canım suyu püskürtürken bebek irkilir korkar ama bence bunu dr una sor ilk zamanlar ne kadar su ve pamukla temizlemen gerektiğini o sana söyler
ıslak mendil tercihinizde mendilin arkasını lütfen okuyun, aynı şekilde diğer kozmetiklerini alırkende, içinde paraben maddesi var ise çocuğunuza kullanmayın
bunun belli bir oranı var belli orana kdr kullanılması sağlık açısından tehlikeli değil ancak genede olmayanın tercih edilmesi daha iyi
şu linki inceleyin bence
Naturel Life. Dunyanin ilk tamamen organik, bitkisel, dogal bakim urunleri.
canım ben 9 aylık anneyim ve bebeğimin poposil e alerjsi var hemen pişik oluor ben doumdan beridir bi kaba su dolduruorum içine pamuk atıorum ıslak pamukla yıkar gibi siliorum kaka yapıncada banyoya götürüp yıkıorum artık büyüdü ve bu onun için oyun haline geldi hoşuna gidio... biraz zahmetli oluo ama herşey bebeğim için bize hastanede doum yaptıımda hemşireye sormuştum poposil kullanabilirmiyim die içindeki maddelerden dolayı yıka mendili dedi öle kullan dedi ama ben pamuğu tercih ettim kendi dr umuzdaa pamuu tavsie etti... onun dışında süt sağma aleti için ben elle kullanılan dan kullandım hiç te zor deildi ama çalışan anne sürekli sağması gereken anneler için elektrikli daha ii olabilir belki ben sürekli kullanmıordum göğsümü boşaltmada ve arada da olsa dışarı çıkarken kullandım ve memnun kaldım...umarım yardımcı olabilmişimdir...
kesinlikle elektirkli alın süt pompasını manuel olanlar çok zorluyo sağamıyosunuz ama marka ve model olarak bir fikrim yok çünkü bende chicconun manuel olnı varve hiçç memnun değilim bu iş için en iyisi galiba avent ve madela ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?