- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
- #1.201
Bende bir diyet arkadasi bir yoldas ariyorum bayanlar
Herkesin Bayramı'nı kutluyorum kızlar sevdiklerinizle beraber nice bayramlara inşallah...maviboncukcum Pazartesi hangi diyete başlıyorsun tatlım İsveç se bende sana katılacam yanlız motive olamıyorum bitürlü 3 ay aradan sonra olacağı buydu zaten :)
cnm merhaba 17 kiloyu ne kadar sürede verdinbende diyetteyimmm
canım ben ilk 3 ayda 15 kilomu verdim... sonra uzunca bi süre durdu kilom sabit.. sonra ev tasıma falan derken 72 ye cıktım gene... ramazanda 4 kilo daha verdm şimdi 68 dim ama pazartesiye kadar 70 olacam galiba gene tatlıya dayanamıyorum bolluk var suan evdepazartesi günü isveçe baslıyorum cok güzel bi diyet tavsiye ederim bence yapmalısın 13 günlük bişi ama gercekten cok etkili... daha önce yaptıgımda 10 günde 4.5 kilo vermiştim ama 13 günü tamamlayamadım malesef... bu kez 13 günü tamamlayacagım
hımm bende bi araştırım bakim ben 10 günde 4 kilo verdim ama hiçbirşey yemeden yani kaçamak yapmadan ve yürüyüşş halen devam ediyorumda bugün 3 çukulata yedimama akşam yemeğimi yemedim
bu arada "insan motive oluyor" diyecektim yanlış yazdım...
inşallah gülüm hepimiz veririz da kurtuluruz artık... bu savaşın galibi kilo değil biz oluruz insallah...katilıyorm ama bende veririm insallah
Merhaba kızlar yarın ayran detoxuna başlıyorum haberiniz olsun Pazartesi de İsveç Allah kısmet ederse katılmak isteyen varsa buyursun...3 ay aradan sonra biraz zor motive oldum ama sonunu getirecem bu işin :)))
inşallah gülüm hepimiz veririz da kurtuluruz artık... bu savaşın galibi kilo değil biz oluruz insallah...
ayyy iyi olurdu aslında bende mi yapsam ki yarınki duruma göre yapayım bari isveç öncesi hazırlık olurdu yarın sen basla eger yaparsam yazarım buraya bende basladım diye... ben annemlerdeyim suan diyet falan zor oluyo biraz ama yarın ola hayrola bakalım...
inşallah gülüm hepimiz veririz da kurtuluruz artık... bu savaşın galibi kilo değil biz oluruz insallah...
ayyy iyi olurdu aslında bende mi yapsam ki yarınki duruma göre yapayım bari isveç öncesi hazırlık olurdu yarın sen basla eger yaparsam yazarım buraya bende basladım diye... ben annemlerdeyim suan diyet falan zor oluyo biraz ama yarın ola hayrola bakalım...
kızlar nasılsınızz bakalım , herşey yolundamıı :)
pazratesıye az kaldıı... sıkı bir diyett proğramıı bizleri bekliyor..
pazartesınden ıtıbarenn herkess gunlukk her öğün ne yediğinii gün boyuncaa neler yaptıgınıı yazarsaa cok daha motive oluruzzz diye düşünüyorum...
ramazanndı bayramdı derkenn cok boşladım ben diyetıı kendı adıma konusuyorumm
o yuzden pazartesıı herşeye sıfırdan başlıyorum..
hepinizin destegını beklıyorum
...................
bu arada kızlarr listeyı düzenlemek şart oldu.. kimler benımleee ,kimlerrr değil.. kafam karışıyorrr çünküü.. kilo bildirimi yapan oldumuu, yazan varmıı kım ne yazdıı.. yanıı kızlarr benımle bu yoldaaa cıddı anlamda var olanlar.. yorumaaa" ben varımm" yazsınn :)
......................
böylecee daha kolay olurr listeyı temizlemem ...
hepinizi öpüyorum canarımm ..pazartesıı listeyı duzenlıcemm ona göree benımle olanlarr yorumaa yazsınlarr..
pazartesınden ıtıbarenn herkess gunlukk her öğün ne yediğinii gün boyuncaa neler yaptıgınıı yazarsaa cok daha motive oluruzzz diye düşünüyorum...
