20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

Selam kızlarrr bugün kahvaltıda sadece cay ictim.öglen salata iki haslanmıs yumurta yedim..40 dk.tempolu yürüyüs ve yer egzersizleri yaptım.aksam menüm köfte ve salata olaxak..bol su ve 3 fincan yesilcayda ictim ...bu arada bir tane minik bitter parcasi yedim sucluyum af diliyorum:)))

canım sen hiçbişi yememişsin bugün bide regl dönemindesin halsiz düşersin canım ya dikkat et kendine... boşver sporu falan bi kaç gün yapmasan bişi olmaz canım

canım sen hiçbişi yememişsin bugün bide regl dönemindesin halsiz düşersin canım ya dikkat et kendine... boşver sporu falan bi kaç gün yapmasan bişi olmaz canım

canım zaten ben cok kansızım, adette olunca elim ayağım boşlalıyor resmen..

canım hiç bişe istemıyor kızlar,zorla yiyorum

ama karnımda acayıp bir şişlik var morlaım bozuluyor yaa.. bir an önce bıtseydıı rahatlıcam ....

yarın inşallah sporumu yaparım ,bir gun durup birgün yürüyorum zaten..

yürüyüş bandında yürümek cok zormuşş onu anladım .. ben normalde 20 km yuruyen kızdım.. ama gel gelelım 1 saat yurusem hışım çıkıyorr yürüyüş bandında...

.....................

Son düzenleme:

canım oncacıktan bişe olmaz :)

şişlik olması normal canım kiraz sapı iç adetliyken olan şişkinliğe ve ödeme iyi geliyo.. Bi avuç kiraz sapını 1 litre kaynamış suya at 2-3 dk kaynat gün içinde o suyu bitir...

ya bnde regl dönemindeyim ve canım hiç bişi istemiyor dün bir ara tatlı çekmişti daha doğrusu irmik helvası gördüm tvde onu istemişti resmen kndime eziyet ettim yapıp yemedim. Akşamada yürüyüş yaptım biraz sancılarıma iyi gelsin diye ve eve gelince sade dondurma yedim.

Bugün sabah hiç bişi istemedi canım.
ılıksuya limon koydum içtim.
9lu çayımı içtim.
tarçınlı ballı kürümü yaptım içtim.

Hiç bişi yememiştim.
11.00 kayısı kurusu yedim 2 tane.

Saat 13.00de bir simit ile 3 zeytin yedim sadece.
15.00 yine kayısı yemeyi düşünüyorum.

Ama cidden canım acayıp tatlı istiyor normalde tatlıyı hiç sevmeyen biriyim ben sadece regl dönemlerimde canım istiyor.
Sizce napım tatlı isteyince canım bana öneriniz nedir?

17.00 araöğünüm var
18-19.00 arası akşam yemeği yerim semizotu yemeği ve yoğurt

cidden diğer günlerden çok daha az yememe rağmen karnımda şişkinlik var iğrenç bir duygu bu yaa

kızlarr belim o kadar ağrıyorkı bugun sporu biraz abarttım galiba..

30 dkk yurudum 10 dkka full koştum ve 15 dkkada gezersizlerimi yaptım oda yetmedi açtım müziği 1 saat durmaksızın oynadım ...oda yetmedı tabı bana ev işi yaptım bir ton ...

şuan ayakta duracak halim kalmadıı .. daha da her yer oyuncak dolu içeriyi toplayamadım eğilecek halim kalmadı ....

bu arada 2 sodayla duruyorum hiç bişi yemedim sabahtan beri açım.. canım istemıyorr...

Son düzenleme:
Merhaba ben geldimmm.
Ama inanın hiç içimden gelerek yazmıyorum
Aklım fikrim taksimde, yaralananlarda...
Bu forumda zaat ile ilgili çok şey yazdım uyarı aldım ama duramıyorum yani.. Allah belanı versin aldığın oylar burnundan gelsin.

kızlar bikaç gün ben yokum özlücem sizi beni unutamayın sakın bu hafta kilo bildirimi yapamam belki haftaya kesin yapıcam hepinizi öpüyorum iyi geceler...unutmayın beni sakın...

kızlar herkese merhabaaa.. nasılsınız bakalım

bugun yürüyüş günümm,birazdann yürücem :)

kahvaltımı cok hafifi yaptım..

öğlende hafif atıştırrım.. akşamda yemek yok :)

.....................................

kızlarr nerdesinizzz yaff kaç gündürr kimsecikler yokkk :) haftasonu malumm gezin kocişlerinizle bakım sizzz..

azz yiyin azzz :)

kendi kendimi motive edeyim barii

bugun kahvaltıda bir bardak form çayı yanınada bır haşlanmış yumurta yedım...

öğlen yürüyüş yapılacak ,hafifi atıştırılacak..

akşama yemek yok..

sana ceza "bilmiyorummm" 2 gündürr abarttım çünküüü

selam arkadaşlar ben geldim :2: hastayım çok feci regl pazartesi bıttı şükür şişkinlik gitti. Ama bir iyi bir yğamurlu olan havalardan hasta oldum. tartılmıştım sabah ama geli,p yazamadım.

Bende 05.06.2013 .. 76 kiloyum hamdolsun ki kilolar gitmiş

Herkes kendine çok dikkat etsin havalar belli olmuyor.

Bu arada herkesin Mi'raç Kandilide mübarek olsun.

Hayırlı akşamlar
Yemeğe misafirvarhazırlıklara devam edelim.
Görüşürz inşAllah yine.

Son düzenleme:

ben geldiiiimmmm :)

kızlarr günaydınnn ,herkes nasıllar bakalım :)

kims foruma giremıyorr ,yaz geldı herkes işinde gücündee

ama ben yınede okumak ısteyenler için bugunku programımı paylaşmak ıstıyorum
....
kahvaltı bir haşlanmış yumurta
salatalık -yeşil biber
bir bardak form çayı
.............
öğlen bir kase çorba (mercimek olabilir )
bir bardak yarım yağlı ayran
....................
akşam bişe yemeyi düşünmüyorum

..............
günlük içtiğim 1.5- 3 litre arası suyumu tüketicem
bugun yürüyüş günümm yürüyüşümü yapcam
ve kalça-basen eritme hareketlerimi yapcamm

hepinizi seviyorumm,buraya yazıyorumya acayıp motive oluyorum..
iyiki varsınız kızlar...
..............

bir kaç gündürr diyeti bozmuştum ama bugun yenıden başlıyorum bir nevii vücudumu şaşırtıcam ...kilom ölece kalıyoo sınır oluyorum...şaşırsın bakalımm vucudumm

akıllıı ol uleyyyyynnnn gidecekkk bu kilolarrrr vücuttttt hanımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…