20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

Merhaba canlarım epeydir giremedigim icin özür dilerim herkesten...cok stresli gunler geciriyorum o yuzden ne yazabildim nede diyet kaldi(((korkudan tartilamadim bile ilk defa sabah tartildim kilom ayni 71 ...o kadar cok yedimki almadigima sukrediyorum...stresliykenyiyenlerdenim bende maalesef(((

kızlar nasılsınız ben geldim özledim valla hepinizi bi haftada tam 3 kilo aldım tam gaz yarın baslıyorum gene ama ben 20 hazirana kadar tartılmıcam şimdiden sölemek istiyorum tartımı anneme bıraktım elimde olmadan hergün tartılmaya basladım ve beni olumsuz etkiliyo o yüzden tartılmama kararı aldım... eger carsamba günü illa kilo bildirimi yapın diyorsanız bende ona göre davranayım

sıkıntı yok canım , istedıgın zaman bildirim yapabılırsın

sıkıntı yok canım , istedıgın zaman bildirim yapabılırsın

tamam bitanem teşekkür ederim zaten biriki haftalık böle yapacagım öbür hafta içinde alır gelriim tartımı...aldıgım kiloyu vermem lazım...hergün tartılınca da moralim bozuluo diyete devam edemiyorum o yüzden yani...

Sabah 10 da kalktım 2 sade kahve

öğle 1tabak karpuz (kalın dilim) 1 sade kahve

ara saat 4 te 1 dilim karpuz

akşama yoğurt yemeyi düşünüyorum bi kase

10 brd su (yatana kadar 5 brd daha içerim)
2 yeşil çay
2 beşibiyerde
tek kaçmağım 1 çay kaşıgı çokomel yedim

kızlar nasılsınız bişi sorcam ben bugün karpuz dısında bişi yemedim karpuz kilo aldırır mı acaba canım yemek falan istemiyo... sıcakta soğuk soğuk karpuz yiyorum ortalama 3 dilim karpuz yedim bu saate kadar akşama da azcık yerim yoğurtla beraber...kilo vercez diye kilo almayalım bide yaa

bende 20 kilo vermek istiyorum 1,55 boy 73 kilo evlenince aldım çalışıyorumda diyet yaparken çok zorlanıyorum napicam bilmiorum..1 yaklaşık 1 ay önce 1 hafta diyet yaptım 3 kilo verdim adet dönemine gelince bıraktım ve verdiklerimi geri aldım yardııımmm

merhaba
beni aranıza alırmısınız ? bugün diyetimin ilk günü yolum çokkkkkk uzunnnn ve iradem çok zayıf onun için bir gruba katılmaya karar verdim ve her gün yediklerimi yazmak istiyorum.
Boy:1.72
Kg:110
İnmek istediğim kg:70
yani vermem gereken 40 kg var lütfen bana destek olun ve bırakmayayım diyetimi.

bende yeni katıldım...iradem benimde zayıf e yapıcam bilmiorum karnım acıkınca kendimi tutamıyorum canım ne isterse yemek istiyorum yiyorumda sonrada çok pişman oluyorum..

bende yeni katıldım...iradem benimde zayıf e yapıcam bilmiorum karnım acıkınca kendimi tutamıyorum canım ne isterse yemek istiyorum yiyorumda sonrada çok pişman oluyorum..

ben sinirlerince kendime hakim olamıyorum işyerinde bile mutfaktan çıkmıyorum.Midem bulanana kadar yiyorum ama bu sefer yemiycem kararlıyım olcak inş.

