20 yaşından sonra iş hayatında dost edinilebilir mi?

Genelde iş arkadaştan dost olmaz iş dışında bulman daha hayırlı olur bence ama nedense çalışan kesim onun dışınada çıkmıyor çoğunluğun burnu havada iş ev ile hayatı geçiyor komşuları dahi tanımamaktan yana

En yakın arkadaşımla 20 yaşında tanıştım 5 yıldır aramızdan su sızmaz.

25 yaşımda iş hayatımdan edindiğim 2 dostum var 6 yıldır iyi geceler demeden yatmayız bile hatta biri dün erken doğum yapmak üzereydi çok şükür şimdi biraz daha iyi ona dua etmek için abdest alıp namaza başladım :)) canım arkadaşlarım benim

20 den sonra dostluklar neden edinilmesin.
5 gun once frlan 23. dogum gunumde hayatimin rekorunu kirdim en cok dogum gunu tebriki aldim gecen senelere nazaran.
Su son 1 senede arkdaslar cevremi 5 e katladim.
Aralarinda cok sevdgim dost diye bilicegim kisilerde var. Cok deger verdgim.
Askin yasi yok cumlesinden daha cok " arkadasligin yasi yok" demek istiyorum.
Neden olsunki??

çocukluk arkadaşlarımla sadece belirli cercevede görüşüyorum
bütün dostlarımı 20 den sonra buldum çünkü kişiliğim tam oturmuştu onların da öyle ve bu yüzden çok uyumlu arkadaşlarız birbirimizin gözünden anlarız hissettiklerimizi düşündüklerimizi

Dost degil de arkadaş diye tabir ettiğim insanlar üniversitedeki tanıştıklarım oldu. Sadece 1 kişi var üniversitede dostum dediğim :)

Dost dediklerimse lisedekiler :) kardeşim gibidirler canlarım benim :)

İnsan her yaşta arkadaş edinebilir. Mesela yardım kuruluşlarına gönüllü üye ol. Ahbap diye Haluk Levent'in kurmuş olduğu bir yardım grubu var. Twitterdan bakabilirsin. İlinde de mutlaka vardır. Haftalık görüşmeler olur ya da aylık yapılacak işler olur. İnsan insanla arkadaş olur yaş önemsiz. :))

üniversite ve lise den bir arkadaşım en yakın arkadaşlarım. 35 yaşındayım 15 senelik iş tecrübem var , bilhassa iş hayatındakilerle özelimi paylaşmamayı çok yakın olmamayı tecrübe edindim. Aşık olup evlendiğim eşim hariç:) okul arkadasliklari daha sağlam oluyor, is yerinde dost olacak kadar yakın olmaya gerek yok bence,zaten is degistirince o bağlar kopuyor genelde.

Olur olur. Çok da güzel olur. 34 yaşındayım. son 2 senedir çok saglam dostlar edindim iş yerinden. Sen pozitif ol. İyi insanlar hep çıkar karşına

Olur neden olmasin? Herkesin tek arkadas edinme yeri okul degil

Edinirsin tabiki. Hatta daha sağlam dostluklar kazanırsın. Çocukluk arkadaşlıkları istinaslar dışında çok uzun sürmüyor. Ben mesela kardeşim diyebileceğim kadar yakın arkadaşımı üniversitede buldum. Ümidini kaybetme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…