20 yaşından sonra iş hayatında dost edinilebilir mi?

damlos19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
176
87
98
Manisa
İlla çocukluk arkadaşı mı olması gerek, 20 yaşından sonra okul haricinde dost edinilemez mi?

Mesleğim Aşçılık birde ama akademisyen olma ihtimalim de var

Olunaabilir. Bir dostluğun güvenini arıyorsunuz belli. İnşallah aradığınızı bulursunuz...

25 yaşında bir işe girdim. Şu anda ikimiz de evli ve yakın sayılır yerlerdeyiz. Hala her gün mesajlaşır, fırsat buldukça görüşürüz... bu siteyi de bana o gösterdi ilk

Bulunmaz olur mu hiç? Hastalandığında panik olduğum bir dost edindim. Nerdesin, ne oldu, açsana telefonu diye delirttiğim :) başka arkadaşlarım da oldu. 60 küsür yaşında dede bile buldum kendime. Abim oldu sonra. Manitalar hakkında geyik yaptığım arkadaşım (erkek). Sürekli beni soran insanlar, arkadaşlarım. Sen pozitif olursan insanlar gelip buluyor seni.

En son 19da edinilebiliyo diye biliyorum ben

Neden bu kadar panik halindesin?
Sanki herkes arkadasini buldu bir ben acikta kaldim gibi bir halin tavrin var.

Insan isterse 20sinde de arkadas bulur 60inda da..Isten de bulur is disindan da..
Ya da isterse yalniz kalmayi tercih eder.
Bunun bir kurali kanunu yok ki kisiye gore degisiyor

20 yaşından önce bulduğum için mutluyum. zira ben iş hayatında ve ünide bulmadım daha. bulamadım da değil aslında aramadım da.. sözünün eri insan görsem yapışcam ama yokki

ben bir kaç dostum hariç geri kalan hepsini 20 yaşından sonra edindim.. hatta sabah gözümüzü açıp kocalarımıza günaydın demeden günaydın dediğim dostlarımı da buradan edindim bir insan her yaşta dost edinebilir yeter ki kafanıza denk birileri olsun :)

Her yaşta bulunur arkadaş 20 yaş nedir ki. Ama ben olsam iş arkadaşlarıma ilk etapta dost olarak yaklaşmazdım, zamanla tanıyıp karakterini sevdiğin güvendiğin bir insansa neden olmasın.

İlla çocukluk arkadaşı mı olması gerek, 20 yaşından sonra okul haricinde dost edinilemez mi?

Zaten asciysaniz eski arkadaslarinizla gorusemeyeceksiniz.
Haftasonu bayram aksam vs yok. Herkes 5te isten cikar sizin mesai 5te baslar. Herkes 7.5 saat calisir. Siz 12...

calısıyormusun ne güzel meslegin var mutfak ortamları güzel oluyor tabiki arkadas edinirsin. akademisyen olursanda edinirsin.

18-22 yaş arasındaki hiç bir dostluğum devam etmedi.
İş yerinde de arkadaş bulmadım ama eş buldum
28 de buldum bikaç arkadaş iyi insanlar biriyle gayet iyi dostuz.

20 yasından sonra dost edınebılınır mı ne demek yahu
20 yaş ne kı
asıl 20 den sonra daha dogru arkadaslıklar edınır hatta bunun ıcın 20 bıle kucuk bence
31 yasındayım keske sımdıkı aklım ozaman olsaydı hıc kımseyle dostluk kurmazdım :)

gercek uzun vadelı samımı dostlukların yasla alakası oldugunu dusunmuyorum
dogru zaman ve dogru yerle alakalı bence

20 yaşşşş nekadar gözünüzde büyümüş. 20 yaş mı ??? Daha yolun başlangıcı. Çok dostluklar edinebilirsin tabiki

Tabiki edinebilir.
Taaaa çocukluktan beri birlikte büyüdüğüm dostum da var, ilk iş yerimden oğluma teyzelik yapan dostum da var, eşler vasıtasıyla tanışmamıza rağmen çok yakın arkadaş olduğum da var...
önemli olan neyi be kadar paylaştığınız, ne kadar uyum sağladığınız, ortak zevkleriniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…