öncelikle hoşgeldin birtanem :) 40 kilocuk mu vermen gerekıyorr..
o kolay canımm sen hıc merak etme.. burda herşey yolunda gidiyorr çok şükürr, herkes bır bıne destekcı .. gerektıgınde uyarıyoruz bır bırmızı çok veya az yıyınce.. motivee ve moral oluyor burası...inşallah hep beraber verıcez kızlar bu kiloları...
ha sunuda söylıyım canım benım bende cok iradesızdım ama kafaya koydugu zaman ınsan yapamayacagı hıcbıse yok.. ben bile kolayı bıraktıysam ve 2 ay kadar olcak başlayalı 6 kilo gitti :)hiçç canını sıkmaa gunluk menunu yazz. hanı bize rezı olacakmıssın hıssıne sakın kapılmaa ne yedıysen yaz yazkı senı uyaralım :)

canım hoşgeldın..evlenınce kım kılo almıyorkı yaa helede cocuk dogurunca ... hepsi gidecek canım inşallahh.. herzaman elımden geldıgınce,forma gırdıgımde herkese destek olmaya calıyorum.. bir elin nesi var 2 elin sesı var.. hep beraber başarıcazzz..cokta zor degıl aslında iş beyinde bitiyorr..önce isticeksın :)

canım bak ne buldum :) kilo aldırmıyo aksine zayıflatıyor..lifli bir meyve oldugu için sık idrara cıkarıyor.. tabi fazlasıda zarar her meyvede şeker var çünkü..

KARPUZ DİYETİ

Hedef: 1 haftada 5 kilo.
Günlük kalori: 900 Kcal

Yaz mevsimi insan ister istemez ağır ve yağlı hiçbir şey yiyemiyor ve bol kalorili her şeyden uzak duruyor. Dolayısıyla bu mevsimde diyet yapmak daha kolay oluyor.İşte bu sıcak yaz günlerinde sizi serinleterek kilo vermenizi sağlayacak bir diyet öneriyoruz. Bu sayede hem haftada 5 kilo verebilir hem de hararetinizi ve susuzluğunuzu dindirebilirsiniz. Temeli karpuza dayanan karpuz diyeti tatlıya düşkünler için de ideal.

BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
1. GÜN

Sabah : Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 30 gram (Bir kibrit kutusu büyüklüğünde) peynir, 1 dilim light ekmek
Öğle : 1 dilim karpuz, 30 gr peynir, 1 dilim light ekmek
İkindi : 1 dilim karpuz.
Akşam : 200 gr ızgara tavuk göğsü, Salata, 1 dilim light ekmek
Gece : 1 dilim karpuz, 1 dilim light ekmek

2. GÜN

Sabah : Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 1 fincan çay, 1 adet yumurta, 1 dilim light ekmek
Öğle : 1 dilim karpuz, 200 gr patlıcan salatası, 200 gr light yoğurt, 1 dilim light ekmek
İkindi : 1 dilim karpuz
Akşam : 200 gr ızgara biftek ya da yağsız teflonda sote yapılmış 200 gr kuşbaşı et, salata, 1 dilim light ekmek
Gece : 1 dilim karpuz, 30 gr peynir

3. GÜN

Sabah : Aç karnına 2 bardak su, 1 fincan çay, 1 dilim light ekmek
Öğle : 200 gram balık, salata, 1 dilim light ekmek
Akşam : 200 gr light yoğurt, haşlanmış kabak, salata

4. GÜN

Sabah : Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 1 dilim light ekmek
Öğle : Yağsız mantar sote, salata, 1 dilim light ekmek
İkindi : 1 dilim karpuz, 200 gr light yoğurt
Akşam : 200 gr yağsız kıymayla yapılmış köfte, salata

5. GÜN

Sabah : Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 30 gr peynir
Öğle : Fırında kabak mücver, 1 dilim light ekmek, salata
Akşam : 200 gr kuşbaşı et ve karışık sebzelerle hazırlanmış fırında güveç, salata
Gece : 1 dilim light ekmek, 1 dilim karpuz

6. GÜN

Sabah : Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 1 yumurta ve 30 gr peynirle yapılmış omlet, 1 dilim light ekmek, salatalık, domates
Öğle : 200 gr light yoğurt, haşlanmış sebze
İkindi : 1 dilim karpuz ,1 dilim light ekmek, 30 gr peynir
Akşam : 200 gr light yoğurt, haşlanmış sebze, salata
Gece : 1 dilim karpuz, 30 gr peynir, 1 dilim light ekmek

