20 yi veren 5 ide verir

3-4 gun oncesine kadar cok rahattim.az yenen gunlerde sanki dahami hareketli ve enerjik oluyoruz ne.?dun 0,1 yagli yogurt aldim bugun olabildigince hafif gecirebilsem bir de yuruyuse ciksam belki ter atmak beni rahatlatacak.sauna esofmanimida bulmam lazim daha...........

1 dilim kepek ekmekle, peynirli salata ye bence bugün, günühafif geçirmenin en güzel yolu :) İstediğin kadar salata :D

Günaydınn :) Ya Beril vereceğin 5 kilo 5Kilo dediğin nedir ki? Benim verecek kilom 10 kilo olduğu halde başlığına geldim, düşündüm ki son 5 kilo verecek kilosu azolunca o benden daha gayretli olur, beni motive eder, başarmış, başarısınından bende etkilenirim diye düşündüm.. Kendini salma,mazeretleri at bir çöpe.. 1 ay gibi kısa sürede sık kendini, anlıyorum 20 kilo verince bir rahatlama geldi ama bu 5 in üzerine bir 5 daha gelse nolacak? onca çaban boşa gidecek? :34: hadibugün pazar yarın Pazartesi ve yenib rbaşlangıç yapalım.. Allah'ın izniyle bugün hem mevlüt var hemde altın günüm ve ben uyacağım listeme.. Altın gününde ev sahibi arkadaşlarıma diyorum kusura bakmayın diye, tadımlık ara öğün gibi alıyorum, sonra tabağımı israf olmasın diye evime getiriyorum, çocuklar falan yiyor..

dedigin cok dogru beni gorenler aaaaaa ne kadar zayiflamissin dedikce, birde dogum oncesi elbiselere sigdikca sanirim gevsedim.ama midem yedigim gunler cok kotu oluyor.sabahlar resmen spazm geciriyorum.ama cok cok haklisin.sabah tartildim 75 i gecmisim muhtemelen kilodan degil odemden tarti oyle dedi ama gidenler cok cabuk geliyor canim.
diyet tamamen iradeye bagli sen gercekten bugunu atlatirsan bir buyuk altini hakedersin.
birde burda hava hala karli, kapali ya inanki motive olamiyorum ama sabah erken kalktim cep telefonuna adimsayari indirdim.artik kendime bahane bulmamaliyim.

Beril tanıdığım ve çok sevdiğim bir ablam(kk dışında) beni başka bir gruba davet etti, ne kadar ısrar etti. bende affına sığınarak başladığım grupta kalmak istiyorum dedim. Senin enerjinden çok etkilendim ama sen böyle yaptıkça benimde motivem düşüyor, sonuçta sen bize kaptanlık yapacaktın ve balık baştan koklamasın :( Hem ben size, hem sen bize mahçup olma.. bak birdaha bir başlık açarsan gelmem ona göre, hadi silkelen ve hakkından gel şu 5 kilonun :32::32: Kapalı günlerde engüzel spor lessie ile yürüyüş

Son düzenleme:
1 dilim kepek ekmekle, peynirli salata ye bence bugün, günühafif geçirmenin en güzel yolu :) İstediğin kadar salata :D

Beril tanıdığım ve çok sevdiğim bir ablam(kk dışında) beni başka bir gruba davet etti, ne kadar ısrar etti. bende affına sığınarak başladığım grupta kalmak istiyorum dedim. Senin enerjinden çok etkilendim ama sen böyle yaptıkça benimde motivem düşüyor, sonuçta sen bize kaptanlık yapacaktın ve balık baştan koklamasın :( Hem ben size, hem sen bize mahçup olma.. bak birdaha bir başlık açarsan gelmem ona göre, hadi silkelen ve hakkından gel şu 5 kilonun :32::32: Kapalı günlerde engüzel spor lessie ile yürüyüş

sana ozelden yazdim sebebini.ama benim kendim icinde silkelenmem gerek.artik bahanesizim inan bana.simdi yuruyus zamani.aksama sana bir resim yukleyim bak aslinda aaaaaa cok zayiflamissin demeleri beni gaza getirmeli degilmi.kaldigin icin tesekkurler canim.

miskin miskin oturmayim degilmi, hemen bir silkiniyorum ve basliyorum gune.
beni silkeledigin icin sagollllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Kaptanım burada birbirimizimotive etmek için bulunuyoruz, hadi ben de kalkayım :) bitki çayımı içip güne bismillah diyeyim :54:

seni okurken aklima gitti koca bir bardak su ictim o bile iyi geldi.esofmanimi bulmaliyim benim acilen.sauna esofmanla terledimde sanirim kendimi daha iyi hissediyorum.senin yuruyuslerde giydiginde aklima geldi.sanki vucudum temizleniyor.

demmayim oglenede boyle birsey yemeyi dusunuyorum.gelsin eski gunler bakiyimmmmmmmmm $eylul cep 002.webp
yaninda ayranla belki daha iyi olur

demmayim oglenede boyle birsey yemeyi dusunuyorum.gelsin eski gunler bakiyimmmmmmmmmEki Görüntüle 678662
yaninda ayranla belki daha iyi olur

