- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
bende başlıyorummm aranıza katılıyorum :) kilom şuan 64 hedefim 55 :)
hoşgeldin canım haftaya listeye eklıcem canım devam edersen eger .. olurmu :)
her çarşamba kilo bildirimi yapılacak
kızlar nasılsınız ben geldim özledim valla hepinizi bi haftada tam 3 kilo aldım tam gaz yarın baslıyorum gene ama ben 20 hazirana kadar tartılmıcam şimdiden sölemek istiyorum tartımı anneme bıraktım elimde olmadan hergün tartılmaya basladım ve beni olumsuz etkiliyo o yüzden tartılmama kararı aldım... eger carsamba günü illa kilo bildirimi yapın diyorsanız bende ona göre davranayım
sıkıntı yok canım , istedıgın zaman bildirim yapabılırsın
merhaba
beni aranıza alırmısınız ? bugün diyetimin ilk günü yolum çokkkkkk uzunnnn ve iradem çok zayıf onun için bir gruba katılmaya karar verdim ve her gün yediklerimi yazmak istiyorum.
Boy:1.72
Kg:110
İnmek istediğim kg:70
yani vermem gereken 40 kg var lütfen bana destek olun ve bırakmayayım diyetimi.
bende yeni katıldım...iradem benimde zayıf e yapıcam bilmiorum karnım acıkınca kendimi tutamıyorum canım ne isterse yemek istiyorum yiyorumda sonrada çok pişman oluyorum..
merhaba
beni aranıza alırmısınız ? bugün diyetimin ilk günü yolum çokkkkkk uzunnnn ve iradem çok zayıf onun için bir gruba katılmaya karar verdim ve her gün yediklerimi yazmak istiyorum.
Boy:1.72
Kg:110
İnmek istediğim kg:70
yani vermem gereken 40 kg var lütfen bana destek olun ve bırakmayayım diyetimi.
bende 20 kilo vermek istiyorum 1,55 boy 73 kilo evlenince aldım çalışıyorumda diyet yaparken çok zorlanıyorum napicam bilmiorum..1 yaklaşık 1 ay önce 1 hafta diyet yaptım 3 kilo verdim adet dönemine gelince bıraktım ve verdiklerimi geri aldım yardııımmm
kızlar nasılsınız bişi sorcam ben bugün karpuz dısında bişi yemedim karpuz kilo aldırır mı acaba canım yemek falan istemiyo... sıcakta soğuk soğuk karpuz yiyorum ortalama 3 dilim karpuz yedim bu saate kadar akşama da azcık yerim yoğurtla beraber...kilo vercez diye kilo almayalım bide yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?