20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

canım L-carnitine yi nerden bulabılırım,yan etkısı varmı birde onunda fiyatı nedir :)

kremi 26 tl serumu ne kadar. ve o nasıl kullanılıyor :)

sorularıma cvp verısen cok mutlu olurum bir tanem :)

bugün öğlen spora gittim 2 saat deli gibi spor yaptım geldim ve delice yemeklere saldırdım tatlı şeylere offf spor yapıncada çok yiyorum ben yaaa:18: kendimi tutamıyorum
bahsettiginiz L cartınıden bendemı alsamki işe yarıyormu aceba

Kaçamaklarla da olsa devam ediyor herkes.En azından pes etmeye yeltenen yok.Bende bitirdim bugün.Bu arada çarşambaya az kaldı.Bakalım sonuçlar nasıl olacak.
evet canım cok şükür kaçırsakta gene de pes etmiyoruz ne mutlu bize hadi kızlar haziran geldi bile benim son 8 kilo git artık git kışkışkışkış kilolarımmmmmmmmmmm
kıyamam sana yaa valla senin gibisini de görmedim ben hayranım bu azmine canım benim hastaneye niye gittin hayırdır kim hasta önemli bişi değildir umarım...
aferin diyecektim ama sonrası bozdu işi ama gercekten öle oluyo bende spordan sonra kendimi dolabın önünde buluyom ne yesem acaba diye ama tabi cogu zaman yemiyorummmm

kızlarr slm herkese bende bugün oruçtum ama akşama kacırdım biraz sahur yapmayınca cok acıktım yaa bikaç kaşık pilav biraz et güveç 2 parca dünden tavuk ızgara vardı onu yedim... ama tabi sonra cıkardım hep yediklerimi mideme ağır geldi istemeyerek oldu... sonra cayın yanında 4-5 tane bisküvi yedim
2 tane soda
3 fincan bitki çayı
6 brd su
yarın kaldıgım yerden devam...

canım L-carnitine yi nerden bulabılırım,yan etkısı varmı birde onunda fiyatı nedir :)

kremi 26 tl serumu ne kadar. ve o nasıl kullanılıyor :)

sorularıma cvp verısen cok mutlu olurum bir tanem :)
Canim L-carnitine hicbir yan etkisi olmayan tamamen yag yakimi icin gerekli olan birsey spordan önce icilir sporda yaktigin yagin yada kalorinin 2katini yaktirir sporcularin devamli kullandigi birseydir..fiyati degisiyor canim ben sıvı olanini kullanmistim 12tanesi 100 tl idi...tablet olanida 60 civari ben spordan önce icip oyle yapiyordum sporumu 15 gunde 7 kilo vermistim yediklerimede dikkat ederek...niveaya gelince kremide 26 tl serumuda 26 tl ikiside buyuk tüplerde canim kücük birsey degiller....gecen sene arkadasim kullandi ve selulit diye bisey kalmadi bacaklarinda....bendede bu sene hafif hafif baslayinca kullanayim dedim cünkü gercekten ise yariyor.....
Canim o yaptigin 2saatlik sporda yaktigin kalorinin 2katini yakiyorsun l-carnitin kullaninca zaten sadece spor yapanlar icin....ben likit olanini kullandim onu tavsiye ederim herkese.....

Unutmusum yazmayi canim L-carnitini bitkisel destek ürünleri satan magazalar var hatta büyük alisveris merkezlerindede oluyor oralarda... bazı eczanelerde tablet olanlari var solgar markasinin....

Günaydınnn

1 haşlanmış yumurta,büyük bardak su, 10 siyah zeytin, toplamda 1,5 dilim ekmek krem peynir, 1,5 julyen havuç, 2 si 1 arada.
Şimdilik bu kadar.

kızlarım ,canlarım ,bebişlerim,herşeylerimmmmmm

nasılsınızzzzz

.................
öncelikle "mavibocukcum" hastahaneye kulak-burun-boğaza gittim.malesef cok fazla bronşit olmuşum ,alerjik reaksiyonum cok fazlaymış,astım başlangıcı dedi
ilaç verdi ..inşallah ilerlemez...
..........
"aslaaslademe" canım bneım verdıgın bilgiler için cok teşekkür ederim.. malesefkı o kadar bütçeye sahip degılım..cok isterım içip kullanmayı ama bıraktıgın anda iki katını alırmıyım acaba (sporu bıraktıgımda)
keşke ucuz bişe olsaydı.. bana göre 100 tl cok cok cok fazla
niveanın kremını alabılırım pazar parası artırarak bi şekilde bırıktırrım ucuzmuş o :)
.................

