20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

Evde net sorunu yaşıyorum o yüzden giremiyorum.
Konuştum ttnet ile bakalım inşAllah arıza kaydı aldılar halledecekler.

Bende diyeti bırakmaya niyetli değilim hiç.

Bugün pazardı 06.30 da uyandık pi,kniğe gittik
Evden çıkmadan sıcaksuya limn sıktım içtim 1 bdk
Sonra 9lu çayımı içtim 1brdk
Sonrada tarçın bal kürünü yaptım içtim 1brdk
Evden çıktık

Piknik alanına vardık 08.00 gibi
Birdilim tambuğday ekmeği ile peynir zeytin siyah çay şekersiz ama kahvattı ettim.

Tabi kayısılarımı ve form bisküvilerimi evde unuttuğum için araöğün yapamadım su içtim onun yerine 2 brdk

Sonra 12.00 gibi tavuk yapılmıştı ondan bir porsiyon olacak şekilde yedim.
Domates soğan salatalıkla salata yapmıştık ondan yedim.
Patlıcan biber közlemiştik ondan salata yaptık onu yedim.
Birden bastırmadan yavaş yavaş bunları tükettim yanınada siyah çay içtim şekersiz çok fazla semaver çayıydı
Yapılan getirilen böreklere dokunmadım bile hele sarmaya:18: dokunmadım içinde pirinç var diye :18: irademe sahip çıktım

TÜm yeme işlemi bitince 15 gibi sade soda aldım içtim.
Gittiğimiz piknik alanının suyu kaynak suyudu çok içtiğim o beni şişirdi acayıp.
Eve 20.00 geldik hiç bişi yemedim ama saat 22 olunca midem kötü oldu bnde form bisküvisi yedim bir biskuvünün yarısını.

Tarçınlı ballı kürümü yaptım içitm şimdi veee neti deniyimdemiştim şükür şimdi oldu.

Yarın sabah yine neti gelmiş yakalarsam yazarım.

Herkese bol eksi kilolu günler

slm kızlar
hafta sonu evde değildim ama genede dikkat ettim
sadece cumartesi bi kase kısır pazar günüde bol kiraz yedim
dün kiraz bahcesine gittik gezmeye dalından yedim kirazları cok güzeldi be dayanaamadım...
onun dısında genel olarak yogurt ve salata yeedim...

"BİLMİYORUMMMM"

canım 5 dk bile giremiyormusunuz demişsin ama inanki olmuyo yani telefonum sağlam olsa 24 saat girerim nete ama pcnin basına oturmak bütün işlerimi engelliiyo mesela suan yemek yapcam ama sırf senin için "BİLMİYORUMMMMM" girdim bak buraya canım benim merak etme ben bi yandan bozsamda bi yandan telafiediyorum mesela bugün cacık ayran ve bitki çayı dısında hiçbişi sokmayacagım agzıma... ve benim bu hafta sonu ankaradan misafirlerim gelecek ee biraz evi temizleyeyim istiyorum camlar falan silincek yeni silmiştim ama yagmur yagınca mahvoldu gene... benim ev de epey büyük heryer cam akşama kadar sürüyo yani... fırsat buldukca girmeye calısırım kızlar hadi emeklerimiz bosa gitmedin bari hedeflerimize ulaşalımmm...

bugün sabah karatay diyetini yapmaya karar verdim
sabahki menüm şöyle:
1-2 kaşık zeytinyağlı yumurta
1-2 zeytin
1 ince dilim kaşar peyniri
domates
közlenmiş biber

hadi bakalım herkese kolay gelsin..

Selam kızlarrrr sabah salatalik ve cay dısında birsey yemedim..simdi kuafördeyim saclarim boyanıyor:))) cok açımmmmmm ühüü:)))

9lu bitkiçayı
Tarçınlı ballı kürümü
sıcak suya limon sıkıp içtim aç karnına

2dilim tambuğday ekmeği ile yağsız memelem yedim peynir zeytin yedim bir brdk açık şekersiz çayla.

Öğlende kalan menemeni ydim.

15.30 şimdi 2 kayısı ve ılık birbrdk su içiçem.

17.00 gibi form bisküvi ve tarçınlı karanfilli bitki çayı

18-19.00 gibi 9lu bitki çayımı içer akşam yemeğimi yerim.

Selam kızlarrrr sabah salatalik ve cay dısında birsey yemedim..simdi kuafördeyim saclarim boyanıyor:))) cok açımmmmmm ühüü:)))
güle güle kullan canım saçlarını...
bugün sabah karatay diyetini yapmaya karar verdim
sabahki menüm şöyle:
1-2 kaşık zeytinyağlı yumurta
1-2 zeytin
1 ince dilim kaşar peyniri
domates
közlenmiş biber

hadi bakalım herkese kolay gelsin..
iyi olmuş canım karataydan herkes cok memnun ama onun menüsü bana fazla geliyo...inşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın...

ohhh afiyet olsun canımmm menün güzel iyi gidiyorsun...

slm kızlar
sabah 9 gibi kalktım kahvaltı yapmadım. 1 fincan kahve içtim sadece...bide 5-6 tane kiraz yedim.
öğle 2-3 yemek kasıgı patates kavurma yanında yarım kase cacık
az önce 2 biskivü yedim
1 litre su içtim şimdiye kadar
4 fincan karısık bitki çayı
1 fincan yeşil çay
1 fincan beşibiyerde çay içtim
bu kadarcık... akşama da nasip bakalım

