- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
- #1.181
ben geldim kızlar tartıldım 74 çıktım :44 ysaki geçen hafta 73ü bile görmüştüm dün ne yedim de bu fark oldu diye düşünüyorum kndi kndime. Güya 72i hedefliyordum.
ÇOk moralim bozuldu sanırım ilk hedefim eylül 23te 65i görmeye ulaşamayacağım
yaa canım misafir geldi misafirliğe gittik. elimden geldikçe az yiyorum hiç ekmek yemiyorum mesela sahurda fln iftarda da hamur işi börek vs. yemiyorum. ÇOk ısrar ederseler bir tane tatlı yiyorum kemalpaşa şekerpare vs. gibi. Yeşilçay içmeye başladım.
Bugün gittiğimz yerde çiğköfte yaptılar en sevdiğim şeydir dayanamadım yedim 10tane fln sanırım.
2 sade soda içtim su içtim sahur fln yapmadım sırf çiğköfte kaçamak yaptım diye. YArında sadece iftarda çorba içcem sahurda da çorba içcem yada sadece domates salatık peynir zeytin yicem.
Off moralim çok bozuldu nişanlım askerden 16 eylülde geliyor onu havaalanından karşılama ihtimalim var ozmna kadr 67 olsam eylül 23e kadr da 66-65 olurum belki. Ramazan bitsin spora yazılcam kesinlikle yaaa ozmn belki 65e düşerim eylülde
kizlar nerdesiniz ya kimse uramamis kac gündür herkes diyeti bosladi galiba....maviboncukcum cuma gunu basliyormuyuz isvec diyetine ? ben kesin basliyorum ona gore 78 de kaldim valla arkasimin dugunu var 9 kasimda ozamana kadar 65 inmeliyim...
kızlar kilom 68.2 benden başka kimse yok ama
özellikle "BİLMİYORUMMMMMMMMMMMMMMMM" NERDESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
kızlar kilom 68.2 benden başka kimse yok ama
özellikle "BİLMİYORUMMMMMMMMMMMMMMMM" NERDESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ayyy saol tatlım darısı bütün kilo vermek isteyenlerin başına inşallah pazartesiden itibaren tekrar dyet maratonu başlıyor 65 olmadan bırakmak yok artıkAyy çok sevindim senin adına canım hedefteki kiloya çok az kaldı darısı benim başıma :)
tatlım ramazanda kilo verdiğine bil şükretmelisin bence aksine cogu insan kilo alır çünkü buda cok normal bence...
herkese şimdiden hayırlı bayramlar kızlar.öpüyorum hepinizi
Misafirlermz geldiği için bildirimi yapamadım.
Şimdi fırsatım oldu tartıldım ve tam 73 kiloyum.
Ramazan başlarken 77 kilo idim.
RAmazan bitti 73 üm. Hedefim 70-71 görmekti ama olmadı ramazan girmeden misafirlikte aldığım 2 kiloluk fark beni yaktı sanırım
Asıl Hedef eylül sonuna doğru 65i görmek.
12 ağustostan - 23 eylüle kadar bakalım 65e inebilecekmiyim.?
Çok moralim bozuktu ramazandaki hedefimi ulaşamadım diye ama tüm gelen akrabalarımz fln zayıflamışsın güzel olmuş fln diyince fark edince herkes çok motive oldum :) Hep gittiğim kuaför abla da dedi noldu sana zayıflamışsın diye yüzümden anlamış yüzümden gitmzdi hiç benim bunada çok sevindim kızlarYavaş gidiyor ama inşAllah kalıcı gidecek. Bayram sonrası spora yazılmak istiyorum inşAllah engel çıkmazda yazılırım ozmn beden kitlesi olarakta sıkılaşır daha güzel görünürüm nişanımda. Sanırım eylülde 65i göremiyeceğim çok zor 1.5 ayda 8 kilo vermek. Ama en azından 60lı basamklara düşeyim istiyorum.
RAmazan bitti ben bir arkadaşın sağlıklı diyet listeleri var 25er günlük onların 1.sini uygulamış ve 25 günde 4 kilo vermiştim onun 2 listesini uygulamayı düşünüyorum bayramla birlikte başlıyorum.
Bitki çayları aldım yeşilçay fln aldım bakalım inşAllah şöyle 65i mucize olurda görürüm.
Ama önmli olan kalıcı gitmesi kiloların. Sporla desteklemek istiyorum.
Nazar değmesin hiçbirimize heo kilo verelim inşAllah kızlar
iyi geceler hepinize tekrardan Ramazan Bayramınız mübarek olsun.
saol tatlım sana da iyi bayramlar inşallah istediğin kiloya ulaşırsın sende biz burda gerçekten aile gibi olduk birbirimize cok destek oluyoruz arkadaslarımızın hepside cok azimli bayanlar ve cokda iyi kilolar verdik katıl bize biz ramazanda biraz dağıttık kendimizi ama olsun hedef kiloya ulaşmadan diyeti bırakmak yok hedefe ulaşsak bile ohh kilo verdim diyerek yiyip içmek de yok tabi şimdiden başarılar canım yeterki iste olamayacak şey yok....mrb kızlar ben de yarın itibariyle 20 kilo vermek için başlıyorum.Geçen yaz tam 15 kilo vermiştim ama 5-6 ayda hemen aldım çünkü çok da sağlıklı bir diyet yapmadım.Gerçekten zor olmadığını görmüş oldum ve yine azmettim vericem inş. burda paylaşırım ... herkese iyi bayramlar bu aradaa
herkestenn özürrr diliyorumm kızlarrrr ,fırsatım hiç olmadııı nete gırmeyee.. abımler burdaa gelen gidenn bayram arefesii temizlik derkennn bır turlu fırsat bulamadım
nasılsınız bakalımm...
hıc tartılmadım kızlar bu arada.. inşallah pazartesıı sıkıı ama cooooookk sıkı bir diyete başlıyorum son 10 kiloomm :)
hepinizi öpüyorummmm canlarımm
inş. inş. ya valla çok ihtiyacım var bol bol konuşuruz artık zayıflama haberleriyle buluşmk üzere=))
tamam tatlım pazartesi başlıyoruz ona göre hazırla kendini...
valla şekerim ben bugünden başladımne tatlı ne ekmek fln hiç yemedim zaten bayadır beyaz ekmek tüketmiyorum tatlıdan ve gece yemelerinden de uzak kalırsam olck bu iş bugün başlamış oldum yani ama spora bayramdan sonra başlıycam arada bi ameliyat işim olck malesef bakalım sporla etkisini gösterebilck mi yağ yakışları da şu ameliyat olmayıp spora tam gaz devam edebilseydm iyi olcktı ama napalım düzelince artık :18:
ooo süper o zaman azmlisin bak maşallah
valla ben ocaktan bu yana diyetteyim azıcık ara veriyom bazen sonra kaldığım yerden devam ediyorum
şimdi bayram tatilindeyim
pazartesi bende başlıyorum inşallah
bu arada yaş boy kilo ve hedef kilonu belirt istersen "BİLMİYORUM" isimli arkadasımız seni listeye eklesin her çarsamba kilo bildirimi yapıyoruz onuda belirteyim canım hadi kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?