20 yıllık evliliğin başlangıç ve bitiş hikayesi.

Sanki siz hala ayrılmak istemiyor gibisiniz.Ben öyle hissettim .Etraf ne düşünürse düşünsün,siz biliyorsunuz boş yere ayrilmadıginizi.İlla bilmelerine gerek var mi? Bir de,oğlunuzun anne gururun yok mu demesine üzüldüm ben,keşke daha güçlü dursaydınız onun önünde,bunlari yaşamasaydınız.Artık o müdahele etmek zorunda kalmış.Çocuklarinizin müdahelesiyle degil,kendi saglikli karar ve duruşunuzla devam edin yolunuza.Birakin ahlaksızlikta zirve yapsın.Kendi kaybeder cocuklarinin gözünde.
 
Böyle yazdığım icin kusura bakmayın ama hikayedeki en en büyük suçlu sizsiniz .adam sapkın bir adam bu çok belli hadi ilkini affettiniz kendi itiraf etti eye 2. Niye artık yüz bulmuş o pislik . Boşanmakla geç bile kalmışsınız önünuze bakın artık . Oğlunuzun cümlesi harika anne hiç mi gururun yok git artık demiş ya ne doğru bir cümle . Sizdeki neyin affetmesi bu kadar anlamış değilim . Elalem kim ya bana bir söyler mısınız elalem kim 2 yada 3 gün konuşur susar kendi hayatınıza bakın o rezil sapkın adamdan uzakta elbette
 
Siz daha önce de farklı isimlerle burda hesap alıp konu açan üye mısınız?okuduğum başka bir konuya çok benziyor
 
Eskiler hemen boşanamazmış aile çevre baskısı utanma vs varmış tamam anlıyorum anlamaya çalışıyorum AMA yılların gitmiş ablacım değdi mi ??
İlk aldatmada boşansaydın hayatını kursaydın inan şuan aşırı mutlu olurdun neden bu işkenceyi kendine yaptın ??
Bir de hala beni kandırır mı vs diyorsun sen kandırılmayı bekliyorsun.
Gözünü seviyim zaten yılların gitmiş kalan yıllarını ziyan etme..
 
Z Zeynep 82 Tamm konunun ortalarinda eyvah bu adam narsist mi yoksa diye yazacaktim ki siz neyseki karsimdaki tam bir narsist demissiniz..
Bunu yazarken de dusunmedim degil, her sorunluyu narsiste baglamayin diyecekler diye... 😉

Bu narsistlerin cinsel durtuleri cok yuksek sanirim.
Benim esim de narsistti. terapistim bu taniyı koymustu. Ikizlerime ragmen boşandım.
O da hep beni suçladı, bana yetemiyorsun vs vs dedi
Cunku kendi suçunu ancak boyle bastirabilirdi, sucluluk duygusu hissettiriyordu hep. Elimi sallasam ellisi, sen kiymetimi bilmiyorsun falan derdi. Spor salonlarindan cikmazdi fit gorunecegim diye. Asiri hirsli,azimli idi. Kendini ispatlama pesindeydi ele gune. Basarisiyla ovunulmesini cok severdi. Para pulu da vardi. En cok da ona guveniyordu. Bu sayede butun kadinlarin pesinde olabilecegine inancı tamdi. Kendini fiziksel olarak da kusursuz bulurdu. Cinsellige bakiş açısı sizin esiniz gibi idi. Ben de duygusal tatmin olma tarafindaydim. Bu hususta anlasamadik.
Bizde fiziksel siddet yoktu, hakaret yoktu ama cok alayci idi. Annemin,ailemin yaptigi hic birseyi begenmez ti ye almaya calisirdi..
Velhasil ben boyle bir adamla 6 yılımı gecirdim.
Senden sogudum, beni cezbetmiyorsun artik,
Seni.. insanligini,sohbetini ozlerim ama senle bir olamayiz dedigi anda bitirdim sildim attim herseyi.
Benim aciz,ezik bir yanim yoktu. Tip olarak da fena degilim. Keza ailem de oyle kibar,egitimli insanlardi.
Onun agzina sakız olacak insanlar degildik.
Geriye dönüp baktigimda ,
maddi manevi cabalayan ben, idare eden alttan alan derdini dinleyen ben, sömürülen ben, canı istemedigi icin terkedilen ben
Gonlunu eglendiren o...
Deger miydi hayır! Bir anı olarak kaldi bende. Kotu gunleri silmeye calisiyorum hafizamdan ve basariyorum da..gün gelecek hic yasamamis sayacagim.
Kurtuldum ve bitti sukur..
Biraz geç kalmissiniz sanki siz
Ama sukur ki ailenizden maddi manevi desteginiz var
Kolay atlatirsiniz insallah. Ayrilin bitsin bu çile. Midesiz bir adamla daha da devam etmeyin. Birakin cevre ne der'i de.. Cocuklariniz da buyumus.
Dilerim sonraki hayatiniz daha guzel gecer insallah
🙏
 
