- 10 Temmuz 2012
- 2.430
- 877
- 248
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
günaydın kızlarrrr :)
3 gündür adetli olmama ragmen 1 kilo vermişim 69.0
çok mutuyum yaa.. kilo vermem hızlandı :)
Ben hic verememisim galiba ya 70.8 cikti(( bana az bile o kadar bos verdim ki sanki kilo vermek icin o kadar hirslanan ben degildim offff ((
canım sen adetlı oldugun için senın kilo durumunu haftaya ertelemıştikk canını sıkma bir tanemm herşey olacagına varır.. sağlıktan önemlis bişe yok.. yavaş yavaşş gidecek kilolarr.. :)
pes etmek yok elbet gidecek o kiloar sıkma canını yaa olur bazen durur bazende 2 kat fazla verirsin ama o kaçamaklar cok etkiliyo diyeti bende farkındayım ama olmuyo işte kör boğazımıza sahip olamıyoruz bazen...6lı rakamları görmene cok az kalmış sık dişiniBen hic verememisim galiba ya 70.8 cikti(( bana az bile o kadar bos verdim ki sanki kilo vermek icin o kadar hirslanan ben degildim offff ((
az kaldııııııııııBir türlü 6 lı rakamı göremedim.....
Haklısın canım ama işte büyük hayal kırıklıgı yasıyorum, moralim ve motivasyonum altüst oluyor cok hassasım bu konuda galiba ya...
Valla canım yazını okuyunca moralim yerine geldi cokkkkk tesekkurler haklisin yarin sok diyete baslıyayım ben hemennnnnpes etmek yok elbet gidecek o kiloar sıkma canını yaa olur bazen durur bazende 2 kat fazla verirsin ama o kaçamaklar cok etkiliyo diyeti bende farkındayım ama olmuyo işte kör boğazımıza sahip olamıyoruz bazen...6lı rakamları görmene cok az kalmış sık dişini
az kaldıııııııııı
evet zor bi durum ama inanki bende yaklasık 1.5 ay 72 de takılı kalmıştım sonra bi basladı gerisi geliyo artık bence 2-3 gün bi şok diyet falan dene canım kırılma noktasını şok diyetler kırıyo sonucta 2-3 gün dayanırsın...
cezalımısın ayyyyy kıyamam bennnnn:))))kahvaltı 2 fincan sade kahve
öğle naneli keten tohumlu 1 kase yogurt
ikindi 2 tane kalburabastı tatlısı 2 fincan sekersiz cay
akşam yok tabi tatlı yediğim için cezalıyım
3 litre su(2 litresini içtim 1 litre kaldı)
4 fincan bitki çayı
önemli değil şekerim görevimiz birbirimize destek olmak bence dene derim 2-3 günlük yap bakalım sonuç değşmezse kaldıgın yerden devam et...valla canım yazını okuyunca moralim yerine geldi cokkkkk tesekkurler haklisin yarin sok diyete baslıyayım ben hemennnnn
cezalımısın ayyyyy kıyamam bennnnn:))))
üzülme canım yaa olur böle vakalarkızlar ben yine aynı kiloyummm(
arkadaslar benimde kilom aynı hastalandım yine, adetim biteli on gün olmuştu tekrar adet oldum bende anlamadım ne oldu banaBünyem alt üst oldu
Misafirlerim vardı giremedim kusura bakmayın arkadaşlar fazla giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?