20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

kahvaltı menüm
2 yk kaşığı lor
1 haşlanmış yumurta
3-4 zeytin
yeşil sivri biber
domates
salatalık
3-4 dal maydonoz

Ekmek yok ve ben gayet tokum, dün akşam da ekmek yemedim ama yediklerim beni öyle çok tuttu ki sabah kalktığımda hala toktum :)
sağlıklı beslenmenin huzuru ve kilo vermenin huzuru içindeyim :)

günaydın kızlarr :)

henüz çayı yeni demledim..
aç değilim ama gün içindeki performansım düşmesin diye iki lokma bişeler yicem :)
.........
bu arada adet oldum kılar dün
karnım şiş,tatlı ,çikolata krizlerim azıttı .. napcam ben yaaa...

............
yarın kilo vermiş olmak istiyorm ama ben

Kızlarr benim bünyem kafayı yedi galiba yada adettendir artık bilmiyom
gecen hafta 68.6
dün 69.6
bugün sabah 68.5 yani giden 100 gr

şimidedin söleyeyim kızlar haftaya misafirlerim olacak ankaradan biaç gün giremem nete ve kilo bildirirmini er yada geç yaparım kızlar ok
belki salı belkide perşembe yaparım yani belli olmaz belkide haftaya kalır...anlayışınız için teşekür ederim (tam bi konuşmaa havasında oldu haaa)

günaydın kızlarrrr :)

3 gündür adetli olmama ragmen 1 kilo vermişim 69.0

çok mutuyum yaa.. kilo vermem hızlandı :)

günaydın kızlarrrr :)

3 gündür adetli olmama ragmen 1 kilo vermişim 69.0

çok mutuyum yaa.. kilo vermem hızlandı :)

süpersin canım yaa cok sevindim vallaa daha durrr inşallah 5 li rakamalrı da görcez bu azimle kimse bildirim yapmamış daha ama vakit erken daha anca yaparlar...

Ben hic verememisim galiba ya 70.8 cikti(( bana az bile o kadar bos verdim ki sanki kilo vermek icin o kadar hirslanan ben degildim offff((

Ben hic verememisim galiba ya 70.8 cikti(( bana az bile o kadar bos verdim ki sanki kilo vermek icin o kadar hirslanan ben degildim offff((

canım sen adetlı oldugun için senın kilo durumunu haftaya ertelemıştikk canını sıkma bir tanemm herşey olacagına varır.. sağlıktan önemlis bişe yok.. yavaş yavaşş gidecek kilolarr.. :)

kızlarr bugun kahvaltı yapmadım,canım hiç istemedi,bir bardak su içtim sadece :)

..........
öğlen bir dilim ince biberli ekmek yedim,3 çay bardagı siyah cay...
ve 40 dakka koşu-yürüyüş bir arada sporumu yaptım..
kalça basen eritme hareketlerını yapamıyorum malum adetlıyım belım kırılıyor..
.............

akşamda ne yerım giç düşünmedim valla..
birde 1.5 litre suyumu içersem benden güzel olmazz :)
...................

BU ARADA KIZLARRRR NERDESİNİZZZZZ KİLO BİLDİRİMM GÜNÜ BUGÜNNNNNNNN HEYOOOOOOOOO

canım sen adetlı oldugun için senın kilo durumunu haftaya ertelemıştikk canını sıkma bir tanemm herşey olacagına varır.. sağlıktan önemlis bişe yok.. yavaş yavaşş gidecek kilolarr.. :)

Haklısın canım ama işte büyük hayal kırıklıgı yasıyorum, moralim ve motivasyonum altüst oluyor cok hassasım bu konuda galiba ya...

pes etmek yok elbet gidecek o kiloar sıkma canını yaa olur bazen durur bazende 2 kat fazla verirsin ama o kaçamaklar cok etkiliyo diyeti bende farkındayım ama olmuyo işte kör boğazımıza sahip olamıyoruz bazen...6lı rakamları görmene cok az kalmış sık dişini
Bir türlü 6 lı rakamı göremedim.....
az kaldıııııııııı
Haklısın canım ama işte büyük hayal kırıklıgı yasıyorum, moralim ve motivasyonum altüst oluyor cok hassasım bu konuda galiba ya...

