20 yi veren 5 ide verir

Ay birde derler yeter aman sakın başka verme, yok hasta olacaksın yok şöyle yok böyle, zayıflıktan kimölmüş,hepsi çekememezlikten. buün arkadaşım illa ye dedi, hayır dedim diyet sabotajcımısın sen? beni düşünüyorsan ısrar etme, önümetaş koyma dedim , bunları söylerken de bütün arkadaşlarımordaydı, yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali , tek tek dert anlatmamış olmaktan kurtuldum :) İnan çok sevindim.. Bak ben kaç defa diyet yaptım, kaç defa diyetisyene gittim son 5 kilo kala bıraktım amann veririm ne ki diye ama hayır o son 5 kilo hep bela oldu gitmedi, şimdi diyetisyenim bana 58 ideal dedi, hayır dedim 54 'ekadar istiyorum. Bir regli oluyorum 2-3 kilo ödem oluyor 58- in üzerine 2-3ekle al sana 61 ben zaten bıkmışım 60'lı rakamlardan. Ee regli dönemi demübarek 10 gün önceden başlıyorsun şişmeye, ayın yarısını kilolu yarısını ideal kiloda geçiriyordum. Şimdi nasipse ayın yarısını ZAYIF yarasını İDEAL kiloda geçirmek istiyorum.. O son 5 kiloçok tehlikeli bir kilo ve sakın ona aldanma... :54:

demekki hep ayni muabbet.ben artik kimseyle konusmadim icin sorun olmuyor.once beni gorenler ne yaptin nasil sistin diyorlardi korlerdi sanki hamileligi sormuyorlar hiccccccc.sonra ay cok almissin veremen felan...........hele sezeryan gobegi gitmez diye moral bozuyorlardi.simdi 20 kilo gitti ama daha ince gorunuyorum spor yuzunden.ayyyyyyyyyy birseymi oldu cok erimissin.insanlari anlamak zor.birde en gicik oldugum bir kere yemeden ne olur simdi ye sonra yemezsin.cik cik cik

Uygulamanın adı ne ? Bende indireyim

arama moturuna adimsayar indir yaz
cikiyor zaten indir tusuyla indir.sonra orda 3 tane secenek var facele gir, emaille gir felan diye.email adresini gir 1-2 dakika sonra sana bir sifre geliyor.sifreyi girince program basliyor.ilk once boyunu, kilonu, yasini giriyorsun ve adim sayarin hazir

arama moturuna adimsayar indir yaz
cikiyor zaten indir tusuyla indir.sonra orda 3 tane secenek var facele gir, emaille gir felan diye.email adresini gir 1-2 dakika sonra sana bir sifre geliyor.sifreyi girince program basliyor.ilk once boyunu, kilonu, yasini giriyorsun ve adim sayarin hazir

Tamam müsait zamanda indireyim :) Benim çıkmam gerek görüşürüz:) bak buradaki başlığı ben açmıştım 2 yıl önce 2 yıldır mücadele ediyorum, verecek çok kilom olmadığından bir ara iyi sıkıyorum sonra son 5 kilo kala salıyorum ve hoop yeniden kilolar geliyor http://www.orgucafe.net/showthread.php?tid=1552&pid=223148#pid223148

Son düzenleme:
dedigin cok dogru beni gorenler aaaaaa ne kadar zayiflamissin dedikce, birde dogum oncesi elbiselere sigdikca sanirim gevsedim.ama midem yedigim gunler cok kotu oluyor.sabahlar resmen spazm geciriyorum.ama cok cok haklisin.sabah tartildim 75 i gecmisim muhtemelen kilodan degil odemden tarti oyle dedi ama gidenler cok cabuk geliyor canim.
diyet tamamen iradeye bagli sen gercekten bugunu atlatirsan bir buyuk altini hakedersin.
birde burda hava hala karli, kapali ya inanki motive olamiyorum ama sabah erken kalktim cep telefonuna adimsayari indirdim.artik kendime bahane bulmamaliyim.

beril boyun kaç?

gunaydin.............
keske burda havada guzel olsa yaaaaaaaaaaaaaaa
ama benim havam yerinde

Günaydınnn :) Bende haftasonu yorgunluğu var,Akşam çok şükürfazla kaçırmasım.. Haftasonu o bakımdan iyi geçti benim için :) Çok yorgun hissediyorum kendimi :)

suana kadar 1,5 lt.suyumu icmis bulunuyorum.birazdan sporumu yaptimmi missssssssssssssss

:128::118: Harikasın, bende ıspanağımı pişirdim :) Salata malzemelerimi yıkadım.. Evdeki ahaliye şekerpare yapacağummm :(

sende benim sekerparemsin canim arkadasim.sabah itibariyle tartidaki odem fazlaligimi gitmis gorunce eeeeeeeh yeter beril kendine gel dedim.bicirik uyumak uzere besge yatirip dogru yuruyuse.saunamida giymisimki arkadasim geldimde terle toksinlerde gitmis olacak.
seni gorecemi ummuyordum.seni gornce daha bir mutlu oldum simdi.bakalim kac adim atacam.

sende benim sekerparemsin canim arkadasim.sabah itibariyle tartidaki odem fazlaligimi gitmis gorunce eeeeeeeh yeter beril kendine gel dedim.bicirik uyumak uzere besge yatirip dogru yuruyuse.saunamida giymisimki arkadasim geldimde terle toksinlerde gitmis olacak.
seni gorecemi ummuyordum.seni gornce daha bir mutlu oldum simdi.bakalim kac adim atacam.

