- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Ay birde derler yeter aman sakın başka verme, yok hasta olacaksın yok şöyle yok böyle, zayıflıktan kimölmüş,hepsi çekememezlikten. buün arkadaşım illa ye dedi, hayır dedim diyet sabotajcımısın sen? beni düşünüyorsan ısrar etme, önümetaş koyma dedim , bunları söylerken de bütün arkadaşlarımordaydı, yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali , tek tek dert anlatmamış olmaktan kurtuldum :) İnan çok sevindim.. Bak ben kaç defa diyet yaptım, kaç defa diyetisyene gittim son 5 kilo kala bıraktım amann veririm ne ki diye ama hayır o son 5 kilo hep bela oldu gitmedi, şimdi diyetisyenim bana 58 ideal dedi, hayır dedim 54 'ekadar istiyorum. Bir regli oluyorum 2-3 kilo ödem oluyor 58- in üzerine 2-3ekle al sana 61 ben zaten bıkmışım 60'lı rakamlardan. Ee regli dönemi demübarek 10 gün önceden başlıyorsun şişmeye, ayın yarısını kilolu yarısını ideal kiloda geçiriyordum. Şimdi nasipse ayın yarısını ZAYIF yarasını İDEAL kiloda geçirmek istiyorum.. O son 5 kiloçok tehlikeli bir kilo ve sakın ona aldanma...![]()
demekki hep ayni muabbet.ben artik kimseyle konusmadim icin sorun olmuyor.once beni gorenler ne yaptin nasil sistin diyorlardi korlerdi sanki hamileligi sormuyorlar hiccccccc.sonra ay cok almissin veremen felan...........hele sezeryan gobegi gitmez diye moral bozuyorlardi.simdi 20 kilo gitti ama daha ince gorunuyorum spor yuzunden.ayyyyyyyyyy birseymi oldu cok erimissin.insanlari anlamak zor.birde en gicik oldugum bir kere yemeden ne olur simdi ye sonra yemezsin.cik cik cik