7. GÜN

Sabah : Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 1 dilim light ekmek
Öğle : 200 gr light yoğurt, haşlanmış sebze, 1 dilim karpuz
İkindi : 1 dilim karpuz, 1 dilim light ekmek
Akşam : 200 gr balık buğulama, salata, 1 dilim light ekmek
Gece : 1 dilim karpuz

selam kızlar,benide aranıza alın 22 kilo vermem lazım boy:1.68 kilo:82 bnide yazın listeye :) bugün başlıyorum diyete #direndiyet

öncelikle hoşgeldin birtanem :) 40 kilocuk mu vermen gerekıyorr..
o kolay canımm sen hıc merak etme.. burda herşey yolunda gidiyorr çok şükürr, herkes bır bıne destekcı .. gerektıgınde uyarıyoruz bır bırmızı çok veya az yıyınce.. motivee ve moral oluyor burası...inşallah hep beraber verıcez kızlar bu kiloları...
ha sunuda söylıyım canım benım bende cok iradesızdım ama kafaya koydugu zaman ınsan yapamayacagı hıcbıse yok.. ben bile kolayı bıraktıysam ve 2 ay kadar olcak başlayalı 6 kilo gitti :)hiçç canını sıkmaa gunluk menunu yazz. hanı bize rezı olacakmıssın hıssıne sakın kapılmaa ne yedıysen yaz yazkı senı uyaralım :)

günaydııınnnnn
hoşbulduk :)
bugün 2. günüm diyetimde dün acıkmadım bugün nasıl olcak bakalım.Dukan diyeti yapmaya karar verdim diyetisyen diyetiyle kilo veriyorum ancak yeniden alıyorum.Bu sefer zorlıycam kendimi. dünki menüm.
Sabah: 1 sb süt , 2 kibrit kutusu ligth peynir
Ara: yeşil çay ve şekersiz çay
Öğlen: 3 köfte kadar tavuk ve 1 kase yogurt
Ara: maden suyu ve türk kahvesi
Akşam: 4 köfte kadar tavuk ve 1,5 yk yulaf kepekli yoğurt
Çalıştığım için kahvaltı ve öğle yemeği sorun olacak gözüküyor.

Son düzenleme:
günaydııınnnnn
hoşbulduk :)
bugün 2. günüm diyetimde dün acıkmadım bugün nasıl olcak bakalım.Dukan diyeti yapmaya karar verdim diyetisyen diyetiyle kilo veriyorum ancak yeniden alıyorum.Bu sefer zorlıycam kendimi. dünki menüm.
Sabah: 1 sb süt , 2 kibrit kutusu ligth peynir
Ara: yeşil çay ve şekersiz çay
Öğlen: 3 köfte kadar tavuk ve 1 kase yogurt
Ara: maden suyu ve türk kahvesi
Akşam: 4 köfte kadar tavuk ve 1,5 yk yulaf kepekli yoğurt
Çalıştığım için kahvaltı ve öğle yemeği sorun olacak gözüküyor.[/QUOTE]

canım bu diyetisyenın listesımı.. kilona göre cok ama cok az yemek yiyorsun..

herkeseeee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlarrrr çok üzgünüm ama ben dün 2 tanecik haşhaşlı börek yedim.. haşhaşa dayanamıyorum o an gözüm döndü resmen ...

birazdan kahvaltımı yapcam .. biliyorsunuzki öle belirli bir listem yok evde ne varsa onu yıyorum
şekersiz siyah çay
bir haşlanmış yumurta
bir tane salatalık
bir tanede haşhaşlı börekk

yicemmmm ...

............
öğlen bişe yokkk bol bol suu
...............
bugun yürüyüş günümmm kızlarr 3 gundur yuruyemıyorum hep bir engel cıktı.. bugun yürüyebildigim kadar yürümeliyim
...............
akşamda hiç bişe yemicem yediğim haşhaşlı böreklerin yüzünden AÇIMMMMMMMMMMMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…