- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
kızlar merhaba :)
bugun kahvaltımı cok hafıf yaptım
adetliyim yaa canım ok tatlı türü isitoyrr
agzıma çocukların etipufundan attım valla :)
.................
bugun spor yapmadım ,harekete demıyorumkı sancılı gecıyor bu ay
............
akşam yemegımde yok bir soda ile bıtırıyorum.....
canım sen hiçbişi yememişsin bugün bide regl dönemindesin halsiz düşersin canım ya dikkat et kendine... boşver sporu falan bi kaç gün yapmasan bişi olmaz canım
Selam kızlarrr bugün kahvaltıda sadece cay ictim.öglen salata iki haslanmıs yumurta yedim..40 dk.tempolu yürüyüs ve yer egzersizleri yaptım.aksam menüm köfte ve salata olaxak..bol su ve 3 fincan yesilcayda ictim ...bu arada bir tane minik bitter parcasi yedim sucluyum af diliyorum:)))
[sıze=3]
canım zaten ben cok kansızım, adette olunca elim ayağım boşlalıyor resmen..
Canım hiç bişe istemıyor kızlar,zorla yiyorum
ama karnımda acayıp bir şişlik var morlaım bozuluyor yaa.. Bir an önce bıtseydıı rahatlıcam ....
Yarın inşallah sporumu yaparım ,bir gun durup birgün yürüyorum zaten..
Yürüyüş bandında yürümek cok zormuşş onu anladım .. Ben normalde 20 km yuruyen kızdım.. Ama gel gelelım 1 saat yurusem hışım çıkıyorr yürüyüş bandında...
.....................
[/sıze]
selam cnmm. 64,2 çıktımm
kimse kilo bildirimi yapmamış ben bu hafta aynıyım kızlar..
pes etmek yok elbet gidecek o kiloar sıkma canını yaa olur bazen durur bazende 2 kat fazla verirsin ama o kaçamaklar cok etkiliyo diyeti bende farkındayım ama olmuyo işte kör boğazımıza sahip olamıyoruz bazen...6lı rakamları görmene cok az kalmış sık dişini
az kaldıııııııııı
evet zor bi durum ama inanki bende yaklasık 1.5 ay 72 de takılı kalmıştım sonra bi basladı gerisi geliyo artık bence 2-3 gün bi şok diyet falan dene canım kırılma noktasını şok diyetler kırıyo sonucta 2-3 gün dayanırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?