teşekkür ederim , bir de kıyafet bedenleri 3-6 6-9 gibi bu bedenler bebişlere uyuyormu kaç aylıkken kaç beden giydiriyorsunuz, ben bir baktım da çoğu şeyi 0-3 almışım artık daha büyük almalıyım da ne alacağımdan emin olamıyorum işte 6-9 9-12 kıyafetler gözüme büyük geliyor ama forumdaki 7-8 aylık bebiş resimlerine bakıyorum da maşallah büyümüş kuzucuklar bayağı, el kadar kıyafetlere sığacak gibi durmuyorlar
benimde şişmeye başladı normalde 38 numara giyiyorum ama şuan 40 nuamara terlik aldım rahat oluyor ilk hamileliğimde son 15 günde şişmeye başlamıştım ama bunda erken oldu biraz mafoldumbenHerkese merhaba,
Ben de Eylül 2010 annesi olacağım inşallah. 26. haftadayım. Sizin de ayak bilekleriniz şişmeye başladı mı onu merak ettim. Yoksa çok mu erken başladı? Şişlikler için bacaklarımı yukarı kaldırıyorum ama başka önerisi olan var mı? Doktorum normal dedi ama ben deneyimlerinizi de duyarsam daha rahatlayacağım. Ben sadece son aylarda şişiliyo sanıyodum.
bende ilk günler kullanmak istemiyorum ıslak mendilleri ama hastaneye götermek için 2 paket aldım hem bizede lağzım olur ıslak mendillerkızar bende bebeğin eşyalarını yıkamak istiyorum benim elimde oanları annemlerin getirdiklerinini daha sonra yıkarım nasıl deterjan alayım
bu markette toz bebekler için olanları var onlarlamı yıkasam
he buarada ben ıslak mendil kullanmak istemiyorum bebeğime poposunu silmek için pamuk öneriyorlar
bilmiyorum zor olurmu öyle ama
canım bebek deterjanları var ben ondan kullandım omo baby kullanıyorum hala tavsiye ederim yumuşatıcıda babek için olanlar var yine ondan kullanabilirsin
ıslak mendil de sana tavsiyem ilk 3 ay unibaby nın yeni doğan ıslak mendilini kullan ben memnun kaldım bide kessinlkile ütüleyin mikroblarından arınması için ben hala ütülemeye devam ediyorum herşeyini hemde :)
bende ilk günler kullanmak istemiyorum ıslak mendilleri ama hastaneye götermek için 2 paket aldım hem bizede lağzım olur ıslak mendiller
kızlar he bide aklıma gelmişken yazayım bizim orda kışın doğan bebeklere üşümesinler diye bir beziniçine yün koyarlar ayaklarına dizlerine kadar sararlar bebek ayaktan karından üşümesin diye ben de hazırlıyacağım yünüm var gerçekten faydası var
nagihan bende markette baktım omo baby alıcam inşallah bide yumuşatıcılı sıvı detejan vardı bebekler için ama fiyat olarak toz olandan daha pahalıydı....
Ayrıca ilk 3 ay kesinlikle pamuk ve su kullanmak istiyorum bakalım arkadaşalrın dediği unibaby'ide deneyebilirim...
Bebeğin dizlerine kadar yün ile sarmakta nedir ?
Eskiden ne akla hizmet böyle şeyler yaparlarmış bilmem :)
belkide evler sobalıdır soğuktur ondan
ama şimdi böyle birşeye hiç gerek yok bence evlerimiz gayet sıcak ayrıca yün çocuğa alerji yapabilir,vücudunu pişirebilir bunuda hesaba katmak lazım
kışın bebeği sıkı sıkı giydirirsen böyle bişeye gerekte kalmaz diye düşünüyorum ben
bende bu kış soba kurmayı düşünüyorum canım kombiyle ısınılmıyor evim ısınmıyor nebileyim annemler öyle yapardı benimde aklımda kalmış işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?