20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

bu ramazan ayı dengemi bozuyo benim hep uyku düzenim yok sabah 5 te yattım gene 12 de kalktım oğlumun da düzeni kaçtı oda geç yatıp geç kalkıyo davul sesine cok hassas...
bende oruçlu değilim adetliyim...eşim tutuyor mecbur sahur yapıyoruz onla...
şimdi kahvemi içeyimde kendime geleyim sersemledim iyice
hepinizi öpüyorummmm

öğleyin karpuz yedim biraz
akşamda az önce 1 kase tarhana corbası içtim
bide oğlumun cipsinden azıcık ağzıma attım
1 yeşil çay
1 kayısılı çay içtim

bnde dün izne çıktım oruçta dediğiniz gibi şişkinlik hat safhada ve 2 gün öncesinden tatlı krizim başlamıştı anlamıştım regl geleceğini dün aştım kndimi tatlı ve sarma konusunda o yüzden bu çarş bnde artı bile çıkabilirim tartıda o yüzden bnce bildirim yapmayalım

Ben oruçluymuş gibi devam edicem yemek fln yemicem sahurda az atıştırdım mecburiyetten sadece su fln içerim olursa kuru incir fln yerim aralarda da tatlı krizim için.

herkese günaydın :) nasılsınız kılarrrr

bu hafta istek üerine kilo bildirimi yapmayalım.. bende tartılmak istemıyorum... karnım hala davul gibi çünkü

dun yurusuyumu yaptım , sporumu yaptım...

bugun de sabah sporumu yaptım.. saat 3 te yürüyüşümü yapcam...şuan yeşil çay-beşi biryerde ve form çayı içiyorum karışıkk

kahvaltı yapmadım...

iştahımı kesiyor bu çaylarr...

HAFTAYA KİLO BİLDİRİMİ YAPMAYANN KİM OLURSA OLSUN LİSTEDEN SİLİNECEKTİR....BU SON UYARIMDIR.. BENİMLE BU YOLDA YÜRÜMEK İSTEYENLER BENİMLEE KALIR ZATEN !!!

benim bugün son gün adette ama hala şişkinlik var bu ay az oldu sanki... suyu cok iç tatlım ödemini daha rahat sökersin tatlı konusunda ise hurma ve kuru incir süper bi seçim olurr

haklısın canım bende hala şişim haftaya inşallah 67-68 olurum bende hafatya bildirim yapayım cook sevinirim vallaaa...
ben frısat buldukça burdayım canım zaten önemli bi nedenim olursada bildiririm

bi kase tarhana çorbası
yarım kase yoğurtlu semizotu
2 kaşık fasulye yemeği
2 hurma
1 haşlama mısır

cokmu olmuş kızlar yaaaaaaaa

bi kase tarhana çorbası
yarım kase yoğurtlu semizotu
2 kaşık fasulye yemeği
2 hurma
1 haşlama mısır

cokmu olmuş kızlar yaaaaaaaa

canımm bir kase corbaa 2 hurma bol bol yeterdii akşam yemegı içinn cunku zaten 8 - 8:30 arası iftar açılıyorr saat cok gec oluyorr.. bence yoğurt fasylye yemegı ve haşlanmış mısırr fazla olmuşş,hadi 2 kaşık fasülye yemegını gectımm,çokta fazla degılmiş ama mısır ve yoğurtt cok olmuş.. bana göre cok.. ben bu yadıklarınıı yiyemem tıkanırım valla

yarınn biter benım adetımde .. bugunde sabah kahvaltısını yaptım hafifçe

öğleden sonra 3 te yürüyüşümü yapcam...