Son düzenleme:
çok ağır şeyler yaşamışsın değdimi diye yazmış bir arkadaş
bu işten tek karın çocukların ama hiçbirşey için geç değil , tahmınen yaşın 38 ,

en büyük hatan onun pisliklerini saklamak olmuş orada hata yapmışsın ve yapmaya devam ediyorsun ,
neden kendını hasta ruhlu biri gibi gösterip adamı aklıyorsun ,

dök bütün pisliklerini ortaya , sana laf edene o isim isim tuttufgun aldatma defterini ver ellerine ,

yoluna bak kendıne güzel bir hayat kurmak için çabala , inşallah bundan sonra mutlu olursun
 
Konunun sonunda 'yine beni kandırırsa' demeseydiniz iyiydi.
Eminimki yine sizi kandıracak. İyice laçkalaşmış bi evlilik. 3 ay 5 ay hadi bilemedin 3-5 sene sabrettin bekledin diyelim,
20 sene boyunca adamın herşeyine göz yummuşsunuz düzelcek diye beklemişsiniz. Pişman olan adam ilk hatadan sonra tekrarlamazdı o yüzden burda hatalısınız.
 
Hali hazırda bir üyeliğiniz varken C Canan_Can neden ikinci üyelik aldınız? Orada da eşinizin sizi aldattığını yazmamışsınız zaten.
Evlilik çok çok öncesinde bitmesi gerekirken gereksiz yere uzatmışsınız.
Çocuklar için deseniz onlarda babalarının hayatına şahit olmuşlar kime ne fay sağlamış 10 yıl önce bitirmemek evliliği?
Bundan sonra önünüze bakın, biraz güvenecek dal bulsanız dönecek gibi duruyorsunuz.
 
Evet geç cesaret etmişsiniz.
Ama cesaret edip geç bile olsa bitirmişsiniz.
Arkanıza dönmeyin hiç kolay değil ama kulaklarınızı tıkayın etraftan gelenlere.
 
Önce bir soru bir insan ne kadar süre yaşar?
Sonra bir soru daha tekrar dünyaya gelecek miyiz?
Bunca yıl bunca zaman birbirinize eziyet etmişsiniz. Bunlada kalmayıp çocuklara bile yansıtmışsınız ki. Çocuğunuz size yetmedimi artık bile demiş.
Ne istediniz ki kendinizden bu kadar. Hep diyorum insan önce kendini sevmeli diye. İşte tamda bu yüzden. Önemli olan benim eeeh seni mi çekmek zorundayım demiş olsaydınız belki bambaşka bir hayatınız olacak keşkelerinizle boğulmak zorunda olmayacaktınız. Zararın neresinden dönerseniz kardır diyeceğim ama size kar filanda kalmamış bunca zamandır. Kendinizi sevseydiniz hatayı kendinizde aramazdınız. Ben ona cinsel anlamda yetemiyorum ondan aldattı gibi saçma bahaneler bulmazdınız.Çünkü hata sizde değil. O size sadık kalmakla yükümlü. Ve bunu hiç bir zaman becerememiş.
Tekrar dönmezsiniz umarım. Yani adam hayatınızda sadece bir fazlalık gibi görünüyor. Kendinize bakabilecek gibisiniz. Neden ısrarla ona bakmaya çabalamanız, sırtınıza kambur yüklemeniz anlamadım inanın.
 
Çook uzun ama bir kitap bir roman okuyor gibi düşünün hayatımı okurken.Duygu katmadan yorum yapmadan ve bu kadar uzun olmasına rağmen detaya girmeden bir hayatın tam içinden bir evlilik nasıl başladı nasıl bitti bunu anlatacağım.Kimi kendinden birşeyler bulacak kimi yargılayacak kinayacak kimi onursuz gurursuz diyecek, kimi belki takdir edecek ama çoğunuz kendinden birşeyler bulacak.Bulamayan da bir yerinden destek motive olacak biliyorum.Ya da belki yanlışlarimi görüp sen de şunu yapmışsın diyecek.