evet zor bi durum ama inanki bende yaklasık 1.5 ay 72 de takılı kalmıştım sonra bi basladı gerisi geliyo artık bence 2-3 gün bi şok diyet falan dene canım kırılma noktasını şok diyetler kırıyo sonucta 2-3 gün dayanırsın...

kahvaltı 2 fincan sade kahve
öğle naneli keten tohumlu 1 kase yogurt
ikindi 2 tane kalburabastı tatlısı 2 fincan sekersiz cay
akşam yok tabi tatlı yediğim için cezalıyım
3 litre su(2 litresini içtim 1 litre kaldı)
4 fincan bitki çayı

Valla canım yazını okuyunca moralim yerine geldi cokkkkk tesekkurler haklisin yarin sok diyete baslıyayım ben hemennnnn
cezalımısın ayyyyy kıyamam bennnnn:))))

Arkadaslar benimde kilom aynı hastalandım yine, adetim biteli on gün olmuştu tekrar adet oldum bende anlamadım ne oldu bana bünyem alt üst oldu

misafirlerim vardı giremedim kusura bakmayın arkadaşlar fazla giremiyorum

valla canım yazını okuyunca moralim yerine geldi cokkkkk tesekkurler haklisin yarin sok diyete baslıyayım ben hemennnnn

cezalımısın ayyyyy kıyamam bennnnn:))))
önemli değil şekerim görevimiz birbirimize destek olmak bence dene derim 2-3 günlük yap bakalım sonuç değşmezse kaldıgın yerden devam et...
Malesef tatlıdan sonra cezalıyım yemek yemedim ama 1 tanecik kuru incir yedim sadece az önce
kızlar ben yine aynı kiloyummm (
üzülme canım yaa olur böle vakalar
arkadaslar benimde kilom aynı hastalandım yine, adetim biteli on gün olmuştu tekrar adet oldum bende anlamadım ne oldu bana Bünyem alt üst oldu

Misafirlerim vardı giremedim kusura bakmayın arkadaşlar fazla giremiyorum

yaşını hatırlamıyorum ama bazen dengesizlik olabiliyor yani morali yüksek tutalım kızlar bu hafta olmasada elbet olacak başka çaresi yok sakın vazgecmeyin ne olurrrrrrrrrrrrrrrr

aslında cok uykum var ama direniyorum yatmak bana yaramıyor erkek kalkınca daha iyi hissediyorum kendimi... şimdi bi kahve içerim kendime gelirim sonra da işler beni bekler.... offfffff bıktım ben bu ev işlerinden yaaa daha dün süpürdüm heryeri gene battı...

şiştttttttt uyumayın kızlarrrrr gercekten babam bana yıllardır derdi sabah uykusu uyuyan zayıflayamaz diye... ne kadar diyet yapsamda önceden sabah öğleye kadar uyudugumdan gram veremezdim... ama bu sene erken kalkıyorum artık farkediyo epey..

kızlar dün regl oldum ilk günümde çok ağrım olduğu için gelemedim evde yatıyordum. Demin tartıldım 78 çıktım bilginize. Şimdilik çıkıyorum inşAllah gün içinde yine gelicem.

kızlar nerdesiniz yaa ben hemen günlük menümü vereyim

sabah 7 de kalktım 2 fincan sade kahve
öğle 1 kase semizotlu yogurt içine nane ve pulbiber de attım biraz
akşam da 1 kase mercimek corbası içtim- 3 yemek kaşığı makarna yedim
2 yeşil çay
2 beşibiyerde
1.5 litre su
yatana dek 1.5 litre daha içerim

kızlar merhaba :)

bugun kahvaltımı cok hafıf yaptım
adetliyim yaa canım ok tatlı türü isitoyrr
agzıma çocukların etipufundan attım valla :)

.................
bugun spor yapmadım ,harekete demıyorumkı sancılı gecıyor bu ay
............
akşam yemegımde yok bir soda ile bıtırıyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…