- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
günaydııınnnnn
hoşbulduk :)
bugün 2. günüm diyetimde dün acıkmadım bugün nasıl olcak bakalım.Dukan diyeti yapmaya karar verdim diyetisyen diyetiyle kilo veriyorum ancak yeniden alıyorum.Bu sefer zorlıycam kendimi. dünki menüm.
Sabah: 1 sb süt , 2 kibrit kutusu ligth peynir
Ara: yeşil çay ve şekersiz çay
Öğlen: 3 köfte kadar tavuk ve 1 kase yogurt
Ara: maden suyu ve türk kahvesi
Akşam: 4 köfte kadar tavuk ve 1,5 yk yulaf kepekli yoğurt
Çalıştığım için kahvaltı ve öğle yemeği sorun olacak gözüküyor.
40 kilocuk ne ki kızzz veririsn tatlım varirsin yeterki isteee benim 20 kilom gitti son 10 kilom kaldı... yeterki beyninde bitir herşeyi... ben eşime yaptıgım yemeğin tadına bile bakmıyordum öle verdim bu kiloları listemin dısına hiç cıkmadım eger kaçamak yaparsam bi sonraki öğünümü yemedim önemli olan disiplinli olmak amannnn sunu da yiyeyim bişi olmaz dersen o an biter zaten neyse bitnem inşallah vericez hep birlikte o kiloları sen yeterki sabırlı ve istekli ol gün gün yaz buraya ne yedin içtin herşeyi utanmak yok herkes dürüst burda yalan yanlış olmaz burda sonucta kimse kimseyi tanımıyo rezil olurum diye düşünme hiç herkesin derdi aynı sonucta...merhaba
beni aranıza alırmısınız ? bugün diyetimin ilk günü yolum çokkkkkk uzunnnn ve iradem çok zayıf onun için bir gruba katılmaya karar verdim ve her gün yediklerimi yazmak istiyorum.
Boy:1.72
Kg:110
İnmek istediğim kg:70
yani vermem gereken 40 kg var lütfen bana destek olun ve bırakmayayım diyetimi.
yemeee önce acıkınca 2 bardak su iç sonra ne yiceksen azıcık yebende yeni katıldım...iradem benimde zayıf e yapıcam bilmiorum karnım acıkınca kendimi tutamıyorum canım ne isterse yemek istiyorum yiyorumda sonrada çok pişman oluyorum..
alışcan canım 2 hafta içinde mise küçülünce istesen de yiyemezsin artık önemli olan mideyi küçültmekben sinirlerince kendime hakim olamıyorum işyerinde bile mutfaktan çıkmıyorum.Midem bulanana kadar yiyorum ama bu sefer yemiycem kararlıyım olcak inş.
ayyy cok saol bitanem sen benim için arastırma mı yaptınn... valla güzel bi diyete benziyo denemek lazım ama diğer haftacanım bak ne buldum :) kilo aldırmıyo aksine zayıflatıyor..lifli bir meyve oldugu için sık idrara cıkarıyor.. tabi fazlasıda zarar her meyvede şeker var çünkü..
KARPUZ DİYETİ
Hedef: 1 haftada 5 kilo.
Günlük kalori: 900 Kcal
Yaz mevsimi insan ister istemez ağır ve yağlı hiçbir şey yiyemiyor ve bol kalorili her şeyden uzak duruyor. Dolayısıyla bu mevsimde diyet yapmak daha kolay oluyor.İşte bu sıcak yaz günlerinde sizi serinleterek kilo vermenizi sağlayacak bir diyet öneriyoruz. Bu sayede hem haftada 5 kilo verebilir hem de hararetinizi ve susuzluğunuzu dindirebilirsiniz. Temeli karpuza dayanan karpuz diyeti tatlıya düşkünler için de ideal.
BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
1. GÜN
Sabah : Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 30 gram (Bir kibrit kutusu büyüklüğünde) peynir, 1 dilim light ekmek
Öğle : 1 dilim karpuz, 30 gr peynir, 1 dilim light ekmek
İkindi : 1 dilim karpuz.
Akşam : 200 gr ızgara tavuk göğsü, Salata, 1 dilim light ekmek
Gece : 1 dilim karpuz, 1 dilim light ekmek
2. GÜN
Sabah : Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 1 fincan çay, 1 adet yumurta, 1 dilim light ekmek
Öğle : 1 dilim karpuz, 200 gr patlıcan salatası, 200 gr light yoğurt, 1 dilim light ekmek
İkindi : 1 dilim karpuz
Akşam : 200 gr ızgara biftek ya da yağsız teflonda sote yapılmış 200 gr kuşbaşı et, salata, 1 dilim light ekmek
Gece : 1 dilim karpuz, 30 gr peynir
3. GÜN
Sabah : Aç karnına 2 bardak su, 1 fincan çay, 1 dilim light ekmek
Öğle : 200 gram balık, salata, 1 dilim light ekmek
Akşam : 200 gr light yoğurt, haşlanmış kabak, salata
4. GÜN
Sabah : Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 1 dilim light ekmek
Öğle : Yağsız mantar sote, salata, 1 dilim light ekmek
İkindi : 1 dilim karpuz, 200 gr light yoğurt
Akşam : 200 gr yağsız kıymayla yapılmış köfte, salata
5. GÜN
Sabah : Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 30 gr peynir
Öğle : Fırında kabak mücver, 1 dilim light ekmek, salata
Akşam : 200 gr kuşbaşı et ve karışık sebzelerle hazırlanmış fırında güveç, salata
Gece : 1 dilim light ekmek, 1 dilim karpuz
6. GÜN
Sabah : Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 1 yumurta ve 30 gr peynirle yapılmış omlet, 1 dilim light ekmek, salatalık, domates
Öğle : 200 gr light yoğurt, haşlanmış sebze
İkindi : 1 dilim karpuz ,1 dilim light ekmek, 30 gr peynir
Akşam : 200 gr light yoğurt, haşlanmış sebze, salata
Gece : 1 dilim karpuz, 30 gr peynir, 1 dilim light ekmek
7. GÜN
Sabah : Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 1 dilim light ekmek
Öğle : 200 gr light yoğurt, haşlanmış sebze, 1 dilim karpuz
İkindi : 1 dilim karpuz, 1 dilim light ekmek
Akşam : 200 gr balık buğulama, salata, 1 dilim light ekmek
Gece : 1 dilim karpuz
canım dukan diyet cok güzel bence ama nedense bi denemeye cesaret edemedim sebebini bende bilmiyorum yani... yakın bi tanıdığım bayan yapmış kadın incecik kalmış yaa görünce cok sasırdım bi dene bakalım en azından 1 ay yap bırakmaöncelikle hoşgeldin birtanem :) 40 kilocuk mu vermen gerekıyorr..