Liseyi bitirdim,18 yaşımda görücü usulüyle evlendim.Eşim de 22 yaşında askerden yeni gelmişti.Dışardan bakınca aile yapımız,kültürümüz,boyumuz posumuz huyumuz bir birine denkti.Etrafa iyi bir aile çocuğu, efendi, güleryüzlü, çalışkan,topluma inançlarına uyan birisi intibasi uyandıran biriydi ama fazlaca kadın düşkünlüğü olan ambiyane tabiriyle uckuruna düşkün bir yapısı varmış,sonradan anladım bunu.Yani bekarlığında da fiziksel boyutta yakınlık kurduğu kız arkadaşları, para karşılığı bu işi yapan bayanlarla beraber olma durumları olmuş ama hep gizli saklı.Çevresi ailesi yetiştigi çevre bu konulara çok ters çünkü.Bunları kendi anlatırdı bana evliliğin ilk yıllarında ama senden önce olan şeyler derdi ben de üzerinde durmazdim bekarlıkta olmuş diye.Çok afedersiniz,askerden bile izne geldiğinde millet beni uğurlamaya geldi ben dağa para karşılığı kadın götürdüm demişti bir kere.O zaman da hazmetmek kabul etmek zor gelirdi ama benden önce olmuş diye üzerinde durmazdım.Tövbe et derdim haram zina sonuçta.

Böyle bir adam cinsel manâda da fazla yoğun ve istekli olur, bana karşı da böyle idi haliyle.Tabi benim yaş küçük, cinsel tabular, karşı cinse karşı alınan tedbirlerle korkuyla yetiştik.Ben biraz da çoğu kadın gibi daha çok duygudan hissiyattan yanaydım hâlâ da öyleyim.Ama o, evliliğin temeli cinsel doyumdur özellikle bir erkek için derdi, ben de tabiki evliliğin temeli cinsellik doğru ama özellikle bir kadın ruhsal duygusal doyum ister ilk önce derdim.Öyle böyle benim tarafımdan bazen istekli çoğu zaman isteksiz bir cinsel yaşamımız oldu ilk yıllar,zaten 6 ay sonra ilk hamillelik sonra doğum lohusalık kayınvalide sorunsalı derken kopmalar kavgalar uzaklaşmalar yaşadık ara ara ama genel manada iyi giden bir evlilikti yine de.

Bana genel olarak nazik davranırdı ama benim doğum lohusalık bebek çevresel faktörler nedeniyle onun tatmin olmayan arzularını her an yerine getirmem imkansız olurdu ve bu yüzden farklı şeyleri bahane edip öfke nöbetleri yaşardı patlardı.Severdim özlerdim eve gelmesini iple çekerdim oturup sohbet etmek isterdim ama her an konuyu yatak odasına bağlardı ve ben böyle seviyorum derdi.Ve çok fazla güvenirdim yine de ona olan sevgim onun bana olan sevgisine güvenirdim.Tabi onda gençlik var iş hırsı da çoktu çok çalışırdi durumu da iyiydi.Haliyle dışarıdaki bazı grup kadınların da ilgilenecegi biriydi ,bir de bunlara zemini olan biri ama yine de güvenirdim.

Oğlumuz 2 yaşına gelince sıfır daire aldık,o zamanın en lüks evlerinden,arabamız evimiz fabrikamız işler yolunda maddi manevi herşey yolunda idi.Gözde parmakla gösterilen bir evliliğimiz vardı gıpta ederdi herkes genç yaşta herşeye sahip oldular, yakışıyorlar falan diye.Ufak tefek sorunlar da dört duvar arasında kalırdı.Bu dönemde oğlum 3 yaşında iken ikinci hamilelik oldu bir de kızımız olacaktı.Zaten cinsel manâda tatmin olmayan bir erkek yeni bir hamilelik sürecine giren bir kadın.Yine inişli çıkışlı bir cinsel yaşam ile kızım dünyaya geldi ve o dönemde 2006 yılı yeni yeni sosyal medyalar Messenger lar aktifleşmeye başladı.Tabi bazı kişilere ulaşmak arkadaşlık kurmak daha kolay oldu.O dönemde kardeşi yeni doğduğu icin biraz vakit geçirsin diye oğluma dayısının bekarlıktaki bilgisayarını getirip kurduk.Tabi ben iki tane çocukla ilgilenirken eşim de çoktan başlamış dijital teknoloji üzerinden meraklı bir şekilde arayış içine girmeye hiç şüphe etmedim ve araştırmadım oyun oynardı biz yanında iken genelde.Ama gece yarılarına kadar bakardı ben de biraz rahat ediyorum diye karışmazdım.Çocuklardan telef olurdum zaten.

