparak ekleyiniz. Taze nane yaprakları ile birlikte sıcak servis ediniz.

BUNU BULDUM NETTEN PAYLAŞMAK İSTEDİM BU CORBAYIM HAFTADA SADECE 1 GÜN İÇECEKSNİZ TÜM GÜN BOYUNCA SADECE BU CORBA YENECEK BAŞKA BİŞİ YOK UNUTMAYIN SADECE 1 GÜNLÜK...

valla süper canım... iradelisin baya maşallahın var sen bizi geçcen sanki

canım süpersin ,aynen devam et..

Bilmiyorummmm ya carsamba tartisinda regl olanlari bitince yazsan:)))fazla cikiyor malum gercek kilo deil sonucta:))))

olur canım bu hafta verme sen haftaya ver.. haklısın çünkü.. moraller çökmesinn :)

kızlarr kızlarrr gelemm mii ,yanagınızdan öpemmii

...............
canlarımm napıyorsunuz bakalım.. gece kuşlarımm
............

kızlarr bugun akşam 5 tane siğara böreğii yedim..bir bardakta ayran içtim.. çok pişmaın ama da-ya-na-ma-dııııımmmmm
...........

off offf dertlendim gene kızlarr
canım sıkılıyor... yapacak bişe bulamıyorum.. pc le yatıp pc le kalkıyorum.. zaten buda olmasa hepten sıyırrım herhalde...
ha bide ferdim olmazsa :) AŞKIM o benım.. benı anlayan tek sırdaşım,tek dertortağım

ferdi tayfurum ...

olmazzzzzzz öptürmemmm aslaaaaaaaaaaaaaaa...:)))))))))))
canım benim yaa cok tatlısın sen... bende öle sabah kocamı gönderince ilk iş pcnin basına geçiyom bu arada üzülme yanlız değilsin bende akşam yemeğinde sölemesi ayıp mangalda tavuk yedim yanına biraz salata ve 3-4 kaşık pilav arkadas davet etti kıramadım gittim eşimde oraya geldi... yani diyet dısına cıktım bugün ama olsun yarın oruçlu olacagım inşallah telafi ederim .... neyse ben kaçıyom günlük menümü yazmıcam epey kabarık yarına inşallah...
hadi hepinize iyi geceler hepinizi kocamann öptümmmmmmmmmmmmmm

günaydın hanımlar bu saat olmuş kimsecikler yok cok şaşırdım vallaaa...sabah oğlum müsade etseydi uyuyacaktım ama yok kakam var yok çişim var tepeme dikildi sıkıyorsa uyu bakalım... gece de geç yattım sabahın 8 inde uyandım...bugün orucum kızlar vakit buldukca girmeye calışcam

Herkese günaydın :).Ya kaçaamklar hep oluyor,moral bozmak yok.İnsanın caın bu dönemlerde daha fazal istiyor.Hele de uzun zamandır diyetteyseniz.Kaçamaklarda olmasa diyeti tadı çıkmaz ki :) Şimdi tam gaz devam :) Bende aktardan yeni 9 lu çay aldım.Adam günde 3 dedi ama bilemedim 2 kere içebileceğim öğlede evde değilim.Siz ne yapıyorsunuz o konuda?

Off offf dün akşam yine şaşırttı beni eşim üzgünüm kızlarr (
Ama bugün telafi edicem.
Sabah haşlanmış yumurta 2 çatal peynir 4 zeytin.2 julyenden biraz fazla kalın havuç 3 su bardağı su 5 dakka spor yaptım. Öğlen için semizotu salatası.. Akşama haşlanmış kanatların but kısmından yiyeceğim. ALLAHIM SEN BENİ ŞAŞIRTMA NOLUR

Selam kızlar simdi ancak girebildiim kusura bakmatin malum hafta sonu herkes evde disarida ciktik hava cok güzelll günesi gördüm:)))esim nöbetciyken temizlik yaptım senmisin yapan... fitik var bende agridan duramiyorum simdide yaaa((

Kızlar bugün bütün ögünlerimi salata yiyerek geciricem en azından kacamaklari telafi ederim..bide dün 2tane krem aldım sizinle paylasayım dedim.niveanin reklamlarinda görmüssünüzdür niveaQ10 selülit kremi ve serumu....3haftada ciddi fark ettiriyor düzenli kullanilinca gecen sene arkadasimda kullandi ordan eminim yani....gercekten ise yariyor haberiniz olaaaa ......bide ben yürüyüslerden önce L-canitine kullanicam 15 günde7 kilo verdigimde kullaniyordum yine basliycam....

su 7 bardağa ulaştı
şu an light yoğurtlu semizotu yiyorum 1 saat hafif tempo yürüyüş yarım saat aletli spor. Akşama tavuk haşlama yaptım onu yiyeceğim

canım ya geçmiş olsun aman dikkat et kendine
su 7 bardağa ulaştı
şu an light yoğurtlu semizotu yiyorum 1 saat hafif tempo yürüyüş yarım saat aletli spor. Akşama tavuk haşlama yaptım onu yiyeceğim

ohhh afiyet olsun tatlım bende akşama tavuk salata yemeyi düşünüyorum

Kaçamaklarla da olsa devam ediyor herkes.En azından pes etmeye yeltenen yok.Bende bitirdim bugün.Bu arada çarşambaya az kaldı.Bakalım sonuçlar nasıl olacak.

canım ne yazıkkı o dediğin çay bana alerji yaptı,yada sahtesını aldım ..
3 gun içtim eşim dedi kolların bacakların şişmiş noluyor sana .. korktuk o gece doktora gıttım ,içmemem gerektıgını söyledı soktor alerjı yapmışş,koca bir iğne yedim :)
yanı ben bır tek sabahları aç karnına içiyordum,günde 2-3 bardak içseydım tahtalı köyü boylardım demekki
dikkat et canım.. önce 1 bardak iç her gun..kendını kontrol et baktın bişe olmuyor gunde 2 bardaga cıkarırsın

canım benım o kremı cok almayı isityorum ama benım bacaklarım sankı taramalı tüfekle taranmış gibi delik deşikk
ama yürüyüş yaptıktan berıdır azalma oldu birde bu kremı kullanırsamm faydası olur dıye dusunuyorum.. canım bu krem kaç hafta yetıyor,birde fiyatını söyleyebılırmısın :) ha bide şu son dedıgını anlamdım çay gıbı bişemı o nedir :)

Son düzenleme:
kızlar dün kaçırmış olduğum 5 siğara böreğinin acısını cektım bugun

sabah kahvaltıda 1 form çayı ve bir haşlanmış yumurta

öğlen bir etimek bir soda,3-4 yeşil zeytin

akşam da bişe yemıcem

bugn hastahaneye gıttım baya yoruldum yürüyüş niyetıne geçtii

su içemedim bugun tek sıkıntım o :)

Cnm 4 hafta yetiyor en azzz ben hem serumunu hemde kremini aldim cok daha etkili oluyor tanesi 26 tl ama buyuk baya...L-carnitine de hem tablet hemde likit olani var spor yaptiginda daha fazla yag yakimi sagliyor...sporda hemen once iciyorsun ve sporunu yapiyorsun canim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…