o kolay canımm sen hıc merak etme.. burda herşey yolunda gidiyorr çok şükürr, herkes bır bıne destekcı .. gerektıgınde uyarıyoruz bır bırmızı çok veya az yıyınce.. motivee ve moral oluyor burası...inşallah hep beraber verıcez kızlar bu kiloları...
ha sunuda söylıyım canım benım bende cok iradesızdım ama kafaya koydugu zaman ınsan yapamayacagı hıcbıse yok.. ben bile kolayı bıraktıysam ve 2 ay kadar olcak başlayalı 6 kilo gitti :)hiçç canını sıkmaa gunluk menunu yazz. hanı bize rezı olacakmıssın hıssıne sakın kapılmaa ne yedıysen yaz yazkı senı uyaralım :)
günaydııınnnnn
hoşbulduk :)
bugün 2. günüm diyetimde dün acıkmadım bugün nasıl olcak bakalım.Dukan diyeti yapmaya karar verdim diyetisyen diyetiyle kilo veriyorum ancak yeniden alıyorum.Bu sefer zorlıycam kendimi. dünki menüm.
Sabah: 1 sb süt , 2 kibrit kutusu ligth peynir
Ara: yeşil çay ve şekersiz çay
Öğlen: 3 köfte kadar tavuk ve 1 kase yogurt
Ara: maden suyu ve türk kahvesi
Akşam: 4 köfte kadar tavuk ve 1,5 yk yulaf kepekli yoğurt
Çalıştığım için kahvaltı ve öğle yemeği sorun olacak gözüküyor.
beni listeden silersin yolarım seni bak.... küserim vallaa gelmem bi daha buraya bensiz kalırsınlisteye yeni yeni eklediğim arkadaşlarım
her çarşamba kilo bildirimi yapılacaktır , maazereti olmayan dışında çarşamba günleri kilo bildirimi yapmayanlar listeden silinecektir..
Bilginize..
teşekkürler arkadaşlarım sayenizde motivasyonum süper :)
Dukanla başladım çünkü yol uzun ve ben artık diyetisyen dolaşmaktan bıktım 2 ayda 14 kilo veriyorum ama bırakınca yeniden alıyorum bu sefer inş.kesin çözüm almak istiyorum birde bir beyden duyduğum cümlenin intikamını almak istiyorum olcak inş.sizinle beraber.
ya ben burdaki yazıları okudukça gaza geliyorum :d ben bugün başladım sabah börek ıspanaklıbi diyet listesinde öğlen simit ayran diyodu öğlen onu yedim akşamada mantar pişiricem ... Yanlız tatlıyı çok seviyorum ne yapmalıyım bu konuda ???
[sıze=3]şu dukan diyetinii yazınnn heleee kızlarrrr ....
Bende mi yapsamm nee...
Gerçekten kilo verdiriyormu [/sıze]
kuru meyve ye canım benim tatlı krizimi onlar geçiriyo..
mesela 2 kuru incir ve ceviz olabilir mi?
Sabah : 2 fincan sade kahve 3 çilek
öğle 1 dilim karpuz 3 çilek 10 kadar kiraz
ara komsuda yarım dilim kek ve neskafe içtim
akşam 1 dilim karpuz ve 1 kase yoğurt(nane ve keten tohumlu)
2 yeşil çay 2 beşibiyerde
12 brd su yatana kadar 5 brd daha içerim
evetttttttt süper gidiyo hersey ama cok halsiz kaldım yaa canım yemek de istemyo bakalım hasta olmasak bari...
ah canım sorma bir haftada 3 kilo alınca kendime ceza veriyom işte ama en azından bi hafta bu şekilde beslenmeliyim sonra düzenime geri döncemsadece meyve yiyosun sabah kahvaltı yapmadığın için halsiz kalıyosun azda olsa kahvaltı yapmalısınn
günaydın canlar
nasılsınız?nasıl gidiyor diyet?benim canım çok sıkkın dün geceden beri ağlıyorum.diyetim hala devam bugün 3.günüm ama tartım bozuk galiba bir öyle bir böyle tartıyor.
Dün yediklerim
öğle : 3 köfte kadar baharatlı tavuk , 1 kase light yogurt
akşam: 2 köfte kadar haşlama göğüs ayran ve yulaf kepekli yoğurt
ara :1 bardak süt
bugün canım hiç birşey yemek istemiyor.kahvaltıda 2 bardak light süt içtim.ve bir bardak şekersiz çay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?