Ama yine yoğun istekli hali hep aynı idi ve benim itiraz ettiğim zamanlarda böyle devam edersen seni aldatırım tehditleri başladı.Nasıl acı ve nasıl incitici birşeydi.Ben de ara ara yaparsan yap derdim sen bana yetemiyorsun derdi.Kavga gürültü devam ediyordu evlilik ama yapacağına yine itimat etmiyordum bu tarz şeyleri.

Öyle veya böyle birgün iyi birgün kötü, evlilik 10 yıllık oldu.Oğlum 8 kızım 4 yaşlarında iken eşimin işleri bozuldu ve iflas etti herşeyi satmak fabrikayı kiraya vermek zorunda kaldık yine yanin da oldum destek oldum.Lakin bu dönemde biz onun iflas gerçeği ile başetmeye bir çıkış yolu bulmaya çalışırken o bir gece bana yatarken arkasi dönük bir şekilde, aşkım sana karşı çok huzursuzum çok pişmanım dedi bir anda,ben de işler ile ilgili diye düşünüp yapacak birşey yok dedim, napalım iyiyken iyi kötü olunca kavga mı edelim ticaret bu dedim.Hayir dedi başka birşey ben tabi hâlâ iş ile ilgili şeyler düşünüyorum,tutuklama vs başka şeyler.Zamani değil ama Alllah bana ceza veriyor sana karşı da vicdanım sızlıyor dedi.Ben bir kaç yıldır iş için İstanbul'a her gittiğimde hayat kadınları ile beraber oldum her defasında pişman oldum ama yine yaptım.Senin çocuklarımın yüzüne bakamıyorum dedi.Dünyam başıma yıkıldı tmm bu işlere düşkün bir adamdı ama hiç aklıma gelmeyen şeylerdi.Delirdim bağırdım çağırdım yatak yorgan attım yırttım sarılmaya çalıştı ittim arbade yaşadık o da ağladı ben de.Kapattım salona kendimi beni rahat bırak deyip sabaha kadar oturdum düşündüm.O kadar çaresizdim ki,bu adamı terketsem kimse inanmayacakti bana ailem bile,işleri iyiyken iyiydi adam da para bitti terketti diyeceklerdi nasıl çaresizdim babaya düşkün iki küçük çocuk iflas etmiş bir adam ve ihanete uğramış bir kadın.3-4 gün soğuk savaş yaşadık hiçbirsey konuşmadık ayrı odalarda yattık.Aşırı pişman ve perişandı,anneme anlattım anlatmasam birine kafayı yerdim.O da eşimi çok severdi şok oldu.Kızım şeytana uymuş pişman olmuş demekki,devam edecek olsa itiraf etmez sana,bu durumda bu adamı bırakıp gelsen de olmaz dedi.Neyse annemin desteği eşimin samimi pişmanlığı derken,oturdum konuştum.Bunu affetmiyorum ama bir şans veriyorum sana dedim kabul edilecek bir durum değil ama bir seferlik şans veriyorum ve bu konuyu tekrar konuşmayalım dedim.Tabi eşim hem batmış hem güvenimi kaybetmiş biri olarak beni iki sıfır öne geçirdi ve bana karşı eski agresif tavırlarını bıraktı.Yemek beğenmeyen herşeye kulp bulan anneme her hafta gidilecek saygılı olunacak hart hurt diyen adam kuzu gibi oldu ama ben bir müddet iyi olamadım ona karşı ama hep alttan aldı almak zorunda idi.Neyse böyle iken durum ben de kendimi muhasebe ettim ona çaktırmadan,biraz daha onu cinsel manâda tatmin etmem gerektigi gerçeği ile biraz da kendime bağlamak için ondan daha istekli bir kadın haline geldim ve çok şaşırdı bu duruma ama alışmış kudurmuştan beter dedikleri durumlar devam edecekti...

