20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

Evet canım ya çok kötü bu diş dönemi bakalım sabah eşimle beraber götürücez doktora uyudu şimdi bende dedim bir girip bakayım napıyosunuz diye...çoçuklar kadar tatlı bir şey varmı şu dünyada yerimmmm ben onları :) sabahı bende iple çekiyorum canım bugün biraz abartım galiba ama neyse sabah başlıyoruz ve kaçamak yapmakta yokkk :))))

hoşgeldin shena canım benim nasılsın yarın başlıyoruz kız valla ben heyecan yaptım ne güzel bak beraberlik olunca daha farklı oluyo

Aslında çok yorgunum canım bütün gün oğlanla uraştım huysuzluguda üstünde eşimde çalıştı bugün yardımı olmadı ama neyse uyududa bende rahat bir nefes alıyorum :)

Çarşamba olsun ozaman canım sen ne dersen o.Sanada iyi geceler

Aslında çok yorgunum canım bütün gün oğlanla uraştım huysuzluguda üstünde eşimde çalıştı bugün yardımı olmadı ama neyse uyududa bende rahat bir nefes alıyorum :)

canım benim Allah yardımcınız olsun git tabi doktorlar bizden daha iyi bilir... bende bugün gözleme yedim ama olsun artık offf yarından itibaren kaçamak da yapmıcam kendimi şartlandırdım hatta listedekilerin yarısını yemeyi düşünüyorum 7 lirakamları sabitlemek kolay oldu ama 6 lı rakamları sabitleyemedim bi türlü

Zaten ne yicez de yarısını yememeyi düşünüyorsun tatlım mazallah hasta olursun kaçamak yapmak yok ama kurtulalım artık şu kilolardan :)

Zaten ne yicez de yarısını yememeyi düşünüyorsun tatlım mazallah hasta olursun kaçamak yapmak yok ama kurtulalım artık şu kilolardan :)

canım bugün gercekten cok moralim bozuldu yaaaa anlatamam sana 74 kilo gösterdi tartı kilo verecekken almışım adettendir diyorum ama genede canım sıkıldı yani ağlayacaktım nerdeyse o derece sinirden gözleme yedim(( ben bugün gercekten kesin karar verdim ben yarından itibaren listenin yarısını yiyorum yani mesela öğlen 2 yumurta varya onu 1 tane yicem acıkınca yeşil çay içerim ve salatalık (0 kalori)yerim baska carem yok 6lı rakamları görmeden huzur yok bana... kaçamak aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yok günlük ne yedim içtim dürüstçe yazcam buraya

neyse canım sen beni bosver yat hadi bende yatıyorum sabah doktora gitceksiniz dinlen biraz iyi geceler bitanem inş başka bi sorun yoktur tek derdi diş olsun kuzucuğunun... olcak böle seyler ALLAHIM evlatlarımıza baska hastalık dert vermesin, sağlıklı sıhhatli olsunlar ben baska bişey istemiyorum

Tamam canım bende yatıyorum zaten inşallah yoktur başka bişeyi oğlumun annesi kurban olur ona. sanada Allah rahatlık versin canım bu arada adetin bitince gider o fazla kilolar merak etme sen benimde öyle olmuştu :) öyleye doğru yazarım noldu sonuç diye öptüm :*

kızlar selam bende zayıflamaya çalışanlardanım şu an 69 70 kilo arasındayım 3 ayda 15 kilo vermek istiyorum. yazdığınız diyet listesinde aralarda acıkırsak bişey yiyemiyomuyuz acaba ben aralarda çok acıkırım da vakit buldukça burdayım bende inşallah bayrama kadar fıstık gibi olucaz :)

kızlarr günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :)

herkes nasıl bakalım .....

ben ne iyiyim nede kötüü....

sabah tartıya cıktım yine her zamankı gıbı

gun boyu aç olmama ragmen bir gr bile verememıişim ya aksine 500-1 kg fazla cıkıyorum ve adetim henüz sökmedii

spiral takıldı takılalı bölee

ne oldugumu anlıyorum ne olmadıgımı off yaaa...

akıntı gelıyor sureklı ama bır turlu adetım tam anlamıyla sökmedi ve resmen balon gibi şiş hissediyorum kendımı.....

...........

ramazan ayında ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar,sahurda ne yıyıp ne içelim.. tecrubelı arkadaşlar varmı aramızda.. ben hiç ramazanda diyet yapmadım :)

Canım ya sıkma canını dedim ya iner sislerin bünye ödem toplar o yüzden...bide sakın listenin yarısını yiycem deme cünkü harfiyen uyunca kilo verebiliyorsun sakın o hatayı yapma sadece hareketini arttır....

Hoşgeldin canım...listenin dısında acıktıkca salatalık gibi sebze yiyebiliyoruz ama abartmadan:))

Sizin bebişleri yirim bennn...valla ben büyüttüm kızlar darısı basınıza:))bu arada facedende ekleyebilirim isteyen olursa haberiniz olaaaa:)))

hosgeldin canım beraber olduktan sonra veririrz o kiloları hiç canını sıkma... aralarda salatalık ve marul yiyebilirsin ikiside sıfır kalori... bol bol yeşil cay ve su iç. ben sahsen acıkınca su içerim karnımı şişiririm yani

ganyadın canım benim bende de spiral var acayip şişkinim bende adetim söküldü ama az az oluyo zaten az kaldı 65e düşünce hemen cıkartıcam... ramazanda diyet listem yoktu ama ben sahurda kahvaltı tarzı yapıp(ekmeksiz tabi) iftarda da cok az yiyordum genelde iftarda meyve yemeye calısıyorum gecen sene epey kilo vermiştim ama sonra bayramdda ipin ucu bi kaçtı gerisin geri kilolar geldi

inş canım ya listenin yarısını yesem daha cok kilo vermezmiyim birazcık azaltayım bari mesela öğlen 2 yumurta yiyemem ki 1 tane yicem onun gibi seyler

Sizin bebişleri yirim bennn...valla ben büyüttüm kızlar darısı basınıza:))bu arada facedende ekleyebilirim isteyen olursa haberiniz olaaaa:)))

saol tatlım ohhh sen büyütmüşün... benim oglan 3 yasında suan bide eşim 2. bebeği istiyo 65e düş cabuk diye emir verdi geçen( ben zayıflamamadan hamile kalmam demiştim) bakalım artık hayırlısı canım ben face kullanmıyorum yaaaa eşim müsade etmedi kıskançtır birazcık

arkadaşlarım diyettaşlarım hepinize günaydın başlangıç kilom az önce ac karna tartıldım 73.6 offfffffffffffff :79:neyse şimdi kahvaltımı yapıcam yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim Allah yardımcımız olsun inş... hadi bismillahhhh

Evet canım benim oglum13 kizimda 8yasinda buyudular cok sukur

inş canım ya listenin yarısını yesem daha cok kilo vermezmiyim birazcık azaltayım bari mesela öğlen 2 yumurta yiyemem ki 1 tane yicem onun gibi seyler

Ya liste zaten az,daha azına dayanması zor olur.Hem korumasıda zorlaşır.Sen yine en iyisi listeye uy.Hem aşırı bir kilolu değilsin sanırım.Yavaş ama kalıcı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…