Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendiniz gidip geleceksiniz mecbur. Çocuğu her gün çıkarmak zaten büyük risk. Apartmanda birinden bir şey kapabilir. Yolda bir şey olabilirArkadaşlar merhaba,20 yaş altı sokağa çıkma yasağı geldi. 2,5 yaşında oğlum var.Her gün eşim ise götürüp getiriyor beni.esim de evden calisiyor bu arada.Cocugu evde birakamayacagimiz için o da oluyor arabada.Ne yapmalıyız.cocugumuzu emanet edeceğimiz kimsemiz yok![]()
Sokak gencler le kaynıyor, okulların kapalı olmasını karantına degıl de tatil olarak goruyorlar. Dısarıdan mikrop alıp evlerine tasıyorlar.Neden 20 yas alti onu merak ediyorum bilginiz varmi![]()
Yerlerinde durmuyorlar taşıyıcı olarak herkese geçirebiliyorşarNeden 20 yas alti onu merak ediyorum bilginiz varmi![]()
Ben araba kullanmıyorum kendim toplu taşıma kullansam o daha büyük risk.Malesef apartmanda kimse birbirini tanimiyor virüs olmasa da Ankara'da genel olarak boyleKendiniz gidip geleceksiniz mecbur. Çocuğu her gün çıkarmak zaten büyük risk. Apartmanda birinden bir şey kapabilir. Yolda bir şey olabilir
Arabayla daha kısa sürüyor 7 dk falan.evim toplu taşıma güzergahında değil ve şu an toplu taşımalar da risk.taksi kullanirdim bu virüs mevzuundan öncesinde taksiye de binmeye korkarim.Kendiniz niye gitmiyorsunuz
Biriniz fedakarlık etmek zorundasınız, haberlerde ızledım gecen aksam teyzenin biri Sinop'tan İstanbula yegenlerıne gelmıs. Isyanbuldayken de 65yas yasagı gelmıs.Arabayla daha kısa sürüyor 7 dk falan.evim toplu taşıma güzergahında değil ve şu an toplu taşımalar da risk.taksi kullanirdim bu virüs mevzuundan öncesinde taksiye de binmeye korkarim.
Elimde olsa hiç çıkartmak istemiyorum çocuğumu ama keyfi degil...mecburi.Ben kurdugum duzende aynen devam ederdim. Napayim yani kucucuk cocugu elbet yanimda goturecegim mecburi durumlarda. Polis cevirirse de derdinizi anlatirsiniz bu sekilde.
Yaşlı teyzenin durumu biraz keyfi.bu hafta evden çalıştım.balkona bile çıkmadık biz:)Biriniz fedakarlık etmek zorundasınız, haberlerde ızledım gecen aksam teyzenin biri Sinop'tan İstanbula yegenlerıne gelmıs. Isyanbuldayken de 65yas yasagı gelmıs.
Teyze sıkılmıss eve donecek seksen yaslarında falan. Yegenıde almıs eve goturucek ozel aractalar bu arada
Polis durdurmuş. Valilik izni yok sadece Dr raporu var diye ceza kestiler.
Yani cezası var.
Iste sizin ise gitmeniz toplu tasımaya binmek istememeniz de keyıf.Ben de hiç çıkartmak istemiyorum çocuğumu ama keyfi degil...mecburi.
Yaşlı teyzenin durumu biraz keyfi.bu hafta evden çalıştım.balkona bile çıkmadık biz:)
Kesinlikle haklisiniz. Ben de bundan sonra benzer durumu yasayacagim. İsyeri ararsa evde cocukla beraber yalniz oldugumdan mecburen beraber gidecegiz. Kime birakayim 4,5 yasinda cocugu yani? Elimde olsa ben de cikmam. Ama is.Elimde olsa hiç çıkartmak istemiyorum çocuğumu ama keyfi degil...mecburi.
Yaşlı teyzenin durumu biraz keyfi.bu hafta evden çalıştım.balkona bile çıkmadık biz:)
O zaman taksi ile gideceksiniz. Çocuklar için çok büyük risk hem artık yasak var mecburen ya toplu taşıma ya da taksi kullanacaksınız.Ben araba kullanmıyorum kendim toplu taşıma kullansam o daha büyük risk.Malesef apartmanda kimse birbirini tanimiyor virüs olmasa da Ankara'da genel olarak boyle
A cok mantikli bi karar olmus o zaman tskr ederim :)Yerlerinde durmuyorlar taşıyıcı olarak herkese geçirebiliyorşar
Virüs salgın olmasaydi keyfi diyebilirdiniz.Toplu taşıma da çok kullanırım ben.sadece minimize etmeye calisiyoruz sartlar geregiIste sizin ise gitmeniz toplu tasımaya binmek istememeniz de keyıf.
Binenler var cunku.