Bendeki güven kırılmıştı bir kere bilgisayardan başladım nerelere bakıyor giriyor diye,porno siteler, arkadaşlık siteleri, Messenger dan mesajlaşmalar hepsini gördüm ve bunların hepsi bana itirafindan ve benden af dilemesinden sonra yaptığı görüşmeler.Yok dedim demek ki samimi değil ve bu adam yoldan çıkmış.Yüzüne vurmadım başlarda ama daldan dala bir adam olmuştu,ben çıkarıp yüzüne vurdukça şiddete de başlamıstı artık,hakaret küfür sen ittin beni,ben seni uyardım zamanında aldatırım dedim sen de aldat dedin,hakettin herşeyi derdi ya da inkar ederdi çoğu zaman.İsleri bozulmuş piyasada itibar kaybı da yaşamış bir adam olarak psikolojisi iyice bitmişti ve açık açık ben böyle rahatlıyorum bile demişti.Hastalik bağımlılık ben de tarzı bahaneler uydururdu.Çok fazla terapiste psikologa da gittik ama olmadı.Bu dönemde terketmek de imkansızdı çocuklar küçük vs.derken işlerini toparladı borçları hafifletti fabrikasına geçti ve bu dönemde ben de hayatımı garantiye almam gerek bu adamla sonum yok diyerek allem edip kullem edip bir işyeri açmasını istedim bana.O da kabul etti o dönemde iki yıl işyerim oldu, ben sevgili eşimin peşine düşüp onu kadınlardan uzak tutacağım diye işime de adapte olamadım ve işyerim kazanmadı kapatmak durumda kaldım.Bu dönemde eşim iyice çığrığından çıktı,benim işyerimin olması yoğun çalışma hayatım ve şüpheler ihanetler uzaklaştırdı iyice iki yıl bizi ve laçkalaşmıs bir evliik oldu.

Abartmıyorum benim sayabildigim 60 küsur kadınla fiziksel sözel ya da Duygusal ilişkiler içinde oldu ve ben de psikolojiyi bitirdim tabi.Bir hafiye gibi peşine düştüm hayat kadınları ile muhatap olup onun işi de bozuk psikolojisi de uzak durun dedim.Fihristler tuttum harf harf isimlerini numaralarını yazdım kadınların.O da kadınlara demiş benim karımın psikolojisi bozuk takmayın onu diye.Her olayda şiddetin dozu da artıyordu tabi.Eşe dosta beni sikayet etmeye başladı hasta kafayı yemiş iftira ediyor her dakika araştırıyor mutsuzum onunla diye.5 yil da evlilik böyle sürdü ve en son bir kadına takıldı evinde kaldı gezdi tozdu ben de yüzüne vurup kavga çıkarınca nikah kiyacagim dini dedi ona.Ben de ilk defa evi terk ettim ve boşanma kararı aldım 15.yılımızda 5 ay ayrı kaldım.O dönemde öyle bir yalvardı öyle bir çaba sarfetti ki ailesi büyükleri herkes araya girdi ve işin kötü tarafı kimseye bunları bildirmedigim için ve kendini izole ederek bu işleri yapan bir adam olduğu için kimse ona kötü demedi.Sadece bir mesajla bir tokatla evi terkeden huysuz kıskanç hasta bir kadın gibi oldum o utanmadı ben utandım detaylı anlatıp ortaya dökemedim.Baskılara yeni düşüp ilk defa terkettim belki akillanmistir diyerek bir şans verdim evliliğe,dini nikah falan da kızdığı için dediği bir kelime imiş özür diledi ve yeni bir sayfa açalım haklısın çok pişmanım dedi.

