20 yi veren 5 ide verir

11944 adim kendimi kutluyorum.aslinda 8500 adima yakini yuruyuste yapmistim

11944 adim kendimi kutluyorum.aslinda 8500 adima yakini yuruyuste yapmistim
Oo super tebrik ederim 10000 bile cok zor
Bebekle iyi yuruyorsun tebrik ederim..

Ben bu aksam corba ekmek salata planlamistim
Corbanin yarisini ictim 2 kasik kabak yemegi 2 kasik makarna aldim
Bol salatayla..
Doymadim tabiki..
Komsuya gecmis olsuna gittim bu aksam.onume muthis seyler koydular tesekkur edip tabagi mutfaga geri yolladim
Kendimle gurur duyuyorum aklima koymusum demek ki
Hic agzim sulanmadi

Oo super tebrik ederim 10000 bile cok zor
Bebekle iyi yuruyorsun tebrik ederim..

Ben bu aksam corba ekmek salata planlamistim
Corbanin yarisini ictim 2 kasik kabak yemegi 2 kasik makarna aldim
Bol salatayla..
Doymadim tabiki..
Komsuya gecmis olsuna gittim bu aksam.onume muthis seyler koydular tesekkur edip tabagi mutfaga geri yolladim
Kendimle gurur duyuyorum aklima koymusum demek ki
Hic agzim sulanmadi

bende seninle gurur duyuyorum canim.gittikce yemeklerin azaliyormu banami oyle geldi.
yuruyuse gelince elifin uyku saatine denk getiriyorum.o cakirkeyfken hemen giyinip cikiyoruz.uyandigindada bir kenarda emzirip geri geliyorum.bazende huysuzlugu tutuyor daha bismillah demeden agliyor geri eve geliyorum.
iyi geceler fistigim

bende seninle gurur duyuyorum canim.gittikce yemeklerin azaliyormu banami oyle geldi.
yuruyuse gelince elifin uyku saatine denk getiriyorum.o cakirkeyfken hemen giyinip cikiyoruz.uyandigindada bir kenarda emzirip geri geliyorum.bazende huysuzlugu tutuyor daha bismillah demeden agliyor geri eve geliyorum.
iyi geceler fistigim
Midem kuculdu tabi ilk gunler zor gecti simdi alistim
Su anda bildigin acim ama pek zorlanmiyorum gayet iyiyim
Bir de canim cok isterse 1 catal y da 1 lokma tadina bakiyorum o da moralimi yuksek tutmami sagliyor
Motivasyonumu kaybetmemis oluyorum

Neyse haydi gidip uyuyalim yarin yeni bir gun...:34:

Günaydın hanımlar :) Kahvaltımı çaytım, bitki çayım demlenmekte :37: bugün kızının basketbolu var, bende onunla çıkıp yürüyeceğim :)

gunaydin canlar
sabah ssirkeli suyumun uzerine 2 bardak su daha icerek gune basladik.aksamida kacamaksiz kapattik sukurler olsun.
kahvalti olarak haslanmis yumurta+1 dilim kepekli tost ekmegi ve 1 dilimde domatesle gecistirildi.
adimsayar ayarlandi cebe kondu.ve yeni bir gune basladimmmmmmmmmmmm.pek kapali bir hava olsada kazanan diyetim olacak.

demmayim kizinin basket oynamasina cok sevindim.benimkilerin spora pek ilgisi yoktu.baleye gittiler biraktilar.simdi biri piyano biri gitar caliyor.sukur bunu 5 senedir birakmadilar,
kizini baskete yazdirmak cok iyi bir fikir.hem boyu hem kas yapisi olarak.ilerde beril teyzosu gibi olmayacak tombis tombis gezmeyecek

gunaydin canlar
sabah ssirkeli suyumun uzerine 2 bardak su daha icerek gune basladik.aksamida kacamaksiz kapattik sukurler olsun.
kahvalti olarak haslanmis yumurta+1 dilim kepekli tost ekmegi ve 1 dilimde domatesle gecistirildi.
adimsayar ayarlandi cebe kondu.ve yeni bir gune basladimmmmmmmmmmmm.pek kapali bir hava olsada kazanan diyetim olacak.

demmayim kizinin basket oynamasina cok sevindim.benimkilerin spora pek ilgisi yoktu.baleye gittiler biraktilar.simdi biri piyano biri gitar caliyor.sukur bunu 5 senedir birakmadilar,
kizini baskete yazdirmak cok iyi bir fikir.hem boyu hem kas yapisi olarak.ilerde beril teyzosu gibi olmayacak tombis tombis gezmeyecek

