- 14 Temmuz 2011
- 1.868
- 1.312
- 448
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
kızlarr nerelerdesinizz,sıkıldınız mı artık ,kimse forma bile gırmiyorr.. ne yedıgını içtigini yazmıyor..
motivasyonumuz düşüyor iyice farkında mısnız...
ben burda kendı kendıme konusuyor gibi oluyorum ama
maviboncukcum
AslaAslaDeme
bilgen5208
derindrn
S2000
Yseeminn
Shena87
TuzluCekirdek
Inzar
ben hayatımda yaşadıgım bütüm olumsuzluklara rağmen dim dik ayaktayım ve verdiğim karardan da asla dönmeyeceğim....
kimseye de bir sitemim yok kızlar benı yanlış anlamayın
isteyen kalır isteyen gider ama
benımde yanımda kimse yoksa eger,motive edecek bir kişi bile yoksa bu topiğinde bir anlamı yok...
herkesin işi ,gücü var ben herkese hak verıyorum ama hiç mi 5 dakıaknız yok.. hiçmi iki satır yazacak bır cumlenız yok..
yinede herkesten Allah razı olsun,hakkınızı helal edin...
ben asla vazgeçmicem aslaaa..
isteyen herkesede kapım sonuna kadar açık...
kendı kendıme konusyor olsamda ben hergun ne yaptıgımı yazıcam ...
herkese iyi günler
güle güle kullan canım saçlarını...Selam kızlarrrr sabah salatalik ve cay dısında birsey yemedim..simdi kuafördeyim saclarim boyanıyor:))) cok açımmmmmm ühüü:)))
iyi olmuş canım karataydan herkes cok memnun ama onun menüsü bana fazla geliyo...inşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın...bugün sabah karatay diyetini yapmaya karar verdim
sabahki menüm şöyle:
1-2 kaşık zeytinyağlı yumurta
1-2 zeytin
1 ince dilim kaşar peyniri
domates
közlenmiş biber
hadi bakalım herkese kolay gelsin..
9lu bitkiçayı
Tarçınlı ballı kürümü
sıcak suya limon sıkıp içtim aç karnına
2dilim tambuğday ekmeği ile yağsız memelem yedim peynir zeytin yedim bir brdk açık şekersiz çayla.
Öğlende kalan menemeni ydim.
15.30 şimdi 2 kayısı ve ılık birbrdk su içiçem.
17.00 gibi form bisküvi ve tarçınlı karanfilli bitki çayı
18-19.00 gibi 9lu bitki çayımı içer akşam yemeğimi yerim.
Ben bu aralar çok yogunum kusura bakmayın arkadaslar daha dogrusu Haziran'ın 15'ine kadar çok yogunum. Tartılma günlerini de cumartesileri yapsak olur mu? Çünkü ben hafta ici 7.30 da evden çıkıyorum vaktim kalmıyor buraya girmeye Çarşamba akşamları veya Perşembe aksamı yazabiliyorum anca??
Maviboncukcumm saol cnm bitti cok şükür:))öglen o kadar actımki (kahvaltı yapmadigim icin)2 dilim börek yedim yesil cay ictim..aksamada sadece salata yemeyi düsünüyorum..saclarim fönlendigi icin spor yapmıycam terlerim diye:)))))
herkese hayırlı günler sabah normal kkahvaltımı yaptım,siyah çay içtim bir dilim etimek ve 5-6 tane patates kızartması
öğlen 40 dkk koşşu-yürüyüş bir arada spor yaptım
kalça-basen eritme hareketlerimi yaptım
öğlen bir tane cocostar yedim dayanamdım...
..............
akşamda biber dolması yaptım ama ben sadece biberini yicem..içinin pirincini yemicem
yanınada bir kase cacık :)
............
kırgıdım ,üzdügüm arkaşalar varsa özür dilerim .. amacım kimseyi suçlamak değil.. ben burda sizlerle motive oluyorum.. sizlerde olmayınca sankı bir kolum yok gibi oluyorr,
hepinizi cok sevıyorum kızlarr ,destegınızı esirgemeyın benden :)
çarşambayada az kaldı yaa heyecanlanıyorum şimdiden :)
herkese hayırlı günler sabah normal kkahvaltımı yaptım,siyah çay içtim bir dilim etimek ve 5-6 tane patates kızartması
öğlen 40 dkk koşşu-yürüyüş bir arada spor yaptım
kalça-basen eritme hareketlerimi yaptım
öğlen bir tane cocostar yedim dayanamdım...
..............
akşamda biber dolması yaptım ama ben sadece biberini yicem..içinin pirincini yemicem
yanınada bir kase cacık :)
............
kırgıdım ,üzdügüm arkaşalar varsa özür dilerim .. amacım kimseyi suçlamak değil.. ben burda sizlerle motive oluyorum.. sizlerde olmayınca sankı bir kolum yok gibi oluyorr,
hepinizi cok sevıyorum kızlarr ,destegınızı esirgemeyın benden :)
çarşambayada az kaldı yaa heyecanlanıyorum şimdiden :)
arkadaşlar ben kk ne yeni üye oldum , bu başlığı görünce de dayanamadım geldim
artık bilmiyorum beni de kabul eder misiniz aranızabenimde tam 20 kilo fazlam var
84 kiloyum boyum 1,71, bki ile hesaplamada 62 olmalıymışım ama ben 64 hatta dürüst olmak gerekirse 68 e bile razıyım
çok saçma bir şekilde diyet yapıyorum biliyorum bütün gün salatalık, nane şekeri ve nescafe ile yaşıyorum, su içmiyorum, hareketli bir hayatım var ama düzenli spor yapamıyorum .Umarım burada birbirimize destek olarak kiloları veririz. Ben eylül ayının 1 inde tartıda hedef kilomu görmek istiyorum
arkadaşlar ben kk ne yeni üye oldum , bu başlığı görünce de dayanamadım geldim
artık bilmiyorum beni de kabul eder misiniz aranızabenimde tam 20 kilo fazlam var
84 kiloyum boyum 1,71, bki ile hesaplamada 62 olmalıymışım ama ben 64 hatta dürüst olmak gerekirse 68 e bile razıyım
çok saçma bir şekilde diyet yapıyorum biliyorum bütün gün salatalık, nane şekeri ve nescafe ile yaşıyorum, su içmiyorum, hareketli bir hayatım var ama düzenli spor yapamıyorum .Umarım burada birbirimize destek olarak kiloları veririz. Ben eylül ayının 1 inde tartıda hedef kilomu görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?