Neyse dedim hiç evi terketmedin onca yıl belki aklı başına gelir bu sefer.İsyerimi de kapattım daha çok evime eşime vakit ayıririm o da artık düzeltir kendini dedim.Sıfirdan başlayalım ilk 5 ay müthiş iyiydi herşey ama insanlar değişmez teorisi yine işlemişti.Gizli bir telefonu tuşlu hiç araştırmadan önume düştü yine ,dedim olmayacak demekki yine kavgalar özürler derken 3 yil daha sürdürdüm ve geçen yıl yani evliligin 19.yılı çift ve toplu beraberlik yapan kişilerle buluşma resimleri mesajları gayri ahlaki ortamları ağzına alkol sürmeyen adam alkollü günü birlik apartlarda çiftleri ağırlamaya sabahlamaya başlamış , bana da aynı şehirde olduğu halde iş için şehir dışına çıkıyorum diyerek kandırmış,hayatımın şokunu yaşadım evet ahlaksız bir adamdı ama bu kadarını yapmazdı beklemezdim ömrümde ilk defa sinir krizi ile baygınlık yaşadim.Bu kadar ahlaksızlık beklemiyordum bir günlük terkettim ama dedimki ben gitmeyecegim o gidecek evden.Bu olaydan sonra kendimi tamamen çektim ne yüzüne baktım ne yanına yattim.Ama o gözüne de soksam hep inkar etti hep bana delirmiş bu kadın dedi.Hergun hastasın sen ruh hastası olmussun dedi.Tam bir narsist vardı karşımda.Son bir yıl sen gideceksin dövsem dövdü dersin her gün seni kovacagim psikolojik şiddet uygulayacagim dedi sen gideceksin bu evden ya bana kadınlık edip insan gibi davranacaksın ya defolup gideceksin diye sürekli küfürler hakaretler etti ve en son 17 yaşındaki oğlumun yanında beni evden kovdu ben yine çıkmayacaktım ama oğlum yeter anne dedi yıllardır çekiyorsun hiç mi gururun yok dedi ve bir yıldır ayrıyız ailemin bana aldığı sıfır bir dairede sıfır eşyalı bir evde annemin maddi desteği ile oturuyorum ailemin durumu iyi ve destekler bana Mart sonu anlaşmalı boşanma davamız vardı virüs nedeniyle Haziran başına ertelendi.Evler yakın çocuklar zaten büyük sık sık gidiyorlar babalarına,onlara babalık vazifesini yapıyor maddi manevi herşeylerini karşılıyor.Yani dostlar 20 yıllık evlilik son bir yılı ayrı ve ondan önceki 10 yılı ise ihanet ve şiddet.Hakaret ve yargılamadan yorumlarınızı almak istiyorum.Bir de hala daha toplum içinde onun bu yaşattığı seyleri gurur yaptığım için çocuklarımın psikolojisi geleceği için anlatamıyorum ve etraftan nesi vardı onun evliliğinin adam bir iki aldattı diye yuva mi yıkılır diyenleri duyuyorum ve beni yine kandırır barışalım vs.derse boşanmaya gelmezse diye korkuyorum.
Ayrıca hala ben iyiyim o eskileri çıkarıyor diyor benim için ama onun eski kavramı 1 hafta öncesi en fazla ve bir yıldır değiştim diyor ve çocuklarım yanına gittikçe gizli de devam etse sahit oluyor çoğu şeyine ve araştırmadan önüme gelen düşen ahlaksız hayatı hala devam ediyor ama o yemin ediyor yapmıyorum artık diye.Ama bitmeyen trafiği hala devam ediyor.

A
Hiçbir şey için geç kalmış değilsiniz. Hayatınızı yeniden kurmaya başlamışken bu yolda devam edin. Her saniye beni aldatacak kaygısıyla yaşanır mı? O adam tam bir sapık. Sorunlu o. Kendinizi mutlu etme zamanı gelmiş. Yaşınız 38 imiş sanırım. Sizin yaşınızda daha yeni evleniyorlar. Sizin bir evliliğiniz yok ki hiç olmamış. Şimdi kağıt üzerindeki resmi bir şeyi değiştireceksiniz o kadar. Aileniz arkanızda. Bunun kıymetini bilin. Buraya yazan kaç kadının maddi olanakları olmadığı için ayrılamıyorlat. Siz onun için yoksunuz. Siz başkalarıyla birlikte olsaydınız kabul eder miydi?
 
eski eşinizin seref haysiyet yoksunu oldugu bir gercek ama ben konunuzda ozellikle iki seye takildim.


Oğlumuz 2 yaşına gelince sıfır daire aldık,o zamanın en lüks evlerinden,arabamız evimiz fabrikamız işler yolunda maddi manevi herşey yolunda idi.

ailemin bana aldığı sıfır bir dairede sıfır eşyalı bir evde annemin maddi desteği ile oturuyorum ailemin durumu iyi ve destekler bana
siz sanki maddi olanaklarida biraz fazla önemsemis bu maddi olanaklardan da vazgecememissiniz gibi geldi bana sonra yillar icerisinde aldatilmanin verdigi yuk maddi degerlerden daha agir basmis size
 
Eşinizden midem bulandı...Uçkuru düşük foseptik çukuru.Iyi hastalık falan kapmamışsınız.Kurtulun bu b*k çuvalından.Erkekler cinselliğe düşkün olur tanımını reddediyorum.Yıllardır erkeklere bunu söyleyip kadınlardan cinselliği sakladılar ayıp gördüler.Erkeklerin eline koz verdiler.Benim nefsim varsa erkeklerin de var.
 
