20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

evet canım isveçe başlıcam pazartesi sabah beraber yapalım tabi cok sevinirim... seninde bayramın mübarek olsun ufaklıgı öpüver...

cnm merhaba 17 kiloyu ne kadar sürede verdin bende diyetteyimmm

canım ben ilk 3 ayda 15 kilomu verdim... sonra uzunca bi süre durdu kilom sabit.. sonra ev tasıma falan derken 72 ye cıktım gene... ramazanda 4 kilo daha verdm şimdi 68 dim ama pazartesiye kadar 70 olacam galiba gene tatlıya dayanamıyorum bolluk var suan evde pazartesi günü isveçe baslıyorum cok güzel bi diyet tavsiye ederim bence yapmalısın 13 günlük bişi ama gercekten cok etkili... daha önce yaptıgımda 10 günde 4.5 kilo vermiştim ama 13 günü tamamlayamadım malesef... bu kez 13 günü tamamlayacagım

hımm bende bi araştırım bakim ben 10 günde 4 kilo verdim ama hiçbirşey yemeden yani kaçamak yapmadan ve yürüyüşş halen devam ediyorumda bugün 3 çukulata yedim ama akşam yemeğimi yemedim

hımm bende bi araştırım bakim ben 10 günde 4 kilo verdim ama hiçbirşey yemeden yani kaçamak yapmadan ve yürüyüşş halen devam ediyorumda bugün 3 çukulata yedim ama akşam yemeğimi yemedim

sende iyi vermişsin...
isveç diyeti yaz nete ilk cıkan linki aç orda hersey yazıyo yorumları falan oku insan motivasyon oluyo

Merhaba kızlar yarın ayran detoxuna başlıyorum haberiniz olsun Pazartesi de İsveç Allah kısmet ederse katılmak isteyen varsa buyursun...3 ay aradan sonra biraz zor motive oldum ama sonunu getirecem bu işin :)))

katilıyorm ama bende veririm insallah
inşallah gülüm hepimiz veririz da kurtuluruz artık... bu savaşın galibi kilo değil biz oluruz insallah...
Merhaba kızlar yarın ayran detoxuna başlıyorum haberiniz olsun Pazartesi de İsveç Allah kısmet ederse katılmak isteyen varsa buyursun...3 ay aradan sonra biraz zor motive oldum ama sonunu getirecem bu işin :)))

ayyy iyi olurdu aslında bende mi yapsam ki yarınki duruma göre yapayım bari isveç öncesi hazırlık olurdu yarın sen basla eger yaparsam yazarım buraya bende basladım diye... ben annemlerdeyim suan diyet falan zor oluyo biraz ama yarın ola hayrola bakalım...

E senin işin zor tabi annen döktürür şimdi sana güzel yemekleri istesende yapamazsın zaten diyet neyse sen Pazartesi ne hazırla kendine öptüm canım...

insallah yaaa gider şu kilolar:2:

kızlar nasılsınızz bakalım , herşey yolundamıı :)

pazratesıye az kaldıı... sıkı bir diyett proğramıı bizleri bekliyor..

pazartesınden ıtıbarenn herkess gunlukk her öğün ne yediğinii gün boyuncaa neler yaptıgınıı yazarsaa cok daha motive oluruzzz diye düşünüyorum...

ramazanndı bayramdı derkenn cok boşladım ben diyetıı kendı adıma konusuyorumm

o yuzden pazartesıı herşeye sıfırdan başlıyorum..

hepinizin destegını beklıyorum

...................

bu arada kızlarr listeyı düzenlemek şart oldu.. kimler benımleee ,kimlerrr değil.. kafam karışıyorrr çünküü.. kilo bildirimi yapan oldumuu, yazan varmıı kım ne yazdıı.. yanıı kızlarr benımle bu yoldaaa cıddı anlamda var olanlar.. yorumaaa" ben varımm" yazsınn :)

......................

böylecee daha kolay olurr listeyı temizlemem ...

hepinizi öpüyorum canarımm ..pazartesıı listeyı duzenlıcemm ona göree benımle olanlarr yorumaa yazsınlarr..

Ben varııımmm ben ramazandan sonra hemen başlamıştım kızlar bugün tartıldım 1 kilo vermişim sevindim ama hiç yetmez tam gaz devam kolay gelsn

ben burdayım canım burdaki ortam süper acayip gaza geliyom sizle

selam kızlar bayram yoğunluğu geçti şükür misafirlerimiz gitti.
Ramazan da tuttum tuttum kendimi ama bayramda şu 3-4 gündür acayıp kaçamaklarım oldu tartıya çıkmaya korkuyorum :18:

Pazartesi bnde sıkı bir diyete başlamak istiyorum kızlar
bende varım

Bende varımmmmm canım :)

Yarın doktora gideceğim inşaallah. Ben de 20 kg vermek istiyorum. boyum 1.55 kilom 74

Tamam canım başlıyoruz yarın hadi bakalım gazamız mübarek olsun :)

öle canım gazamız mübarel olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…