2007-2008-2009 Eylül Anneleri lütfen 2010 eylül anneleriyle tecrübelerinizi paylaşın

bunu ben de merak ediyorum
ne kadar süreyle giydiriyoruz 0-3 aylıkları ?
3-6 almak daha mı mantıklı
bir de 1 numara bezi ne kadar süre kullanıyorlar

bebeğin yapısına göre değişiyor burdan söylemek doğru olmaz
kiminin çocuğu boylu oluyore kiminin kilolu kiminin normal kilolu buna göre bazısı 2 aylıkken 3-6 ay giymeye başlıyor, kimisi 0-3 ayı 3 ayını bitirene kdr giyebiliyor.
o yüzden kıyafete yoğunlaşmayın bence. 3-4 ay idare edebileceği kdr alın sonra ztn çıkıp alıcaksınız büyüdükçe. ben -3 ay pek almadım 3-6 ve 9-12 ay aldım, kızım iri bir bebekti yürüyene kdr. bu da öyle olursa diye bu şekilde aldım
bezde gene bebeğin iriliğiyle ilgili, benim kızım 8 aylık doğdu 1 no bezin 1 paketini bile bitiremeden serpildi 2 aylıkken 6500 gr oldu haliyle direk 2 no beze başladık 40 ımızın bitmesine yakın

kızlar çok fazla 0-3 ay almayın alın ama azla olmasın onu yerine 3-6 ay alın mevsimine uyan bide arkadaşında dediği gibi bebkten bebeğe değişir ama ben 0-3 ay kıyafetleri pek giydiremedim bide aldığınız markalara göre değişiyo bazı markalrın kalıpları geniş ama bunun içinde tulum yerine ikili takımları tercih edinki en uzun süre giydirebilesiniz :) bez olarakta 3 paket bitirmedim bile yani yenidoğn bezleri en fazla 2 ay kullanabilrisniz fazladan almanıza gerek yok onun yerine ıslak mendil stoklaya bilirsiniz :)

kızlar bugün bende 3-6 kg aldım 2 paket aldım sonrasını doğunca allah izin verirse birde bebeğin tüm kıyafetlarini yıkayıp ütüleyip öyle kullanalım onun içinde bebek deterjanlarından aldım birkaç hafta sonra yıkarım allah izinverirse şimdiden hazırlıklarımızı yapalım dimi kızlarrr:ecrin_bebek:

Herkese merhaba,

Ben de Eylül 2010 annesi olacağım inşallah. 26. haftadayım. Sizin de ayak bilekleriniz şişmeye başladı mı onu merak ettim. Yoksa çok mu erken başladı? Şişlikler için bacaklarımı yukarı kaldırıyorum ama başka önerisi olan var mı? Doktorum normal dedi ama ben deneyimlerinizi de duyarsam daha rahatlayacağım. Ben sadece son aylarda şişiliyo sanıyodum.

canım ayak bilekleri ayaklar bacaklar eller hamilelikte şişer normaldir kafana takma
tuzlu yiyecekler yeme şikayetlerini 2010 eylül anneleri topiğinden bizimle paylaşabilirsiz

kızar bende bebeğin eşyalarını yıkamak istiyorum benim elimde oanları annemlerin getirdiklerinini daha sonra yıkarım nasıl deterjan alayım
bu markette toz bebekler için olanları var onlarlamı yıkasam

he buarada ben ıslak mendil kullanmak istemiyorum bebeğime poposunu silmek için pamuk öneriyorlar
bilmiyorum zor olurmu öyle ama

kızlar he bide aklıma gelmişken yazayım bizim orda kışın doğan bebeklere üşümesinler diye bir beziniçine yün koyarlar ayaklarına dizlerine kadar sararlar bebek ayaktan karından üşümesin diye ben de hazırlıyacağım yünüm var gerçekten faydası var

ben ilk hamileliğimde 0-3 aylık az almıştım çünkü hemen büyüyorlar özelliklede ayaklı olanlardan bir kaçtane alırım derim .
Bez konusuna gelince bende hep stok yaparım dedim ama Allahtan yapmamışım çünkü aldığım bez kızıma pişik yapmıştı kullanamadım bile başka markalar denemek zornda kaldım .

