Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo super tebrik ederim 10000 bile cok zor11944 adim kendimi kutluyorum.aslinda 8500 adima yakini yuruyuste yapmistim
Oo super tebrik ederim 10000 bile cok zor
Bebekle iyi yuruyorsun tebrik ederim..
Ben bu aksam corba ekmek salata planlamistim
Corbanin yarisini ictim 2 kasik kabak yemegi 2 kasik makarna aldim
Bol salatayla..
Doymadim tabiki..
Komsuya gecmis olsuna gittim bu aksam.onume muthis seyler koydular tesekkur edip tabagi mutfaga geri yolladim
Kendimle gurur duyuyorum aklima koymusum demek ki
Hic agzim sulanmadi
Midem kuculdu tabi ilk gunler zor gecti simdi alistimbende seninle gurur duyuyorum canim.gittikce yemeklerin azaliyormu banami oyle geldi.
yuruyuse gelince elifin uyku saatine denk getiriyorum.o cakirkeyfken hemen giyinip cikiyoruz.uyandigindada bir kenarda emzirip geri geliyorum.bazende huysuzlugu tutuyor daha bismillah demeden agliyor geri eve geliyorum.
iyi geceler fistigim
gunaydin canlar
sabah ssirkeli suyumun uzerine 2 bardak su daha icerek gune basladik.aksamida kacamaksiz kapattik sukurler olsun.
kahvalti olarak haslanmis yumurta+1 dilim kepekli tost ekmegi ve 1 dilimde domatesle gecistirildi.
adimsayar ayarlandi cebe kondu.ve yeni bir gune basladimmmmmmmmmmmm.pek kapali bir hava olsada kazanan diyetim olacak.
demmayim kizinin basket oynamasina cok sevindim.benimkilerin spora pek ilgisi yoktu.baleye gittiler biraktilar.simdi biri piyano biri gitar caliyor.sukur bunu 5 senedir birakmadilar,
kizini baskete yazdirmak cok iyi bir fikir.hem boyu hem kas yapisi olarak.ilerde beril teyzosu gibi olmayacak tombis tombis gezmeyecek
bugun ilk defa guzel bir hava vardi burda kac saat yurudum hatirlamiyorum ama sanirim 13000 adimdan fazla.yeme duzenimde azaldi.kibis hakkinda cok guzel hayallerin otesi diye duymustum.demekki bakis acisi farkli.esin insallah saglikli beslenir senin sozunu dinler.gerci bizim hic oyle sorunumuz olmamisti.manikure benden once gidierdi.elleri cok kiymetlidir onun.ben spor salonuna hic gitmedim o kendimi bildim bileli gider.insallah kurtulurum canim ya.ama kendimi cok iyi hissediyorum.su bir kacgunde odemimde gitti.birde yurudukce yuruyesim geliyor.suyla dostlugumuzda duzeldi.Kıbrıs'ta vakit geçirecek pek birşeyleryok, çok sıkıcı burada çocuklar için hayat, özellikle yaşadığım şehirde... Sporu bırakıncada birden kilo alınıyor ama :) Berilcim bugün eşimidediyete sokacağım, hiçbir üstüolmuyor, nasıl göbek yaptı kıştan beri inanamıyorum..hemde bana eşlik etmş olsun.. Bu arada sen böyle devam edersen o 5 kilodan kurulacaksın bizde sensiz mi kalacağız yani bu başlıkta![]()
selam kızlarr..
ben her akşam yatarken sabah tartılmıcam diyorum ama dayanamayıp sabahleyin tartılıyorum..
çok şükür gidiyor kilocuklarımgram gram gidiyorlar..
hemen menümü yazıp çıkacağım
sabah: 1 dilim peynir
1 haşlama yumurta
1 dilim ekmek
domates,maydonoz
şekersiz çay
ara:1/2 elma
5 badem
öğle:
3 kaşık pırasa yemeği
3 tane lahana sarması
1 büyük bardak ayran
ara:
1 kuru kayısı yedim
canım nescafe çekiyor ama içmeyeceğim hatta canım tatlı bişeyler çekiyor şuanda
belki muzlu süt içerim..
akşama planım ise:
1 biber dolması
1/2 dilim ekmek
yoğurt
salata
yıne kapalı bır hava var.ama ben hala tam motıvasyonla devam edıyorum.bugun nasıl yuruyecez bılemıyorum ama bakalım belkı hava acar.sabah benı mutlu eden tartıma tesekkur edeyım bır de.sanırım 6-7 haftadır aldıgım hersey ucup gıtmısssssssssssss.
demmeyım nasılsın canım.
Merhaba, iyiyim canım sen nasılsın? Kahvaltımı yaptım ve şimdi şu yan simitbölgesini inceltmek için egzersiz videolarına bakıyorum.. karnım falan pek yok ama yanlarım nedense çok![]()
ben kendımı cok ıyı hıssedıyorum.gecen gun benı sılkeledın canım.bende ıslerım bıttı.elıfın uykusunun gelmesını beklıyorum.hava guzel degıl ama yınede arabasına cadırı cekıp yuruyuse gıdecem.senınde karnın yumusakmı.benım karnım yok ama olanda yumusak.benım yarın dr.kontrolum var bakalım belkı karın hareketı yapabılırım.dr.ızın vermemıstı gecen randevuda.