Süpermiş :) ayransız olmaztabi ki tuzsuz ayran:24: Ben öğlene sadece salata yiyeceğim 1 dilim ekmekle, sonrada Mevlütte tavuklu pilav var, 1 dilimekmek yerine 4 yk. pilav yiyebiliyorum, tavuk tabi sınırsız ama onuda abartmayacağım :) Hadikolay gelsin :54:

bende cok tarif var.yaptikca ya resimle ya yazili paylasirim.mevlutunde gununde iyi gecer umarim .ben diyetteyken plav yerine hep lapa yapardim baharatla tatlandirirdim.

ortaligi toplayim elif uyurken sonra dogru ter atmaya.
gorusuruz canimmmmmmmmm

demmayim sagol fistigim canim arkadasim.sayende erkenden yemek isinide hallettim.kendimi senden aldigim gazla ucacak gibi hissediyorum.disarda kar atistiriyor ama biz elif yemek yeyince cikacaz.

gunlerdir oyle hantallasmisimki 40 dakikaya tempolu yurudum ama offffff diye diye.birazdan da disari cikmam lazim yuruyerek gitsem daha iyi olacak.
demmayim bugun senin eserin iyiki varsin canimmmmmmmmm

super bir gun gecirdim hemen yazayim
saat 10 gibi bir elma yedim
13 gibi bir bardak yogurt+1 dilim kitir ekmek
15 yarim ayva
17.30 salata+2 kepce corba+yogurt

suyum 2 ltreyi gecmistir
zorda olsa 40 dakika kadar tempolu yuruyus

çok sevindim faydam olduğu için, Bundan sonra tek düşüneceğimiz biz böylebir beden istemiyoruz! İçimizdeki fit gencecik bedeni dışarıya yansıtacağız ve insnalar bizim irademizi görecekler. Bugün dediğim gibimevlüte gittim ve asla kendimi aşmadım çokşükür :) baklavama dokunmadım,pilavı deidğimkadar yedim, yanında da ayran.. Gidip gelirkende yürüdüm, arabaya binmedim :10: Şimdi ki sınavım, altın günü.. İnşallah akşamada nefsime direneceğim :) Bugün bana da zayıflamışsın dediler çook sevindim :)

çok sevindim faydam olduğu için, Bundan sonra tek düşüneceğimiz biz böylebir beden istemiyoruz! İçimizdeki fit gencecik bedeni dışarıya yansıtacağız ve insnalar bizim irademizi görecekler. Bugün dediğim gibimevlüte gittim ve asla kendimi aşmadım çokşükür :) baklavama dokunmadım,pilavı deidğimkadar yedim, yanında da ayran.. Gidip gelirkende yürüdüm, arabaya binmedim :10: Şimdi ki sınavım, altın günü.. İnşallah akşamada nefsime direneceğim :) Bugün bana da zayıflamışsın dediler çook sevindim :)

aksama kadar hep aklimdaydin sanki gizli bir goz gibi seni yanimda dolastirdim.bugunu hallettimya gerisi gelir.zaten en zoru ilk gun oluyor.kendimi sayende cok hafif hissediyorum.
aksamdan korkun olmasin ben sonuna kadar guveniyorum sana.
bana erimissin dediler dediler ben artik eskisi gibi asilmaz oldum.

aksam biraz gobek calisacam.haaaaaaa aklimdayken akilli telefonlarda adimsayar indirilebiliyor.ben bugun 6000 adim yapmisim.

aksama kadar hep aklimdaydin sanki gizli bir goz gibi seni yanimda dolastirdim.bugunu hallettimya gerisi gelir.zaten en zoru ilk gun oluyor.kendimi sayende cok hafif hissediyorum.
aksamdan korkun olmasin ben sonuna kadar guveniyorum sana.
bana erimissin dediler dediler ben artik eskisi gibi asilmaz oldum.

Ay birde derler yeter aman sakın başka verme, yok hasta olacaksın yok şöyle yok böyle, zayıflıktan kimölmüş,hepsi çekememezlikten. buün arkadaşım illa ye dedi, hayır dedim diyet sabotajcımısın sen? beni düşünüyorsan ısrar etme, önümetaş koyma dedim , bunları söylerken de bütün arkadaşlarımordaydı, yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali , tek tek dert anlatmamış olmaktan kurtuldum :) İnan çok sevindim.. Bak ben kaç defa diyet yaptım, kaç defa diyetisyene gittim son 5 kilo kala bıraktım amann veririm ne ki diye ama hayır o son 5 kilo hep bela oldu gitmedi, şimdi diyetisyenim bana 58 ideal dedi, hayır dedim 54 'ekadar istiyorum. Bir regli oluyorum 2-3 kilo ödem oluyor 58- in üzerine 2-3ekle al sana 61 ben zaten bıkmışım 60'lı rakamlardan. Ee regli dönemi demübarek 10 gün önceden başlıyorsun şişmeye, ayın yarısını kilolu yarısını ideal kiloda geçiriyordum. Şimdi nasipse ayın yarısını ZAYIF yarasını İDEAL kiloda geçirmek istiyorum.. O son 5 kiloçok tehlikeli bir kilo ve sakın ona aldanma... :54:

Back
X