- 30 Ocak 2013
- 183
- 720
- 53
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
arkadaşlarım diyettaşlarım hepinize günaydın başlangıç kilom az önce ac karna tartıldım 73.6 offfffffffffffff :79:neyse şimdi kahvaltımı yapıcam yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimAllah yardımcımız olsun inş... hadi bismillahhhh
arkadaşlarım diyettaşlarım hepinize günaydın başlangıç kilom az önce ac karna tartıldım 73.6 offfffffffffffff :79:neyse şimdi kahvaltımı yapıcam yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimAllah yardımcımız olsun inş... hadi bismillahhhh
Evet canım benim oglum13 kizimda 8yasinda buyudular cok sukur
Ya liste zaten az,daha azına dayanması zor olur.Hem korumasıda zorlaşır.Sen yine en iyisi listeye uy.Hem aşırı bir kilolu değilsin sanırım.Yavaş ama kalıcı olsun.
Kızlar bu arada ben geçen cuma başladım diyete.4. günüm bugün.Çok şükür şimdiye kadar bozmadım :) Karışıklık olmasın diye bende bu hafta çarşamba yazarım kilomu.sonra yine öyle devam ederim.Hem merak etmeyin,hepimiz vereceğiz o kiloları.Bu arada kilo listesi güzel olmuş.
Nasılsın Pınarcım ben iyim çok şükür şimdiye kadar kaçamak yapmadım oğlanıda doktora götürdüm sabah şimdi iyi :) senin nasıl gidiyor diyet ? Sabah benimde moralim bozuldu ya 79,7 çıktım dün baya bi abartmışım demek
Bende bozmadan aksamı ediyorum cok sükür bu arada benimde adım Pınar:))
oazaman sen deneyimlisin az cok sormamız gereken seyler olursa sana sorarız... inş canım verelim artık benim cogu gitti azı kaldı ama son kilolar cok zorluyo artık
Ehh birazcık :) Haklısın.Ne kadar zor olsada burda birbirimize destekle başaracağız inşallah.
kızlar mayısın sonunda kayıncım ve eltim geliyo sonra da hep beraber ankara ya benle dalga gecen görümcemin yanına gideceğiz yaniiii benim mayıs sonuna kadar 65 olmam şart oldu kaldı 8 kilommmmm offfffffffffffff
kızlar mayısın sonunda kayıncım ve eltim geliyo sonra da hep beraber ankara ya benle dalga gecen görümcemin yanına gideceğiz yaniiii benim mayıs sonuna kadar 65 olmam şart oldu kaldı 8 kilommmmm offfffffffffffff
Canım mayıs sonuna kadar bırak 8 kiloyu daha fazla verirsin sıkma canınııı...sıkışırsan sporu artırırsınn
Daha mayısın sonuna çok var.Mayısa girmedik bile.Verirsin o kiloları merak etme.Yalnızca azim ve o dalga geçenlere inat.Bir arkadaşımda benle dalga geçmişti.Çok kilom olmamasına rağmen ona inat ipincecik olmak istiyorum.Birde kıyafetler için :) Canın bir şey çektikçe onu düşün.Ve zayıflığın sana ne kadar yakışacağını :)
canım seninle kilolarımız aynı bende en son 74 düm bakalım çarşamba kaç çıkacagım
Bende mayıs sonunda 65 olmak istiyorumhaydi yarışalımm
İyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım bugünkü menümü yazayım size
Sabah oğlanı doktora götürdüm ve eve geç geldim oyuzden menü biraz eksik :)
13:30 kahvaltı
1 dilim ekmek ve peynir
Öğle yok
Akşam 18:00
3 tane köfte birazda tavuk yedim(ızgara) ve salata
En önemlisi hiç kaçamak yok ama pek su içemedim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?