Ben sürekli takipteyim kaptancım :21: Dışarıdamüthiş fırtına var, ne varsa alıpgötürüyor bende mecbur evde lessie yapacağım.. Kolay gelsin :54:

canimcim geldim dusumu aldim elmami kemiriyommmmmmmm
tam 70 dakika yuruduk ama nasil bilemezsin, bicirikta uyudu cok cok guzel oldu.esofmanlar oyle bir terlettiki dustan sonra yeniden dogmus gibiydim.
opuyorumyanaktan

ben de hergün tartıda gram gram verdiğimi görünce çok gaza geliyorum:16:
cumadan beri 0.5 kg daha vermişim

herşeyi dengelemeye çalışıyorum örneğin dün öğlen yemeğin üstüne yaklaşık 1 kibritkutusu kadar kaymak kadayıf yedim
eşim yiyorken tadına bakmazsam çatlardım
ama akşam salata ve 1 dilim ekmek yedim ve sabaha kilo verdiğimi gördüm:16::16:

bu cuma hedefim 6 lı rakamları görmek olduğu için bu hafta 5 gün akşam salata yiyeceğim
bir de 40 dakikalık eliptik bisiklet yapacağım

cumaya kadar tartılmayacağım süpriz olsun
bakalım cumaya kaç geleceğim:)))))

arkadaşlar motivasyonunuzu kaybetmeyin..
az olsun öz olsun:))

yazmışken bugün menümü de yazayım

sabah:
1 dilim ekmek
1 parça dil peyniri ile yağsız yumurta
2 zeytin
maydonoz nane domates salatalık
şekersiz çay
1 çatal portakal reçeli (annem benim için çok az şekerli yapmış:)))

ara:
1/2 elma
1 ceviz içi

öğle:
6 tane lahana sarması
1/2 kase yoğurt

ara:
yeşil çay
avuç içi kadar leblebi

akşama planladığım:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
yağsız salata

akşam çayın yanına yine kuru dut kuru kayısı felan yerim;)) nefsimi körlerim..

bu arada bugün 40 dakika eliptiğimi yaptım
bu hafta hergün yapacağım bakalım çok merak ediyorum sonucu:1::1:

Ben saat 2 de bir uyumuşum 6 ya kadar, tabi ara öğünler uçup gitti :( Saat 7 ye geliyor, haşlanmış sebze ve yoğurt yiyeceğim... :(

ben de hergün tartıda gram gram verdiğimi görünce çok gaza geliyorum:16:
cumadan beri 0.5 kg daha vermişim

herşeyi dengelemeye çalışıyorum örneğin dün öğlen yemeğin üstüne yaklaşık 1 kibritkutusu kadar kaymak kadayıf yedim
eşim yiyorken tadına bakmazsam çatlardım
ama akşam salata ve 1 dilim ekmek yedim ve sabaha kilo verdiğimi gördüm:16::16:

bu cuma hedefim 6 lı rakamları görmek olduğu için bu hafta 5 gün akşam salata yiyeceğim
bir de 40 dakikalık eliptik bisiklet yapacağım

cumaya kadar tartılmayacağım süpriz olsun
bakalım cumaya kaç geleceğim:)))))
bencede haftada bir tartilmak en dogrusu hafta ici odem oluyor yada wc sorunu.tartida - gormeyince resmen dagitiyoruz ya.insallah guzel haberlerle moralimiz yukselir yaglarimiz azalir

arkadaşlar motivasyonunuzu kaybetmeyin..
az olsun öz olsun:))

yazmışken bugün menümü de yazayım

sabah:
1 dilim ekmek
1 parça dil peyniri ile yağsız yumurta
2 zeytin
maydonoz nane domates salatalık
şekersiz çay
1 çatal portakal reçeli (annem benim için çok az şekerli yapmış:)))

ara:
1/2 elma
1 ceviz içi

öğle:
6 tane lahana sarması
1/2 kase yoğurt

ara:
yeşil çay
avuç içi kadar leblebi

akşama planladığım:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
yağsız salata

akşam çayın yanına yine kuru dut kuru kayısı felan yerim;)) nefsimi körlerim..
menun cok guzel acaba yarin icin kopyami ceksemmmmmmmm
bu arada bugün 40 dakika eliptiğimi yaptım
bu hafta hergün yapacağım bakalım çok merak ediyorum sonucu:1::1:
bu hevesle eminim yaparsin canim.kas oranin artikca yakilan yag da artiyor unutma.
Ben saat 2 de bir uyumuşum 6 ya kadar, tabi ara öğünler uçup gitti :( Saat 7 ye geliyor, haşlanmış sebze ve yoğurt yiyeceğim... :(
dunun yorgunlugu olmasin canim.yada hava kapali demistin ondandir belki.arayi bos ver en azindan dinlendin.afiyet olsun

sabah
1 haslanmis yumurta+2 dilim tam tahil ekmek
ara yok
ogle
1 elma+1 cay bardagi sut
ara yok
aksam kocaman az yagli salata
300 gr.0.1 yagli yogurt
yarim dilim ekmek
ara belki bir meyve

2,5 lt.kadar su
2 fincan yesil cay
1 saat 10 dakika yuruyus

$r 021.webp

bugun cok formumdayimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Back
X