Kıbrıs'ta vakit geçirecek pek birşeyleryok, çok sıkıcı burada çocuklar için hayat, özellikle yaşadığım şehirde... Sporu bırakıncada birden kilo alınıyor ama :) Berilcim bugün eşimidediyete sokacağım, hiçbir üstüolmuyor, nasıl göbek yaptı kıştan beri inanamıyorum..hemde bana eşlik etmş olsun.. Bu arada sen böyle devam edersen o 5 kilodan kurulacaksın bizde sensiz mi kalacağız yani bu başlıkta :43:

selam kızlarr..

ben her akşam yatarken sabah tartılmıcam diyorum ama dayanamayıp sabahleyin tartılıyorum..
çok şükür gidiyor kilocuklarım:16::16: gram gram gidiyorlar..

hemen menümü yazıp çıkacağım

sabah: 1 dilim peynir
1 haşlama yumurta
1 dilim ekmek
domates,maydonoz
şekersiz çay

ara:1/2 elma
5 badem

öğle:
3 kaşık pırasa yemeği
3 tane lahana sarması
1 büyük bardak ayran

ara:
1 kuru kayısı yedim
canım nescafe çekiyor ama içmeyeceğim hatta canım tatlı bişeyler çekiyor şuanda
belki muzlu süt içerim..

akşama planım ise:

1 biber dolması
1/2 dilim ekmek
yoğurt
salata

Kıbrıs'ta vakit geçirecek pek birşeyleryok, çok sıkıcı burada çocuklar için hayat, özellikle yaşadığım şehirde... Sporu bırakıncada birden kilo alınıyor ama :) Berilcim bugün eşimidediyete sokacağım, hiçbir üstüolmuyor, nasıl göbek yaptı kıştan beri inanamıyorum..hemde bana eşlik etmş olsun.. Bu arada sen böyle devam edersen o 5 kilodan kurulacaksın bizde sensiz mi kalacağız yani bu başlıkta :43:
bugun ilk defa guzel bir hava vardi burda kac saat yurudum hatirlamiyorum ama sanirim 13000 adimdan fazla.yeme duzenimde azaldi.kibis hakkinda cok guzel hayallerin otesi diye duymustum.demekki bakis acisi farkli.esin insallah saglikli beslenir senin sozunu dinler.gerci bizim hic oyle sorunumuz olmamisti.manikure benden once gidierdi.elleri cok kiymetlidir onun.ben spor salonuna hic gitmedim o kendimi bildim bileli gider.insallah kurtulurum canim ya.ama kendimi cok iyi hissediyorum.su bir kacgunde odemimde gitti.birde yurudukce yuruyesim geliyor.suyla dostlugumuzda duzeldi.

selam kızlarr..

ben her akşam yatarken sabah tartılmıcam diyorum ama dayanamayıp sabahleyin tartılıyorum..
çok şükür gidiyor kilocuklarım:16::16: gram gram gidiyorlar..

hemen menümü yazıp çıkacağım

sabah: 1 dilim peynir
1 haşlama yumurta
1 dilim ekmek
domates,maydonoz
şekersiz çay

ara:1/2 elma
5 badem

öğle:
3 kaşık pırasa yemeği
3 tane lahana sarması
1 büyük bardak ayran

ara:
1 kuru kayısı yedim
canım nescafe çekiyor ama içmeyeceğim hatta canım tatlı bişeyler çekiyor şuanda
belki muzlu süt içerim..

akşama planım ise:

1 biber dolması
1/2 dilim ekmek
yoğurt
salata

insan kilo verdikce morali nasilda duzeliyor.gitsinde gram gram gitsin

menumde soyle
sabah
1 dilim kepekli tost ekmegi+1 haslama yumurta+1 dilim domates
ara yok
ogle
1 ysil elma+200 gr.0,1 yagli yogurt
ara yok
aksam
200 gr.hamsi bugulama+yesillik+salata
ara elma dusunuyorum
3 lt.kadar su
2 kupa yesil cay
buda sporum
$r.webp

ben 40 dakikayürüdüm bugün birde üzerine uyudum.. Geceleri ders çalıştığımdan uykusuzluğa yenilmemem gerek.. Ayrıca akşamadakendime kısır yaptım, bol yeşillikli, ekmek niyetinede bulgur :) YAnında tuzsuz ayran tamamdır :ssz:

yıne kapalı bır hava var.ama ben hala tam motıvasyonla devam edıyorum.bugun nasıl yuruyecez bılemıyorum ama bakalım belkı hava acar.sabah benı mutlu eden tartıma tesekkur edeyım bır de.sanırım 6-7 haftadır aldıgım hersey ucup gıtmısssssssssssss.

demmeyım nasılsın canım.

yıne kapalı bır hava var.ama ben hala tam motıvasyonla devam edıyorum.bugun nasıl yuruyecez bılemıyorum ama bakalım belkı hava acar.sabah benı mutlu eden tartıma tesekkur edeyım bır de.sanırım 6-7 haftadır aldıgım hersey ucup gıtmısssssssssssss.

demmeyım nasılsın canım.