Hic yanlis anlamayin falan demeyeceğim.
Size erken yasta evlendirilmeniz dışında zerre üzülmedim.
Çocuklarınıza ise kahroldum.
Imkaniniz olmasa, çaresiz olsanız, aileniz olmasa, kuru ekmeğe muhtaç olsaniz, hadi yine anlarım. Çocukları sefil etmek istemiyor derim.
Aileniz size dayalı döşeli sıfır ev vermiş, maddi durumunuz yerinde ve size bakıyorlar.
Eminimin böyle olmasa da, maddiyat için siz çalışsanız Çocuklarınıza da bakar destek olurlardı.
Siz bütün enerjinizi beş para etmez adamın birinin pesinde hafiyelige harcamissiniz.
Çocuklarınızı esas böyle perişan etmişsiniz.
Oğlunuza sen ne yaparsan yap kadinlar gitmez, kızınıza da, sevgilin/esin ne yaparsa yapsin katlan dersi vermissiniz.
Bu öyle görünmese de çocuklar bilincaltlarinda bununla büyüdü. Inşallah sonuçlarını yaşamazlar.
Hic kendini geliştiren, eğitimli kadının, dışarıdan okuyorum falan demeyin.
Keşke zir cahil ama çocuklarını düşünen, tuttuğunu koparan bir kadın olsaydınız.
 
Ilk defa bu kadar uzun bir yazı okudum.
Tovbe tovbe adam resmen 25 tane erkegin cinsel hayatini calmis .. senin neyine be nankor, bencil, doyumsuz insan evladi!!!

Iyi ki size bir hastalik bulasmamis
Tek aklima gelen bu oldu.
Sanslisiniz ki ailenizin durumu var ve magdur olmadiniz.

O degil de madem ailenizin durumu vardi, siz neden cektiniz be kardesim? Sizin anlayis da farkli geldi bana biraz. Sevgi de olamaz sizinki....ilk 3 yildan sonra ipler kopmaliydi
 
Bence kendinize yazık etmişsiniz.Çocuklarım küçüktü,onları mağdur etmek istemedim demişsiniz ama ailenizin durumu iyiymiş.Size sıfırdan ev alıp döşeyecek kadar da iyiymiş hem de..Böyle bi babanın yanında onları bu yaşa getirmek daha mı iyi oldu sanıosunuz? Yazık o kadar varlık içind3 çocukların da psikolojisini bozmuşsunuz.Ki oğlunuz bile artık hiç mi gururun yok dicek duruma gelmiş.

Kusura bakmayın ama hata 1 yapılır, 2 yapılır..Eşim mahkemeye kadar gene beni kandırırsa die korkuorum demişsiniz.Çocuklar bahane..Ya kocanızı saplantı haline getirdiğinizden ya da çevreye karşı kendinizi başarısız hissetmemek adına ayrılmak istemiosunuz.Ama sadece kendinize ve çocuklarınıza zarar veriosunuz.Çok üzüldüm gerçekten de.Artık aklınızı başınıza alın,geri adım atmayın. Bunu yapmakta zorlanıosanız da terapi alın.Terapi alırsanız bu kocanızın iddia ettiği gibi delirdiniz demek değil korkmayın, onun kırdıklarını düzeltip yolunuza devam etme arzusu demek sadece.
 
Abla merak ediyorum o oğlan bırak artık hiç mi gururun yok demeseydi gidecek miydin ? Yoksa o iğrençliğe de mi göz yumacaktın. Sendeki hırsta çok gereksizmiş leş gibi bi adam için çırpındın durdun sonuç elde var 0
 
Ay çok iğrenç içim kaldırmadı okuyamadım kalanını Siz de ne kadar çok seviyormuşsunuz bu iğrenç adamı bu kadar çok şeyi kabul etmişsiniz ama bu size maalesef haklı olmanın gururunu vermiyor. Boşanmamışsanız Allah kurtarsın okuyamadım sonunu kusura bakmayın.
 
X