Maviboncukcumm saol cnm bitti cok şükür:))öglen o kadar actımki (kahvaltı yapmadigim icin)2 dilim börek yedim yesil cay ictim..aksamada sadece salata yemeyi düsünüyorum..saclarim fönlendigi icin spor yapmıycam terlerim diye:)))))

Son düzenleme:

canım çarşamba akşamları söyleyebilirsin kilonu veya da perşembe akşamları sorun olmaz..

benimde boyanacak saçlarım cuma boyatcam inşallah... ohhh yedinmi börekleri olmuş artık afiyet olsun canım... akşama az yersin telafi et bi şeklide... bencede spor yapma bozulmasın gez şöle salına salına saçlarını da savur...

herkese hayırlı günler sabah normal kkahvaltımı yaptım,siyah çay içtim bir dilim etimek ve 5-6 tane patates kızartması

öğlen 40 dkk koşşu-yürüyüş bir arada spor yaptım
kalça-basen eritme hareketlerimi yaptım
öğlen bir tane cocostar yedim dayanamdım...

..............
akşamda biber dolması yaptım ama ben sadece biberini yicem..içinin pirincini yemicem
yanınada bir kase cacık :)

............
kırgıdım ,üzdügüm arkaşalar varsa özür dilerim .. amacım kimseyi suçlamak değil.. ben burda sizlerle motive oluyorum.. sizlerde olmayınca sankı bir kolum yok gibi oluyorr,

hepinizi cok sevıyorum kızlarr ,destegınızı esirgemeyın benden :)
çarşambayada az kaldı yaa heyecanlanıyorum şimdiden :)

canım kendi adıma konusuyorum neden kırılıp alınalım ki kötü bişey demedinki... haklısında epey ihmal ettim burayı ama inanki fırsat olmadı malum coluk cocuk ev işi derken aksam oluyo bide eşim gecen hafta evdeydi izin kullandı ondan yani yoksa sana karsı bişeyim yok benim... bende cok seviyorum sizleri carsambaya bakalım fazla cıkablir kilom malum durum var şişkinim biraz dikkat ediyorum ama gene de işte ödüm tutuyo vücut...ayrıca akşama bence 1 tane biber dolmasından da bişi olmaz bee kuru kuru biber mi yenir kızzz

yok kırılmadık ki sadece sen içinden geleni yazdın bizde kndi içimizden gelenle cvp verdik sana :)

Akşama bizdede dolma olacak şimdi yapmayagidiyorum.
bende biberini yerim yanınadayoğurt.

Bakalım çarşamba 78i görebilecekmiyim :18:

Bu arada ben sözlümü de çok özledim yaa böle alıp kaçsam onu

hadi kaçtım ben iyi akşamlar sizeee

Ayyy ben o kadar cok kırıldım ki cnm gidip saclarımı boyattım:))))saka saka haklısın cnm herkes bir anda sustu anlasmıs gibi sende terkedildim sandin korkma biz burdayiz kiz :))))aksama sadece salata yiyecegim öglen börek hüplettim cünkü....

Bu hafta o kadar yoğunum hem okul yüzünden hem misafirler yüzünden.Girmeye vakti zor buluyorum.

arkadaşlar ben kk ne yeni üye oldum , bu başlığı görünce de dayanamadım geldim
artık bilmiyorum beni de kabul eder misiniz aranıza benimde tam 20 kilo fazlam var
84 kiloyum boyum 1,71, bki ile hesaplamada 62 olmalıymışım ama ben 64 hatta dürüst olmak gerekirse 68 e bile razıyım
çok saçma bir şekilde diyet yapıyorum biliyorum bütün gün salatalık, nane şekeri ve nescafe ile yaşıyorum, su içmiyorum, hareketli bir hayatım var ama düzenli spor yapamıyorum .Umarım burada birbirimize destek olarak kiloları veririz. Ben eylül ayının 1 inde tartıda hedef kilomu görmek istiyorum

hoşgeldin canım ,azimliysen ,kararlıysan topiğim herkese açık :) yalnız önümüzdeki hafta eklicem listeye senı..
her çarşamba kilo bildirimi, yapılacakk haberın olsun

hoşgeldin canım eylülün 1 inde dediğin gibi hedef kilonu görürsün inşalah canım... burası gayet güzel insan iyi motive oluyo sen yeterki iste gerisi kolay ama önce su beslenme tarzını değiştir. en azından sabah kahvaltı yap... ekmek yemesende olur yani..

günaydın kk nın yeni çıtırları....
nasılsınız bakem ben bugün süper basladım cok enerjiğim maşallah
yanlız aksam 1 kase dondurma yedim yaaaaaaaa özlemişim kızzz dondurmayı kendime engel olmaadım sanki yıllardır dondurma görmemişim gibi saldıdım resmen...
millet yavas yavas yiyor ben bi anda bitirdim kasemi bi görseniz....sonrada güldüm kendime resmen utandım:44:
az önce uyandım kahvaltı canım istemiyo şimdi güzel bi yeşil çay yaparım onun içerim...
öğleye nasip bakalımmmm

Günaydın canlarımmmmm nasılsınız bakalımm....yeni arkadaslar hosgeldiniz aramiza....bugun cok cok hafif yiycem salata yogurt gibi her ögünde biraz ipin ucunu kacirsam kilo vermem duruyor yaaa((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…