Merhaba, iyiyim canım sen nasılsın? Kahvaltımı yaptım ve şimdi şu yan simitbölgesini inceltmek için egzersiz videolarına bakıyorum.. karnım falan pek yok ama yanlarım nedense çok :(

Merhaba, iyiyim canım sen nasılsın? Kahvaltımı yaptım ve şimdi şu yan simitbölgesini inceltmek için egzersiz videolarına bakıyorum.. karnım falan pek yok ama yanlarım nedense çok :(

ben kendımı cok ıyı hıssedıyorum.gecen gun benı sılkeledın canım.bende ıslerım bıttı.elıfın uykusunun gelmesını beklıyorum.hava guzel degıl ama yınede arabasına cadırı cekıp yuruyuse gıdecem.senınde karnın yumusakmı.benım karnım yok ama olanda yumusak.benım yarın dr.kontrolum var bakalım belkı karın hareketı yapabılırım.dr.ızın vermemıstı gecen randevuda.

ben kendımı cok ıyı hıssedıyorum.gecen gun benı sılkeledın canım.bende ıslerım bıttı.elıfın uykusunun gelmesını beklıyorum.hava guzel degıl ama yınede arabasına cadırı cekıp yuruyuse gıdecem.senınde karnın yumusakmı.benım karnım yok ama olanda yumusak.benım yarın dr.kontrolum var bakalım belkı karın hareketı yapabılırım.dr.ızın vermemıstı gecen randevuda.

aynen karnım yok ama benimkide yumuşak, 2 doğum yapınca haliyle pösürdü biraz :( ben karın hareketi değilde yanlardaki fazlalıktan şikayetçiyim. Kot falan giyinde pörtlüyor kenardan. Kardeşim beden eğitimiöğretmeni, ona sordum hareket bakalımne tavsiye edecek..

Günaydın herkes nerdeee:19:

Sabah her zamanki gibi kahvaltımı yaptım,

1 dilim hellim,maydanoz,saltalık,domates, doğadan 7'liçay, 1 zeytin, 1 dilim kızartmış ekmek

Akşamatavuk baget var,öğlene de peynirli salata :46:

Dün ikindi yürüyüşe çıkmadan misafir baskınına uğradık,yürüyüş kaldı ama akşam içimize sinmedi,uzak bir markete yürüyerek gidip geldik.. Şuan kafamda da sinameki kürü var, uzasın saçlar,gitsin kilolar, gelsin yazzz ohhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
Aaa ben yokken kimsecikler yazmamiss
Ben aynen devam ediyorum
Bugun pazar gunumdu epey de yurunecek yer var o sebep bisikletimi yapmadim

Ama yediklerime dikkat etmeye tam gaz devam yarin tarti gunu ne de olsa..
Bugun menumu yazayim
Sabah
2 dilim uno ekmek
1 haslama yumurta
Peynir,4-5 zeytin,sekersiz cay
1 tatli kasigi bal
Ara
Yarim simit
Ogle
3 kasik bulgur pilavi
5 kasik fasulye kavurmasi
2 kasik yogurt
Ara yapmadim aksam yemegini 17.30da yedim
4 kasik tavuk sote
5 yapraksarma
1 kucuk dilim ekmek
Saat 20.00 de meyve salatasi ve yarim bardak sut ictim

selammmmmmmmmmmmmm hos bır tartı gunu yasadım.bugun 73 kıloyum yupppppppppppııııııııııııı.sanırım kılo vermeye basladım yenıden.gecen hafta sıslık felan derken 74.8 ken bu hafta hersey superdı.yeme alıskanlıgım cok degıstı.adımsayarla daha da bır ıstahlı yuruyorum artık.

2 gundur gelemedım cunku faturayı yatırmayı unutmusuz.
guzel haberlerle gelın emııı...............

Ben daha tartılmadım yarın diyetisyen kontrolüm var o zaman yazarım buraya.. :32: İnşallah 60'a inmişimdir

bu hafta az vermişim halbuki en çok dikkat ettiğim haftamdı
olsun tam gaz devam..
az olsun öz olsun..

22.03-73.1
29.03-72.4
05.04-71.4
12.04-70.9

benden böyle..;)

Back
X