- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
kızlar günaydın hepinize...
bu haftaki kilom tamı tamına 70.0
çok ama çok mutluyum 1 kilo 100 gm vermişim..
hatta tartı 69.9 gösterdi ama sonra yıne 70 oldu
buda demek oluyorkii.. bu hafta 7 li sayılardan kurtuluyorum
çok mutluyum kızlarr çokkkkkkkkkk
ooooooooooo süpersin tatlım yaa valla cok sevindim kızzzz maşallahın varkızlar günaydın hepinize...
bu haftaki kilom tamı tamına 70.0
çok ama çok mutluyum 1 kilo 100 gm vermişim..
hatta tartı 69.9 gösterdi ama sonra yıne 70 oldu
buda demek oluyorkii.. bu hafta 7 li sayılardan kurtuluyorum
çok mutluyum kızlarr çokkkkkkkkkk
sende iyi vermişsin canım tebrik ederim sakın yemeeeeeeeeeeeeeeeegünaydınlar ben geldim
misafir gelecek gün içinde giremem diye şimdi nettede sorun olmuyorken girip kilomu yazayım istedim.
18mayıs 81
22mayıs 79 gösteriyor tartı
inşAllah istediğim zamana istediğim kiloya inebileceğim
Sizlerede bol eksili günler grşrz akşama kızlar.
Misafir geliyor pasta börek vs. yimezsem irademin ilk büyük sınavıını geçmiş olacağım dua edin bana :26:
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım! Diyete başlayalı 2 gün oldu ama bu istikrarla devam etmek istiyorum boyum 1.60 kilom ise 2 gün önce 84.1 iken bugün 82.9 ! Bıktım şişko olmaktanöncelikli hedefim 60ları görmek sonrasında ise 50'ler. Kolay gelsin hepinize :)
hoşgeldin tatlım 12 kilo ne ki hemencecik verirsin bitanem başlamak bitirmenin yarısıdır... bende pek spor yapamaıyorum ama az yiyince gidiyor zaten kilolar spor yapmasanda hareket etmekten kaçma sakın ben cok hareketliyim malum 3 yasında oğlum var ve akşama kadar peşinde kosuyorumHavalar ısındı, bakıyorum herkes diyete başlamış, maşallah güzel güzel veriliyor kilolar, ben de katılmak istiyorum artıkın bel fıtığı atağım nedeniyle şimdilik spor yapamıycam ama sağlıklı beslenmeye ve porsiyonları küçültmeye karar verdim. hepimize kolay gelsin..
başlangıç tarihim:22/05/2013
başlangıç kilom.82
hedef kilom:70
inşallah tatlım durma o zaman tam gaz devam...günaydın kızlar
maalesef bu hafta kilom aynı haftasonu kaçamaklardan dolayı bu hafta verememişim:18:
inşallah haftaya bende 6lı rakamları görürüm haftaya 69 olmak istiyorum
kilo veren arkadaşları kutluyorum
ne güzel kaçamaklara rağmen nasıl kilo vermeyi becerdinizben veremedimmmm
gecen hafta 69.1
bu kafta 68.6
gene de süper bana göre cünkü bu hafta hep dısardaydım arada hep kaçırdım yani şaşkınım hala nasıl artı kilo cıkmadı diye...500 gr vay beeee olsun be yaaa durmak yok yola devam................haaaa bu arada GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN bebişlerimmmm nasılsınız valla denk gelmiyoz bi yaa
Havalar ısındı, bakıyorum herkes diyete başlamış, maşallah güzel güzel veriliyor kilolar, ben de katılmak istiyorum artıkın bel fıtığı atağım nedeniyle şimdilik spor yapamıycam ama sağlıklı beslenmeye ve porsiyonları küçültmeye karar verdim. hepimize kolay gelsin..
başlangıç tarihim:22/05/2013
başlangıç kilom.82
hedef kilom:70
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım! Diyete başlayalı 2 gün oldu ama bu istikrarla devam etmek istiyorum boyum 1.60 kilom ise 2 gün önce 84.1 iken bugün 82.9 ! Bıktım şişko olmaktanöncelikli hedefim 60ları görmek sonrasında ise 50'ler. Kolay gelsin hepinize :)
saol tatlım sende öelsin valla baka yavaş yavas da olsa gidiyo gene zaten kaçamak yapmasam ben daha cok vercem ama işte bu hafta evde olmadıgım için zor oldu artık diğer çarsamba 67 olur bence
canım benım cok iyi gidiyorsun gerçekten yanı benım için verılen gmların bile degerı cok büyük... yılmak yok asla ama asla.. kaçamak yapmamaya calıs canım benimmm süpersinn :)sizlerin moralleri güzel olunca bende ıyı oluyorum canımm ona göree :)
kızlar bugun kahvaltım
1 bardak form çayı
bir etimek
3-4 yeşil zeytin
ufak oğlumun dün dogumgunuydu 2 yaşına girdi ona yaptıgım yaş pastadan gece gece yemedım,sabah kahvaltıda ınce bır dılım yedım ..akşama kadar aerıtırım diye :)
...........
öğlen henuz bişe yemedim 1.5 litre suyumu içtim ve 40 dkk cok tempolu bır yuruyus yaptım 10 dakkasıda koşu :)
..........
akşamada yumurtalı yeşil fasulye yicem bir tabak yanınada soda :)
çok pis gaza geldimm ,çekilin uleyyynnnn yoldannn :):):):)
bilgen5208
derindrn
Shena87
kızlarr nerdesinizzz,bir tek siz kaldını kilo bildirimi yapmayan :)
79,5 kg'yim. Son zamanlarda yogunun kızlar kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?