şimdii sabah sporumu yapcam

ve ip atlıcammm

zaten akşama kadar bişe yemıyorummm

akşamda hafif atıştırırm :)

kızlar oruç tutuyorum zaten gündüz sporda yapıyorum kendimce iftardada az yiyorum sıfır ekmek ama mesela tatlı falan olunca tutamıyorum akşam yiyorum sizce o krizleri nasıl atlatabilirm bazen salatalık yiyorum :)

ay ölemi yaaaaaaaaaaaaaa neyse olan oldu gari yapacak bişi yok bugün dikkat edeceğim saol tatlım cvp verdiğin için...
kızlar oruç tutuyorum zaten gündüz sporda yapıyorum kendimce iftardada az yiyorum sıfır ekmek ama mesela tatlı falan olunca tutamıyorum akşam yiyorum sizce o krizleri nasıl atlatabilirm bazen salatalık yiyorum :)

canım tatlı isteğini kuru incir yada hurma ile bastırabilirsin yada o an koca bi bardak su içebilirsin ben genelde öle yapıyorum

evet adetim bitti ve bugün oruca başladım ama hala şişim resmen...

sahurda 4 brd su
1 fincan kayısılı bitki çayı
2 kaşık menemen
1 kk peynir
1 dilim domates
2 zeytin
yarım dilim karpuz

canım bak mavibocukcum cvp vermiş sana :) hurma veya kuru kayısı ıncır yiyebilirsinn.. ama yok kesmiyormuu bir dilimm ye yetr abartaa.. telafi edersın dıger gun.. mesela 1 saat yuruyorsan 2 saat yurursun :)

bende dayanamayıp yersemmm dıger gun bu sekılde telafı edıyorum :)

iftarda

2 kaşık makarna
yarım kase cacık
biraz karpuz
1 incir
15 kadar kiraz

iftardan sonra

biraz dondurma
2 brd cay

uyku düzenimiz o kadar bozulduki...
oğlum geceleri davul sesinden uyuyamıyor ezana kadar oturuyoruz beraber ve sabah 12 ye kadar yatıyoruz
şimdi sahur vakti geldi hala yanımda oturuyo sıpaa

Bende regl o yüzden sahur yapmıyorum.
Sadece içersem su ve bir sade soda içiyorum.
İftarda ise bugün arkadaşımla dışardaydık o yüzden biraz liste kabarıktı
mercimek çr. bir kase
tavuk ve mantar söte yanında pilavı pidesi vardı ama yemedim.
Salata yedim.
Ayran içtim
Tatlı olarakta bir küçük şu güveç gibi olan kaselerle fırında sütlaç yapıyorlar ya ondan yedim şekersiz 4 çay içtim iftardan sonra.

Eve gelincede 2 kupa su içtim bakalım sahur da da tekrar bu gece soda içmeyi düşünüyorum.
Regl olduğum için gün içinde tatlı isterse canım kuru incir yiyorum yada form bisküvilerden 1-2 t. yiyorum başka hiç birşey yemiyorum.

iftardan sonra sahura kadar o arada 10-15 egzersiz hareketi yapıodum ayağımı burktum şişti fln ağrıo zorlayınca diye bıraktım 1 haftadır üstüme tembellik çöktü inşAllAh regl bitince başlıcam tekrar onlara. Sporsuz olmuyor yaa.

İftarda misafir var ama ben sadece çorba içmeyi düşünüyorum salata yada yoğurt bide yanında.

Merhaba kızlar 2 aylık aradan sonra tekrar döndüm aranıza tabi memlekete diyet falan kalmadı ama neyse 2 kilocuk aldım onuda vericem inşallah :) Bu arada diyet yapan varmı oruç tutarken yapabileceğim bişey varmı yardım lütfennnn

canım benım hoş geldınn valla son anda yetiştinn haftayaa siliyordum artıkk forma ugramayanları :)

............................

2 kilodan bişe olmaz, verırısın canımmm merak etmee..
oruç tutarken diyet yapmak demeyelımde,az yiyen varmıı

ben yürüyüşümü egzersizlerimi yapıyorumm,akşam iftardaa corba içiyorum bol bol da su.. sahura kadar bişe yemıyorum sıvı tuketıyorum çay ,su vs gıbı

sahurdadaa suu içiyorum bol bol ve bır ıkı lokma ne varsaa onuu yiyorum.. :)

al sana dıyettin alasıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…