2007-2008-2009 Eylül Anneleri lütfen 2010 eylül anneleriyle tecrübelerinizi paylaşın

canım bence insan bu zor dönemlerde biraz duygusal oluyor sanki değilmi.halen o hastane psikplojisi etkiler beni.insanın en büyük desteği eşi bence. hayırlı uğurlu olsun inş. bebişin.allah analı babalı büyütsün anaya babaya vatana millete hayırlar getirsin sağlıkla inş.kendine çok dikkat et. kontrollerini unutma strese girme.ama şimdiden bence abiyi hazırla kardeşine. aman kıskanmasın. mutlaka oluyo ilk başlarda ama alışıyo mecburen oda ben bu konuda fazla sıkıntı yaşamadım. umarım sende yaşamazsın.ikinci doğumumda oğlum ana sınıfındaydı eylülde doğdu sonra ilkokul enönemli birinci sınıf tabiki dersler okul ev başta çok zorlandık ama şimdi allaha şükür iyiyiz. bütün dileklerin kabul olsun allaha emanet ol .

bu arada antep sıcaktır dikkat kendine hamişlerin tansiyonu düşük olurya genelde. sıvı tüketmeye özen göster .zaten ilkgözağrılarımızdan biliyoruz.

eylül annesi olmak çok güzel bence yaz akşamı dışarıda yürüyüş yapabilirsiniz ama kışın fazla çıkılamaz ister istemez.bebişiniz eylülde doğuyor kışın evinizde rahatça büyütüyorsunuz ve yaza ele avuca gelmiş oluyor.benim bebişlerin ikiside 19 eylülde doğacaktı ama cimcimem 5 gün rötar yaptı. rabbim yavrularımızı esirgesinnnn.a.s

Öncelikle hayirli dogumlar ve cok saglikli bir bebek dilerim,ben sitenize yeni üye oldum ve baktigim ilk konu , 3 cocuk annesi oldugum biraz bilgi birikintim var tabii, ilk aklima gelen son hamileligimde cok iyi beslenmem ,inanilmaz karisligini görmem oldu bu sebeble düzenli dogal ve genis beslenmek bebegin dogduktan sonra hastaliklara karsi inanilmaz güclü oldu ve nerdeyse hic ateslenmedi bile .

Ayrica son 2009 annesiyim genis yüreklilikle her soruya cevab verebilirim. hamile olmanin her dakika degil her saniye tadini cikarmak lazim O duygular hamilelik bittikten sonra hissedilemiyor. Sevgiyle

ben çatlaklarla ilgili sru sorucaktım.benm yeni yeni başladı karnımda deri soyulmaları oluyo bundan 1 ay önce başladım beb yağı kllanmaya ama şuanda oda fayda etmiyo pek.sizdede mtlaka olmuştur.ne yaptınız bununla ilgli

canım kısacası ne yaparsan yap genetik çok pahalı kremlerde kullnasan hiç bişide sürmesen yine aybı ma sana tavsiyem kaşıntını gidericek kremler kullanabilirisn kakao yağı kayısı yağı gibi yağlarda sürebilirsin

kaşınan yeri nemlendir canım ve sakın kaşıma. kaşıdıkça çatlakların derinleşir belirginleşir.

kaşıntı acayip var bende devamlı nemlendiriyorum asında.sanki kepek gibi pul pul derilerim dökülüyo.napmam lazım

iyi bi nemlendirici kullanman gerekir canım dr una danış o seni yönlendiririr ama kaşıntın varsa çok kaşımamaya çalış yoksa çatlarsın

Valla benmde Çok kaŞınıyodu karnım ama bı tane bıle Çatlagım yok maŞallah dıyım :)) topĞlasanız 4 5 kez bebe yagı sÜrmÜŞÜmdÜr 9 ay boyunca...Çatlak olayı genetık...

merhabalar 2007 eylül annesiyim ,2010 eylül annesi olucam:)))

şu çatlak konusu.Bende çok şey denedim ama hiçbirşey fayda etmemişti .Dr uma danıştığımda ne yaparsan yap çatlayacak vücut çatlıyo demişti tabi ben inanmamıştım hakikaten öyle oldu.Şimdi 2. kızıma hamileyim şuan hiçbirşey yapmıyorum .Bana sonrarsanız bol su içmek lazım derim.

ben de eylul annesıyım bı oğlum var ve karnım çok çatladı benımde ne yaptıysam çatladı

bende şuan 6 aylık hamileyim.. henüz çatlak yok... daha önce ergenlik döneminde kilo alıp vermekten bacaklarım ve bazen bel bölgem çatlamıştı.. şimdi göbeği kurtarmaya çalışıyorum.. kantoron yağı aldım .. gayet yumuşattı derimi.. kaçıncı ayda çatlaklar oluşuyor??

değişiyo karnını büyüme ve kilo almana bağlı 4. 5. aydan başlar ama çoğunlukla son aylarda fazla olur özellikle ben son iki ayda çatladım

benim kızımda 7 aydan sonra çorap söküğü gibi başladı ve engel olamadım bundada bende göğüslerime ve karnıma kantron yağı kullanıyorum inşallah daha kötü olmaz karnım ohaoldumsmile

arkadaşlar bir de şu hastane çıkışları varya onlar ne kadar kullanılıyor. Ben bir tane takım beğendim idil baby de içinde 2 tane alt üst takım var. Birinin altı patikli birinin patiksiz.Acaba 2 ay falan mı giyer ?

hastane çıkışları genelde en fazla 2 ay filan giyilir tavsiyem ikili takım lardan almanız hastane çıkşı bir yada iki tane alın yeter zaten içinde bir sürü gereksiz şeyler oluyo o yüzden ikili takınlar daha kullnışlı

teşekkür ederim , bir de kıyafet bedenleri 3-6 6-9 gibi bu bedenler bebişlere uyuyormu kaç aylıkken kaç beden giydiriyorsunuz, ben bir baktım da çoğu şeyi 0-3 almışım artık daha büyük almalıyım da ne alacağımdan emin olamıyorum işte 6-9 9-12 kıyafetler gözüme büyük geliyor ama forumdaki 7-8 aylık bebiş resimlerine bakıyorum da maşallah büyümüş kuzucuklar bayağı, el kadar kıyafetlere sığacak gibi durmuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…