...................
bu arada kızlarr listeyı düzenlemek şart oldu.. kimler benımleee ,kimlerrr değil.. kafam karışıyorrr çünküü.. kilo bildirimi yapan oldumuu, yazan varmıı kım ne yazdıı.. yanıı kızlarr benımle bu yoldaaa cıddı anlamda var olanlar.. yorumaaa" ben varımm" yazsınn :)
......................
hepinizi öpüyorum canarımm ..pazartesıı listeyı duzenlıcemm ona göree benımle olanlarr yorumaa yazsınlarr..
...................
......................
shena yarın baslıyoruz demi isveçe ben baslıyorum canım gün gün yazalım buraya...
herkese merhaba..benim hedefim 20 kilo vermek
1 hafta önce diyete başladım ,eğzersizler yapıyorum,yürüyüş yapıyorum ve bugun tartıldım 1.5 kilo vermişim
hep beraber birbirimize destek olalım ki bu gunler çabuk geçsin ...
hepimiz yaza muhteşem fiziklerle girelim...
herkes bildigini ,yapılması gerekenlerı,yapılmaması gerekenleri bizimle paylaşsın ki hata yapmayalım...
sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyenler hep beraber başaralım
azim ve kararlılıkla biz bu işinde üstesinden geliriz evelallah
benimle birlikte bu yolda devam etmek isteyen arkadaşlarım olursa kilo takıbı adı altında bir tablo yapıcam.. daha kolay motive oluruz diye düşünüyorumm...
sevgiyle kalın arkadaşlar...
TVK :toplam verilen kilo
KİLO TAKİBİ
KULLANICI ADI___BOYU_____KİLOSU____HEDEF K_____TVK____ŞUANKİKİLOSU
bilmiyorummm_____ 1.58 ______ 75 ______ 55 ______ 10.5 ______ 64.5
maviboncukcum__ 1.55 ______ 73.6 ________ 60 ________ 5.1 _________ 68.5
AslaAslaDeme____1.68 ______ 73.8 ______ 60 _______ 4.4 ________ 70.4
bilgen5208 ______ 1.60 ________ 96.1 __________ 75 ___________ 3.1 _________ 93.
derindrn _____1.78 ______ 83.9 ______ 60 _______ 5.9 _______ 78
S2000 _____1.65 ______ 74 ______ 64 ________ 4 _____ 70
Yseeminn _____ 1.61 ______ 58.1 ________ 48 ________ 4.1 _________ 54.0
Shena87 ___ 1.66 ______ 89 ________ 65 _______ 13.5 _________ 76.3
TuzluCekirdek ____________ 1.64 _________ 66 _________ 59 _______2 ____ 64
Inzar ________ 1.60 _________ 81 ___________ 60-65 _________ 7 ___________ 74
smygnc _________ 1.72 __________ 110 ____________ 70 __________ 1.7 ________108.3
selam kızlar bayram yoğunluğu geçti şükür misafirlerimiz gitti.
Ramazan da tuttum tuttum kendimi ama bayramda şu 3-4 gündür acayıp kaçamaklarım oldu tartıya çıkmaya korkuyorum :18:
Pazartesi bnde sıkı bir diyete başlamak istiyorum kızlar bende varım
ah ahhhh sen bide bana sor tatlıları löpür löpür yedim... yarın sıkı diyete baslıyoruz hepimiz aldıklarımızı en kısa zamanda veririz kızlar
Tamam canım başlıyoruz yarın hadi bakalım gazamız mübarek olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?