Normal deterjanla yıkasanız bile ütülerseniz bir sorun olmazmış doktorum öyle demişti

normal deterjanla yıkasak yani bişey olmaz gerçi yumuşatıcı kullanmıyacağım ararlıymış

ütü yapacağım

benimde şişmeye başladı normalde 38 numara giyiyorum ama şuan 40 nuamara terlik aldım rahat oluyor ilk hamileliğimde son 15 günde şişmeye başlamıştım ama bunda erken oldu biraz mafoldumben

canım bebek deterjanları var ben ondan kullandım omo baby kullanıyorum hala tavsiye ederim yumuşatıcıda babek için olanlar var yine ondan kullanabilirsin
ıslak mendil de sana tavsiyem ilk 3 ay unibaby nın yeni doğan ıslak mendilini kullan ben memnun kaldım bide kessinlkile ütüleyin mikroblarından arınması için ben hala ütülemeye devam ediyorum herşeyini hemde :)

arkadaşlar her hamilelik farklıdır o yüzden byu sorunun cevabını en iyi dr nuz bilir benim hiç şişme olmamıştı ayaklarımda filan

bende ilk günler kullanmak istemiyorum ıslak mendilleri ama hastaneye götermek için 2 paket aldım hem bizede lağzım olur ıslak mendiller

tşr ederim canım hiç bu ismi duymamıştım evet ütülemek gerekiyor eşyalarını

bende ilk günler kullanmak istemiyorum ıslak mendilleri ama hastaneye götermek için 2 paket aldım hem bizede lağzım olur ıslak mendiller

ben daha almadım hastane için hiçbirşey sendemi benim gibi düşünüyorsun canım

nagihan bende markette baktım omo baby alıcam inşallah bide yumuşatıcılı sıvı detejan vardı bebekler için ama fiyat olarak toz olandan daha pahalıydı....

ayrıca ilk 3 ay kesinlikle pamuk ve su kullanmak istiyorum bakalım arkadaşalrın dediği unibaby'ide deneyebilirim...

bebeğin dizlerine kadar yün ile sarmakta nedir ?
eskiden ne akla hizmet böyle şeyler yaparlarmış bilmem :)
belkide evler sobalıdır soğuktur ondan
ama şimdi böyle birşeye hiç gerek yok bence evlerimiz gayet sıcak ayrıca yün çocuğa alerji yapabilir,vücudunu pişirebilir bunuda hesaba katmak lazım
kışın bebeği sıkı sıkı giydirirsen böyle bişeye gerekte kalmaz diye düşünüyorum ben

bende ıslak pamuk kullanmayı düşünüyorum
ama misafirliğe giderken unibaby yenidoğan ıslak medindil kullanacağım
yalnız yenidoğan olmasına dikkat edin kızlar

bende bu kış soba kurmayı düşünüyorum canım kombiyle ısınılmıyor evim ısınmıyor nebileyim annemler öyle yapardı benimde aklımda kalmış işte

bende bu kış soba kurmayı düşünüyorum canım kombiyle ısınılmıyor evim ısınmıyor nebileyim annemler öyle yapardı benimde aklımda kalmış işte

ya ısınmasada hani eski evler kadar soğuk değildir
kim bilir eskiden nasıldı ki yüne sarıyolardı
bizim malatyada bahçeli evimiz var soba yanıyo bi odada
soba yanmayan yerler buz gibi çıkınca donuyosun

bence doktora danışmadan böyle bişey yapmamalısın bu benim fikrim
belki çocuğun alerjik bi bünyesi olabilir

kızlar bu pamuk ve su olayına gelince görümcem kuaförden rica edip
şu saç kestirirken kuaförlerin kullandığı su sıkma sprey şişesinden istedi
hep onu kullanıyodu pamuğa yada beebğin popsuna suyu püskürtüp pamukla siliyodu

nasıl iyi fikir dimi bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…