20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

bilgen5208
derindrn
Shena87

kızlarr nerdesinizzz,bir tek siz kaldını kilo bildirimi yapmayan :)

tatlım shena87 memlekette bildirim yapamayabilir ama geri dönecek ben eminim 2-3 ay kalırım demişti sanki öle hatırlıyorum sen onu silme bence...tabi sen billrsin canım

slm canlarım benim bugün gene işi sıkı tuttum yaa aferin bana.
sabah 06:45 kalktım 2 brd su

07:00 kahvaltı: biraz peynir 1 domates 5 zeytin 1 kırmızı biber 1 yumurta

11:30 kuru incir 2 tane

12:00 öğle yoğurtlu semizotu salatası nane ve pulbiber attım içine

15:30 10 kadar küçük çilek yedim

18:00 akşam tavuklu brokoli salatası az yağlı nar ekşili

19:00 4-5 tane fıstık attım ağzıma mis gibi koktu

2 yeşil çay
1 beşibiyerde
3 karısık form çayı
12 brd su
2 tanede sade türk kahvesi

hoşgeldin canım ,yenı gelen arkadaşları bir sonraki hafta ekliyorum listeye.. cunku böyle yazıpta 3-5 gun sonra yok olanlar oldu .. ciddiysen bizimlesin diyorum ben :)

haklısınız :) kendi topiğim de var ama buraya da yazmak istedim. 3 gündür diyet yapıyorum ve eğer inşallah devam ettirebilirsem tekrar buraya yazacağım, teşekkürler :)

Günaydın güzel hatunlarrrr maviboncukumm bende işi sıkı tutmaya basladım insallah böyle devam ederrrr..kahvaltım 4 lokma peynir domates minicik recel tattım ve yesilcay..sporumu yapıcam..öglen salata aksamada tavuk ve salata yiycem simdilik menüm bu herkese bol kilo vermelerrrrr

günaydın tatlımmmm tutalım artık kendimizi cok gevşedik ben bi gün sıkıyorum ertesi gün cozutuyorum ama d,kkatli olacagım artık 10 gün sonra misafirlerim gelececek en azından 2-3 kilo daha versem cok iyi olur yaa neyse hayırlsıı buna da şükür...

gnaydın hanımlarrr
sabah 7 de kalktım 2 brd su
kahvaltı 8 de biraz peynir 10 zeytin 1 domates 1 biber 10 dal maydonoz ekmek yok tabiki:)
1 tane de yeşil çay içtim
öğleye akşamdan biraz brokoli salatam var onu yicem inşallah

Günaydın canımm kesinlikle bende sıkıldım artık 2 gün sıkı tutup sonra emeklerimin çöpe gitmesinden artık hata yokkk

maviboncukcum hatırlattıgın için cok tesekkur ederim evet Shena87 memleketıne gıtmıstı degılmı ,hatta paylaşmıstı :) hayır canım silmeyi düşünmedim ..haftaya carşamba gunune kadar kilo bıldırımı yapmasaydı sılecektım..ki sen hatırlattın.. teşekkür ederimm :)inşallah bol kilo vererek döner buraya :)

bilgen nerde acabaa :44::44:

herkese günaydınlar :)

bugun 9 da kaltım

kahvaltım ;

bir tane haşlanmış yumurta,
bir bardak form çayı,
bir tane ince dilim kaşar peyniri,
4-5 tane yeşil zeytin,
bir tane salatalık ( hepsini yiyemedim )
bir tanede etimek :)

.............
şimdi kalca -basen eritme hateketlerimi yapıcam
1.5 litre suyumu tuketıcem inşallah 3 litre içebilirim :)
sonrada yürüyüşümü yapcam
................
öğleni hiç düşünmedim ama meyve salatası yıyebılırım yanınada yarım yağlı yogut bir kase
.....................
akşamdabir elmayla geçiştirrim galiba.. :)

Son düzenleme:
canlarım benim kusura bakamyın sizi ihmal ettim su ara kendi sayfamda bi arkadasla muhabbet koyulaşınca buraya girmeye fırsatım olmadı... ama unutmadım tabi sizi... bide su ara pek evde de durmadım malum havalar güzel artık geziyorum bolbol oğlum bi kış evde hapis kalınca yavrum bunalıma girdi.... benim diyet süper şimdilik bakalım arada kaçıyo ama telafi ediyorum bi şekilde napalım yaa offf 6 ay olcak nerdeyse diyetteyim ve sıkıldım artık ama 60 a kadar pes etmek yok....zaten huyumu biliyom 60 a düşünce bu kez 5li rakamları görmek isterim neyse sizde yoksunuz pek giren yok galiba hadi iyi geceler ben yatam gari uykum geldi....

