20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

listeye yeni yeni eklediğim arkadaşlarım

her çarşamba kilo bildirimi yapılacaktır , maazereti olmayan dışında çarşamba günleri kilo bildirimi yapmayanlar listeden silinecektir..

Bilginize..

Son düzenleme:

canım bu diyetisyenın listesımı.. kilona göre cok ama cok az yemek yiyorsun.. [/QUOTE]

yok değil dukan diyetine başladım farkındayım az yediğimin ama açlık cekmiyorum çalışıyorum sabah 7.20 de evden çıkınca kahvaltı yapmam sadece peynirle oluyor bugün gerçi 1 tanede haşlanmış yumurta yedim öğlen bana uygun yemekler yok sanırım yoğurtla idare edeceğim.

ooooooooooo kızlar kalabalık olmuşuz süper vallaaa bzim eski hatunlardan ses yok "bilmiyorummmm".... kızlar hoşgeldiniz hepiniz

40 kilocuk ne ki kızzz veririsn tatlım varirsin yeterki isteee benim 20 kilom gitti son 10 kilom kaldı... yeterki beyninde bitir herşeyi... ben eşime yaptıgım yemeğin tadına bile bakmıyordum öle verdim bu kiloları listemin dısına hiç cıkmadım eger kaçamak yaparsam bi sonraki öğünümü yemedim önemli olan disiplinli olmak amannnn sunu da yiyeyim bişi olmaz dersen o an biter zaten neyse bitnem inşallah vericez hep birlikte o kiloları sen yeterki sabırlı ve istekli ol gün gün yaz buraya ne yedin içtin herşeyi utanmak yok herkes dürüst burda yalan yanlış olmaz burda sonucta kimse kimseyi tanımıyo rezil olurum diye düşünme hiç herkesin derdi aynı sonucta...
bende yeni katıldım...iradem benimde zayıf e yapıcam bilmiorum karnım acıkınca kendimi tutamıyorum canım ne isterse yemek istiyorum yiyorumda sonrada çok pişman oluyorum..
yemeee önce acıkınca 2 bardak su iç sonra ne yiceksen azıcık ye
ben sinirlerince kendime hakim olamıyorum işyerinde bile mutfaktan çıkmıyorum.Midem bulanana kadar yiyorum ama bu sefer yemiycem kararlıyım olcak inş.
alışcan canım 2 hafta içinde mise küçülünce istesen de yiyemezsin artık önemli olan mideyi küçültmek
ayyy cok saol bitanem sen benim için arastırma mı yaptınn... valla güzel bi diyete benziyo denemek lazım ama diğer hafta
canım dukan diyet cok güzel bence ama nedense bi denemeye cesaret edemedim sebebini bende bilmiyorum yani... yakın bi tanıdığım bayan yapmış kadın incecik kalmış yaa görünce cok sasırdım bi dene bakalım en azından 1 ay yap bırakma
listeye yeni yeni eklediğim arkadaşlarım

her çarşamba kilo bildirimi yapılacaktır , maazereti olmayan dışında çarşamba günleri kilo bildirimi yapmayanlar listeden silinecektir..

Bilginize..
beni listeden silersin yolarım seni bak.... küserim vallaa gelmem bi daha buraya bensiz kalırsın

teşekkürler arkadaşlarım sayenizde motivasyonum süper :)
Dukanla başladım çünkü yol uzun ve ben artık diyetisyen dolaşmaktan bıktım 2 ayda 14 kilo veriyorum ama bırakınca yeniden alıyorum bu sefer inş.kesin çözüm almak istiyorum birde bir beyden duyduğum cümlenin intikamını almak istiyorum olcak inş.sizinle beraber.

süpersin canım tam gaz devam her ne diyeti yaparsan yap bırakınca kilo alınıyor geriye inan gecen hafta misafirlerim vardı 1 haftada tam 3 kilo aldım yani artık bu az yeme olayı ömür boyu devam etmeli beyinde bitecek herşey...

şu dukan diyetinii yazınnn heleee kızlarrrr ....

bende mi yapsamm nee...

gerçekten kilo verdiriyormu

Son düzenleme:
ya ben burdaki yazıları okudukça gaza geliyorum ben bugün başladım sabah börek ıspanaklı bi diyet listesinde öğlen simit ayran diyodu öğlen onu yedim akşamada mantar pişiricem ... yanlız tatlıyı çok seviyorum ne yapmalıyım bu konuda ???

kuru meyve ye canım benim tatlı krizimi onlar geçiriyo..

Sabah : 2 fincan sade kahve 3 çilek

öğle 1 dilim karpuz 3 çilek 10 kadar kiraz

ara komsuda yarım dilim kek ve neskafe içtim

akşam 1 dilim karpuz ve 1 kase yoğurt(nane ve keten tohumlu)

2 yeşil çay 2 beşibiyerde
12 brd su yatana kadar 5 brd daha içerim
evetttttttt süper gidiyo hersey ama cok halsiz kaldım yaa canım yemek de istemyo bakalım hasta olmasak bari...

günaydın bayanlar.. günlük listem sabah kahvaltısı 1 katı yumurta 2 dilim tam buğdaylı ekmek, 1 salatalık 5 zeytin şekersiz çay...öğlen tavuklu salata akşamda az yağlı bol yeşillikli kısır :) aralardada yeşil çay ve şekersiz türk kahvesi...

sadece meyve yiyosun sabah kahvaltı yapmadığın için halsiz kalıyosun azda olsa kahvaltı yapmalısınn

günaydın canlar
nasılsınız?nasıl gidiyor diyet?benim canım çok sıkkın dün geceden beri ağlıyorum.diyetim hala devam bugün 3.günüm ama tartım bozuk galiba bir öyle bir böyle tartıyor.
dün yediklerim
Öğle : 3 köfte kadar baharatlı tavuk , 1 kase light yogurt
Akşam: 2 köfte kadar haşlama göğüs ayran ve yulaf kepekli yoğurt
Ara :1 bardak süt
Bugün canım hiç birşey yemek istemiyor.Kahvaltıda 2 bardak light süt içtim.ve bir bardak şekersiz çay.

sadece meyve yiyosun sabah kahvaltı yapmadığın için halsiz kalıyosun azda olsa kahvaltı yapmalısınn
ah canım sorma bir haftada 3 kilo alınca kendime ceza veriyom işte ama en azından bi hafta bu şekilde beslenmeliyim sonra düzenime geri döncem

canım hayırdır neden canın sıkkın ağlama yaa kıyamam sana... Eğer derdin kiloysa hiç üzülme sadece önünde sıkıntılı gececek olan 1 ayın var sonrası alışacaksın ve kilo vermem devam ettikçe mutlu olacaksın ne olursa olsun hersey cok güzel... Tadını cıkar diyetten zevk almaya calış...

Kızlar günaydın herkese bugün bildirim günü demi ohhh bende cok merak ediyorum ama tartım yokkkk:) bakalım haftaya inşallah anneme gidersem bildirim yaparım...

slm herkese bu hafta 600 gr vermısım

hala şoktayım yine iyi verdım.. bu haftaa o kadar abarttımkı haşhaşlı börekler aldı başını gıtıı yanı...

mutlyuum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…