- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
- #1.141
benim bugün son gün adette ama hala şişkinlik var bu ay az oldu sanki... suyu cok iç tatlım ödemini daha rahat sökersin tatlı konusunda ise hurma ve kuru incir süper bi seçim olurrbnde dün izne çıktım oruçta dediğiniz gibi şişkinlik hat safhada ve 2 gün öncesinden tatlı krizim başlamıştı anlamıştım regl geleceğini dün aştım kndimi tatlı ve sarma konusunda o yüzden bu çarş bnde artı bile çıkabilirim tartıda o yüzden bnce bildirim yapmayalım
Ben oruçluymuş gibi devam edicem yemek fln yemicem sahurda az atıştırdım mecburiyetten sadece su fln içerim olursa kuru incir fln yerim aralarda da tatlı krizim için.
herkese günaydın :) nasılsınız kılarrrr
bu hafta istek üerine kilo bildirimi yapmayalım.. bende tartılmak istemıyorum... karnım hala davul gibi çünkü
dun yurusuyumu yaptım , sporumu yaptım...
bugun de sabah sporumu yaptım.. saat 3 te yürüyüşümü yapcam...şuan yeşil çay-beşi biryerde ve form çayı içiyorum karışıkk
kahvaltı yapmadım...
iştahımı kesiyor bu çaylarr...
HAFTAYA KİLO BİLDİRİMİ YAPMAYANN KİM OLURSA OLSUN LİSTEDEN SİLİNECEKTİR....BU SON UYARIMDIR.. BENİMLE BU YOLDA YÜRÜMEK İSTEYENLER BENİMLEE KALIR ZATEN !!!
bi kase tarhana çorbası
yarım kase yoğurtlu semizotu
2 kaşık fasulye yemeği
2 hurma
1 haşlama mısır
cokmu olmuş kızlar yaaaaaaaa
ay ölemi yaaaaaaaaaaaaaa
canımm bir kase corbaa 2 hurma bol bol yeterdii akşam yemegı içinn cunku zaten 8 - 8:30 arası iftar açılıyorr saat cok gec oluyorr.. bence yoğurt fasylye yemegı ve haşlanmış mısırr fazla olmuşş,hadi 2 kaşık fasülye yemegını gectımm,çokta fazla degılmiş ama mısır ve yoğurtt cok olmuş.. bana göre cok.. ben bu yadıklarınıı yiyemem tıkanırım valla
kızlar oruç tutuyorum zaten gündüz sporda yapıyorum kendimce iftardada az yiyorum sıfır ekmek ama mesela tatlı falan olunca tutamıyorum akşam yiyorum sizce o krizleri nasıl atlatabilirm bazen salatalık yiyorum :)
kızlar oruç tutuyorum zaten gündüz sporda yapıyorum kendimce iftardada az yiyorum sıfır ekmek ama mesela tatlı falan olunca tutamıyorum akşam yiyorum sizce o krizleri nasıl atlatabilirm bazen salatalık yiyorum :)
ay ölemi yaaaaaaaaaaaaaaneyse olan oldu gari yapacak bişi yok bugün dikkat edeceğim saol tatlım cvp verdiğin için...
canım tatlı isteğini kuru incir yada hurma ile bastırabilirsin yada o an koca bi bardak su içebilirsin ben genelde öle yapıyorum
canım bak mavibocukcum cvp vermiş sana :) hurma veya kuru kayısı ıncır yiyebilirsinn.. ama yok kesmiyormuu bir dilimm ye yetr abartaa.. telafi edersın dıger gun.. mesela 1 saat yuruyorsan 2 saat yurursun :)
bende dayanamayıp yersemmm dıger gun bu sekılde telafı edıyorum :)
Merhaba kızlar 2 aylık aradan sonra tekrar döndüm aranıza tabi memlekete diyet falan kalmadı ama neyse 2 kilocuk aldım onuda vericem inşallah :) Bu arada diyet yapan varmı oruç tutarken yapabileceğim bişey varmı yardım lütfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?