20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

Kızlar bu arada ben geçen cuma başladım diyete.4. günüm bugün.Çok şükür şimdiye kadar bozmadım :) Karışıklık olmasın diye bende bu hafta çarşamba yazarım kilomu.sonra yine öyle devam ederim.Hem merak etmeyin,hepimiz vereceğiz o kiloları.Bu arada kilo listesi güzel olmuş.

Nasılsın Pınarcım ben iyim çok şükür şimdiye kadar kaçamak yapmadım oğlanıda doktora götürdüm sabah şimdi iyi :) senin nasıl gidiyor diyet ? Sabah benimde moralim bozuldu ya 79,7 çıktım dün baya bi abartmışım demek

Bende bozmadan aksamı ediyorum cok sükür bu arada benimde adım Pınar:))

Evet canım benim oglum13 kizimda 8yasinda buyudular cok sukur

maşallah canım Allah uzun ömür versin ikisine de... benimde 2. bakalım ne zaman teşrif edecek düşünüyoruz ama işte malum biraz daha kilo vermem lazım cok istiyorum aslında 2. bebeği oğlumuda seneye kreşe göndercem rahat ederim en azından

Ya liste zaten az,daha azına dayanması zor olur.Hem korumasıda zorlaşır.Sen yine en iyisi listeye uy.Hem aşırı bir kilolu değilsin sanırım.Yavaş ama kalıcı olsun.

haklısın galiba koruması kolay olur ben orasını hiç düşünmemiştim saol canım uyardıgın için bugün sadece 2 yerine 1 yumurta yedim onun dısında aynı listeye uydum kaçamak da yokşimdilik iyi gidiyo

oazaman sen deneyimlisin az cok sormamız gereken seyler olursa sana sorarız... inş canım verelim artık benim cogu gitti azı kaldı ama son kilolar cok zorluyo artık

iyiyim bitanem yaa cok şükür bende bozmadım iyiyim suan sen gene dua et 8 li rakamları görmedin olsun o kadar dünden sonra normal yani... oğlana da sevindim canım tek iyi olsunlar inşallah geçmiş olsun tekrar...bugün eşim evdeydi nöbeti vardı dün bugün istirahatliydi yani... gezmeye falan gittikkk ooooo yemek kokuları epey acıktım yani ama bozmadım aksam yemeğimi yedim şimdi yeşil çayımı içerim

oazaman sen deneyimlisin az cok sormamız gereken seyler olursa sana sorarız... inş canım verelim artık benim cogu gitti azı kaldı ama son kilolar cok zorluyo artık

Ehh birazcık :) Haklısın.Ne kadar zor olsada burda birbirimize destekle başaracağız inşallah.

kızlar mayısın sonunda kayıncım ve eltim geliyo sonra da hep beraber ankara ya benle dalga gecen görümcemin yanına gideceğiz yaniiii benim mayıs sonuna kadar 65 olmam şart oldu kaldı 8 kilommmmm offfffffffffffff

kızlar mayısın sonunda kayıncım ve eltim geliyo sonra da hep beraber ankara ya benle dalga gecen görümcemin yanına gideceğiz yaniiii benim mayıs sonuna kadar 65 olmam şart oldu kaldı 8 kilommmmm offfffffffffffff

Canım mayıs sonuna kadar bırak 8 kiloyu daha fazla verirsin sıkma canınııı...sıkışırsan sporu artırırsınn

Daha mayısın sonuna çok var.Mayısa girmedik bile.Verirsin o kiloları merak etme.Yalnızca azim ve o dalga geçenlere inat.Bir arkadaşımda benle dalga geçmişti.Çok kilom olmamasına rağmen ona inat ipincecik olmak istiyorum.Birde kıyafetler için :) Canın bir şey çektikçe onu düşün.Ve zayıflığın sana ne kadar yakışacağını :)

evet kızlar çarşamba günü tartılıp bildirim yapalım iyi olur
hem çarşamba ayın 1i 1 mayıs, 1 hazirana kadar gitsin 10 kiloo

canım seninle kilolarımız aynı bende en son 74 düm bakalım çarşamba kaç çıkacagım
Bende mayıs sonunda 65 olmak istiyorum haydi yarışalımm

Canım mayıs sonuna kadar bırak 8 kiloyu daha fazla verirsin sıkma canınııı...sıkışırsan sporu artırırsınn

ayyy vallamı kızz inşallah tatlım... şimdiden strese girdim inanki o kadını catır catır catlatmam lazım baska caresi yok bana bakınca bi daha dönüp baksın istiyorum

evet canım haklsın ben bişşi yemek isteyince görümcemi düşüneyim iştahım kaçar hemen inşallah sende o arkadasını catlatırsın ne kadar sinir oluyom böle insanlar.. onlar için tek duam obez olsunlar inşallahhhhhh... bugün bi tane beyaz pantolan aldım hemde 42 beden süperrrrrrrrrrr ben 48 giyiyordum daha önce

canım seninle kilolarımız aynı bende en son 74 düm bakalım çarşamba kaç çıkacagım
Bende mayıs sonunda 65 olmak istiyorum haydi yarışalımm

tamam tatlım süper olur valla ben bugün sabah aç karnına 73.6 ile başladım diyete... bakalım diyet sonuna kadar yani 2 hafta sonra en cok hangimiz kilo vercek... ayyy teşekkür ederim beni gaza getirdin valla ben seni ekliyorum hemen arkadas listeme kabul edermisin canım

İyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım bugünkü menümü yazayım size
Sabah oğlanı doktora götürdüm ve eve geç geldim oyuzden menü biraz eksik :)
13:30 kahvaltı
1 dilim ekmek ve peynir
Öğle yok
Akşam 18:00
3 tane köfte birazda tavuk yedim(ızgara) ve salata
En önemlisi hiç kaçamak yok ama pek su içemedim bugün

canım iyi akşamlar benimde gayet güzeldi günüm iyi başladık iyi bitirelim inşallah... bende yazayım menümü
sabah 10 kahvaltı 1 dilim kepek ekmek bi parca peynir domates
öğle 13:00 1 yumurta birkaç dilim domates ve salatalık
akşam salata ve 100 gr kadar haşlama tavuk
2 yeşil çay 2 beşi bi yerde 3 tanede kendi karısık bitki çayım
10 brd kadar su içtim(benimde suyum azdı bugün)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…