kızlar günaydınlar herkese,giren pek kalmadı ama olsun ben yınede bugunku kahvaltımı yazıcam

bugun normal siyah çay içtim 3 çay bardagı (şekersiz )
iki tane çubuk kraker,
bir etimek
ve 6-7 tanede çizi :)

.................
1.5 litre suyumu içicem yürüyüş,sabah egzersizleri
............
öğlende meyvelı yoğurt yıcem ..
..............
akşamada bir soda yanındada hafif bişeler atıştırrım :)

....................
kızlar yaz geldı malum kimse evde durmyuor,nete giremıyor ama hızımızı kesmeyelım.. en azından gunluk rutinlerinizi yazın gerı cıkın :)
baya boş kaldı form ,,üzülüyom ama

nerdesiniz kızlarr yaaa....

ben burdayımmmmm canım yaa bugün benim pazarım vardı sabahtan gittim ordan arkadasa ugradım gec geldim eve... malum işler bitmiyo zaten giremedim hiç... ben regl oldum acayip kötüyüm migrenim tuttu ve ilaç da içemiyorum kafayı yicem valla...
sabah bişi yemedim
öğlen 2 kase kısır cok güzeldi valla dayanamadım
ara 10 kadar kiraz
akşam 1 salatalık
bide az önce1 tane gofret yedim malum tatlı krizine girdim
10 brd su
2 fincan siyah cay şekersiz
yatarken de bitki çayımı içerim

kızlarr nerelerdesinizz,sıkıldınız mı artık ,kimse forma bile gırmiyorr.. ne yedıgını içtigini yazmıyor..
motivasyonumuz düşüyor iyice farkında mısnız...

ben burda kendı kendıme konusuyor gibi oluyorum ama

maviboncukcum
AslaAslaDeme
bilgen5208
derindrn
S2000
Yseeminn
Shena87
TuzluCekirdek
Inzar

ben hayatımda yaşadıgım bütüm olumsuzluklara rağmen dim dik ayaktayım ve verdiğim karardan da asla dönmeyeceğim....
kimseye de bir sitemim yok kızlar benı yanlış anlamayın
isteyen kalır isteyen gider ama
benımde yanımda kimse yoksa eger,motive edecek bir kişi bile yoksa bu topiğinde bir anlamı yok...
herkesin işi ,gücü var ben herkese hak verıyorum ama hiç mi 5 dakıaknız yok.. hiçmi iki satır yazacak bır cumlenız yok..

yinede herkesten Allah razı olsun,hakkınızı helal edin...
ben asla vazgeçmicem aslaaa..
isteyen herkesede kapım sonuna kadar açık...
kendı kendıme konusyor olsamda ben hergun ne yaptıgımı yazıcam ...

herkese iyi günler

sabah kalkış 9:00
bir bardak form çayı
ardından 2 bardak siyah çay (şekersiz)
5-6 tanede sigara böreği yedim..
4-5 tanede salatalık
................
sabah eğzersizleri yapılacak,1.5 litre su tüketilmye çalışılacak
yürüyüş yapılacak
öğlen bir kase cacık içilecek sadece
.............
akşam ise bir soda veya form çayıyla gun bitecek...

.................
dün 45 dkka yuruyusumu yaptım ve 1.5 litre suyumu bıtırdım..
bugun bu kadar az yememın sebebı dun malesef bir şiş mangalda et tükettim..
onu telafı etmelıyım
sabahta siğara böçregı yedım
yürüyüş ile anca erıtırım onu..bugun açım yaniii

Son düzenleme:
Canım ben burdayım birkaç gün giremedim kusura bakma fıtıgim azıttı yine....haftasonuda girdi malum herkes evde o yüzden yanlız degilsin yaniiii....tam diyet gibi degil birkac gündür ama azıtmadım yemekte....

Ben bu aralar çok yogunum kusura bakmayın arkadaslar daha dogrusu Haziran'ın 15'ine kadar çok yogunum. Tartılma günlerini de cumartesileri yapsak olur mu? Çünkü ben hafta ici 7.30 da evden çıkıyorum vaktim kalmıyor buraya girmeye Çarşamba akşamları veya Perşembe aksamı yazabiliyorum anca ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…