bugun kahvaltım bir tane etimek
bir üçgen peynirin yarısı (etimege sürdüm onuda)
bir bardak form çayı
ve dünden kalan 2 ince dilim kakaolu kek vardı cocuklar yemedı .çöpe gitmesin diye yedim..
ve son olarak yavruma yumurta kızartmıştım bitiremedı dibini sıyırdım çöpe gitmesin diye...
1.5 litre suyumu bıtırmek üzereyim...
............
kalça-basen eritme hareketlerimi yapmadım
birazdan ısınmak için yapıcam ve yürüyüşümü yapıcam en az 1 saat..
.........
öğlen hiç düşünmedim kızlar ne yerim diye..
bir anım bir anımı tutmuyor malesef evde ne varsa onu yıyorum :)
..........
alışverış yapsaydım bi lıght ürünler alıcam ama haziranın birinde alışveriş gunu
ozamana kadar böyle idaree dıcem artık...
............
bugun pazara gıdecem kızalr burda pazar salı gunlerı kuruluyor..
sebze alayım biraz ..en azından kekten falan ıyıdırr :)
.............
hepinizi kocaman kocaman kokulu kokulu öpüyorummmmmm

Son düzenleme:
Yarın tartı günü verebildiğimi hiç düşünmüyorum malum haftasonu cozuttum (
ahh ahhh sorma bende dün abarttım biraz ama olsun en azından kilo almamak bile güzeldir gerçi tartılmadım ama bakalım sabaha ne cıkcak..

canım cok geçmiş olsun cok zor o bronşit ya bende yıllarca çektim ama cok şükür geçti gibi arada sıkıntı veriyo tabi gene üşütünce falan dikkat etcen artık özellikle terlememeye calış ve rutubetli ortamda bulunma... yağmurlu havalarda kötü olurum ben rutubetli oluyor ya heryerr...

kızlar nasılsınız bakalım ben bugün sabah bi fincan beşibiyerde çay içtim sadece midem bulanıyo canım bişi istemiyo

ya kızlar nerdesiniz be yaa yarın tartı günü yaa harıl harıl spor mu yapıyonuz yoksa

internetimde sorun oluyor arkadaşlar 2 gündür sürekli gidip gidip geliyor.
Şimdi girebildim asker bekleyenler kısmında bir arkadaşa bişi danıştım.
Çıkıyorum yarın eğer ki giremezsem netimde sorun olursa.

Bugün sabah tartıldım kilom 79-80 arası duruyor benimki o hassas gram verenlerden değil kusuratlı bişi ama bilmiyorum ne olduğunu.
yarın nette sorun olur gelemezsem 80 kilo yazın isterseniz.

Şimdi çıkmam lazım.
grşrz inş yarına.

Günaydınnnn..
Dün öğlen aletli spor yaptın sardım kendimi streçle görmeniz lazım bendeki teri.. dün öğlen tavuk salata biraz spagetti. Akşama bişi yok..
Az önce tartıldım. 55,3 sadece 700 gr

Günaydınnnn..
Dün öğlen aletli spor yaptın sardım kendimi streçle görmeniz lazım bendeki teri.. dün öğlen tavuk salata biraz spagetti. Akşama bişi yok..
Az önce tartıldım. 55,3 sadece 700 gr

canım benım sakın üzülmee.. yine iyi verebıilmişsin.. vucut kendını korumaya alıyor.. az vermen normal..
istersen vudunu biraz şaşırtt..
ne bileyim ıkı gun spor yapma veya bır gun normal bır gunmus gıbı yemegını ye.. ama dıger gun tekrar et dıyetıne.. vucut dengelerı alt ust olacak ve kılo vermeye devam edeceksın..
ama olsun gerçekten ıyı vermıssın .. ben aynı kiloda kaldıgım gunler cok oldu.. 300 gr verdıgım haftada oldu..iğren. bir durum ama sabredıp beklıceksin.. ben bozsam bozardımm amannnn nasıl olsa veremıyorum diye...

ama sakın canımm yola devam..son sürat devamm.. 700 gr küçümseme.. bence harıka bır kilo 1 haftada :)

Son düzenleme:
kızlar günaydın hepinize...

bu haftaki kilom tamı tamına 70.0

çok ama çok mutluyum 1 kilo 100 gm vermişim..

hatta tartı 69.9 gösterdi ama sonra yıne 70 oldu

buda demek oluyorkii.. bu hafta 7 li sayılardan kurtuluyorum

çok mutluyum kızlarr çokkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…