- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
bilgen5208
derindrn
Shena87
kızlarr nerdesinizzz,bir tek siz kaldını kilo bildirimi yapmayan :)
hoşgeldin canım ,yenı gelen arkadaşları bir sonraki hafta ekliyorum listeye.. cunku böyle yazıpta 3-5 gun sonra yok olanlar oldu .. ciddiysen bizimlesin diyorum ben :)
Günaydın güzel hatunlarrrr maviboncukumm bende işi sıkı tutmaya basladım insallah böyle devam ederrrr..kahvaltım 4 lokma peynir domates minicik recel tattım ve yesilcay..sporumu yapıcam..öglen salata aksamada tavuk ve salata yiycem simdilik menüm bu herkese bol kilo vermelerrrrr
günaydın tatlımmmm tutalım artık kendimizi cok gevşedik ben bi gün sıkıyorum ertesi gün cozutuyorum ama d,kkatli olacagım artık 10 gün sonra misafirlerim gelececek en azından 2-3 kilo daha versem cok iyi olur yaa neyse hayırlsıı buna da şükür...
nerdesiniz kızlarr yaaa....
Canım ben burdayım birkaç gün giremedim kusura bakma fıtıgim azıttı yine....haftasonuda girdi malum herkes evde o yüzden yanlız degilsin yaniiii....tam diyet gibi degil birkac gündür ama azıtmadım yemekte....kızlarr nerelerdesinizz,sıkıldınız mı artık ,kimse forma bile gırmiyorr.. ne yedıgını içtigini yazmıyor..
motivasyonumuz düşüyor iyice farkında mısnız...
ben burda kendı kendıme konusuyor gibi oluyorum ama
maviboncukcum
AslaAslaDeme
bilgen5208
derindrn
S2000
Yseeminn
Shena87
TuzluCekirdek
Inzar
ben hayatımda yaşadıgım bütüm olumsuzluklara rağmen dim dik ayaktayım ve verdiğim karardan da asla dönmeyeceğim....
kimseye de bir sitemim yok kızlar benı yanlış anlamayın
isteyen kalır isteyen gider ama
benımde yanımda kimse yoksa eger,motive edecek bir kişi bile yoksa bu topiğinde bir anlamı yok...
herkesin işi ,gücü var ben herkese hak verıyorum ama hiç mi 5 dakıaknız yok.. hiçmi iki satır yazacak bır cumlenız yok..
yinede herkesten Allah razı olsun,hakkınızı helal edin...
ben asla vazgeçmicem aslaaa..
isteyen herkesede kapım sonuna kadar açık...
kendı kendıme konusyor olsamda ben hergun ne yaptıgımı yazıcam ...
herkese iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?